PROMOVEAZA-TE AICI:

Pentru operatorii de turism: Turistik te promoveaza targetat, doar pe destinatiile tale de interes, la costuri minime. Citeste aici.

ANGLIA-SCOTIA-IRLANDA-TARA GALILOR 10 iulie, 28 august

Informatii contact oferta, formular rezervare

Oferta publicata de COLIBRI

Circuit in: Anglia 

Durata: --- zile

Transport: cu autocarul 

Cazare: DA 

Pret: 1895 Euro /persoana
ANGLIA-SCOTIA-IRLANDA-TARA GALILOR   10 iulie, 28 august

Traseu:

Anglia - Scotia - Irlanda - Tara Galilor

Detalii tarif:

PLECARE- 10 iulie sau 28 august

DURATA- 21 zile- 20 nopti

PRETUL- 1895 Euro, grup minim 22 persoan; avans la inscriere- minim 600 Euro
- supliment camera single- la cerere
-pentru transport cu avionul- 1865 Euro Circuitul incepe in ziua a III-a cu prima cazare la Londra si se termina in ziua a XVII–a, dupa ultima cazare la Londra.

PRETUL INCLUDE: ►transport cu autocar
licentiat;
►19 cazari la hoteluri din lantul Ramada sau minim 3*;
►mic dejun bufet;
►12 cine;
►ferryboat Dover-Calais-
Dover;
►ferry Scotia-Irlanda de Nord
si Irlanda-Anglia.
►intrari incluse si libere:
Caterala Sf. Paul,
Westminster Abbey, Castelul
Edinburgh, Holyroodhouse, National Gallery, Royal Museum, Galeria de arta Glasgow, Stonenhenge, Casa lui Shakespeare, Muzeul
Liverpool, Galeria de Arta
Walker, British Museum,
Muzeul Victoria & Albert,
Catedrala Canterburry;
►excursie la distileria de
whisky (Glengoide);
►asistenta turistica din partea
agentiei.

PRETUL NU INCLUDE ►taxa de inscriere : 15 €;
►asigurarea medicala+
asigurarea storno;
►bauturile la masa;
►intrarile la obiective
turistice, altele decat cele precizate;
►supliment camera single – la cerere;
►taxe aeroport
(varianta avion)

CLIMA: Sezon ideal pentru vizitarea Regatului Unit; fara riscul ploilori, temperaturi placute.

BAGAJE: Imbracaminte si incaltaminte lejera, dar luati si un pulover mai gros si o umbrela. Nu uitati aparatul foto!
Pentru utilizarea prizelor, va fi necesar un adaptor de curent.
(4 – 5 lire sterline)
SUPLIMENT PLECARE BUCURESTI- 55 Euro, 2 cazari de tranzit in Timisoara

FORMALITATI- Pasaport valabil minim 6 luni, sau Carte de Identitate, asigurare medicala.

Itinerariu:

Ziua Detalii
1 BUCURESTI - TIMISOARA
Cazare in Timisoara la hotel (contra cost)

Ziua I: TIMISOARA – LINZ (~750 km)
Dimineata devreme plecare spre Austria. Cazare in Linz. 
2 LINZ – KOLN (~730 km)
Mic dejun, continuarea traseului spre Koln, capitala Renaniei. Seara, sosire si cazare in zona Koln. 
3 KOLN – CALAIS – DOVER – LONDRA (~520 km)
Mic dejun, pornim spre Londra. Ne imbarcam pe ferryboat la Calais si traversam spre Dover, aglomerat port de pasageri, unde normanzii au construit castelul, de unde se vede pana la Calais. Sosire si cazare la Londra. 
4 LONDRA
Mic dejun, tur panoramic de oras cu ghid local. Va fi greu sa cuprindem cu privirea si sufletul numeroasele monumente, castele, muzee: Piata Trafalgar, Covent Garden, Leicester Square, Pall Mall (tinutul cluburilor londoneze), Palatul Buckingham, simbol al regalitatii britanice, Palatul Westminster, sediul guvernului englez de aproape 1000 de ani si Westminster Abbey, una din cele mai mari manastiri in stil gotic din Evul Mediu, Cladirea Parlamentului, structura gotica cu peste 1000 de camere, strajuita la nord de Big Ben, care din 1858 anunta ora exacta, Victoria Street, Catedrala Sf. Paul, Turnul Londrei, Piccadilly Circus, Tower Bridge… Dupa – masa, timp liber pentru a vizita Muzeul de Ceara M. Tussaud si Planetarium sau pentru cumparaturi pe Oxford Street sau de ce nu, la magazinul Harrod’s. Cina. 
5 LONDRA
Mic dejun, o zi libera pentru a descoperi Londra in ritm propriu. Va propunem sa va plimbati prin cartierul Belgravia, cel mai scump district rezidential al Londrei, plin de terase, piete in stil regent, vile albe, gradini inflorite. Optional, excursie
(minim 15 persoane, cost 20 Euro/persoana) la Greenwich unde se gaseste Queen’s House, terminata in anul 1637, probabil cea mai frumoasa creatie a arhitecturii Stuart in Anglia. Vom putea, eventual vizita si Palatul Hampton Court, versiunea englezeasca a Palatului Versailles, cu peste 1000 de camere pline cu tablouri, tapiterii, mobila din ultimii 450 ani. Cina. 
6 LONDRA – OXFORD – NOTTINGHAM (~260 km)
Mic dejun, pornim spre cel mai faimos castel din Anglia, Castelul Windsor, resedinta de baza a suveranilor britanici, ce se inalta semet deasupra Tamisei pe o stanca de calcar. Daca avem noroc, asistam la schimbarea garzii (10:30). Nu ratati!!! Urcati cele 220 de trepte din turnul rotund pentru o larga priveliste asupra vaii, dar nu incercati sa vedeti apartamentele reginei (partea de vest). Urmatorul popas va fi la Palatul Blenheim, fosta resedinta a lui Churchill, locul unde el s-a nascut, o casa mare si luxoasa, o casa tipic englezeasca cu superbe gradini (suprafata de 2,8 ha). Vom continua apoi traseul spre Oxford, oras academic si industrial. Vom vizita unul dintre colegiile vechi si Catedrala, cu turla de 43 m, una din cele mai vechi din Marea Britanie, datand din sec. al XIII–lea. Cazare si cina la Nottingham(zona). 
7 NOTTINGHAM – YORK – DURHAM – EDINBURGH (~450 km)
Mic dejun, pornim spre Scotia. Scurt popas la York, un oras cu ziduri romane, strazi medievale, cu un pitoresc tur normand, cu un pub si o ceainarie la fiecare pas, cu York Minster, cea mai mare catedrala din tara construita timp de 250 ani, locul unde a fost incoronat imparatul Constantin cel Mare si dupa opt secole de istorie romana, a fost ocupat de vikingi, care l-au botezat Jorvik.
Urmatorul popas il vom face la Durham, unde deasupra raului Wear si a orasului vechi se inalta maiestuos Catedrala, una din cele mai frumoase din Europa, si Castelul, singura fortareata nordica nepradata. Sosire si cazare si cina la Edinburgh. 
8 EDINBURGH
Mic dejun, Impreuna cu ghidul local pornim sa descoperim orasul intins intre dealuri si mare, una din cele mai frumoase asezari din lume, capitala alintata galant ca “Grande Dame” sau “Atena Nordului”. Trecem prin Princess Street, inima orasului si una din cele mai agitate strazi din Europa, vizitam Edinburgh Castle, insemn al orasului, cetate care pastreaza bijuteriile coroanei si Holyroodhouse, azi resedinta casei britanice, ce exista din 1128.
Dupa-masa, timp liber pentru a vizita marile muzee sau pentru cumparaturi in marile centre comerciale: The Waverley Shopping Centre, St. James Shopping Centre. Cina in Edinburg. Optional, excursie la Rosslyn Chapel, o copie fidela a templului lui Solomon. 
9 EDINBURGH - STIRLING – GLASGOW (100 km)
Mic dejun. Plecare spre Glasgow… Popas la Stirling, considerat a fi capitala de drept a Scotiei, oras cu strazi intortocheate si pavaje medievale si cu Castelul, care pare parca crescut pe stanca inalta de 77 m, resedinta regilor Stuart (1370 - 1603), locul preferat al reginei Maria. Apoi vizitam distileria de whisky de la Glencorde. Ne indreptam apoi spre Glasgow, al doilea oras ca marime al Marii Britanii…Vizitam Catedrala, singura catedrala medievala scotiana, care a scapat de distrugeri, Galeria de Arta. Cazare si cina in Glasgow. 
10 GLASGOW – BELFAST (162 km)
Mic dejun, pornim spre Irlanda de Nord. Dupa caz un scurt popas la Castelul Culzean, una din cele mai mari realizari ale arhitectului scotian din secolul al XVIII – lea, Robert Adam, care pastreaza un apartament la etaj, dat in proprietate pe viata generalului Eisenhower. Traversam Marea Irlandei intre Strarnaer si Belfast. Tur panoramic in capitala Irlandei de Nord: Primaria (1906), Muzeul Ulster, cu importante colectii de arta, Biblioteca LIinen Hall. Cazare si cina in Belfast. 
11 BELFAST- DUBLIN
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si pentru a descoperi frumusetea zbuciumatului oras. Plecare la Dublin, situate la 170 km de Belfast, capitala Republicii Irlanda, una dintre cele mai atragatoare si interesante capitale europene, Dublin are o lunga si interesanta istorie, vizibila in planul orasului prin stilul si diversitatea cladirilor, dar si o cultura locala specifica, precum si un numar peste asteptari de puburi si localuri. Timp liber in Dublin. Cazare si cina. 
12 DUBLIN – LIVERPOOL (400 km)
Mic dejun apoi vizitarea orasului. Dupa masa pornim spre port, daca timpul permite, poposim la Castelul Carrickefergus, cel mai nou si bine pastrat dintre castelele normande din Irlanda. Traversam cu ferryboat-ul si ne continuam traseul prin frumoasa Regiune a Lacurilor, spre Liverpool, orasul natal al trupei Beatles, oras care adaposteste cea mai mare Catedrala anglicana din Marea Britanie, terminata in 1978, Muzeul Liverpool si Galeria de arta Walker. Cazare. 
13 LIVERPOOL – CHESTER – BIRMINGHAM (~190 km)
Mic dejun, pornim spre. Chester, cel mai nordic si fascinant oras tudorian, renumit pentru celebrele Rows, siruri duble de magazine si trotuare acoperite asezate una peste alta, cel mai vechi datand din 1486. Este unul dintre putinele orase britanice care au zidurile medievale inca intacte, aprox 3 km. Ne indreptam spre Birmingham, oras fondat pe baza ingineriei si metalurgiei. Admiram, in Piata Victoria, piata pietonala cu sculpturi, Primaria in stil clasic si Prefectura in stil renascentist. La est de oras in Parcul Althorp,langa autostrada se afla resedinta familei Ducelui de Spencer si mormantul surorii sale, Diana, Printesa de Wales. Cazare si cina in zona Birmigham. 
14 BIRMINGHAM – WARWICK –STRATFORD – CARDIFF (~240 km)
Mic dejun, pornim spre Warwick pentru a vizita Castelul Warwick, locul de resedinta a celor mai puternice familii engleze. Desi constructia saxona a fost distrusa, s-au pastrat turnurile din secolul al XIV-lea, reprezentative pentru cel mai frumos castel medieval al Angliei. Apoi continuandu-ne traseul, poposim la Stratford – upon – Avon, oras ce isi pastraza inca atmosfera vremurilor celui mai vestit fiu al sau – Shakespeare – cu casele sale jumatate din lemn, cu magazinele si restaurantele traditionale. Cazare in sudul Tarii Galilor. 
15 XV: CARDIFF - BRISTOL
Mlc dejun. Timp liber pentru vizitarea orasului. Castelul construit de normanzi dar refacut complet in sec. XIX de lordul Bute, avand interioarele extraordinar de aratoase chiar daca stilul este mai mult hollywoodian decat medieval. Alaturi, intre Primarie si Curtea de Justitie este Muzeul National cu o splendida sectie de stiinte naturale si o galerie de picturi cu o colectie de pictori impresionisti. Se poate vizita si modernul centru comercial, St David Shopping Centre. Dupa masa plecare spre Bristol. Cazare si cina . 
16 BRISTOL - STONENHENGE – WINCHESTER – BRIGHTON (~260 km)
Mic dejun, pornim spre Stonenhenge, o enigma pentru stiinta, cu secrete nedezlegate nici pana azi. Pietrele, ce cantaresc tone, sunt aranjate de misteriosi constructori din antichitate in forma de cerc, ramanand o relicva din timpuri necunoscute, care nu se dezvaluie omului modern decat fragmentar. Dupa caz, facem un detur la Salisbury, taramul lui Hardy pentru a vedea Catedrala (1220 - 1258) care “are atatea ferestre cate zile in an, atatia stalpi cate ore si atatea porti cate luni”. Poposim apoi la Winchester, care a fost prima capitala a Angliei, dar mereu a fost socotita ca fiind si a doua capitala: Wilhelm Cuceritorul s-a incoronat in amandoua orasele: Londra si Winchester. Vizitam Catedrala normanda, cea mai lunga din Europa. Cazare si cina la Brighton. 
17 XVII: BRIGHTON ( LONDRA) - BRUXELLES (420 km)
Mic dejun. Vizita la Pavilionul Regal cu exterior in stil indian si interior oriental, terminat in 1822 si care ramane una din minunile decorative ale lumii. Nu ratati o plimbare pe Palace Pier, cu arcade, pub-uri, sezlonguri, parcuri de distractii si veti intelege de ce acesta este locul preferat de weekend al londonezilor, supranumit si London – on – Sea… 
18 XVIII: BRUXELLES – LUXEMBURG
Mic dejun, pornim spre Mannheim. Facem un scurt popas in Luxemburg, unde vizitam orasul vechi cu Piata Armelor, Piata Constitutiei, Marele Palat Ducal, Catedrala Notre – Dame. Cazare in zona Mannheim. 
19 MANNHEIM –VIENA
Mic dejun, plecam spre Linz. Popas in Nurnberg pentru pranz si mici cumparaturi.Cazare in Viena. 
20 VIENA – TIMISOARA (560km)
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi intr-un centru comercial.Seara tarziu, sosire in Timisoara. 


Detalii:

Un traseu de istorie cu castele misterioase si pline de legende, catedrale impunatoare, palate regale, povesti adevarate cu regine si printese…

NOTA BENE!
►Traseu original care permite
vizitarea principalelor orase
din UK.
►Hoteluri confortabile, mic
dejun bufet.
►Intrari incluse;
►Varianta transport avion permite diferite combinatii
Londra - Londra
Londra - Edinburgh
Londra - Belfast
Londra - Dublin

Rezervare & Informatii contact

Aceasta oferta a fost publicata de catre Agentia de turism COLIBRI . Pentru mai multe detalii sau rezervare contactati agentia :

Localitate: TIMISOARA, TIMIS 

Adresa: JANOS BOLYAI 1 

Telefon: 0256201200 

COLIBRI

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisa prin formularul de mai jos nu garanteaza rezervarea. Veti fi contactat de catre operator pentru detalii.

 

Numele dvs*:

Telefonul dvs*:

Emailul dvs:

Mesaj:

 


Adauga impresii din vacanta

Adauga oferte turistice

  • Agentii de turism
  • Hoteluri, Pensiuni
  • Particulari
Creaza cont

Povesteste-ne despre vacanta ta

  • Adauga poze si impresii de calatorie.
  • Citeste despre...
Creaza cont

Aboneaza-te la newsletter

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK