PROMOVEAZA-TE AICI:

Pentru operatorii de turism: Turistik te promoveaza targetat, doar pe destinatiile tale de interes, la costuri minime. Citeste aici.

Valea Rin-ului si impejurimile pitoresti

Informatii contact oferta, formular rezervare

Oferta publicata de Karpaten Turism

Destinatie/circuit: Europa 

Linie de croaziera: --- 

Vas de croaziera: --- 

Imbarcare din portul: Strasbourg 

Data de imbarcare: 21 August 2008 

Durata croazierei: 4 nopti

Pret: de la 423 Euro
Vas de croaziera nespecificat

Tarife croaziera:

Data de imbarcare Camera interior Camera cu balcon Vedere la ocean
21 August 2008 423 Euro --- Euro --- EuroItinerariu croaziera:

Pasi Destinatie/port Detalii
Ziua 1 Strasbourg  imbarcarea intre orele 18 si 19 din Strasbourg. Cocktail de bun venit, prezentarea echipajului. Cina. 
Ziua 2 Strasbourge-Rudesheim  navigare pe tot timpul diminetei; se va trece prin cele doua mari ecluze ale Rin-ului: Gambsheim si Iffezheim. Micul dejun. Mergem de-a lungul oraselor: Lauterbourg, Spire, Worms, Nierstein, Mayence si Wiesbaden. Sosirea in Rudesheim la ora 15. Excursie facultativa in oras si intoarcerea pe vas pentru cina. Escala de peste noapte. 
Ziua 3 Rudesheim-Coblence La Lorelei-Cochem  pe toata durata diminetei se va trece prin frumoasa zona a Rin-ului romantic. Micul dejun. Trecem pe langa legendara Lorelei. La ora 17 se va ajunge in Cochem, facultative se va vizita castelul. Intarcere pe vapor, cina festiva. Escala de peste noapte. 
Ziua 4 Cochem-Strasbourg  micul dejun, debarcarea, un autocar va merge cu turistii in Strasbourg, la ora 13 sosirea si finalul croazierei. 


Detalii:

Armonioasele meandre ale fluviilor
Valea Rin-ului si impejurimile pitoresti

423 euro/persoana
137 euro supliment-cabina individuala
58 euro supliment- punte superioara

STRASBOURG-RUDESHEIM-LA LORELEI-COBLENCE-COCHEM-STRASBOURG
21.08-24.08 ,09.09-12.09 ,06.10-09.10

Ziua I: Strasbourg: imbarcarea intre orele 18 si 19 din Strasbourg. Cocktail de bun venit, prezentarea echipajului. Cina.
Ziua II: Strasbourge-Rudesheim: navigare pe tot timpul diminetei; se va trece prin cele doua mari ecluze ale Rin-ului: Gambsheim si Iffezheim. Micul dejun. Mergem de-a lungul oraselor: Lauterbourg, Spire, Worms, Nierstein, Mayence si Wiesbaden. Sosirea in Rudesheim la ora 15. Excursie facultativa in oras si intoarcerea pe vas pentru cina. Escala de peste noapte.
Ziua III: Rudesheim-Coblence La Lorelei-Cochem: pe toata durata diminetei se va trece prin frumoasa zona a Rin-ului romantic. Micul dejun. Trecem pe langa legendara Lorelei. La ora 17 se va ajunge in Cochem, facultative se va vizita castelul. Intarcere pe vapor, cina festiva. Escala de peste noapte.
Ziua IV: Cochem-Strasbourg: micul dejun, debarcarea, un autocar va merge cu turistii in Strasbourg, la ora 13 sosirea si finalul croazierei.

STRASBOURG-COCHEM-COBLENCE-LA LORELEI-RUDESHEIM-MAYENCE SPIRE-STRASBOURG
10.08-13.08 ,01.09-04.09, 28.09-01.10 ,09.10-12.10

Ziua I: Strasbourg-Cochem: intalnirea turistiilor cu insotitorul crozierei la ora 14:30 in Havre si plecarea cu un autocar catre Cochem. Imbarcarea pe vapor la ora 18. Prezentarea echipajului pe durata cockteilului de bun venit, cina. Escala de peste noapte.
Ziua II: Cochem-Coblance-La Lorelei-Rudesheim: micul dejun, navigam spre Moselle, vom trece pe langa Coblence, mergem apoi in directia Rudesheim. Pranzul. Se va merge de-a lungul Rin-ului Romantic. La ora 19 se va ajunge in Rudesheim. Dupa cina se poate merge intr-o excursie faculatativa. Escala de peste noapte.
Ziua III: Rudesheim-Mayence-Spire: continuam croaziera in directia Mayence. La ora 8 se merge cu autocarul in excursie facultative la Mayence, muzeul Gutenberg. Intoarcere la bord, cina festiva iar la ora 19:30 vasul va porni catre directia Strasbourg.
Ziua IV: Strasbourg: sosirea la ora 7:30 la Havre. Micul deju, la ora 9 debarcarea. Sfarsitul croazierei.

KARPATEN TURISM

Str. Teleajen nr.77 A, sector 2

Bucuresti, ROMANIA

Tel.: 0040 21 322 04 35

0040 21 323 30 06

Fax: 0040 21 321 41 97

Web: www.karpaten.ro

E-mail: rezervari5@karpaten.ro

Rezervare & Informatii contact

Aceasta oferta a fost publicata de catre Agentia de turism Karpaten Turism. Pentru mai multe detalii sau rezervare contactati agentia :

Localitate: Bucuresti, BUCURESTI 

Adresa: str Teleajen 77 A sector 2 

Telefon: 0040-21-323.30.06 

Karpaten Turism

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisa prin formularul de mai jos nu garanteaza rezervarea. Veti fi contactat de catre operator pentru detalii.

 

Numele dvs*:

Telefonul dvs*:

Emailul dvs:

Mesaj:

 

Adauga impresii din vacanta

Adauga oferte turistice

  • Agentii de turism
  • Hoteluri, Pensiuni
  • Particulari
Creaza cont

Povesteste-ne despre vacanta ta

  • Adauga poze si impresii de calatorie.
  • Citeste despre...
Creaza cont

Aboneaza-te la newsletter

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK