Hamburg

TURISM HAMBURG, GERMANIA
Despre Hamburg, poze, oferte Hamburg

PROMOVEAZA-TE AICI:

Pentru operatorii de turism: Turistik te promoveaza targetat, doar pe destinatiile tale de interes, la costuri minime. Citeste aici.

Despre Hamburg

Hamburg se afla la aproape 101 km de mare, pe raul Elba. Avand 1,7 milioane de locuitori, este al doilea cel mai mare oras din Republica Federala Germana.

Hamburg este cel mai mare oras-port din Germania (si al doilea cel mai mare in Europa dupa Rotterdam) si totodata cel mai verde oras din Germania. 13% din oras o constituie parcurile si spatiile verzi, 26% sunt zone rurale protejate si 6% rezervatii naturale. Doua treimi din oras sunt acoperite de parcuri, lacuri sau canale marginite de copaci, ce dau o atmosfera rurala revigoranta.

Orizontul orasului Hamburg este dominat de verdele pal al spiralelor si cupolelor de cupru, insa doar cateva case si biserici au mai ramas dinaintea secolului trecut. Marele Incendiu din 1842 a fost cauza principala a acestor pierderi, urmata de demolarea ce a facut loc depozitelor, si bombardamentele din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Desi comertul este punctul forte al orasului, exista si multe atractii culturale, ca oras natal al lui Johannes Brahms. Nu ratati catedrala Sankt Jacobi, care are un deosebit altar din secolul XV, si biserica in stil baroc Sankt Michaelis care are o spirala de 134 m ce ofera o panorama a orasului. De asemenea nu ratati o mare constructie - Rathaus, o sala sustinuta de zeci de stalpi - primaria Hamburg.

Hamburg este de si un oras distractiv, iar berariile, districtul Sankt Pauli si numeroasele parcuri, precum Alster Lake, merita explorate, iar faimoasa piata de peste a orasului are mai mult de oferit decat peste.

Hamburg orasul-port cu peste 64 de kilometri de canale si 2.500 de poduri are un spirit antreprenorial independent, apropiindu-se cel mai mult de a fi un oras-stat dintre toate orasele Germaniei. Totusi este placut sa urmaresti cargourile enorme ce plutesc pe Elba pentru a incarca sau descarca.

Se pot efectua excursii de o zi  spre orasele Lubeck, Bremen sau Schwerin sau, daca aveti mai multe zile la dispozitie, spre faimoasele centre de relaxare din Marea Nordului sau Marea Baltica.

Poze Hamburg 77

Toate imaginile Poze din Hamburg postate de catre editorii si membrii comunitatii Turistik

Aveti imagini din Hamburg? Le puteti posta pe Comunitatea Turistik! Click aici

Oferte Hamburg

Oferte de cazare si vacante in Hamburg publicate de Agentiile de turism si unitatile de cazare partenere

Aveti oferte in Hamburg?

Un cont gratuit pe Turistik.ro va permite sa publicati oferte de cazare in Hamburg (hotel, pensiune, motel, etc) sau oferte de sejururi, vacante in Hamburg.
Creaza un cont acum si ofertele vor fi vizibile instantaneu!

Impresii de vacanta despre Hamburg 1

Toate impresiile Impresii, poze si jurnale de calatorie din Hamburg publicate de membrii comunitatii Turistik:

Frig si ploaie la Hamburg Hamburg, Germania Am nimerit într-o zi ploioasa in care nu prea se putea vizita mare lucru, asa ca am preferat sa ne adapostim la o berarie in districtul Sf. Paul. Am ...

Vacante din Hamburg
Voteaza destinatia RecomandNu recomand

18 voturi pentru
3 impotriva

Vizite (pe site):
168,398

Adauga la favoriteTrimite pe email
Adauga impresii din vacanta
Mareste harta

Harta Hamburg

Adauga oferte turistice

  • Agentii de turism
  • Hoteluri, Pensiuni
  • Particulari
Creaza cont

Povesteste-ne despre vacanta ta

  • Adauga poze si impresii de calatorie.
  • Citeste despre...
Creaza cont

Aboneaza-te la newsletter

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK