Kaprun

DISPONIBIL 1 PARTAJ DOAMNA - Circuit Austria Tirol Salzkammergut Zell am See- Avion 8 zile 2022

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 1350 € /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
14.08-22.08.2022 1350 7 nopti mic dejun inclus loc in camera dubla standard, hotel 4*

5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE ( mic dejun si cina ) Hotel 4*, Kaprun

Detalii:

Circuit Austria Tirol Salzkammergut

PERIOADA: 15.08 – 22.08.2022

Pret special*: 1350 EUR / persoana / sejur,

*pret valabil pentru primii 6 turisti inscrisi!

Pret standard: 1495 EUR/persoana/sejur

Supliment camera single: 345 EUR/sejur

Circuit Austria Tirol Salzkammergut
Ziua I : 15.08.2022 – Luni : Intalnire cu insotitorul de grup aeroport Bucuresti. Zbor Bucuresti-Viena, Plecare spre Linz.

Vizita Linz, al treilea oraș ca mărime al Austriei – odrasla Dunarii si a industriei:
Piața Mare sau Piata Centrala din Linz pastrata inca din sec XIII, cu coloana Sfintei Treimi in mijloc si care aminteste de faptul ca orasul a scapat de invazia turca, de un incendiu si de ciuma la inceputul sec XVIII, primăria veche, Catedrala și Castelul construit in stil renascentist, edificiu lui Rudolf al II-lea (1604), care adaposteste azi Muzeul Regional al Austriei Superioare. Cazare Hotel 4*, situat ultracentral in zona pietonala, Linz.

Circuit Austria Tirol Salzkammergut
Ziua II : 16.08.2022 – Marti : Mic dejun. Se vizitează impresionanta regiune Salzkammergut, renumită pentru frumusețea lacurilor sale alpine. Traseul ne poarta pe langa lacurile Mondsee si Attersee – cel mai mare lac din zonă, inconjurat de munti, avand apa foarte limpede, de culoare turcoaz

Apoi vom face un popas în Bad Ischl, stațiunea preferată a Împărătesei Sissi. Urmeaza vizita Hallstatt, cel mai vechi sat locuit din Europa, situat pe malul lacului Hallstätter See și considerat unul dintre cele mai frumoase și pitorești locuri din lume: cea mai veche mină de sare din lume, piațeta din centrul satului, biserica și muzeul. Continuam drumul catre Kaprun. Cina si cazare Hotel 4*, Kaprun-Zell am See.

.Ziua III : 17.08.2022 – Miercuri : Mic dejun. Excursie la lacurile de acumulare de la altitudine mare – un “regat” al apelor si ghetarilor – veti calatori si cu cel mai mare lift inclinat (contracost sau card zonal) din Europa din Valea Kaprun catre o regiune muntoasa , bogata in ape alpine: lacuri adanci de culoare albastra asteapta sa le descoperiti.

Panoramele oferite catre lantul muntos Grossglockner sunt foarte spectaculoase (veti urca pana la altitdinea de 1200 m, prin tuneluri stancoase naturale, avand privelistea unei cascade).

Circuit Austria Tirol Salzkammergut
Excursie la Krimml – cascada Krimml (intrare contra cost sau card zonal) cea mai mare din Europa (caderea de apa este senzationala!), a primit premiul de conservare din partea Consiliului Europei; situata in inima Parcului national Hohe Tauern cu o cadere de la 1470 m pana la 1090m.

Vizita Muzeul Kaprun-contra cost sau card zonal (muzeul orasului, cuprinzand istoria milenara a orasului Kaprun– arheologie, turism, constructia lacurilor de acumulare; istoria vietii rurale din Kaprun) Cina si cazare Hotel 4*, Kaprun-Zell am See

Circuit Austria Tirol Salzkammergut
Ziua IV : 18.08.2022 – Joi : Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala pe soseaua alpina situata la cea mai mare inaltime Grossglockner (aflata la peste 2500 m altitudine) – una dintre cele mai fascinante sosele panoramice aflate la mare inaltime din Europa si vizita Heiligenblut (85 euro/persoana, cca 10 ore).

Se pot admira toate formele de vegetatie si piscurile inzapezite. Grossglockner nu este doar cel mai inalt munte din Austria (3798 m), dar si unul din cele mai inalte piscuri din Alpi.

Parasim landul Salzburg si intram in Carinthia.
Vizita Heiligenblut am Grossglockner – biserica Sf. Vincent construita in stil gotic tarziu situat in Valea Tauern in mijocul unui peisaj montan magnific a carei silueta este acoperita de maiestoasa piramida a ghetarului Grossglockner. Cina si cazare Hotel 4*, Kaprun-Zell am See

Ziua V : – 19.08.2021 – Joi : Mic dejun. Excursie cu autocar si telecabina la Kitzsteinhorn (contra cost sau card zonal). Se poate urca cu telecabina pana la 2450 m sau pana la 3000 m cu un trenulet special. Vizita Zell am See, Perla Alpilor Austrieci –

-plimbare cu vaporasul pe lacul Zell (contra cost sau card zonal) va ofera o imagine unica a romanticului oras Zell am See si a imprejurimilor muntoase inconjuratoare. Cina si cazare Hotel 4*, Kaprun- Zell am See.

Ziua VI : 20.08.2022 – Vineri Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Innsbruck, capitala Tirolului, Kitzbuhel si Wattens (95 euro/pers, cca 11 ore): Kitzbuhel – celebra statiune tiroleza.

Vizita Innsbruck –
Muzeul Ferdinandeum contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din sec XIX si XX, arme si armuri medieval, Goldenes Dachl-Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur, Hofkirche-Biserica Regala, Capela de Argint, care are o Madonna de argint- a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale.

Vizita Muzeul Swarovski –
– Călătorie fabuloasă în lumea Lumea Cristalelor, un paradis pentru orice pasionat de calatorii, de la Wattens– vizitarea galeriilor Swarovski, muzeu construit sub forma unui uriaş cu ochi de cristal. Din gura uriasului se revarsă o minicascadă (Biletul de intrare se achita la fata locului cca 17 euro/pers, primind reduceri la cumparaturile efectuate in magazin) sau doar magazinul cu intrare gratuita (produsele de aici sunt cu cca 30% mai ieftine decat in magazine!).

Vizita Muzeul auto Kaprun, intrare contracost sau card zonal (istoria vehiculelor din anii ’50 pana in ’70, “anii de boom economic”. Cina si cazare Hotel 4*, Kaprun- Zell am See.

Ziua VII : 21.08.2022 – Sambata: Mic dejun. Vizita Salzburg, orasul natal al lui Mozart: Casa Mozart, Domul, cetatea Salzburg, gradinile Mirabell. Scurta vizita Enns, cel mai vechi oras din Austria: Turnul cu clopot de secol XVI care servea si ca turn de aparare, biserica parohiala Sf. Maria de secol XIII, Capela Wallsee. Cazare Hotel-Pensiune 3*, zona Enns.

Ziua VIII: 22.08.2022 – Duminica: Mic dejun. Plecare spre Melk la ora 08.00. Intrare optionala la mareata Abatie Melk, perla a barocului austriac, considerata Leaganul Austriei, aflat in patrimoniului Mondial UNESCO.

Bibilioteca are peste 100.000 volume si 1800 manuscrise; urmeaza vizita centrul istoric Melk.

Deplasare catre aeroportul Viena. Zbor Viena – Bucuresti.

Circuit Austria Tirol Salzkammergut

Inscriere si plata

– AVANS LA INSCRIERE 600 euro/persoana,
– DIFERENTA cu 8 saptamani inainte de data de plecare in excursie;
– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL-CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

Nota
- Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile din Romania si Austria in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !
*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.
- Prezentul program constituie anexa la contractul cu calatorul,
- Grup minim 20 persoane
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. -
- Preturile la excursiile optionale pot fi mai mari decat cele cumparate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si, dupa caz, ghid local.
- Pretul excursiilor este calculat, de regula, pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd.
- Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).
- Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.
- Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.
- Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.
- Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale AUSTRIEI, dar difera fata de normele din Romania
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la pisina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui Calator o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.
*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Servicii incluse

- Bilet avion Bucuresti-Viena-Bucuresti
- 1 bagaj de cala de max 23 kg/persoana;
- 1 bagaj de mana ;
- TAXE AEROPORT;
- transport autocar licentiat pe teritoriul Austriei ;
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 4*, Linz, loc in camera dubla standard;
- 5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE ( mic dejun si cina ) Hotel 4*, Kaprun, loc in camera dubla standard;
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 3*,zona Enns, loc in camera dubla standard;
- vizita Salzburg,
- vizita Bad Ischl,
- vizita Hallstatt,
- excursie la lacurile de acumulare suprapuse de pe Valea Kaprun,
- excursie la Cascada Krimml,
- vizita Linz,
- vizita Enns,
- vizita abatia Melk,
- Asistenta turistica (ghid roman din partea agentiei).

Servicii opționale

- Asigurare storno sau asigurare medicala -recomandate;
- card zonal;
- Taxa de oras/statiune se va plati la receptia hotelului,
- Intrari la muzee/situri, altele fata de cele specificate ca fiind incluse in program,
- Transport public in orasele vizitate (metroul, autobuzul, trenul, telecabina etc)
- Programele optionale,
- orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse.

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.