Viena

CRACIUN la VIENA - GALA IMPERIALA

Rezervare/contact

Ofertă publicată de GRAFOS TRAVEL (021.313.53.54)

 • Cazare: Hotel Ibis Mariahilf 3*
 • Tranport: cu autocarul

 • INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
  Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
  Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

  Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
  Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
  TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATORUL cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
  Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
  Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
  Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
  Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
  Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
  Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
  Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Tarife: de la 329 Euro /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
22.12.2016 - 27.12.2016 329 Euro 5 nopti mic dejun inclus

Tarife calculate pentru un grup de 40 platitori
329 Euro adult loc in camera dubla
319 Euro adult a 3-a persoana in dubla cu pat suplimentar
261 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
455 Euro adult loc in camera single

Servicii neincluse:
- Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- Intrarile la obiectivele turistice din program,
- Excursiile optionale
- CINA FESTIVA DE CRACIUN "Interra Christmas Dinner" la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva doar din tara)
Include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 - 22:30/23:00)
Tarif : 48 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani

Detalii:

CRACIUN la VIENA - GALA IMPERIALA
Include Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG
6 zile | Transport Autocar | 329 Euro

22 decembrie: BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe urmatoarele rute:
AUTOCAR 1: Bucuresti - Pitesti - Rm.Valcea - Sibiu - Sebes - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta
AUTOCAR 2: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Brasov - Sighisoara - Targu Mures - Cluj - Oradea - Budapesta.
Sosire la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar.

23 decembrie: BUDAPESTA - VIENA: Tur de oras
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK - Muzeul de Arta Contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si "Orasul Dunarii" - Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*+ situat central sau similar. Timp liber pentru cumparaturi in imediata vecinatate a hotelului, pe celebra MARIAHILFERSTRASSE.

24 decembrie: VIENA - Piata de Craciun
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun "Interra Christmas Dinner" la Hotel Ibis Mariahilf. Include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 - 22:30/23:00). Tarif: 48 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*+ Viena sau similar.

25 decembrie: VIENA - Ziua de Craciun
Mic dejun. Intalnire cu ghidul, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn cu ghid local. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Schonbrunn. Ora 18.00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20.30 - Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre "Wiener Hofburg-Orchester" www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o "atmosfera imperiala" la Palatul Imperial "Hofburg". (Transferul la si de la concert este asigurat de autocarul INTERRA). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*+ Viena sau similar.

26 decembrie: VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Pia?a Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regal? de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta. Seara, optional, puteti alege pentru unul dintre cele doua programe care se organizeza cu traditie la Budapesta:
- Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer cu autocarul inclus.
- Cina traditionala ungureasca cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la cea mai renumita crama de vinuri din Budapesta - "Borkatakomba" - vestitul labirint de vinuri de 88km lungime. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer cu autocarul inclus.
Cazare Hotel Park Inn by Radisson 4* Budapesta.

27 decembrie: BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru (30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia). Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

IMPORTANT !!!! DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
Minorii pana in 14 ani pot calatori doar cu pasaport valabil.
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
ATENTIE! Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:
In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, Tour Operatorul aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Tour Operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat 4*
- 5 nopti cazare cu mic dejun bufet, hoteluri clasificate 3*+ si 4* astfel:
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Park Inn by Radisson 4* Budapesta sau similar
- 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Ibis Mariahilf 3*+ situat central in Viena
- 1 cina in ziua de 25 decembrie (bauturile la cina nu sunt incluse)
- Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg
- Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu ghid local de limba romana
- Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena
- Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita la fata locului)
- Tur de oras Budapesta
- Vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta
- Insotitor de grup

Rezervare & Informații contact
GRAFOS TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism GRAFOS TRAVEL:
 • Adresa: Str. Carol Davila, nr.50, sector 5, Bucuresti
 • Telefon: 021.313.53.54

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.