REVELION 2012 IN BALCHIK LA HOTELUL MISTRAL
Tarife: de la 125 Euro /persoană/sejur
    | Perioada | Pret/sejur | Durata | Masa | Specificatii | 
    | 30.12.2011 - 2.01.2012 | 125 Euro | 3 nopti | mic dejun inclus | CINA FESTIVA DE REVELION INCLUSA | 
 
	Detalii:
	PETRECETI REVELIONUL 2012 LA BALCHIK  LA HOTELUL MISTRAL
TARIFE:
TARIF DE PERSOANA/SEJUR 3 NOPTI CU MIC DEJUN INCLUS IN CAMERA DUBLA: 125 EURO
TARIF DE PERSOANA/SEJUR 3 NOPTI CU DEMIPENSIUNE INCLUSA IN CAMERA DUBLA: 145 EUR
Copiii pana la 12 ani sunt cazati gratuit si vor plati doar meniul special pt copii de Revelion, in valoare de 25 Euro de copil 
Conditii de plata:
•	Toate rezervarile se vor achita 100% pana la 25.11.2011.
•	Pentru anularile facute pana la 10.12.2011 nu se percepe nici o penalizare.
•	Anularile facute dupa 10.12.2011 vor fi penalizate cu 50%.
MENIUL DE REVELION
1 .Salata " Asorti" / Salata Snezhanka, ardei copti, catsraveti, rosii, branza, varza cu morcovi, caviar/
2 .Aperitiv - "Peste alb in sos de lamaie"
3.Fel principal - File de porc cu branza Chedar cu garniture de cartofi sote
4 Tort festiv de ciocolata
5. Placinta bulgareasca cu branza
6.Paine traditionala bulgareasca
7. Bauturi - Rakia " Burgaska Muskatova" - 50gr.,
½ sticla de vin / alb sau rosu/,
Apa minerala, bauturi racoritoare, Sampanie
Meniu pt copii
1.Rosii si castraveti cu branza gratinata
2.Bucatele crocante de pui cu cartofi prajiti
3 Tort festiv de ciocolata
4. Placinta bulgareasca cu branza
5.Paine traditionala bulgareasca
6. bauturi racoritoare
OPTIONAL TRANSPORT AUTOCAR 35 EURO/PERSOANA DUS-INTORS! ( PLECARE IN DATA DE 30 DECEMBRIE 2011, RETUR LA 3 NOPTI DE CAZARE , IN 2 IANUARIE 2012)	    
    Rezervare & Informații contact
    		
	
    Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism 
SEA LINE TRAVEL:
    
    - Adresa: CALEA MOSILOR 219,BL 25A,AP.1, Bucuresti 
- Telefon: 021 211 59 87/0311074429
    Trimite o cerere de rezervare pe email:
    Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.