Circuite turistice

ALBANIA circuit si sejur 10 zile

  • Circuit in: Albania 
  • Durata: 10 zile
  • Transport: - nespecificat - 
  • Cazare: -  
  • Pret: 345 Euro / persoană

Traseu:

Bucuresti

Detalii:

Indicativ - ALBANIA 10 zile, autocar, data plecarii Plecari: 22.06, 27.07, 10.08, 31.08.
ALBANIA circuit si sejur 10 zile
din care in 7 zile se poate face plaja si baie
ZIUA 1 - Vineri, ora 06.15-prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Pernik-Kjustendil-trecerea frontierei in Macedonia. Excursie la Veliko Trnovo - popas. In centrul Sofiei - vizita Catedrala Alexander Nevsky. Cazare in Kumanovo (Macedonia).
ZIUA 2 (mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare prin Macedonia pe ruta Tetovo - Gostivar. Trecerea frontierei in Albania. Sosire dupa amiaza la hotel. Plaja si baie in mare. Cazare in Albania.
ZILELE 3-8 (mic dejun si cina). Plaja si baie in mare. Cazare in Albania.
- In ziua 4 - excursie de ½ zi la Tirana (Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea);
- In ziua 5 - excursie de ½ de zi la Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian);
- In ziua 6 - excursie de ½ de zi pe litoralul albanez (Mamuras si Kaka e Kurilave);
- In ziua 7 - excursie de ½ de zi in Elbasan.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare pe traseul Vlore-Sarande-frontiera Albania/Grecia- autostrada. Excursie la Lacul Kastoria (popas in oras). Langa Veria, la Vergina-vizita mormantul lui Filip al II-lea. Plecare la Salonic-tur: Biserica Sf. Dumitru (moastele),Arcul lui Galerius,Rotonda,Bd Egnatia,Bd. Expozitiei,Turnul Alb (popas), Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.
Cazare in Serres (Grecia).
ZIUA 10-Duminica (mic dejun). In Bulgaria-vizita Manastirea Rila. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET(include excursiile din zilele 4-7, in valoare totala de 65 €) + 25 € (se achita obligatoriu
la agentia din Romania) pt. excursiile la: Lacul Kastorias, Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.
345 € pt.: 22.06, 31.08. 395 € pt.:27.07, 10.08.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 225 €.
Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 €.
La inscriere se achita minim 150 Ñ”. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
● servicii ghid roman;
• transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
• 7 cazari cu demipensiune in Albania in hotel 3*** si 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere,
pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult,
etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Hotel NO NAME 3***-situat in Albania. Localitatea si numele vor fi nominalizate pana in 31.03.2012

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 14.11."™11 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Obs.-vezi notele : 1-18 si 20.


Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare - pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania. Asigurarea medicala e obligatorie.


NOTE:
1. Deoarece pentru retragerile (din orice motiv) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului - pentru a nu pierde banii se recomanda plata (odata cu avansul) asigurarii "STORNO" (aprox.1.5 % din pretul excursiei), care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie (conform conditiilor politei de asigurare) datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, devastarea domiciliului in urma unui incendiu, unei explozii, unui furt ori unei calamitati naturale, etc. Asigurarea "STORNO" se face la filiala unei societatii de asigurari din localitatea unde-si are sediul agentia de turism care a efectuat inscrierea turistului sau chiar la agentia de turism (daca efectueaza aceasta activitate).
2. Cum Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS) asigura numai accesul la tratamente medicale de urgenta efectuate in sistemul public de sanatate din tarile UE si Elvetia trebuie incheiata asigurarea medicala (valabila si in afara UE) deoarece : a) permite accesul si la serviciile clinicilor si spitalelor private (majoritare in comparatie cu sistemul public); b) suporta cheltuielile de spitalizare, de repatriere medicala cu ambulanta terestra (aeriana) si de repatriere in caz de deces si c) asista si tine legatura (24 ore din 24) in strainatate cu asiguratul.
3. Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.
4. Conducerea agentiei organizatoare (turoperatoare) sugereaza ca orice reclamatie sa-i fie transmisa direct in vederea rezolvarii practice si rapide pe cale amiabila a sesizarilor, avandu-se in vedere serviciile nerealizate sau necorespunzatoare cat si cele oferite in plus cantitativ si calitativ.
5. Turistii trebuie sa verifice starea pasaportului (vezi instructiunile de pe coperta pasaportului), valabilitatea (minim 6 luni de la data iesirii din tara) si sa aiba cel putin o fila goala pentru stampilare la frontiere.
6. Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective.
7. Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia.
8. Agentia de turism organizatoare (turoperatoare) isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.), oferind servicii similare.
9. Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.
10. Camerele cu 3 paturi (triple) sunt: a) cu 3 paturi de acelasi fel sau b) cu 2 paturi de acelasi fel si unul pliant sau c) cu un pat matrimonial si unul normal sau pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului. In cazul cand, la unele hoteluri, nu se poate asigura camera cu 3 paturi, cea de-a treia persoana va fi cazata (mai intai) intr-o camera cu doua paturi cu un alt turist sau singur (in ultima varianta) intruna cu un pat fara a plati vreo diferenta de pret.
11. Pentru turistii inscrisi la o excursie (care ulterior s-a anulat) si care se vor inscrie (transfera) la o alta excursie, noua inscriere se va face fara a se tine cont de pozitia de inscriere avuta la excursia anulata. Obs. - excursiile programate in ultimii 6 ani s-au realizat in procent de peste 95%.
12. Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca: a)sunt insotiti de ambii parinti sau b) sunt insotiti de un parinte care are acordul notarial sau cerificatul de deces al celuilalt ori hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului, etc. sau c) sunt insotiti de un insotitor care are asupra sa propriul certificat de cazier judiciar si declaratiile notariale ale celor doi parinti in care sa se specifice perioada excursiei . Obs. - nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte.
13. La solicitare, telefonul si numele ghidului se vor comunica cu 24 ore (o zi calendaristica) inainte de ora plecarii. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.
14. Pentru adulti e nevoie de pasaport sau de CI (carte de identitate), dar copiii sub 14 ani neimpliniti (care nu au CI) au nevoie de pasaport, adica nu pot parasi Romania pe baza certificatului de nastere.
15. Turistii care ies din Romania in cadrul acestui grup organizat se vor intoarce in Romania obligatoriu odata cu grupul, adica nu pot intra in Romania mai devreme sau mai tarziu fata de ziua de intrare in Romania prevazuta in programul excursiei.
16. In desfasurarea programului turistic se va tine seama de reglementarile UE care prevad o stationare (noaptea) de minim 9 ore a autocarului intre 2 zile de excursie.
17. Deoarece in program nu sunt incluse mesele de pranz si cina se recomanda turistilor asigurarea cu rezerve de alimente nealterabile pentru cazurile in care nu se poate lua masa la o unitate de alimentatie publica, avandu-se in vedere ca (in general) se ajunge la hotel seara tarziu. Obs. - programul excursiei este foarte incarcat (distante lungi si multe obiective de vizitat), excursia fiind un prilej de a vedea multe tari cu locuri interesante dar nu unul de odihna (relaxare).
20. Urcarea in autocarul care are in parbriz destinatia......... (vezi indicativ) se face in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2), in ordinea inscrierii, in baza listei (intocmita la agentia de turism turoperatoare in functie de data inscrierii) citita de ghid la locul de imbarcare, fiecare turist ocupand locul preferat si disponibil. Obs.- cand sunt turisti care urca de pe traseu (alte localitati decat Bucuresti), lista privind ordinea inscrierii (pozitia de urcare in autocar) va fi citita (la cererea turistilor) din nou in dimineata zilei a 2-a.

om

Rezervare & Informații contact
Fantasy Travel Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism Fantasy Travel:
  • Adresa: Str. 1 Decembrie, Nr. 1, Timisoara , județul TIMIS
  • Telefon: 0256 201073

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.