Circuite turistice

Canada de Vest si Alaska

  • Circuit in: Canada 
  • Durata: 16 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: Hoteluri de 4* 
  • Pret: 950 Euro / persoană

Program - detaliu itinerar:

Ziua Detalii
1 ZIUA 1/03.08.2009 BUCURESTI - VANCOUVER
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Otopeni la ora 06:30 pentru zbor spre Londra cu compania British Airways, BA 885 (08:30 / 10:00) si mai departe spre Vancouver cu zborul BA 087 (13:05 / 14:30). Dupa sosire, intalnire cu reprezentantul local al agentiei partenere si transfer la hotelul Georgian Court 4* (sau similar). Cazare. 
2 ZIUA 2/04.08.2009 VANCOUVER
Mic dejun. Astazi veti face o excursie la Victoria. Dimineata se pleaca spre ferry-boat-ul din terminalul Tsawwassen. Timp de o ora si jumatate veti strabate stramtoarea Georgia prin minunatele insule Gulf. Puteti avea ocazia de a observa animale salbatice, printre care: vulturi plesuvi, foci si chiar balene orca. Se viziteaza, optional, gradinile Butchart. Veti participa la un tur de oras in Victoria, ce include: parcul Beacon Hill, Piata Bastion, cladirile Parlamentului, Chinatown, portul Inner, hotelul Empress. Timp liber pentru cumparaturi si explorarea portului Inner. Intoarcere in Vancouver. Cazare la Hotel Georgian Court 4* (sau similar). 
3 ZIUA 3/05.08.2009 VANCOUVER - SUN PEAKS
Mic dejun. Calatoria de astazi va va conduce prin fertila vale Fraser, o importanta regiune agricola si prin regiunea Okanagan, desertica "tara Thompson-ilor". Peisajul ilustreaza un contrast intre regiunea muntoasa din Vancouver si regiunea joasa. Calatoria continua spre nordul orasului Kamloops, spre Sun Peaks, cunoscuta statiune a sporturilor albe. Cazare la Hotel Delta Sun Peaks 4* (sau similar). 
4 ZIUA 4/06.08.2009 SUN PEAKS - JASPER
Mic dejun. Aztazi va veti indrepta spre nord, trecand prin Clearwater, cea mai mare localitate din North Thompson Valley. Principala sa atractie este minunatul parc Wells Grey, unde exista cinci lacuri importante, doua rauri mari si numeroase cascade spectaculoase. Veti face o oprire la cascada Spahats. Aici puteti observa animale salbatice (catari, ursi negri) si multe specii de pasari care traiesc in parc. Calatoria continua trecand prin defileul Yellowhead si pe langa muntele Robson. Cazare la Hotel Sawridge Inn 4* (sau similar). 
5 ZIUA 5/07.08.2009 JASPER - LAKE LOUISE - BANFF
Mic dejun. Dimineata devreme, calatorie de-a lungul promenadei Icefield, trecand pe langa unii dintre cei mai inalti munti din Canada si pe langa cei mai interesanti ghetari. Oprire la cascadele Sunwapta si Athabasca, care ating 23 m inaltime, devenite cunoscute datorita fortei cu care apa se loveste de peretii defileului. Ajungeti la ghetarul Athabasca unde, optional, puteti face un tur in Ice Explorer (Snocoach).

Calatoria continua spre Banff, trecand prin Lake Louise si pe langa lacurile Bow si Peyto. Cazare la Banff Park Lodge 4* (sau similar). 
6 ZIUA 6/08.08.2009 PARCUL NATIONAL BANFF
Mic dejun. Dimineata tur de Banff, trecand pe langa cascadele Bow River, Tunel Mountain si Surprise Corner. Bucurati-va de o calatorie optionala cu gondola in muntii Sulphur, de unde aveti posibilitatea de a admira panorama. Dupa-amiaza timp liber. Cazare la Banff Park Lodge 4* (sau similar). 
7 ZIUA 7/09.08.2009 BANFF - KELOWNA
Mic dejun. Astazi va indreptati catre parcul national Yoho, situat in "Canadian Rocky Mountains". Acest parc a fost declarat Patrimoniu UNESCO datorita peisajelor montane care contin varfuri de munte, ghetari, lacuri, cascade, pesteri. Oprire la podul natural din pietre situat peste raul Kicking Horse, precum si la lacul Emerald. Calatoria continua spre valea Okanagan, trecand prin defileul Rogers si Revelstoke. Aceasta regiune este cea mai importanta zona in care se produce vinul din Columbia Britanica si este faimoasa, de asemenea, pentru productia de fructe. Cazare in Kelowna la Hotel Grand Okanagan 4* (sau similar). 
8 ZIUA 8/10.08.2009 KELOWNA - VANCOUVER
Mic dejun. Calatorie prin Okanagan spre Penticton, unul dintre cele mai mari orase din Columbia Britanica. Sosire in Vancouver. Tur al orasului Vancouver, care cuprinde: parcul Stanley, cu oprire la cele 8 Totem Pole, minunate exemple ale artei aborigene, transmisa din generatii in generatii, ca o modalitate de a conserva patrimoniului nativ si de a onora ritualurile tribale, Chinatown, cu cladirile sale din secolul al XIX-lea, strazi pietruite si pasaje ascunse. Turul orasului se incheie cu vizitarea insulei Granville, cu faimoasa sa piata publica, magazine si multe cafenele si restaurante. Cazare la Hotel Georgian Court 4* (sau similar). 
9 ZIUA 9/11.08.2009 VANCOUVER - ANCHORAGE
Mic dejun. Transfer la aeroport. Zbor spre Seattle cu compania Alaska Airlines, zbor AS 2265 (09:00 / 09:55) si mai departe spre Anchorage, cu zborul AS 093 (11:30 / 13:55). Sosire la aeroportul din Anchorage si intalnire cu reprezentantul local. Inainte de a va caza veti participa la un tur de oras, care include Parcul Earthquake, situat intr-o padure in care un intreg cartier s-a cufundat in ocean in timpul celui mai puternic cutremur al ultimului secol. Timp liber. Cazare la Hotel Sheraton 4* (sau similar). 
10 ZIUA 10/12.08.2009 ANCHORAGE - DENALI
Mic dejun. Dimineata, transfer la gara si imbarcarea in McKinlay Explorer pentru o calatorie spre Parcul National Denali unde veti fi intampinati de un reprezentant local si condusi la McKinlay Lodge4* (sau similar). Cazare. 
11 ZIUA 11/13.08.2009 TURUL PARCULUI NATIONAL DENALI - ANCHORAGE
Mic dejun. Plecare dimineata devreme pentru a participa la turul intitulat "Viata salbatica in Parcul Denali". Acesta este un tur cu microbuzul care dureaza 7 ore si in care va veti indrepta spre locul de unde puteti avea o panorama superba a muntelui McKinley. De-a lungul drumului aveti posibilitatea de a vedea diverse animale, printre care: ursii Grizzly, elani si alte animale mici. Dupa turul din parcul Denali va veti intoarce in Anchorage. Cazare la Hotelul Sheraton 4* (sau similar). 
12 ZIUA 12/14.08.2009 CROAZIERA CU IMBARCARE DIN WHITTIER
Mic dejun. Plecare cu autocarul din Anchorage spre Whittier, de-a lungul bratului Turnagain. Sosire in Whittier, unde echipajul va ureaza bun venit la bordul vasului "Spirit of Columbia". Vasul trece prin zone rareori vizitate, precum Prince William Sound, un frumos complex de adâncime, inchis de munti inalti si ghetari si protejat de mare prin bariere insulare, un paradis al luntrasilor. Fiorduri, golfuri, lacuri, ghetari, munti si sute de insule ofera un peisaj de o bogatie ºi frumusete impresionante. Vizita la ghetarul Blackstone din Blackstone Bay. Cina si cazare. 
13 ZIUA 13/15.08.2009: COLLEGE FJORD
Mic dejun. Dimineata va veti afla la ghetarul Harvard, aflat la capatul fiordului College. O multime de ghetari se revarsa din munte in ocean. Cea mai impresionanta priveliste pe care puteti spera sa o vedeti este cea in care bucati de gheata de marimea unor "zgarie nori" se desprind din ghetari si plonjeaza in apa. Calatoria continua spre pasajul Esther pe unde doar nave mici pot trece. Puteti vedea balene, vidre de mare si vulturi plesuvi. Dejun, cina si cazare. 
14 ZIUA 14/16.08.2009: GHETARUL CHENEGA SI EXPLORAREA INSULEI
Mic dejun. Sosire in insula Knight, aflata in partea de sud-vest a Prince William Sound. Veti putea observa un spectaculos ghetar din care se desprind bucati de gheata ce ajung in apa sarata. Restul zilei va sta la dispozitie, iar cei care doresc, pot explora insula, unde rar se poate vedea o urma de fiinta umana. Dejun, cina si cazare. 
15 ZIUA 15/17.08.2009: DEBARCARE IN ANCORAGE SI PLECARE SPRE SEATTLE
Mic dejun. Sosire in Whittier si debarcare. Transfer cu autocarul la Anchorage. Plecare spre Seattle cu zborul companiei Alaska Airlines, zbor AS 092 (14:30 / 18:55) si mai departe spre Londra, cu zborul companiei British Airways, zbor BA 052 (21:15 / 14:30) 
16 ZIUA 16/18.08.2009: LONDRA - BUCURESTI
Intoarcere la Bucuresti cu zborul BA 884 (18:05 / 23:20) 


Tarife:

Tarife pachet servicii turistice - Canada de Vest si Alaska ; perioada 03 / 17.08.2009
Tarif / persoana in camera dubla si supliment single
950 EURO + 4865 USD(cabina categoria A)
1770 USD (cabina categoria A)

950 EURO + 5115 USD (cabina categoria AAA)
1890 USD (cabina categoria AAA)


IMPORTANT:
Deoarece in Canada de Vest platile trebuie facute in moneda nationala CAD (dolari canadieni), CALCULATIA IN USD ESTE BAZATA PE PARITATEA: 1 USD = 1.29 CAD; eventualele modificari de curs vor putea afecta tariful final IN AMBELE SENSURI
NOTA:
Cabinele de tipul A sunt localizate pe puntea superioara (Upper Deck) a vasului de croaziera "Spirit of Columbia", au doua paturi separate, baie proprie, fereastra si deschidere catre un coridor exterior.
Cabinele de tipul AAA sunt localizate pe puntea superioara (Upper Deck) a vasului de croaziera "Spirit of Columbia", au doua paturi separate, baie proprie, masuta, scaun, frigobar si fereastra.

Detalii:

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul: Bucuresti -Vancouver, Vancouver - Anchorage si Anchorage - Bucuresti
- 8 nopti cazare cu mic dejun, in hoteluri de 4 stele in Canada de Vest
- 3 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4 stele in Alaska
- 3 nopti cazare cu mic dejun, dejun si cina, bauturi nealcoolice, conform programului, pe vasul de croaziera "Spirit of Columbia" in cabine de categoria A sau AAA
- taxele de intrare la parcul national din Canada
- excursie de o zi la Victoria
- turul orasului Vancouver
- transferurile
- ghizi locali
- conducator de grup roman
- asigurare in caz de insolvabilitate /faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport: aprox: 305 EURO + 104 USD/persoana care se platesc o data cu excursia si pot suferi modificari
- taxa de combustibil pentru vasul de croaziera: 45 USD / persoana
- excursiile optionale:
1. Ice Explorer (Snocoach) in Banff: 45 USD / persoana
2. Sulphur Mountain Gondola in Banff: 26 USD / persoana
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate in program, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- taxa de viza pentru Statele Unite ale Americii si programarea pentru interviu: 120 EURO / persoana
- taxa de viza pentru Canada: 45 EURO / persoana (pentru obtinerea acesteia, turistul trebuie sa detina pasaport valabil inca 6 luni de la data intoarcerii, sa prezinte un act de proprietate, extras de cont, adeverinta de la locul de munca care sa ateste salariul persoanei in cauza si faptul in perioada in care se desfasoara circuitul persoana este in concediu de odihna, sau, dupa caz, talon de pensie)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

Rezervare & Informații contact
Avienne International Travel Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism Avienne International Travel:
  • Adresa: str. Nasaud, nr. 17, bl. 31, sc.3, ap. 78, sect. 5, Bucuresti
  • Telefon: 021.423.60.50

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.