Circuite turistice

Circuit 2017 AUSTRALIA - NOUA ZEELANDA - TASMANIA - HONG KONG - SINGAPORE

  • Circuit in: Oceania 
  • Durata: 23 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 4890 Euro / persoană

Traseu:

HONG KONG - SYDNEY - BLUE MOUNTAINS - KATOOMBA - CAIRNS - KURANDA MAREA BARIERĂ DE CORALI - BRISBANE - GOLD COAST - AUCKLAND - ROTORUA TONGARIRO NATIONAL PARK - WELLINGTON - CHRISTCHURCH - QUEENSTOWN MILFORD SOUND - MELBOUR

Tarife:

Perioada: 24.04 - 16.05.2017

TARIF: 4890 EURO / loc în cameră dublă / Supliment single: 1150 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se recalculează)


IMPORTANT:
Deoarece în Australia şi Noua Zeelandă plăţile trebuie făcute în moneda naţională, AUD (dolar australian) şi, respectiv NZD (dolar neozeelandez), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 1,52 AUD, 1 EURO = 1,62 NZD; eventualele modificări de curs se vor aplică la momentul ultimei plăti şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI

Detalii:

Expediţie în Oceania: Dragonii asiatici, Ţara Cangurilor, Muntele Cook şi diavolul tasmanian

AUSTRALIA - NOUA ZEELANDĂ - TASMANIA
HONG KONG - SINGAPORE

HONG KONG - SYDNEY - BLUE MOUNTAINS - HOMEBUSH BAY - CAIRNS - KURANDA MAREA BARIERĂ DE CORALI - BRISBANE - GOLD COAST - AUCKLAND - ROTORUA TONGARIRO NATIONAL PARK - WELLINGTON - CHRISTCHURCH - QUEENSTOWN MILFORD SOUND - MELBOURNE - HOBART (TASMANIA) - SINGAPORE

Mai mult decât o călătorie, o adevărată expediţie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, într-o minunată ţară insulara, Noua Zeelandă, într-o lume aparte, frumoasă, veselă, în care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri şi koala la Opera din Sydney, de la Munţii Albaştri la Marea Barieră de Corali, de la aborigeni şi maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul în care soarele răsare.
Perioada: 24.04 - 16.05.2017
ZIUA 1 / 24.04.2017: BUCUREŞTI - FRANKFURT - HONG KONG
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 16:15 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 1421 (18:15 / 19:45) de unde se pleacă spre Hong Kong cu zborul LH 796 (22:10 / 15:15).
ZIUA 2 / 25.04.2017: HONG KONG
Sosire la ora 15:15 în Hong Kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kongului este astăzi mai atrăgătoare decât Manhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. Sosire şi întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar).
ZIUA 3 / 26.04.2017: HONG KONG - SYDNEY
Mic dejun. Tur panoramic de oraş în Hong Kong, care va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria, cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la altitudinea de 554 m se poate admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse - Golful Ruşinii, unde se pot vedea statuile zeiţelor Kwun Yum şi Tin Hau, după care vom vizita satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite sampan şi datorită unei mici comunităţi care "trăieşte pe apă". În portul Aberdeen se găsesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este Junk and Jambo, unde vom servi dejunul care va fi însoţit de un pahar de vin alb (inclus). Turul se va încheia cu vizita în Piaţa Stanley - Chek Chue. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 128 (20:15 / 07:15).
ZIUA 4 / 27.04.2017: SYDNEY
Sosire la ora 07:15 la Sydney. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al excentricului oraş Sydney, supranumit "marele oraş de lângă port". În timpul turului vom vizita clădirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, devenită simbol al oraşului, punctul de panoramă Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge, cea mai vestită plajă a Australiei, Bondi Beach, "Kings Cross", cel mai elegant şi boem cartier al oraşului şi "The Rocks", zona istorică a oraşului unde vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din maşină) şi Chinatown. Îmbarcare pe ferry-boat pentru o croazieră opţională în Golful Sydney, cu dejun inclus, care se va încheia la King Street Wharf. În continuarea zilei vom urca în Sydney Tower pentru o experienţă de cinema 4D şi pentru a observa oraşul de la înălţime. Transfer la Hotel Travelodge Wynard Sydney 4* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 5 / 28.04.2017: SYDNEY - BLUE MOUNTAINS - HOMEBUSH BAY - SYDNEY
Mic dejun matinal. Zi liberă la dispoziţie pentru vizite individuale sau excursie opţională în Blue Mountains - Munţii Albaştri, situaţi la aprox. 2 ore distanţă de Sydney. Veţi vizita Featherdale Wildlife Park, una dintre cele mari rezervaţii de animale australiene din lume, pentru "întâlnirea" cu fauna specifică Australiei: canguri, koala, emu, câini dingo etc. Veţi avea o experienţă de neuitat, oferită de călătoria cu Scenic Railway, o cale ferată pitorească, cea mai abruptă din lume, care coboară spre un impresionant defileu împădurit. Veţi face o oprire la punctul de belvedere Echo Point, de unde vom admira formaţiunile stâncoase numite "The Three Sisters" care domină Jamison Valley. Dejun în timpul vizitelor. Excursia se va încheia cu un scurt tur prin Homebush Bay, locul de desfăşurare a Jocurilor Olimpice din anul 2000. Cazare.
ZIUA 6 / 29.04.2017: SYDNEY - CAIRNS - KURANDA - CAIRNS
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Cairns cu zborul companiei Qantas Airways, QF 924 (09:15 / 12:20). Transfer la Hotel Novotel Cairns Oasis Resort 4* (sau similar) pentru cazare. Camerele sunt disponibile începând cu ora 14:00 (în cazul în care hotelul poate pregăti mai repede camerele, le vom putea ocupa înainte de ora 14:00). Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională la Kuranda, cu ocazia căreia veţi traversa peisaje spectaculoase oferite de pădurile tropicale, după care vom veţi "pluti" deasupra junglei cu telegondola, ocazie de a admira în voie priveliştile extraordinare, cu Marea de Corali la orizont, Insula Verde şi lacurile sclipitoare. În Kuranda, vă veţi bucura de frumuseţea acestui orăşel înconjurat de vegetaţie luxuriantă şi unde vom veţi putea vizita Sanctuarul Ursuleţilor Koala şi Rezervaţia de Fluturi, după care veţi face o călătorie cu telegondola Skyrail, votată ani la rând ca fiind cea mai mare atracţie turistică a Australiei. Veţi "pluti" pe o distanţă de 8 km deasupra pădurii tropicale virgine, după care veţi "coborî" în adâncimea pădurii formată din arbori uriaşi, prilej de a observa prin vegetaţia copleşitoare diverse animale sălbatice. Întoarcere în Cairns pentru cazare.
ZIUA 7 / 30.04.2017: CAIRNS - MAREA BARIERĂ DE CORALI - CAIRNS
Mic dejun matinal. Deplasare (aprox. 3 min de mers pe jos) către portul din care ne vom îmbarca pe catamaranul cu care vom face o croazieră unică la Marea Barieră de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii, cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2.900 de recifuri individuale, întins pe o arie uriaşă de 300.000 kmp. Marea Barieră de Corali este singura structură de organisme vii care poate fi văzută din spaţiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care încearcă să limiteze impactul omului asupra mediului. Vom trăi o experienţă fascinantă, în timpul căreia vom vedea extraordinarul recif de corali şi lumea subacvatică, prin fundul de sticlă al vaporului. Vom fi însoţiţi de biologi specialişti în fauna şi flora marină care ne vor da explicaţii interesante şi care vor fi bucuroşi să răspundă întrebărilor noastre legate de ecosistemul pe care vom încerca să-l desluşim. Doritorii vor primi opţional echipament adecvat pentru scufundări în apropierea recifului. Dejun inclus în timpul croazierei. După debarcare, deplasare pe jos la hotel pentru cazare.
ZIUA 8 / 01.05.2017: CAIRNS - BRISBANE
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 709 (10:10 / 12:20) spre Brisbane, al treilea mare oraş al Australiei după Sydney şi Melbourne, capitala statului Queensland. După sosire vom porni într-un tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom putea admira arhitectura contrastantă dintre blocurile turn din sticlă şi clădirile istorice coloniale din piatră, pieţele şi străzile pitoreşti mărginite de cafenele şi restaurante, Clădirea Parlamentului, King George Square, Primăria şi Observatorul Mount Kootha. Cazare la Adina Apartment Hotel Anzac Square Brisbane 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 02.05.2017: BRISBANE - GOLD COAST - BRISBANE
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională în minunata staţiune Gold Coast, oraş situat pe coasta oceanului, cunoscut şi sub denumirea de "Surfers Paradise", cu plaje largi, mall-uri renumite, ştranduri întinse de-a lungul coastei, asemănător oraşelor de pe coasta Floridei, în care se desfăşoară o mulţime de activităţi turistice. Oraşul găzduieşte şapte mari parcuri tematice, printre care Seaworld, Dreamworld sau Warner Bros Movie World. Veţi avea posibilitatea de a face cumpărături la Marina Mirage. În continuarea zilei veţi urca pe platoul vulcanic al Muntelui Tamborine "Hinterland", acoperit de păduri tropicale, de unde veţi putea admira o privelişte deosebită asupra coastei. Pe parcurs veţi întâlni plantaţii de avocado şi kiwi, precum şi numeroase comunităţi locale care vând obiecte de artă exotice, sculpturi, picturi şi bijuterii. Veţi avea ocazia să vă plimbaţi pe "Aleea Galeriilor" sau să vizitaţi peşterile artificiale (intrările nu sunt incluse). Întoarcere în Brisbane pentru cazare.
ZIUA 10 / 03.05.2017: BRISBANE - AUCKLAND (NOUA ZEELANDĂ)
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 123 (09:35 / 14:45) spre Auckland. Sosire la Auckland, cea mai mare zonă metropolitană din Noua Zeelandă, un oraş cosmopolit, în care se îmbină armonios etnii cu obiceiuri diferite, în care predomina cultura polineziană. "Haere Mai", în traducere "Bine aţi venit", în oraşul construit pe un câmp vulcanic de-a lungul unui istm din nordul ţării, oraş cunoscut şi sub denumirea de "Oraşul Navigatorilor" datorită miilor de ambarcaţiuni de lux care populează Marina Waitemata şi Golful Hauraki. Însoţiţi de ghidul local vom poposi prima dată la baza Muntelui Eden, vom admira apoi Ferry Building şi Auckland Harbour Bridge după care vom urca în Sky Tower Observatory Deck. Transfer la Hotel Auckland City 3*+ (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 11 / 04.05.2017: AUCKLAND - ROTORUA
Mic dejun. Marea atracţie a zilei de astăzi este Kelly Tarltons Antarctic Encounter and Underwater World, un acvariu subteran, construit în rezervoarele de stocare a apelor menajere dezafectate, cu tuneluri curbe din sticlă şi benzi rulante pentru deplasarea turiştilor. De-a lungul incursiunii în peisajul arctic ne vom întâlni cu pinguinii pe care îi vom observa de aproape, într-un spaţiu vast, cu temperatura controlată, care imită în detaliu habitatul lor natural. Vom trece apoi prin "coliba" utilizată de către căpitanul Robert Falcon Scott după care vom trece prin Amazon Tank, unde vom observa peştii piranha şi vom ajunge în Underwater World, călătorind prin tunelurile de sticlă, înconjuraţi de 2 milioane de litri de apă, de unde vom putea privi de aproape creaturi marine fascinante precum rechini, balena de bronz, pisici de mare sau crabi uriaşi. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Rotorua, vizitând pe traseu spectaculoasa peşteră Waitomo Glowworms, unde trăiesc viermii din specia Arachnocampa luminosa, cunoscuţi pentru larvele lor care emit lumină. Peştera s-a format acum 30 de milioane de ani, fiind iniţial umplută cu apă. Acum, se pot observa formaţiuni din calcar, corali şi scoici la tot pasul. Vom face o minunată plimbare cu barca pe râul subteran, prilej de a admira luminile emise de larve. Sosire în Rotorua, "inima caldă" a Insulei de nord, staţiune celebră pentru activitatea termală, dar şi pentru vestigiile culturii indigene maori. Vom participa la un spectacol Maori, urmat de o cină tradiţională. Transfer şi cazare la Hotel Sudima Lake Rotorua 3*+ (sau similar).
ZIUA 12 / 05.05.2017: ROTORUA - TONGARIRO NATIONAL PARK
Mic dejun. Astăzi vom vizita Parcul Geotermal Te Puia şi Centrul de Artizanat Maori. Plecare spre Parcul Naţional Tongariro, cu o oprire la centrala geotermală Wairakei, Cascadele Huka şi Lacul Taupo. În continuarea zilei, drumul ne va purta prin vastul platou vulcanic al Parcului Naţional Tongariro, rezervaţie deopotrivă naturală şi culturală intrată în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Parcul se întinde în jurul unui masiv muntos, cu trei vârfuri vulcanice care domină orizontul, oferind privelişti unice. Cazare la The Park Hotel 3*+ (sau similar).
ZIUA 13 / 06.05.2017: TONGARIRO NATIONAL PARK - WELLINGTON
Mic dejun. Călătoria va continua spre Wellington, capitala Noii Zeelande, înconjurată de dealuri înalte şi coaste abrupte, o metropolă a artelor şi culturii, vibrantă şi strălucitoare, unde vom merge cu telecabina până la Grădina Botanică. În timpul turului panoramic al oraşului vom admira Clădirea Parlamentului şi vom putea vizita Muzeul Te Papa. Centrul oraşului este de asemenea încântător, acesta fiind împânzit de teatre, cinematografe, restaurante şi magazine. Cazare la Hotel Bay Plaza 3* (sau similar).
ZIUA 14 / 07.05.2017: WELLINGTON - CHRISTCHURCH
Mic dejun. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat pentru o călătorie de aprox. 3,5 ore, pe parcursul căreia vom traversa Strâmtoarea Cook până la Picton, un pitoresc sat pescăresc din Insula de Sud, unde vom debarca. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Christchurch, trecând printr-o zonă agricolă cu cel mai ridicat potenţial din lume, aici putând fi cultivat orice tip de plantă. Dejun şi degustare de vinuri într-o renumită zona viticolă. Sosire după-amiază la Christchurch, cea de-a doua mare zonă urbană a Noii Zeelande străbătută de Râul Avon, oraş cu o mulţime de parcuri şi grădini, cunoscut din acest motiv şi sub denumirea de "oraşul grădină". Vom face un scurt tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom putea vedea şi Parcul Hagley. Cazare la Hotel Ashley 3*+ (sau similar).
ZIUA 15 / 08.05.2017: CHRISTCHURCH - MT. COOK - QUEENSTOWN
Mic dejun. Astăzi vom pleca spre Queenstown pe un traseu de vis care parcurge ruta Alpilor prin Parcul Naţional Aoraki Mt. Cook (Aoraki însemnând în limba maorilor "Străpunge nori"), parc care a intrat în Patrimoniul Natural Mondial UNESCO. Muntele Cook, cu o înălţime de 3.754 m, este cel mai înalt munte din Noua Zeelandă, care oferă peisaje spectaculoase, cu văi adânci, platouri şi gheţari mirifici. Piscurile sale acoperite veşnic de zăpadă sunt o atracţie permanentă pentru turiştii din toată lumea, care vin să facă diverse tururi spre Gheţarul Tasman, cel mai mare din Noua Zeelandă, Gheţarul Hooker, Gheţarul Murchison Mount Tasman sau spre Muntele Dampier. Sosire în Queenstown, cea mai frumoasă şi cea mai importantă staţiune din Noua Zeelandă, situată în jurul Lacului glaciar Wakatipu. Munţii spectaculoşi care domină orizontul acestui mic paradis alpin se reflectă în apa limpede a lacului creând un tablou feeric. Transfer şi cazare la Hotel Heartland 3+* (sau similar).
ZIUA 16 / 09.05.2017: QUEENSTOWN - MILFORD SOUND - QUEENSTOWN
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională pentru vizitarea faimoasei atracţii turistice a Noii Zeelande - Milford Sound, cel mai nordic fiord din Parcul Naţional Fiordland, care aparţine oraşului Milford Sound, una dintre puţinele zone locuite permanent. Vom pleca spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau, prilej cu care vom admira superbele peisaje unde s-a filmat cunoscuta producţie cinematografică "Stăpânul Inelelor", fără îndoială cea mai pitorească zonă din Noua Zeelandă, după care vom parcurge un traseu captivant printre văile munţilor maiestuoşi pentru a ajunge în jurul prânzului la Milford Sound, fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de gheţari de-a lungul a milioane de ani. Căpitanul James Cook a fost primul european care a zărit fiordurile Noii Zeelande, ratând însă intrarea în Milford Sound, numele fiordului fiindu-i atribuit în sec. al XIX-lea de către un alt căpitan, galezul John Grono, după oraşul său natal Milford Haven din Ţara Galilor. Ne vom îmbarca pentru o minunată croazieră în timpul căreia vom străbate lungimea fiordului străjuit de peisajele splendide ale munţilor înalţi acoperiţi de păduri luxuriante, cu stânci uriaşe verticale şi cascade efemere sau permanente, care se revarsă de la înălţimi considerabile. Tot aici se află şi Cascada Sutherland, cu o înălţime de 580 m, fiind a zecea cascadă din lume din punct de vedere al înălţimii, cascadă descoperită de Donald Sutherland în sec. al XIX-lea, pe când făcea prospecţiuni aurifere. Acesta a ajuns prima dată în fiord cu ocazia unei vânători de foci, prilej cu care s-a îndrăgostit atât de mult de acest loc încât a declarat că "dacă m-aş stabili vreodată undeva, aici aş face-o", promisiune pe care şi-a respectat-o în anul 1877, întorcându-se şi rămânând în Milford Sound până în anul 1919, când a murit la vârsta de 80 de ani. Pe lângă tabloul de basm oferit de natură, vom putea observa şi fauna specifică locului, cel mai adesea delfini jucăuşi, foci şi pinguini. Debarcare, dejun picnic şi întoarcere în Queenstown.
ZIUA 17 / 10.05.2017: QUEENSTOWN - MELBOURNE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 122 (15:25 / 16:40) de unde se pleacă cu zborul QF 463 (18:30 / 20:05) spre Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, situată pe Râul Yarra în apropiere de vărsarea sa în golful Portului Phillip. Acest oraş fermecător este un amestec de vechi şi nou, care păstrează multe amintiri ale unui trecut glorios, precum clădirile din epoca victoriană, dar şi zgârie-norii care domină peisajul. Transfer la Hotel Randezvous Melbourne 4* (sau similar). Cazare.
ZIUA 18 / 11.05.2017: MELBOURNE
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local cu care vom porni într-un tur panoramic de oraş care include Catedrala Sf. Paul, Grădina Botanică Regală, Primăria, Chinatown, Casa Parlamentului, Piaţa Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul Naţional de Tenis, Portul Melbourne, Grădinile Fitzroy şi o vizită la Coliba Căpitanului Cook. Opţional, excursie în Insula Philip pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat, oferit de celebra "paradă a pinguinilor" care se întorc seara cu hrană la cuiburi unde sunt aşteptaţi de "neveste", după o zi întreagă de "trudă". Cazare.
ZIUA 19 / 12.05.2017: MELBOURNE - HOBART (TASMANIA)
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1501 (08:15 / 09:30) spre Hobart, capitala Tasmaniei, oraş fondat în anul 1804, al doilea oraş ca vechime din Australia şi al 11-lea ca populaţie, care oferă o mare varietate de atracţii. Insula Tasmania, care se află la 200 km sud de continent, are o suprafaţă de 68,3 kmp şi o populaţie de 485 mii de locuitori. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur panoramic al oraşului Hobart, care include Grădina Botanică Regală, Docurile Victoria, Piaţa Salamanca, Parlamentul, Primăria şi Podul Tasmania. Vom vizita apoi spectaculosul Parc zoologic Bonorong, aflat la aprox. 20 min. de Hobart, unde vom admira animalele tasmaniene, specii rare de koala, canguri şi bineînţeles, vedeta locală, "diavolul tasmanian", animal extrem de rar, din păcate pe cale de dispariţie, singura specie de marsupieni carnivori din lume, pe care o vom întâlni doar în Tasmania, de unde şi numele. Turul se va încheia în jurul orei 13:00. Transfer la Hotel Best Western Hobart 4* (sau similar). Camerele sunt disponibile începând cu ora 14:00 (în cazul în care hotelul poate pregăti mai repede camerele, le vom putea ocupa înainte de ora 14:00). Cazare.
ZIUA 20 / 13.05.2017: HOBART
Mic dejun matinal. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională de o zi numită "Experienţa tasmaniana", prilej cu care vom vedea situl istoric Port Arthur, cea mai dură, dar şi cea mai faimoasă temniţă australiană, care a servit drept închisoare între anii 1830 - 1877. Vom vizita înfricoşătorul sit ca simpli "deţinuţi", vom admira spectaculoasele formaţiuni naturale, precum Pirates Bay, Eaglehawk Neck şi celebra Blow Hole, un gheizer cu apă pură care ţâşneşte direct din stâncă, după care vom face o croazieră în jurul "Insulei Morţii". Dejun lejer în timpul vizitelor. Pentru a mai "detensiona" atmosfera, vom participa la o degustare de vinuri, considerate a fi printre cele mai bune din lume. Întoarcere la Hobart pentru cazare.
ZIUA 21 / 14.05.2017: HOBART - MELBOURNE - SINGAPORE
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Melbourne cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1504 (12:00 / 13:15) de unde se pleacă spre Singapore, cu zborul QF 37 (15:40 / 21:50). Stat-oraş insular, cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est, Singapore a fost fondat ca o colonie britanică acum două secole. Supranumit "Oraşul Gradină", Singapore a devenit unul dintre cele mai prospere state din lume. Amestecul de culturi şi influenţe indiene, malaeziene, chineze, clădirile zgârie-nori, clima tropicală, bucătăria delicioasă, mall-urile ultramoderne, precum şi viaţa vibrantă de noapte, au făcut ca Singapore să se situeze în topul celor mai vizitate oraşe din lume. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 5* (sau similar).
ZIUA 22 / 14.05.2017: SINGAPORE - FRANKFURT
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. După-amiază vom face un tur panoramic de oraş care va include Centrul Civic unde se afla Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Parcul Merlion, care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se afla statuia lui Merlion, creatura mitologică, jumătate leu, jumătate peşte, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor preţioase şi Grădina de Orhidee, din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândreşte cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2000 de hibrizi, cartierul Little India, situat pe malul estic al Râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie şi mirodenii. Cină la un restaurant local şi transfer la aeroport pentru plecarea spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 779 (23:40 / 06:20).
ZIUA 23 / 16.05.2017: FRANKFURT - BUCUREŞTI
Sosire la Frankfurt la ora 06:20, de unde se pleacă spre Bucureşti cu zborul LH 1418 (09:35 / 12:50).

TARIF: 4890 EURO / loc în cameră dublă / Supliment single: 1150 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se recalculează)


IMPORTANT:
Deoarece în Australia şi Noua Zeelandă plăţile trebuie făcute în moneda naţională, AUD (dolar australian) şi, respectiv NZD (dolar neozeelandez), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 1,52 AUD, 1 EURO = 1,62 NZD; eventualele modificări de curs se vor aplică la momentul ultimei plăti şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI

Consulatul Australiei îşi rezervă dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronică a altor documente (traduse în limba engleză) cum ar fi: fotografie în format electronic, adeverinţa de salariat, bilanţul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicală, acte de proprietate (casă, maşină), talon de pensie sau adeverinţa de salariu în care să se precizeze datele de identificare, numărul contractului de muncă, data la care a fost eliberat, camera de muncă la care a fost înregistrat şi salariul net etc.
Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (există 2 cabinete autorizate în Bucureşti). Tarif informativ (se va achita în lei la cabinetul medical): 70 EURO.
ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în condiţiile de retragere din « Contractul de prestări servicii turistice » aferente zilei în care se efectuează retragerea.

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti - Frankfurt - Hong Kong şi Singapore - Frankfurt - Bucureşti
- transport continental cu avionul pe rutele: Hong Kong - Sydney, Sydney - Cairns, Cairns - Brisbane, Brisbane - Auckland, Queenstown - Sydney - Melbourne, Melbourne - Hobart, Hobart - Sydney - Singapore
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 19 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 5*, 4* şi 3*
- dejun şi cină conform program
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 475 euro/pers. şi pentru zborurile continentale: aprox. 595 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind calculate pentru un grup minim de 20 turişti. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Croazieră cu dejun la Sydney: aprox. 60 euro/pers.
• Blue Mountains: aprox. 140 euro/pers.
• Kuranda: aprox. 110 euro/pers.
• Gold Coast: aprox. 75 euro/pers.
• Milford Sound: aprox. 155 euro/pers.
• Insula Philip: aprox. 110 euro/pers.
• Experienţa Tasmaniana: aprox. 160 euro/pers.
- bacşişuri: 75 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; viza pentru Australia se obţine online; aplicarea se va face prin intermediul agenţiei şi este un serviciu GRATUIT!

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- agenţia nu poate fi trasă la răspundere pentru cazuri în care anumite animale menţionate în program nu pot fi văzute. Animalele nu sunt "obiecte turistice", aflându-se într-o permanentă mişcare şi de regulă ascunse de vizitatori, astfel puteţi să parcurgeţi o zi întreagă fără să vedeţi vreun animal sau dimpotrivă, să vedeţi mai multe de 3-4 în aceeaşi zi. Factorii care contribuie decisiv la reuşita safari-ului sunt ghidul care vă însoţeşte, vremea şi norocul dvs.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenţia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 21.000 lei/călătorie. Acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deteriorare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăti
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.