Circuite turistice

Circuit 2017 JAPONIA - CIRESILOR IN FLOARE

  • Circuit in: Japonia 
  • Durata: 12 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 2565 Euro / persoană

Traseu:

TOKYO - NIKKO - KAMAKURA - YOKOHAMA - PARCUL HAKONE ONSHI - ATAMI - KYOTO - OSAKA HIROSHIMA

Tarife:

Perioada: 22.03 - 02.04.2017
28.03 - 08.04.2017

TARIF: 2565 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 590 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. 24-20 turişti, tariful se majorează cu 140 euro/pers.)

IMPORTANT:
Deoarece în Japonia plăţile trebuie făcute în moneda naţională JPY (YENI), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 113 JPY; eventualele modificări de curs se vor aplica la momentul ultimei plăţi şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI

Detalii:

Tradiţii şi modernism în Ţara Soarelui Răsare


JAPONIA - CIREŞILOR ÎN FLOARETOKYO - NIKKO - KAMAKURA - YOKOHAMA - PARCUL HAKONE ONSHI - ATAMI - KYOTO - OSAKA HIROSHIMA

Când spui Japonia te gândeşti imediat la tehnica cea mai avansată, la tehnologia de vârf, la construcţiile cele mai îndrăzneţe, la oamenii pentru care munca este un cult, iar tradiţiile o a doua religie. Dacă la toate acestea mai adăugăm istoria lor veche şi zbuciumată, natura frumoasă şi imprevizibilă vom obţine o imagine de ansamblu, care merită din plin aprofundată pe parcursul excursiei noastre.

Perioada: 22.03 - 02.04.2017
28.03 - 08.04.2017

ZIUA 1 / 22.03.2017: BUCUREŞTI - MUNCHEN - TOKYO
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 11:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu zborul companiei Lufthansa, LH 1653 (13:00 / 14:05) şi mai departe spre Tokyo cu zborul LH 714 (15:25 / 11:00).
ZIUA 2 / 23.03.2017: TOKYO
Sosire în Tokyo la ora 11:00, întâlnire cu reprezentantul local şi transfer la Hotel Monterey Hanzomon 3* (sau similar) pentru cazare (camerele sunt disponibile începând cu ora 15:00).
ZIUA 3 / 24.03.2017: TOKYO
Mic dejun. Tur panoramic de o zi al oraşului Tokyo, capitala niponă din anul 1868 după ce dinastia Tokugawa a fost detronată, una dintre cele mai dens populate metropole din lume, cu peste 10 milioane de locuitori. Tokyo-to sau Metropola Tokyo constă în 23 de cartiere speciale, 33 de oraşe şi 8 suburbii. Majoritatea străzilor din Tokyo au valoare istorică, dar sunt înguste, ceea ce le face impracticabile pentru automobile, chiar dacă oraşul este o aglomerare urbană supraetajată pe o întindere aproape nesfârşită, cu case mici din lemn, dominate de impunătoare blocuri moderne. Metropola este o împletire a civilizaţiei şi culturii moderne, cu obiceiuri şi tradiţii milenare. În timpul turului panoramic vom întâlni la tot pasul temple şi parcuri cu arbori pitici, cu stânci artificiale, cu lacuri pline de peşti aurii şi podeţe specifice arhitecturii japoneze. Turul debutează cu croazieră pe râul Sumida, prin districtul Asakusa, plin de culoare şi obiceiuri tradiţionale. Vom admira Palatul Imperial (oprire pentru fotografii), situat într-un peisaj pitoresc cu iazuri şi pini, înconjurat la sud şi vest de cele mai importante clădiri ale guvernului, Altarul Meiji Jingu, cel mai vechi şi cel mai mare loc sfânt din Tokyo, care îl comemorează pe Împăratul Meiji, Templul Senso-ji (Asakusa Kannon), a cărui pagodă are cinci niveluri, în curtea căruia se află un cazan uriaş din bronz, plin cu tămâie aprinsă, Bulevardul Ginza, care se aseamănă cu "5th Avenue" din New York şi zona comercială Nakamise Shopping Arcade (galerie comercială foarte veche) care funcţionează încă dinainte de cel de-Al Doilea Război Mondial. În încheierea zilei vom admira o spectaculoasă panoramă a întregului oraş din Observatorul Metropolitan. Cină la un restaurant local. Cazare.
ZIUA 4 / 25.03.2017: TOKYO - NIKKO - TOKYO
Mic dejun. Plecare spre Nikko, zonă deosebit de pitorească, cu peisaje splendide alcătuite din munţi, lacuri, cascade şi drumuri montane presărate cu temple budiste, pentru a vizita Altarul Toshogu, templul shinto cel mai extravagant decorat al Japoniei, construit la începutul anilor 1600, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, locul unde este înmormântat shogunul Tokugawa Ieyasu, personaj foarte important în istoria Japoniei, care este cunoscut sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel. Odată ajunşi în Parcul Naţional Nikko, ne vom îndrepta spre Lacul Chuzenji (Chuzenjiko) situat la poalele vulcanului Nantai, inactiv în prezent, unde vom fi fermecaţi de peisajul spectaculos. Vom urca cu liftul deasupra Cascadei Kegon care are o înălţime de 97 m, una dintre cele mai înalte şi impresionante cascade din Japonia. Întoarcere la Tokyo pentru cina bufet la un restaurant local.
ZIUA 5 / 26.03.2017: TOKYO - KAMAKURA - YOKOHAMA - TOKYO
Mic dejun. Excursie opţională de o zi cu autocarul, la sud de Tokyo, pentru a vizita oraşele Kamakura şi Yokohama. Vom ajunge întâi în prima capitală a Shogunatului, în Kamakura, o oază de linişte, înconjurată de munţi, păduri şi mare, situată la doar o oră distanţă faţă de Tokyo, care a cunoscut o perioadă înfloritoare între sec. XII - XIV, care a coincis cu dezvoltarea budismului şi introducerea religiei Zen în China. Toate acestea se reflectă în multitudinea templelor din oraş, care s-au păstrat atât de bine de-a lungul timpului. Vom vizita principalele obiective turistice ale oraşului, precum Templul Kotokuin cu Daibutsu, un veritabil simbol al Japoniei, unde se găseşte cea mai mare statuie a lui Buddha în aer liber din Japonia, Templul Hase Kannon cu antica statuie a Zeului Indurării, care datează din sec. al VIII-lea, Altarul Tsurugaoka Hachimangu, altar dedicat zeului războiului, protector al familiei primului shogun japonez - Minamoto no Yoritomo şi Chinatown. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Yokohama, unde vom avea prilejul de a admira spectaculoasa privelişte din cel care în trecut era cel mai înalt Observator al Japoniei. Întoarcere la Tokyo pentru cazare. Toată lumea îşi va pregăti în această seară bagajul de mână, pentru următoarea noapte de cazare, iar bagajul mare (1 bucată) va fi transferat direct la Kyoto.
ZIUA 6 / 27.03.2017: TOKYO - PARCUL HAKONE ONSHI - ATAMI
Mic dejun. Plecare spre Atami, în traducere "ocean fierbinte", o populară staţiune de coastă cu izvoare fierbinţi datorită intensei activităţi vulcanice, situată pe malul Oceanului Pacific. Izvoarele sale au fost remarcate încă din sec. al VIII-lea d.Hr, fiind la mare căutare şi în prezent datorită climatului sau moderat maritim. În continuarea zilei vom pleca spre muntele Komagatake pentru o călătorie cu telecabina şi vom admira Parcul Hakone Onshi. Dacă vremea permite, vom admira spectaculoasa privelişte cu Fuji-san, cel mai înalt şi venerat munte al Ţării Soarelui Răsare, aflat la o distanţă de numai 96 km de Tokyo, cu o înălţime de 3.776 m, cu un vârf de o perfecţiune geometrică rară, pe care budiştii şi adepţii şintoismului îl consideră un loc sfânt. Cină şi cazare la Hotel Resorpia Atami 4* (sau similar) în camere tipic japoneze.
ZIUA 7 / 28.03.2017: ATAMI - KYOTO
Mic dejun. Deplasare la gara din Atami (aprox. 10 minute de mers pe jos) pentru îmbarcarea în trenul de mare viteză cu destinaţia Kyoto, vechea capitală a Japoniei între anii 794 şi 1868, denumită şi "capitala liniştii şi păcii" datorită numeroaselor grădini Zen, faimoasă pentru vechii meşteşugari care modelează bronzul, care creează obiecte incredibile din porţelan, care fac minuni din firele de mătase, dar faimoasă şi pentru echipamentele electronice performante, oraşul fiind astfel locul de întâlnire între cultura japoneză şi cea internaţională. Aici vom descoperi Japonia tradiţională, inima să culturală, cu case vechi, cu peste 2.000 de temple şi altare, un loc de pelerinaj, un muzeu în aer liber unde nu mai puţin de 17 locaţii din oraş şi din împrejurimi au intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Tur panoramic în Kyoto, oraş proiectat geometric după modelul marilor oraşe chinezeşti, impresionant şi datorită frumosului peisaj creat de munţii acoperiţi de păduri de arţar. Turul include Templul Kiyomizu, dedicat zeităţii budiste cu 11 fete Kannon, Templul Kinkakuji, numit Pavilionul Aurit, un templu învelit în frunze de aur, care se oglindeşte în iazul din faţa sa şi Castelul Nijo, fost palat al familiei shogunului Tokugawa, construit între anii 1603 - 1626. În finalul turului vom putea explora Gion-ul, cartier vechi de distracţii, gheişe şi actori kabuki, trecutul reflectându-se intens în această zonă care reuşeşte să păstreze vechea ambianţă istorică. Cazare la Hotel Hearton Kyoto 3* (sau similar).
ZIUA 8 / 29.03.2017: KYOTO - NARA - KYOTO
Mic dejun. Deplasare la Nara, oraş care întruchipează un amestec de stiluri, chinezesc, coreean şi central-asiatic, prima capitală a Japoniei şi a doua atracţie turistică importantă din regiunea Kansai, după Kyoto, veche capitală japoneză care datează din sec. al VIII-lea. În timpul excursiei se vizitează Templul Toda-ji (Marele Buddha), aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, cea mai mare clădire din lemn din lume, clădire care adăposteşte cea mai mare statuie a lui Buddha din Japonia, Altarul Kasuga, cu cele 4 săli principale, dintre care 3 sunt dedicate războinicilor civili şi una dedicată strămoşilor zeificaţi şi minunatul Parc al Căprioarelor cu cele peste o mie de exemplare de căprioare sacre, pe care le vom putea hrăni, tradiţie shinto care se păstrează la Nara din cele mai vechi timpuri. Întoarcere în Kyoto. Opţional, vă propunem participarea la spectacolul extraordinar al gheişelor din Gion, reprezentaţie care are loc într-o singură lună din an, respectiv în perioada în care ne vom afla în Kyoto (transferurile nu sunt incluse). Cazare.
ZIUA 9 / 30.03.2017: KYOTO
Mic dejun. Astăzi vom putea continua explorarea oraşului Kyoto împreună cu conducătorul de grup sau, opţional, însoţiţi de ghidul local şi cu mijloc de transport privat, vom putea face o plimbare în zona de est a oraşului, cartierul cu cei mai mulţi cireşi, pentru că suntem în perioada cireşilor în floare! Sakura, denumirea japoneză pentru cireş şi florile sale, a fost şi este în continuare sursă de inspiraţie pentru poezie şi pictură, esenţa esteticii japoneze. Vom descoperi poteci pietruite printre construcţii tradiţionale şi prăvălii cu suveniruri, vom trece pe Aleea Filosofiei, pe lângă case vechi din lemn şi temple liniştite precum Templul de Argint, Altarul Heian şi ne vom putea odihni în Parcul Okazaki cu o mulţime de cireşi, arţari, azalee şi iazuri pitoreşti. În continuare vom vizita cartierul vestic Arashiyama, unde vom găsi o combinaţie inedită între istoria şi religia templelor cu aerul mistic al pădurilor de bambus şi cu vioiciunea maimuţelor japoneze, iar în final vom face o plimbare cu trenuleţul romantic al văii Sagano, după care vom servi o cină tradiţională la care va participa şi va dansa o Maiko - "fata dansatoare" (nume dat ucenicelor gheişe). Cazare.
ZIUA 10 / 31.03.2017: KYOTO - OSAKA
Mic dejun. Plecare spre Osaka pentru explorarea celui de-al doilea oraş ca mărime din Japonia, important pilon al economiei japoneze, numit şi "Veneţia Japoniei" sau "Manchester-ul Orientului", un oraş viu, animat, plin de culoare şi dinamism. Vom vizita una dintre principalele atracţii turistice ale oraşului, Castelul Osaka, cel mai mare castel construit în Japonia medievală, reconstruit în anul 1583 pe locul Templului Honganji de către Toyotomi Hideyoshi, un general în armata japoneză a sec. al XVI-lea, care a cucerit castelul şi care a dorit ca acesta să fie centrul şi simbolul unei noi Japonii unificate sub conducerea sa. În prezent, în interiorul castelului există şi un muzeu unde cei interesaţi pot cerceta documente despre viaţa lui Toyotomi Hideyoshi şi despre istoria castelului. În continuare vom vizita Doton-bori, stradă celebră în Osaka (în trecut "o stradă a plăcerii"), faimoasă pentru teatrele sale istorice (distruse în prezent), pentru magazine, pentru restaurante, dar şi pentru panourile publicitare luminoase. Vom admira o frumoasă panoramă din clădirea Umeda Sky, una dintre clădirile cel mai uşor de recunoscut din Osaka, datorită formei ei extravagante şi un pic bizare, dar şi datorită înălţimii sale impresionante de 173 m, fiind una dintre cele mai înalte clădiri din Osaka. Cină europeană într-un restaurant local (deplasare pe jos) şi cazare la Hotel Granvia Osaka 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 01.04.2017: OSAKA - HIROSHIMA - OSAKA
Mic dejun. Excursie opţională la Miyajima şi Hiroshima, unde transferul între port, gări şi staţii se va face cu autocar privat. Plecare spre Hiroshima, de unde vom traversa cu ferry boat-ul spre Insula Miyajima, supranumită Insula Altarelor, una dintre cele mai frumoase zone peisagistice ale Japoniei, unde vom face un tur pietonal în timpul căruia vom vizita Altarul Itsukushima, celebru pentru Grand Torii, care pare a fi inundat de apele refluxului. Poarta altarului care se ridică din mare este cel mai familiar simbol al culturii japoneze, fiind reprezentativă pentru shintoism. În continuarea zilei ne vom întoarce la Hiroshima, oraş denumit în anul 1949 "Altarul Internaţional al Păcii", care a intrat în istoria omenirii, fiind primul oraş distrus de o armă nucleară. Turul oraşului, reconstruit din temelii după război, include Muzeul Memorial al Păcii ridicat în anul 1949 în memoria victimelor bombardamentului atomic exact în locul în care a explodat bomba nucleară Little Boy, Parcul Memorial al Păcii de unde vom putea vedea celebrul Dom al Bombei sau "Domul Atomic", acesta fiind de fapt Clădirea Camerei de Industrie care a rezistat puternicei deflagraţii. Întoarcere la Osaka pentru cazare.
ZIUA 12 / 02.04.2017: OSAKA - FRANKFURT - BUCUREŞTI
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Lufthansa, LH 741 (10:05 / 14:45) spre Frankfurt şi mai departe spre Bucureşti cu zborul LH 1422 (20:35 / 23:50).

TARIF: 2565 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 590 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. 24-20 turişti, tariful se majorează cu 140 euro/pers.)

IMPORTANT:
Deoarece în Japonia plăţile trebuie făcute în moneda naţională JPY (YENI), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 113 JPY; eventualele modificări de curs se vor aplica la momentul ultimei plăţi şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI


TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti - Munchen - Tokyo şi Osaka - Frankfurt - Bucureşti
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 10 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 3/4*
- 5 cine (conform program), dintre care una cu spectacol oferit de o Maiko
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele turistice incluse în program
- ghizi locali
- conducător de grup român
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişuri: 45 euro/pers. pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita cel mai târziu conducătorului de grup la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 25 participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Kamakura şi Yokohama: aprox. 120 euro/pers.
• bilete la spectacolul gheişelor din Gion: aprox. 55 euro/pers. la categoria I (cu loc rezervat)
• Kyoto: aprox. 90 euro/pers.
• Hiroshima şi Miyajima: aprox. 340 euro/pers.

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; posesorii de paşapoarte temporare au nevoie de VIZĂ

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neintrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizei de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurare medicală, cheltuielile agenţiei
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenţia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 21.000 lei/călătorie. Acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitata şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăti
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.