Circuite turistice

Circuit 2019 OMAN

  • Circuit in: Oman 
  • Durata: 12 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 1980 $ / persoană


Traseu:

Muscat – Wadi Arbaeen – Wadi Tiwi – Ras Al Hadd – Sur – Wadi Bani Khalid – Wahiba Sands – Nizwa – Bahla – Jabreen – Al Hamra – Jebel Shams – Salalah – Mirbat – Khasab – Al Musannah

Tarife:

Perioada: 03.04 – 14.04.2019
25.10 – 05.11.2019

TARIF: 890 EURO + 1980 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 580 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. mai puțini turişti tariful se va recalcula)

Detalii:

Poveşti din lumea magică a Orientului

O M A N

Muscat – Wadi Arbaeen – Wadi Tiwi – Ras Al Hadd – Sur – Wadi Bani Khalid –
Wahiba Sands – Nizwa – Bahla – Jabreen – Al Hamra – Jebel Shams – Salalah – Mirbat – Khasab – Al Musannah

Vă așteptăm alături de noi într-o incursiune în istoria şi tradiţiile unora dintre cele mai vechi şi bogate culturi ale umanităţii, prilej de a descoperi locuri care laolaltă formează o adevărată Mecca a culturii şi patrimoniului universal, care au păstrat peste secole amprenta inconfundabilă a unor civilizaţii străvechi. Multitudinea şi frumuseţea monumentelor, a vestigiilor arheologice, ospitalitatea şi cultura cu totul deosebită a oamenilor de aici vă vor fascina iniţiindu-vă în magica lume a Orientului Mijlociu și a celui Apropiat. Veţi descoperi Sultanatul Oman, statul din vârful Peninsulei Arabe, locul unde încă mai puteți întâlni unul dintre cele mai originale moduri de viață ale oamenilor deșertului, peisaje ce par ireale, oaze incredibil de frumoase și o natură nealterată.

Perioada: 03.04 – 14.04.2019
25.10 – 05.11.2019

Ziua 1 / 03.04.2019: București – Doha – Muscat
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (12:55 / 17:40), de unde se va pleca spre Muscat cu zborul QR 1136 (19:20 / 22:10). După formalităţile de viză de pe aeroport vom fi transferaţi pentru cazare la Hotel Al Falaj 4* (sau similar).
Ziua 2 / 04.04.2019: Muscat – Wadi Arbaeen – Wadi Tiwi – Ras Al Hadd – Sur
Mic dejun. În această zi ne vom deplasa spre coasta de est a Omanului pentru a vedea Bimah Sinkhole, un crater spectaculos de calcar, cu o apă de o culoare incredibilă, verde-albastră, după care ne vom îndrepta spre Wadi Arbaeen unde ne așteaptă piscine adânci cu apă dulce. Traseul zilei ne va purta spre valea Wadi Tiwi care adăpostește un sat străvechi și multe ferme cu plantații de bananieri, papaya și alte fructe exotice. Vom pleca apoi spre Sur, un important port comercial din Africa de Est, care încorporează originea maritimă a Omanului. După un scurt tur panoramic al orașului, ne vom îndrepta spre Ras Al Had, unul dintre puținele locuri de cuibărit ale broaștei țestoase verde uriașe, unde am putea avea șansa de a vedea cum aceste creaturi maiestuoase vin pe țărm pentru a-și depune ouăle la lumina stelelor. Întoarcere în Sur pentru cazare și cină la Hotel Sur Plaza 4* (sau similar).
Ziua 3 / 05.04.2019: Sur – Wadi Bani Khalid – Wahiba Sands
Mic dejun. Dimineața vom vizita un șantier unde se construiesc vase tradiționale dhow și piața locală a orașului, după care ne vom deplasa spre ținutul nisipurilor din Wahiba. Precum un imens ocean de nisip, dunele nesfârșite oferă un peisaj în continuă schimbare a formelor și culorilor. Roșu la bază și gălbui în vârf, dunele se pot înălța până la 200 m înalțime, fiind casă pentru triburile de beduini nomazi, care călătoresc prin întreg ținutul, cu capre și cămile. Dunele spectaculoase ale Marelui Deşert Wahiba formate pe direcţia nord-sud, se întind pe o lungime de până la 200 km și o lăţime de 100 km. După intrarea în deșert, vom continua călătoria în mașini 4x4 conduse de șoferi experimentați care ne vor oferi o experiență inedită conducându-ne pe dunele de nisip. Vom traversa zone sterpe de nisip, care sunt de fapt locul unde viața capătă forme uluitoare. Pe lângă triburile de beduini, aici își au casă o mare varietate a faunei: lupi, vulpi, pisici sălbatice, manguste, libelule, precum și 115 specii de păsări. Ne vom opri la oaza Wadi Bani Khalid, din mijlocul deșertului, cu piscine naturale cu apă limpede, în care dacă doriți, puteți înota. Vom vizita apoi o familie beduină, unde vom avea ocazia să aflăm la o cafea omaneză, mai multe detalii despre viaţa în deşert. În încheierea zilei ne vom bucura de o altă experiență minunată, căci ce poate fi mai frumos decât un spectaculos apus de soare în deşert, privit de pe vârful dunelor de nisip. În această noapte vom avea cazarea și cina într-o pitorească tabără “cuibărită” printre rocile și nisipul roşu al deșertului, numită 1000 Nights (sau similar).
Ziua 4 / 06.04.2019: Wahiba Sands – Nizwa
Mic dejun. Dis de dimineață ne vom îmbarca în jeepuri pentru a ne continua aventura în deșert. În prima parte a zilei vom porni în explorarea “oraşului oază”, Nizwa, fosta capitală a dinastiei Julanda în perioada sec. VII – VI î.e.n., fiind acum una dintre cele mai mari atracţii turistice ale Omanului, datorită construcţiilor încărcate de istorie. Vom vizita fortul din Nizwa, care domină întreaga zonă, fiind cel mai mare fort din Peninsula Arabică, construit în anul 1660, prilej cu care vom putea fotografia turnul său enorm, construit în sec. al XVII-lea de Sultanul Bin Saif pentru a apăra drumul spre interiorul țării. Vom explora în continuare souk-ul vestit prin suvenirurile și bijuteriile din argint ale beduinilor. Cină și cazare la Hotel Golden Tulip 4* (sau similar).
Ziua 5 / 07.04.2019: Nizwa – Bahla – Jabreen – Al Hamra – Jebel Shams – Nizwa
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Bahla, un faimos centru al ceramicii arabe unde vom vizita fortul Bahla ridicat în sec. al XII-lea, care a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom pleca apoi la Jabreen, pentru a vizita cel mai frumos castel omanez, construit în sec. al XVII-lea de Yaruba Imam Bil'arab bin Sultan, care a și fost îngropat aici. Vom admira plafoanele castelului frumos împodobite cu motive islamice, iar din vârful castelului ne vom bucura de o frumoasă panoramă. Itinerariul zilei va continua spre Al Hamra, un oraş cu o vechime de peste 400 de ani, unde se păstrează unele dintre cele mai vechi și bine conservate case de piatră din Oman. Multe dintre case au două, trei și chiar patru etaje, cu tavane din grinzi de lemn din palmier și frunze acoperite cu noroi și paie. Vom vizita muzeul Bait al Safa, un muzeu organizat de localnici pentru a prezenta stilul de viață tradițional omanez. Pe traseu ne vom opri și în satul Birkat Al Mouz situat la poalele munților Jebel Akhdar (Munții Verzi), unde într-o scurtă plimbare vom afla amănunte despre cultivarea curmalelor, precum și despre vechiul sistem de irigații numit falaj. În vechiul souq din apropiere vom vedea un magazin unde se vinde halva de la data înființării celui mai vechi atelier meșteșugăresc de fabricarea halvalei, iar în satul Misfah prin care vom trece, vom admira casele care par sculptate în stâncă. De aici, ne vom continua drumul cu mașini 4x4 pentru a vedea “Marele Canion” al Omanului, canionul Jebel Shams, care în traducere din limba arabă înseamnă “muntele soarelui”. Canionul este al treilea ca înălțime din lume și cel mai mare din Oman, Jebel Akhdar Jebel Shams, fiind cel mai înalt vârf. La întoarcerea către Nizwa vom face un stop la ferma Wadi Ghul. Cină și cazare în Nizwa la Hotel Golden Tulip 4* (sau similar).


Ziua 6 / 08.04.2019: Nizwa – Muscat – Salalah
Mic dejun. Întoarcere la Muscat de unde vom pleca cu compania Oman Air, zbor WY 5232 (15:15 / 16:50) spre Salalah, cunoscut și sub numele de capitala arabă a parfumurilor, al doilea oraş ca mărime din Oman, capitala provinciei Dhofar care a atins punctul culminant al prosperității în sec. al XIII-lea datorită comerțului cu tămâie, aceasta fiind emblema regiunii. Cu timpul însă a decăzut, iar în sec. al XIX-lea a fost asimilat de sultanatul Muscat. Între anii 1932 - 1970, Salalah a fost capitala Sultanatului Muscatului și Omanului sub conducerea Sultanului Said bin Taimur. După moartea acestuia, fiul său, Qaboos, a decis să transfere capitala Omanului la Muscat cu scopul de a pune capăt izolării țării, utilizând veniturile sale din petrol pentru modernizare și dezvoltare, declarând că țara nu va mai fi cunoscută ca "Muscat și Oman" și că numele va fi schimbat în "Sultanatul Oman" pentru a reflecta mai bine unitatea sa politică. Sultanul actual Qaboos bin Said trăiește în Muscat de când a urcat pe tron, în anul 1970, însă vizitează Salalahul, orașul unde s-a născut, destul de frecvent pentru a se întâlni cu liderii tribali, locali. Transfer la hotel pentru cazare și cină la Hotel Salalah Beach Resort 4* (sau similar).
Ziua 7 / 09.04.2019: Salalah – Mirbat – Salalah
Mic dejun. Dimineața ne vom îndrepta spre est de Salalah către satul Taqa, renumit pentru castelul care datează din sec. al XIX-lea situat în apropiere de palatul ruinat al reginei Sheba, unde vom vizita Fortul Taqa. Traseul zilei va continua până la Khor Rori, situl orașului ruinat Samhuram, capitala comerțului cu tămâie din Arabia antică. Excavațiile au adus dovezi ale unui oraș antic cu legături comerciale pe mare către destinații din Orientul Îndepărtat și chiar cu Grecia. Ne vom deplasa apoi pe drumul de coastă spre Mirbat, capitala antică a Dhofarului, fost centru de reproducere pentru caii arabi și centrul comerțului cu sclavi. Unul dintre cele mai cunoscute situri istorice din Dhofar este mormântul lui Bin Ali care a murit în anul 1135 d.Hr., fiind un bun exemplu de arhitectură medievală. Aici, la poalele munților Qara, este “casa” populaţiei jebali care deține cirezile uriașe de cămile și de bovine, unde vom descoperi străzi cu case vechi, notabile pentru arhitectura lor clasică în stil yemenit și interesante pentru ușile și ferestrele sculptate. După-amiază ne vom întoarce la Salalah. Cină și cazare la Hotel Salalah Beach Resort 4* (sau similar).
Ziua 8 / 10.04.2019: Salalah – Muscat
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania Oman Air, zbor WY 904 (11:50 / 13:30) spre Muscat, capitala Sultanatului Oman, care în traducere din limba arabă înseamnă "loc de acostare", dat fiind faptul că este situată într-un port natural la Marea Arabiei, de-a lungul Golfului Oman, în imediata apropiere a Strâmtorii Hormuz, unde albastrul Oceanului Indian se întâlnește cu deșertul străbatut de beduini. Vom face un tur panoramic, prilej cu care vom vedea cum arhitectura modernă se împletește cu stilul tradițional al construcțiilor și prilej de a descoperi cum un oraș modern coexistă în armonie cu legenda Reginei din Saba și a lui Sindbad Marinarul. În timpul turului vom face un stop foto la magnificul palat Al Alam, al Majestății Sale Sultan Qaboos, flancat de fortificațiile portugheze care datează din sec. al XVI-lea, vom admira clădirea Operei, cu o capacitate de 1100 locuri, construită în anul 2011 la ordinul sultanului Qaboos și Muzeul Bait Al Zubair, al cărui scop este conservarea moștenirii culturale omaneze. În continuarea zilei vom vizita piața de pește și coloratul Muttrah Souq, unul dintre cele mai vechi din sultanat. Opțional, cină tradițională la Restaurantul Kargeen, cel mai bun restaurant din Oman, unde vă veți bucura de o inedită cină la lumina lumânărilor, recunoscut fiind că orice masă la acest restaurant este o experiență în sine. Cazare la Hotel Al Falaj 4* (sau similar).
Ziua 9 / 11.04.2019: Muscat – Khasab
Mic dejun. Dimineața vom vizita Marea Moschee inaugurată de Sultanul Omanului în anul 2001, una dintre cele mai mari din lume care poate adăposti în același timp 20.000 de credincioși. În interiorul moscheei vom admira celebrul candelabru adus din Germania și covorul de rugăciune, comandat și lucrat în Iran, al doilea ca mărime din lume. Plecare în nordul Omanului cu compania Oman Air, zbor WY 933 (15:30 / 16:35), la Khasab, capitala Peninsulei Musandam cunoscută și sub denumirea „Norvegia Arabiei”. Transfer pentru cină și cazare la Hotel Atana Khasab 4* (sau similar).
Ziua 10 / 12.04.2019: Khasab
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale, relaxare la hotel sau opțional, croazieră cu un vas tradițional local, “dwow”, cu dejun inclus, de la bordul căruia veți putea admira fiordurile Golfului Arabiei, satele pescărești și limpedea apă turcoaz care contrastează cu albul dealurilor calcaroase care domină zona. Pentru cei care doresc se va face o oprire pentru a înota sau a face snorkeling. După-amiază vă propunem o altă excursie opțională, safari cu mașini 4x4 spre Jebel Harim care în traducere din limba arabă înseamnă „Muntele Femeii”, cu o înălțime de 1908 m. Veți admira satele ridicate în terase pe munte, văile adânci și păduri de acacia, veți vedea pitorescul sat Sayah, înconjurat de plantații de palmieri, iar de pe muntele Jebel Harim vă veți bucura de o fantastică panoramă spre golf și spre Oceanul Indian. Vă veți întoarce prin Pasul Khawr străbătând parcul natural Al Khalidya. Cazare la Hotel Atana Khasab 4* (sau similar).
Ziua 11 / 13.04.2019: Khasab – Al Musannah
Mic dejun. Deplasare spre Al Musannah, unde vom avea timp liber pentru relaxare și plajă la malul mării. Cazare la Hotel Millennium Resort 4* (sau similar).
Ziua 12 / 14.04.2019: Al Musannah – Muscat – Doha
Mic dejun. Întoarcere la Muscat pentru plecarea spre Doha, cu compania Qatar Airways, zbor QR 1129 (11:40 / 12:25), de unde se va pleca spre București cu zborul QR 219 (15:30 / 20:35).

TARIF: 890 EURO + 1980 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 580 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. mai puțini turişti tariful se va recalcula)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Muscat și Muscat – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Muscat – Salalah – Muscat şi Muscat – Khasab cu compania Oman Air
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 11 nopţi cazare în hoteluri de 4*
- mesele menţionate în program: 11 mic dejunuri și 7 cine
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- vizitarea fortului din Nizwa
- vizitarea fortului Bahla
- vizitarea castelui omanez Yaruba Imam Bil'arab bin Sultan
- vizitarea muzeului Bait al Safa
- vizitarea “Marelui Canion” al Omanului cu mașini 4x4
- vizitarea fortului Taqa
- tur panoramic cu ghid local în Muscat
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare medicală și storno inclusăTARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi locale: aprox. 390 euro/pers. şi aprox. 90 euro/pers. pentru zborurile continentale, care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viză Oman care se achită la faţa locului: aprox. 15 usd/pers.
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 50 euro/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale se pot realiza cu un număr minim de participanţi precizat de partenerii locali, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii locali
• Croazieră cu dejun inclus în Khasab aprox. 75 usd/pers.
• Safari cu mașini 4x4 din Khasab la Jebel Harim aprox. 90 usd/ pers.

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZELOR:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizelor
- nu se acceptă paşaport temporar

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neintrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenția DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protectie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.