Circuite turistice

CIRCUIT B R A Z I L I A & A M A Z O N - A R G E N T I N A - PARAGUAY

  • Circuit in: Brazilia 
  • Durata: 18 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: HOTELURI 4* 
  • Pret: 2985 Euro / persoană

Traseu:

BUCURESTI - PARIS - RIO DE JANEIRO MANAUS - AMAZON - IGUASSU FALLS BUENOS AIRES - EL CALAFATE - USHUAIA / TARA DE FOC - BUENOS AIRES - PARIS - BUCURESTI

Tarife:

Perioada: 16.03. - 02.04.2010
TARIF: 2985 EURO loc in camera dubla / Supliment single: 555 EURO
(tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 15 de turisti)

Detalii:

B R A Z I L I A & A M A Z O N - A R G E N T I N A - PARAGUAY


O experienta sud-america unica care incepe cu cea mai frumoasa metropola din lume, Rio de Janeiro, strajuita de una dintre cele sapte minuni ale lumii moderne, statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, continua cu minunile naturale ale bazinului Amazonului si ale cascadelor Iguassu, uimeste prin minunea tehnica a barajului Itaipu, fascineaza cu impresionanta panorama oferita de cel mai frumos ghetar al planetei: Perito Moreno, trece prin stramtoarea Magelan, ajunge la capatul lumii in legendara Tara de Foc si se termina magic in acordurile tango-ului argentinian "Caminito" in Buenos Aires.

Perioada: 16.03. - 02.04.2009


ZIUA 1/ 16.03.2010: BUCURESTI - PARIS - RIO DE JANEIRO
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 5:00. Plecare spre Paris cu Air France AF 1089 (06:50 / 09:00) si mai departe spre Rio de Janeiro cu AF 444 (10:30 / 18:20). Dupa sosire, intalnire cu reprezentantul local si transfer pentru cazare la Hotel South American 4* (sau similar).
ZIUA 2/ 17.03.2010: RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume asa cum este considerata de multi, care cuprinde: Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul si cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian si Candelaria, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome - locul de desfasurare al Carnavalului de la Rio, Palatul Guanabara (resedinta guvernatorului statului) si plajele Ipanema, Vidigal, Leblon si Copacabana. Intoarcere la hotel si dupa-amiaza libera. Optional, cina barbeque la vestitul restaurant Marius.
ZIUA 3/ 18.03.2010: RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie de o zi pentru a vizita Corcovado Mountain si Sugar Loaf. Ascensiunea pe Corcovado incepe printr-o plimbare cu un trenulet special prin padurea tropicala Tijuca, de-a lungul lacului Rodrigo de Freitas, catre inaltimea pe care se afla simbolul incontestabil al orasului, renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. Monumentul a fost recent selectionat ca facand parte din cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situata la 710 metri deasupra nivelului marii, se poate admira privelistea spectaculoasa pe care o ofera Rio de Janeiro, orasul Niteroi care se afla vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amaiza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio vom lua telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca; telecabina face prima oprire la Morro da Urca unde este un punct de belvedere catre Golful Botafogo si cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului marii in varful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorita asemanarii cu o capatana de sfecla de zahar. Vom avea o alta priveliste asupra orasului si a golfului Guanabara, vazute din unghiuri diferite. Optional, seara, spectacol "Rio by night" cu cina, urmata de cel mai renumit "Samba-Show" din Rio de Janeiro.
ZIUA 4 / 19.03.2010: RIO DE JANEIRO - MANAUS
Mic dejun. Posibilitate de excursie optionala in Insulele Tropicale. Croaziera porneste din Golful Sepetiba, supranumita si "Coasta Verde", locul de refugiu pe weekend al locuitorilor din Rio de Janeiro si Sao Paolo. Va veti bucura de plaja, baie in apele calde si limpezi ale golfului, dansatoare mulatre de samba, peisaje exotice si bineinteles, surprize. Transfer la aeroport pentru zbor spre Manaus cu compania Tam Linhas Aereas, JJ 3548 (22:35 / 01:40). Sosire in Manaus si transfer la Hotel Mercure Manaus 4* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 5/ 20.03.2010: MANAUS - AMAZON
Mic dejun. Transfer la debarcaderul situat pe malul celui mai mare fluviu al planetei, Rio Amazonas, pentru a ne imbarca pe vasul cu care vom traversa fluviul in apropierea punctului de confluenta a celor doi mari afluenti ai sai. Dupa amiaza vom vizita Jungla Maimutelor, urmata de o plimbare cu barca pentru a observa aligatorii amazonieni. Cina si cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar).
ZIUA 6/ 21.03.2010: AMAZON
Mic dejun. Zi dedicata explorarii junglei amazoniene. Vom avea ocazia de a observa o mare varietate de pasari si animale in habitatul lor natural, o flora diversa intalnita in cea mai mare rezervatie naturala din lume; tot de aici se poate vedea si magica Cruce a Sudului. Dejun. Dupa amiaza vom vizita o mica comunitate de "Caboclos", bastinasii regiunii amazoniene. In continuare, vom avea ocazia sa observam si chiar sa pescuim piranha! Cina si cazare.
ZIUA 7/ 22.03.2010: AMAZON - MANAUS - IGUASSU
Mic dejun. Dimineata putem sa ne-o petrecem facand baie in "piscinele" naturale din jurul Ecopark Lodge. Transfer la aeroportul din Manaus pentru zbor spre Iguassu via Brasilia si Curitiba, cu Varig -Gol/VRG Airline, G3 1631 (17:00 / 01:10). Sosire dupa miezul noptii in Iguassu, oras situat la granita cu Argentina si Paraguay, renumit datorita cascadelor spectaculoase. Cuvantul Iguassu inseamna "apa mare", in etimologia Tupi - Guarani. Este un nume perfect pentru maretia cascadelor Iguassu, una dintre minunile naturale ale planetei, cu 275 de cascade si o inaltime medie de 60 m. Transfer la hotel si cazare la Hotel Recanto Park 4* (sau similar).
ZIUA 8/ 23.03.2010: IGUASSU FALLS
Mic dejun. Excursie de o zi in partea argentiniana a cataractelor, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Gargata do Diablo (Gatlejul Diavolului), cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Optional, seara, spectacol cu muzica si dans Churrascaria, cu cina inclusa.
ZIUA 9/ 24.03.2010: IGUASSU FALLS
Mic dejun. Dimineata, vom vizita partea braziliana a cataractelor, intrand in Parcul National (UNESCO), strabatand un drum spectaculos de aproximativ 1 km, prin padurea tropicala, pe carari si poduri printre cascade, pana se ajunge in punctul cel mai apropiat de marea cadere de apa. Revenire cu un lift la drumul principal, pentru a evita efortul si intoarcerea pe acelasi drum. Plecare apoi pentru vizita la Barajul Itaipu, cea mai mare hidrocentrala in functiune de pe glob, 12.600 MW, construita in parteneriat cu Paraguay pe raul Parana, pentru al carei proiect a fost necesara inundarea unei mari parti a junglei apartinand Parcului National. Considerata ca fiind una din cele "7 minuni ale lumii moderne", Itaipu poate asigura intregul necesar de energie elecrica al Paraguay-ului si al Braziliei de Sud. Oprire in locul numit "Tres Fronteras", unde Iguassu isi uneste apele cu Rio Parana, la granita celor trei tari: Brazilia, Paraguay, Argentina. Intoarcere la Iguassu. Cazare.
ZIUA 10/ 25.03.2010: IGUASSU - BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aerport pentru zborul companiei Tam Linhas Aereas spre Sao Paolo, JJ 3556 (06:00 / 07:40) si mai departe spre Buenos Aires, zbor JJ 8010 (10:20 / 13:10). Transfer la Hotel 9 de Julio 4* (sau similar).
ZIUA 11/ 26.03.2010: BUENOS AIRES
Mic dejun. Tur panoramic de oras, care incepe cu traversarea Bulevardului 9 Iulie (unul dintre cele mai mari bulevarde din lume), a Bulevardului Santa Fe, Cladirea Guvernului: "Casa Rosada", Congresul National, Teatrul Colon, Cabido - Primaria (locul unde a fost initiata miscarea de independenta), Plaza de Mayo, Catedrala Metropolitana, resedinta arhiepiscopului Buenos Aires-ului, Puerto Madero, cartierul San
Telmo (cu cladiri albe cu balcoane din fier forjat), cartierul La Boca (cartier italian cu faimoasa strada care a dat numele celebrului tango - Caminito - inspirat din viata cartierului), cartierul La Racoleta - cartier ce demonstreaza ca Buenos Aires este "Parisul Americii Latine"; in acest cartier se afla si cimitirul unde este inmormantata celebra Evita Peron. Turul ia sfarsit prin Parcul si padurile Palermo, unde s-a dezvoltat o impresionanta zona rezidentiala. Optional, cina si spectacol de tango la restaurantul Senor Tango.
ZIUA 12/ 27.03.2010: BUENOS AIRES - EL CALAFATE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Aerolineas Argentinas, AR 1892 (08:40 / 11:53) spre El Calafate, punctul de plecare spre grandiosul Parc National "Los Glaciares" si care se afla pe tarmul imensului lac Argentinos. Cazare la Hotel Koi Aike 4* (sau similar).
ZIUA 13/ 28.03.2010: EL CALAFATE
Mic dejun. Posibilitate de excursie optionala la Upsala. Dimineata devreme transfer in port pentru imbarcare pentru calatoria la Upsala, spre Ghetarii Spegazzin si Onelli la care se ajunge dupa 6 ore de navigare. Calatoria are loc prin fata a sute de iceberg-uri care provin din ghetari. Dejunul se serveste pe vas. Debarcare in golful Onelli si, dupa ce este strabatuta limba de pamant care este impanzita de arborii "lengas", se ajunge parca in fata unui peisaj apocaliptic: lacul Onelli, ghetarul Onelli si cativa "vecini" ai sai. Sosire tarzie la hotel pentru cazare.
ZIUA 14/ 29.03.2010: EL CALAFATE - USHUAIA
Mic dejun. Dimineata devreme se pleaca cu autocarul pentru a vedea cel mai frumos ghetar al planetei: Ghetarul Perito Moreno. Sosire la punctul principal de vizualizare al acestei formatiuni glaciare veche de 500 de ani, cu pereti de gheata inalti de 90 m si o latime frontala de 4 km. Perito Moreno este printre putinii ghetari din lume care se afla in continua crestere. Timp liber pentru a-i admira maretia coplesitoare. Transfer la aeroport pentru zbor AR 2888 (17:58 / 19:11) spre capatul lumii in Tara de Foc la Ushuaia. Transfer la Hotel Altos Ushuaia 4* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 15/ 30.03.2010: USHUAIA / TARA DE FOC
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Parcul National Tierra del Fuego, infiintat in anul 1960, care protejeaza 63.000 ha la sudul Anzilor. Se vor putea vedea Golful Ensenada, Insula Redonada, Lacul Roca, Golful Lapatania. Dupa-amiaza se va face o croaziera de 3 ore cu catamaranul pe Canalul Beagle, navigandu-se printre golfuri. Plimbare in Golful Yendegaia unde se viziteaza casele in forma de scoici ale poporului Yamana, urmata de o scurta drumetie in padurea Magelan. Se coboara apoi spre Puerto Williams, cea mai sudica asezare a lumii si apoi in Parcul National Horn din golful Wulaia - se vede insula leilor de mare, insula pasarilor - Muntele Olivia, diverse insule (Insula de los Lobos si Los Pajaros), farul denumit "Ends of the World"™s Light House". Intoarcere la hotel pentru cazare.
ZIUA 16 / 31.03.2010: USHUAIA - BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Buenos Aires, AR 1892 (14:38 / 17:58). Sosire in Buenos Aires si transfer la Hotel 9 de Julio 4* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 17 / 01.04.2010: BUENOS AIRES - PARIS
Mic dejun. Dimineata, timp liber in Buenos Aires pentru vizite individuale, cumparaturi, etc. Transfer la aeroport pentru imbarcare spre Paris pe zborul Air France, AF 417 (17:05 / 11:00).
ZIUA 18/ 02.04.2010: PARIS - BUCURESTI
Zbor catre Bucuresti cu AF 2488 (15:25 / 19:15 ).

TARIF: 2985 EURO loc in camera dubla / Supliment single: 555 EURO
(tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 15 de turisti)TARIFUL INCLUDE:
- transport cu avionul pe rutele Bucuresti - Paris - Rio de Janeiro; Buenos Aires - Paris - Bucuresti; Rio de Janeiro - Manaus; Manaus - Iguassu; Iguassu - Buenos Aires; Buenos Aires - El Calafate; El Calafate - Ushuaia; Ushuaia - Buenos Aires
- 16 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*
- dejun sau cina (conform program)
- transferurile, tururile, croazierele si excursiile mentionate in program
- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator de grup roman
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport 360 Euro (pot suferi modificari pana la data plecarii si se achita la agentie)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica (in acest caz nu se cer)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri 5 USD/zi, pentru ghizi si soferi (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- asigurare medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)
- excursiile optionale (tarifele sunt valabile pentru un grup de minim 15 turisti):
● excursie optionala in Insulele Tropicale: 75 euro / pers
● excursie la Upsala si croaziera pe lacul Onelli (dejun inclus): 150 euro / pers
● cina barbeque la restaurantul Marius din Rio de Janeiro: 45 euro / pers
● cina si spectacol de samba "Rio by night": 80 euro / pers
● cina si spectacol cu muzica si dans Churrascaria la Iguassu: 35 euro / pers
● cina si spectacol de tango in Buenos Aires la "Senor Tango": 55 euro / pers

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil min. 6 luni de la data incheierii calatoriei

CONDITII DE INSCRIERE:
- termen limita de inscriere: 15.01.2010 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei.
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii.
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si securitate in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.