Circuite turistice

Circuit Ecuador - Galapagos

  • Circuit in: Ecuador 
  • Durata: 16 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: Hotel 3* 
  • Pret: 3560 € / persoană


Traseu:

Quito - Cotopaxi - Riobamba - Alausi - Ingapirca - Cuenca - Guayaquil - Monumentul Ecuatorial - Banos - Balbanera - Insula Baltra - Insula San Cristobal - Insula Lobos - Insula Santa Cruz - Insula Bartolome - Amazonia - Sibambe

Tarife:

07.01 - 21.01.2020

3560 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 490 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 10 turisti)

Detalii:

O adevarata aventura a cunoasterii, cu un itinerar de invidiat pentru orice devorator de turism, menit sa va incante si sa va cucereasca spiritul si imaginatia, care va incepe in Ecuador, o Elvetie tropicala cu peisaje incredibil de frumoase si se va incheia cu Arhipelagul Galapagos, un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei faunei salbatice, de o diversitate uimitoare, principala sursa de inspiratie pentru celebra “Origine a speciilor”, arhipelag despre care Charles Darwin spunea ca “nici un epitet nu este suficient de graitor pentru a descrie senzatiile de delectare pe care le traiesti aici”.
Ziua 1 / 07.01.2020: Bucuresti – Amsterdam – Quito
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 13721 (06:00 / 08:00), de unde se va pleca cu zborul KL 751 (10:15 / 16:15) spre Quito, cea mai veche capitala sud americana, oras fondat in anul 1534 pe ruinele unei vechi asezari incase, situat la 2.800 m altitudine, primul oras din lume intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Asezat la poalele vulcanului Pichincha, intr-o vale manoasa a Anzilor, pastreaza aparenta unui oras colonial construit pe principiul unei piete centrale inconjurata de piatete, gradini si stradute inguste pavate cu piatra. Arhitectura spaniola in stilul baroc, caracteristica orasului, este prezenta prin numeroase cladiri importante precum catedrala din sec. al XVII-lea, biserici si manastiri stravechi. Intalnire cu reprezentantul local si transfer pentru cazare la Hotel Casa Gardenia 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 2 / 08.01.2020: Quito – Monumentul Ecuatorial – Quito
Mic dejun. Dimineata va debuta cu turul panoramic al orasului Quito, care va include Biserica Guapulo, Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, de unde vom avea o minunata priveliste asupra orasului, Piata Independentei, de unde vom putea admira Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul Arhiepiscopal si statuia Maresalului Sucre. Turul va continua cu vizitarea Bisericii Iezuite La Compañía, unul dintre cele mai bogate si mai impresionante temple din America de Sud, un exemplu magnific de abilitate artistica a artizanilor ecuadorieni, care se reflecta in numeroase picturi si basoreliefuri ale faimoasei Scoli de Arta din Quito si in sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite in intregime cu foite din aur. Vom vizita apoi Biserica San Francisco, construita in sec. al XVII-lea, dupa care vom urca pe Varful Pancecillo, un “deal” de origine vulcanica, cu inaltimea de 3.000 m, unde se afla statuia Fecioarei Maria. Ne vom deplasa in continuare catre Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00’.00’, care marcheaza pozitia geodezica a Ecuatorului, prilej unic de a ne afla in cele doua emisfere in acelasi timp. La distanta de cateva minute este Ecuatorul real, asa cum a fost masurat prin Sistemul de Pozitionare Globala (GPS) si tot aici vom vizita Muzeul in aer liber Ini Nan, loc in care vom putea participa la diferite experimente distractive, care pot avea loc numai aici, cum ar fi cel de a putea tine in echilibru un ou pe varfurile degetelor. Ne vom indrepta apoi catre cel mai nou punct de atractie de aici, “Teleferico”, cu care vom face o “plimbare” deasupra orasului si imprejurimilor, ajungand pana la altitudinea de 4.050 m. Din teleferic vom putea observa cele 14 varfuri ale Anzilor numite si “Magistrala Vulcanilor”. Cazare in Quito la Hotel Casa Gardenia 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 3 / 09.01.2020: Quito – Cotopaxi – Quito
Mic dejun. Plecare spre faimosul vulcan Cotopaxi pentru a trai o experienta unica, incercand sa ne apropiem cat mai mult de varful acestuia. Vom vizita Muzeul Sucre, unde vom afla lucruri interesante despre istoria locului. Daca vremea va permite, drumul va continua pana la altitudinea de 4.500 m, de unde se vede refugiul Jose Rivas, situat la o altitudine de 4.800 m, aceeasi altitudine pe care o are Montblanc, cel mai inalt varf din Europa. Intoarcere in Quito unde ne vom caza la Hotel Casa Gardenia 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 4 / 10.01.2020: Quito – Amazonia
Mic dejun. Ne vom indrepta spre estul tarii catre regiunea amazoniana a Ecuadorului. Vom traversa peisaje spectaculoase, coborand din zona andina catre bazinul maretului Amazon, unde natura este Regina! Pe parcurs ne vom opri pentru a descoperi una dintre cele mai fascinante specii de pasari din lume si anume pasarea colibri. Dupa dejun vom continua deplasarea cu piroga spre locatia lodge-ului. Cina si cazare la Itamandi Lodge (sau similar).
Ziua 5 / 11.01.2020: Amazonia
Mic dejun. In aceasta zi vom explora in continuare zona unde vom descoperi comunitatea Quijos-Quichua cu care vom putea interactiona, prilej cu care vom afla mai multe despre viata si traditiile lor. Dejun, cina si cazare Itamandi Lodge (sau similar).
Ziua 6 / 12.01.2020: Amazonia – Banos – Balbanera – Riobamba
Mic dejun matinal. Vom parasi Amazonia indreptandu-ne spre sud-vest, catre frumoasele vai andine. Vom face o pauza la una din cascadele Pailon del Diablo sau Manto de la Novia de pe Raul Pastaza. Vom ajunge la Banos, faimos datorita izvoarelor termale ale vulcanului Tunguranhua care domina orasul. Vom vizita orasul si un atelier de prelucrare a plantei tagua, fildesul vegetal al zonei. Traseul zilei va continua spre Balbanera unde vom face o scurta oprire pentru a admira prima biserica construita in timpul colonizarii, in anul 1534, dupa care vom descoperi locuintele tipice din regiune, numite Choza. Ne vom indrepta in continuare spre Riobamba, oras situat la o distanta de 200 km sud de Quito, pe "Avenida de Los Volcanes", pe Autostrada Panamericana, la o altitudine de 2754 m. Orasului Riobamba i se mai spune in gluma si “Friobamba”, Bamba cea inghetata, datorita vecinatatii cu Vulcanul Cimborazo, cel mai inalt varf din Ecuador, mereu acoperit de zapada. Orasul este cea mai interesanta asezare din aceasta zona a Ecuadorului ce se distinge prin muzee, monumente religioase, precum si prin ospitalitatea locuitorilor. Cazare la Montecarlo 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 7 / 13.01.2020: Riobamba – Alausi – Sibambe – Ingapirca – Cuenca
Transfer la gara pentru a lua trenul charter spre Devil’s Nose (Nariz del Diablo), unul dintre cele mai faimoase trenuri din Anzi, care traverseaza peisaje spectaculoase. Aceasta cale ferata construita pe un perete de stanca aproape vertical este una dintre cele mai mari realizari ingineresti in proiectarea si constructia de cai ferate. Traseul urmat de tren pentru a ajunge in varf, constituie punctul de atractie al acestei excursii, insa aceasta experienta nu poate fi garantata decat daca conditiile meteo vor permite. In cazul in care vom fi norocosi, vom face aceasta inedita plimbare cu trenul care se va opri la Sibambe, unde vom descoperi Centrul de Interpretare al Trenului Anzilor si vom asista la o demonstratie de dansuri folclorice, la care vom putea participa. Ne vom intoarce cu trenul la Alausi de unde ne vom indrepta spre Ingapirca, pentru a vizita cele mai mari ruine Inca cunoscute din Ecuador. Vastul complex arheologic include o fortificatie, case, curti, terase, temple si un “castel”, probabil un fost Templu al Soarelui. Vom pleca in continuare spre Cuenca, al treilea oras ca marime din Ecuador, considerat a fi cel mai frumos oras colonial al Americii de Sud, care ii face concurenta capitalei Quito, la capitolul frumusete si eleganta. Cazare la Hotel Carvallo 3* (sau similar 3*).
Ziua 8 / 14.01.2020: Cuenca – Guayaquil
Mic dejun. Tur panoramic in Cuenca, oras inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele infloritorului oras incas Tumibamba, distrus in totalitate in timpul razboiului civil incas. In compensatie, Cuenca are privilegiul de a fi poate singurul oras din aceasta zona care nu a suferit distrugeri in urma cutremurelor si care pastreaza aproape intacta arhitectura spaniola. Cuenca este vestit pentru inalta calitate a produselor manufacturiere precum broderii, ceramica si faimoasele “palarii de Panama”, care in pofida denumirii, aici se produc. Cu stradutele sale inguste pavate cu piatra cubica si acoperisurile rosii ale cladirilor, cu muzeele si piatetele pline de flori, Cuenca are aerul fermecator al unui oras de provincie. Turul va include Piata San Sebastian, Casa Moderatiei, stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, Piata de Flori, Catedrala, Curtea de Justitie, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului si Biserica El Sagrario. Vom face si o vizita la un atelier unde sunt confectionate manual faimoasele palarii de Panama. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Guayaquil, principalul port al tarii, unde ne vom caza la Hotel Grand Hotel Guayaquil 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 9 / 15.01.2020: Guayaquil – Galapagos: Insula Baltra – Insula San Cristobal
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Galapagos, arhipelag format din 13 insule principale si 6 insulite, situat la 1.000 km vest de continentul sud-american, care, impreuna, cumuleaza aprox. 50.000 km² de ocean. Acest arhipelag este un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei faunei salbatice de o diversitate uimitoare, care a stat la baza cercetarilor lui Darwin, materializate in Teoria Selectiei Naturale. Dupa aterizarea pe Insula Baltra vom fi condusi in zona de tranzit unde vom prezenta pasapoartele si vom achita taxa de 100 usd pentru intrarea in Parcul National Galapagos (singura forma de plata acceptata este cash, la fata locului). Intalnire cu reprezentantul local si deplasare cu vaporul spre Insula San Cristobal. Transfer in Puerto Baquerizo Moreno, unde dupa dejun vom vizita Centrul de Interpretare, excelent mod de a cunoaste istoria naturala a acestui arhipelag fabulos: originea vulcanica a insulelor, indepartarea lor de continentul sudamerican, curentii marini care scalda tarmurile insulelor arhipelagului, speciile care populeaza insulele si apele arhipelagului, colonizarea arhipelagului, principalii vizitatori ai acestui taram fascinant. Ne vom indrepta apoi spre Cerro Tijeretas, care este locul ideal pentru a observa doua tipuri de cuiburi de fregate. In timpul acestei excursii, doritorii vor putea practica si snorkeling. Vom reveni la Puerto Baquerizo Moreno pentru cina si cazare Hotel Blue Marlin 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 10 / 16.01.2020: Galapagos: Insula San Cristobal – Insula Lobos – Insula San Cristobal
Mic dejun. Plecare catre Insula Lobos, denumita si Insula leilor de mare, o mica si pitoreasca insula situata la aprox. 40 de minute distanta de Puerto Baquerizo Moreno, unde o sa petrecem toata ziua. Transfer cu barca, calatorie ce ne va oferi posibilitatea de a observa salbaticia insulei. Ne vom putea plimba pe frumoasa insula, unde vom observa diverse pasari, precum fregatele, sau pasarile Sula Nebouxii, cu ciocul si picioarele albastre, o colonie de lei de mare si iguane marine. Dupa dejun (inclus), vom avea posibilitatea de a face snorkeling intr-un golf mic si de a inota cu leii de mare, intotdeauna foarte jucausi si curiosi cu vizitatorii lor. Totodata, s-ar putea sa avem sansa de a vedea diverse specii de pesti si, daca aveti noroc, chiar si testoase de mare. La intoarcerea spre Puerto Baquerizo Moreno, vom face un stop pe idilica plaja Playa Ochoa. Vom putea explora in continuarea zilei Insula San Cristobal, cu ale sale plaje si golfuri mici, bucurandu-ne de peisajele extraordinare ale insulei. Cina si cazare la Hotel Blue Marlin 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 11 / 17.01.2020: Galapagos: Insula San Cristobal – Insula Santa Cruz
Mic dejun. Transfer catre Insula Santa Cruz unde vom vedea partea inalta a insulei indreptandu-ne spre Puerto Ayora, cel mai important oras din arhipelag. Dupa dejun vom pleca spre cea mai frumoasa plaja din Galapagos, Tortuga Bay. Ne vom deplasa cu masina pana la intrarea in Tortuga Bay - Golful Testoaselor Uriase, unde vom face o plimbare pe jos de aprox. 30 de minute (aprox. 2 km), timp in care ne vom bucura de peisajele exotice si de diferitele specii de pasari existente in aceasta zona. Daca norocul ne va surade, vom putea admira pelicani, pasari flamingo si iguane marine. Plaja cu nisip alb de aici este considerata de multi ca fiind cea mai frumoasa din intreg arhipelagul. Numele ei provine de la broastele testoase care ajung aici pentru a-si depune ouale. In continuarea zilei vom vizita Centrul de Cercetare Charles Darwin din Puerto Ayora, unde va veti putea face o imagine de ansamblu in ceea ce priveste evolutia faunei si florei arhipelagului de-a lungul timpului si unde este cel mai potrivit loc pentru a observa broastele testoase de uscat. Aici oamenii de stiinta din intreaga lume isi desfasoara cercetarile in domeniul biologiei si realizeaza proiecte de conservare a speciilor. Cazare la Galapagos Islands Hotel 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 12 / 18.01.2020: Galapagos: Insula Santa Cruz – Insula Bartolome – Insula Santa Cruz
Plecare matinala catre Insula Bartolome care ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje din arhipelag. Mic dejun la bordul navei. Pe Insula Bartolome veti avea impresia ca am ajuns pe Luna, deoarece aceasta insula este ostila fata de cele mai multe plante si animale. Insula este formata dintr-un vulcan stins, cu o varietate de culori: rosu, portocaliu, verde si formatiuni vulcanice de un negru stralucitor. Conul vulcanic usor de escaladat, ofera privelisti minunate asupra celorlalte insule. Tot aici se afla Pinnacle Rock, cel mai reprezentativ reper din arhipelagul Galapagos. Veti putea face snokerling cu pinguini, testoase marine si pesti tropicali. Golful este de asemenea un loc excelent pentru a inota si, cu putin noroc, veti putea fi alaturi de pinguini. Dejun la bord. Intoarcere pentru cina si cazare la Galapagos Islands Hotel 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 13 / 19.01.2020: Galapagos: Insula Santa Cruz – Insula Baltra – Guayaquil
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Guayaquil. Dupa sosire, vom face un tur panoramic al orasului Guayaquil, capitala economica a Ecuadorului, cel mai mare si mai cosmopolit dintre orasele ecuadoriene, prilej cu care vom vedea cartierul vechi Las Penas, Malecon 2000, Palacio Municipal, Mercado Artesanal si Parque Central. Cazare la Grand Hotel Guayaquil 3* superior (sau similar 3*).
Ziua 14 / 20.01.2020: Guauyaquil – Amsterdam – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru activitati individuale si ultimele cumparaturi sau excursie optionala la Hacienda La Danesa, ce apartine de trei generatii familiei Olsen care au transformat ferma de cacao si produsele lactate intr-o afacere de succes. Veti putea calari pe carari de munte, veti putea invata cum fac ei ciocolata de casa si nu in ultimul rand, va veti bucura de un dejun traditional ecuadorian, stropit cu un vin Chardonnay. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 753, (19:55 / 13:20).
Ziua 15 / 21.01.2020: Amsterdam – Bucuresti
Plecare din Amsterdam spre Bucuresti cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30).
Ziua 16 / 22.01.2020: Bucuresti
Sosire la Bucuresti la ora 00:30.
Tarife

07.01 - 21.01.2020


3560 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 490 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 10 turisti)
Servicii

07.01 - 21.01.2020

Include
- transport intercontinental cu avionul pe ruta Bucuresti – Amsterdam – Quito si Guayaquil – Amsterdam – Bucuresti cu compania KLM
- transport continental cu avionul pe rutele: Guayaquil – Galapagos – Guayaquil
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 13 nopti cazare in hoteluri de 3* superior, 3* si lodge in Amazonia
- mesele mentionate in program: 13 mic dejunuri, 4 dejunuri si 4 cine
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- vizitarea Muzeului in aer liber Ini Nan de la Ecuator
- bilet la telecabina “Teleferico” din Quito cu care se va urca pana la 4050 m
- urcare pe Vulcanul Cotopaxi si vizitarea Muzeului Sucre
- vizita in Amazonia ecuadoriana
- vizitarea sitului arheologic Ingapirca
- vizita la un atelier unde sunt confectionate manual faimoasele palarii de Panama
- vizitarea Centrului de Interpretare din Puerto Baquerizo Moreno de pe Insula San Cristobal
- excursie la Insula Lobos din Galapagos
- vizitarea Centrului de Cercetare Charles Darwin din Puerto Ayora de pe Insula Santa Cruz
- excursie la Insula Bartolome
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- insotitor de grup din partea Dal Travel
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicala, pe intreaga durata a programului, care acopera o suma maxima de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgenta si/sau repatriere, insa care nu este menita a acoperi complicatiile sau recidivele bolilor/afectiunilor de care dumneavoastra suferiti anterior inceperii calatoriei) si Asigurarea STORNO de calatorie, care acopera pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate, a carei valoare storno acopera pana la 2000 euro/persoana (cu fransiza de 10%); acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei; se poate incheia turistilor cu varsta maxima de 74 ani impliniti
Nu include
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 490 euro/pers. si continentale: 120 euro/pers., care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica (taxa de iesire din Quito: 20 usd/pers. care se va achita numerar, la fata locului)
- taxa de intrare in Parcul National Galapagos: 100 usd/pers. (se va achita numerar, la fata locului)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 5 euro/zi/ pers. pentru soferi si ghizi locali, mai putin pentru bagajisti; bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursii optionale care se pot realiza la fata locului, propuse de partenerul local

excursia la Hacienda La Danesa care include un dejun traditional Ecuadorian, stropit cu un vin Chardonnay

Observatii

07.01 - 21.01.2020

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 40% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 60 % se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii «Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie si la cererea sa, va fi asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, blocarea aeroporturilor din ratiuni de securitate, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere explicatii in interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducatorul de grup va oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, sau din alta parte, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz, un ghid local; in tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauza
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional pasaportului si/sau cartii de identitate
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, PASAPORTUL, nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- pentru posesorii de pasapoarte temporare, cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizelor de la ambasada din Bucuresti; in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurarea medicala si cheltuielile agentiei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.