Circuite turistice

FRANÅ¢A- BENELUX

  • Circuit in: Belgia 
  • Durata: 14 zile
  • Transport: cu autocarul 
  • Cazare: hotel 2* 
  • Pret: 595 Euro / persoană

Traseu:

Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Luxemburg, Reims, Paris, Versailles, Fontainebleau, Valea Loirei, Koln, Bruxelles, Gent, Bruges, Anvers, Haga, Amsterdam, Rotterdam, Koln, Valea Rinului, Frankfurt, Praga

Tarife:

PREÅ¢UL INCLUDE:
• transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*, exceptând ziua 6 (contra cost cu transportul public).
• 13 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*;
• vizitele cuprinse în program;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE ÃŽN PREÅ¢:
• asigurarea medicală, intrări la obiective şi servicii de ghizi locali;
• plimbările cu vaporaşul (Strasbourg, Paris, Amsterdam, Bruges), ascensiunea în Turnul Eiffel şi transportul local în Paris;
• excursiile opţionale: Luxemburg, Bruges, V. Loirei, Fontainbleau, Croazieră pe Dunăre, toate minim 30 turişti.

Detalii:

FRANŢA- BENELUX 595 €
14 zile: Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Luxemburg, Reims, Paris, Versailles, Fontainebleau, Valea Loirei, Koln, Bruxelles, Gent, Bruges, Anvers, Haga, Amsterdam, Rotterdam, Koln, Valea Rinului, Frankfurt, Praga
BONUS Excursia opţională la FRANKFURT este GRATUITĂ
REDUCERI de până la 20%*(* prin cumularea reducerilor calculate după cum urmează)
PLATA INTEGRALA 5 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 01.03.2013
PRIMII 5 5 % REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 31.03.2013
REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţiile de înscriere
REDUCERE 3–5% pentru CLIENŢI FIDELI (minim 3 Vacanţe organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii săi)
REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

Ziua 1. BUCUREÅžTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- SALZBURG (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Ştefan, Opera. Deplasare in Salzburg, oraşul muzicii, pentru un tur pietonal: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare la o pitorească pensiune din zona Salzburg.
Ziua 3. SALZBURG- MUNCHEN- STRASBOURG (495 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas în Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche. În Strasbourg, se vizitează Catedrala care domină oraşul cu silueta sa. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France şi Consiliul Europei. Seara cazare la Strasbourg.
Ziua 4. STRASBOURG- LUXEMBURG- REIMS- PARIS (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg pentru a vizita optional (15 euro) Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. Traseul continua spre Paris cu o scurtă oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Seara sosire si cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Vizită la Palatul Versailles şi opţional în grădinile sale. Apoi tur al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Palais Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte. Urmează L'Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Cazare la acelaşi hotel în Paris.
Ziua 6. PARIS
Mic dejun. Continuăm vizitarea oraşului utilizând transportul în comun: Pantheonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. După-amiază se vizitează Muzeul Luvru. Opţional, seara, Croazieră pe Sena sau ascensiunea în Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 7. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (420 km)
Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie opţională (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 8. PARIS- GENT- BRUGES- BRUXELLES (340 km)
Mic dejun. Plecare spre Gent în Belgia, unde vizităm Catedrala, Primăria, Fortăreaţa, Biserica Sf.Iacob. Timp liber în Gent sau, opţional (15 euro) excursie în Bruges, a cărui frumuseţe unică o vom descoperi atât pietonal, cât şi printr-o minunată plimbare cu barca. Seara sosire în Bruxelles unde se vizitează: Palatul Regal, Palatul Naţiunii, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Cazare în Bruxelles.
Ziua 9. BRUXELLES- ANVERS- HAGA (185 km)
Mic dejun. Plecare spre Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei, unde admirăm Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Călătoria continuă spre Haga, oraşul regal, unde se vizitează: Palatul Păcii, Parlamentul, Muzeul Regal Mauritshuis şi renumita staţiune la Marea Nordului Scheveningen. Cazare în zona Haga.
Ziua 10. HAGA- AMSTERDAM- HAGA (120 km)
Mic dejun. Plecare spre Amsterdam -"Veneţia Nordului". Ne rezervăm o zi pentru a vizita Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, şi pentru a ne îmbarca într-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul oraşului. Întoarcere pentru cazare în zona Haga.
Ziua 11. HAGA- DELFT- ROTTERDAM- KOLN (400 km)
După micul dejun, vizităm pitorescul orăşel Delft, apoi continuăm drumul spre Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un plăcut tur pietonal prin centrul oraşului. După-amiază plecare spre Germania. Scurtă oprire în Koln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei. Cazare în Koblenz sau într-una din celelalte localităţi pitoreşti din zonă.
Ziua 12. KOBLENZ- VALEA RINULUI- FRANKFURT- PRAGA (645 km)
Mic dejun. Traseul urmează minunata Vale a Rinului cu legendara Stâncă Lorelei şi semeţele castele medievale. Drumul continuă spre Praga, cu vizita în Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire şi cazare la Praga.
Ziua 13. PRAGA- BUDAPESTA (525 km)
După micul dejun, tur de oraş Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuăm itinerariul spre Budapesta unde opţional se poate organiza o croazieră pe Dunăre (14 € fără cină /29 € cu cină). Cazare la Budapesta.
Ziua 14. BUDAPESTA- BUCUREÅžTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
Autocarul va prelua turiştii sosiţi la Munchen si Paris cu avionul, precum şi turişti de la Budapesta din / spre oraşele prin care se tranzitează România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii au reducere pt. cazare în cameră cu 2 adulţi (Zilele 3 la 10 fără pat suplim.). Nu se acordă reduceri pt.al 3-lea adult în cameră (Pt. cazările din zilele de la 3 la 10, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camerele triple). Acesta va accepta partaj în cameră dublă sau va achita jumătate din suplimentul de cameră Single pentru aceste cazări. Pt. explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 35 pers.

Îmbarcări sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Braşov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploieşti-Piteşti-Sebeş-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timişoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării.

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 7 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Taxa de rezervare 5 euro / pers. / sens pentru orasele marcate cu fond galben din tabelul urmator:

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:


BUCUREŞTI - Parcare Piaţa Victoriei - 05.45
BUCUREÅžTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIEÅžTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Băneşti (“La avion”) - 07.30
BRAÅžOV - McDonald's Calea BucureÅŸti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBEÅž - Farmacia HELPNET - 12.00
DEVA - McDonald's GARÄ‚ - 14.00
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului
comercial SIGMA - 14.00 ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS- 18.00
TIMIŞOARA - Intrarea în parcarea REAL
Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrală - 16.00

IAÅžI - Palatul CULTURII - 03.15
BACÄ‚U - McDonald's Stadion - 05.15
Sf.Gheorghe - Petrom V- ieÅŸire spre BraÅŸov - 08.00
BRĂILA - Intrarea în parcarea centrului
comercial CARREFOUR - 04.30
GALAŢI - Intrarea în parcarea centrului
comercial REAL - 04.00
BUZÄ‚U - Parcarea PETROM de la
podul Mărăcineni - 06.00
CONSTANŢA - Gara Centrală - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea BucureÅŸti - 07.30
SLATINA - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITEŞTI - McDonald's Gară - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinăria Dacos - 10.00


ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în funcţie de posibilităţile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost şi din alte oraşe ale ţării, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzător şi şoferi experimentaţi şi amabili.

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraşelor din ţară:


SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna
CALARASI - Gara Centrală
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX

TULCEA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVIŞTE - Benzinăria Agip Pavcom
P. NEAMÅ¢ - Parcare hotel CEAHLÄ‚U
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall
TÎRGU JIU - Benzinăria PETROM Castelul de Apă
VASLUI - Parcare hotel Racova
FOCÅžANI - Parcarea Stadion Unirea
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- ieÅŸire spre Craiova


Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată. Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră). ATENŢIE !! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

Rezervare & Informații contact
UNIC TOUR Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism UNIC TOUR:
  • Adresa: Str Mizil nr 2C, corp C, cam 301, Bucuresti
  • Telefon: 0720.696.044

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.