Circuite turistice

Insulele Azore si Madeira - 1 Mai 2018- plecare pe 29 aprilie

  • Circuit in: Portugalia 
  • Durata: 8 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4 * mic dejun 
  • Pret: 1070 Euro / persoană

Program - detaliu itinerar:

Ziua Detalii
1 Ziua 1 (29.04):BUCURESTI LISABONA INSULA SAO MIGUEL
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni laora 05:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei TAP spre Lisabona cudecolare la ora 07:00. Sosire in Lisabona la ora 09:35. Imbarcare pe zborulLisabona Ponta Delgada cu decolare la ora 10:55. Aterizare in Ponta Delgada(Insula Sao Miguel) la ora 12:20. Transfer si cazare la hotel VIP ExecutiveAzores 4* sau similar in Ponta Delgada. Dupa amiaza vom face impreuna cu ghidullocal un tur pietonal in centrul istoric al orasului Ponta Delgada, capitalaInsulei Sao Miguel si cel mai mare oras din Insulele Azore. Vom putea admira:biserica Sf. Sebastian din secolul al XV-lea, portile orasului, piataRepublica, primaria, manastirea din secolul al XVIII-lea si fortul Sao Bras. 
2 Ziua 2 (30.04):FARMECUL VULCANIC AL INSULEI SAO MIGUEL: VALEA FURNAS CU DEJUN INCLUS
Mic dejun.Azi vom descoperi Valea Furnas care abunda in izvoare minerale cu apa fierbinesi rece, un loc magic unde activitatea vulcanica este inca vizibila. Vom vizitagradina botanica Terra Nostra, un parc incantator in mijlocul caruia se aflao piscina cu apa termala. In continuare vom servi un delicios pranz traditionalcozido pregatit in vase pastrate pentru mai multe ore in solul fierbine. Dupaamiaza vom admira si alte peisaje spectaculoase ale acestei insule si vomvizita o plantatie de ceai, singura de acest fel din Europa. Cazare la hotel inPonta Delgada. 
3 Ziua 3 (01.05):EXCURSIE OPTIONALA MAGIA ALTANTICULUI CU DEJUN INCLUS
Mic dejun.Azi va propunem o excursie optionala spre partea de vest a insulei Sao Miguelcu spectaculoasele lacuri vulcanice Sete Cidades. Acestea sunt doua lacurigemene, unul cu apa verde si celalalt cu apa albastra, iar cea mai frumoasapriveliste este cea de la punctul de belvedere Vista do Rei. In continuare vomvizita alte locuri minunate ale acestei frumoase insule precum lacul Santiagosi punctul de belvedere Pico do Carvao de unde putem vedea nordul si sudulinsulei, dar si peisajele din interior. Dejun la restaurantul O Micaelense carene va oferi bucate specifice insulei. Vom vizita si coasta nordica a insulei cupunctul de belvedere Ponto do Escalvadao si orasul Capelas. In incheiere vomvizita o plantatie de ananas unde vom vedea fructul in diferite stadii decrestere. Cazare la hotel in Ponta Delgada. 
4 Ziua 4 (02.05):PONTA DELGADA MADEIRA (zbor)
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentruimbarcare pe zborul spre insula Madeira cu decolare la ora 09:05. Aterizare inMadeira la ora 12:10. Dupa sosirea in Madeira, vom vizita orasul Funchal,capitala insulei Madeira, oras splendid situat intr-un golf inconjurat demunti. Vom vizita gradina botanica, una dintre atractiile principale aleacestui tur. Specii endemice de flori din Madeira si alte plante exotice pot fiadmirate in toata splendoarea lor. Urmatoarea oprire este la piata locala DosLavradores unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentruMadeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat, dar sipiata de peste. Urmatoarea oprire este la o fabrica de broderii unde vomobserva diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului vainvitam sa vizitati o crama de vinuri pentru a degusta faimosul vin de Madeira.Turul orasului Funchal dureaza aproximativ 3 ore. Transfer si cazare la hotel TilesMadeira 4* sau similar. 
5 Ziua 5 (03.05):MADEIRA, EXCURSIE OPTIONALA CABO GIRAO & PORTO MONIZ
Mic dejun. Excursie optionala la Porto Moniz si CaboGirao: prima oprire este la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situatin apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchillin timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zonaviticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe pantamuntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de viesunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic CaboGirao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa. Continuam de-a lungulcoastei sudice a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra dAgua unde vomopri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizitainsulei cu Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentrupiscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade. Cazarela hotel. 
6 Ziua 6 (04.05):MADEIRA, EXCURSII OPTIONALE (CROAZIERA CU CATAMARANUL SI FUNCHAL BY NIGHT)
Mic dejun. Dupa amiaza, optional, croaziera pe mare: dinFunchal catamaranul pleaca spre Cabo Girao, trecand pe langa tarmul orasuluiFunchal cu zona Lido, Praia Formosa, Camara de Lobos. La Cabo Girao ne oprimpentru baie sau pentru relaxare pe vas. La intoarcerea spre Funchal este foarteposibil sa vedem delfinii care s-ar putea sa ne urmeze in timpul calatoriei. Optional,seara, puteti participa la o cina traditional la un restaurant local unde vetidegusta Espetada, fel de mancare traditional (carne de vita cu ierburiaromatice) si veti asista la un spectacol cu muzica si dansuri specifice. Dupacina, vom face o oprire pentru a admira panorama orasului Funchal in timpulnoptii. Cazare la hotel. 
7 Ziua 7 (05.05):MADEIRA, EXCURSIE OPTIONALA CAMACHA & SANTANA
Mic dejun. Excursie optionala Camacha Santana: primaoprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de peinsula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom opri pentru a vedea unatelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. Incontinuare vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde intr-o zi senina se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este laRibeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Santana este probabilcel mai tipic sat de pe insula; aici vom vedea casele traditionale colorate cuacoperis din stuf. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, al doileaoras ca marime din Madeira, asezat intre mare si munte; acesta este locul incare au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula, in 1419.Cazare la hotel. 
8 Ziua 8 (06.05):DRUMETIE OPTIONALA LEVADAS. ZBOR MADEIRA LISABONA BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel la ora 11:00.Optional, drumetie pe traseul RabaAal. Drumetiile montane pe langa asa numitelelevadas sunt o activitate caracteristica pentru Madeira. Levadas sunt apeducteconstruite in urma cu 100 de ani, cu scopul de a aduce apa din munti. Traseuldrumetiilor este pe langa aceste canale de irigatii. Aceasta activitate unicapoate fi experimentata doar in Madeira, iar peisajele sunt incredibile, cufoarte multa verdeata si numeroase cascade. In drum spre coasta de vest ainsulei vom face o oprire in Encumeada inainte de a incepe drumetia in Rabacal(zona naturala protejata). Dupa o drumetie de aprox 3 ore de-a lungul a doualevadas mai scurte cu peisaje remarcabile si cascade, vom face o scurtavizita in micuta localitate Calheta situata pe coasta sud-vestica a insulei.Pentru aceasta excursie este necesar sa aveti incaltaminte pentru drumetie pemunte. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAP cu decolarela ora 17:50. Sosire in Lisabona la ora 19:25. Decolare la ora 00:15 dinLisabona, sosire in Bucuresti la ora 06:15 pe data de 3 iunie. 


Tarife:

SERVICIIINCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Insula Sao Miguel si Madeira Bucuresti cu compania TAP PORTUGAL (via Lisabona);
transport cu avionul intre Insula Sao Miguel si Insula Madeira cu compania SATA International;
7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*;
un dejun in ziua a doua;
transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur in insulele Sao Miguel si Madeira;
tur de oras pietonal in Ponta Delgada cu ghid local;
excursie de o zi in Insula Sao Miguel: Valea Furnas;
turul orasului Funchal capitala Insulei Madeira (aproximativ 3 ore) ;
biletul de intrare la gradina botanica din Funchal;
insotitor roman de grup.
?taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

NU SUNT INCLUSE:
biletele deintrare la obiectivele turistice din program, cu exceptia biletului pentrugradina botanica din Funchal;
excursiileoptionale;
asigurarea medicalasi asigurarea storno, care se incheie odata cu semnarea contractului decomercializare a pachetului de servicii turistice;
bacsisurilepentru soferi si ghizi locali (se practica, aprox 20 EURO/ persoana).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.04: Otopeni 07:00 Lisabona 09:35/ Lisabona 10:55 Ponta Delgada12:20
02.05: Ponta Delgada 09:05 Madeira 12:10
06.05: Madeira17:50 Lisabona 19:25/ Lisabona 00:15 Otopeni 06:15 (pe data de 7 mai)

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
Magia Atlanticului, Insula Sao Miguel cu pranz inclus: 55 EURO/persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante.
Cabo Girao & Porto Moniz cu pranz inclus: 55 EURO/persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana, masa de pranz. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice.
Croaziera pe mare cu catamaranul: 40 EURO/persoana.
Funchal by night cu cina si spectacol: 45 EURO/persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante.
Camacha & Santana cu pranz inclus: 55 EURO/persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana si masa de pranz. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice.
Drumetie Levadas: 40 EURO/persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana. Nu este inclus picnicul: aprox 8 URO/ persoana.

Rezervare & Informații contact
PARALELA 45 TURISM Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism PARALELA 45 TURISM:
  • Adresa: Bd Basarabia, nr 69, bloc A16a, sc A, ap2 ,sector2, BUCURESTI
  • Telefon: 0720 499 288

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.