Circuite turistice

REDUCERE REVELION 2011 PUNTA CANA

  • Circuit in: Republica Dominicana 
  • Durata: 8 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: 5***** 
  • Pret: 1899 Euro / persoană

Traseu:

Bucuresti - Punta Cana - Bucuresti, via Paris compania AirFrance

Program - detaliu itinerar:

Ziua Detalii
1 DESCRIERE
Calatorind in Punta Cana, sunteti absorbiti de un paradis izolat, cu 40 de mile de plaje perlate, presarate cu palmieri, un paradis aproape la fel de virgin ca in timpurile in care insula a fost descoperita de Christopher Columb in 1492.

La imbratisarea dintre Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic, apele cristaline se rotesc in culori de indigo, turcoaz si aquamarine, pe care numai in vise le puteti vedea. Leganandu-va in hamac, intre doi palmieri ca niste turnuri de paza pe plaja, urmariti soptirea norilor ce plutesc. Jucati golf pe unul din cele mai renumite si provocatoare terenuri din lume, amenajat tocmai pentru a putea profita la maxim de mare, nisip si briza. Cumparati de la artizanii si artistii locali si desfatati-va cu pietre pretioase, cum ar fi ambra sau larimar-ul, pe care numai in Republica Dominicana le puteti gasi. Merengue a fost inventat aici, asa ca lasati-va purtati de dans toata noapte. si poate veti putea chiar zari cateva celebritati care au ales, ca si Dvs., acesta destinatie de top.

Avand aceste optiuni de vacanta, veti reveni cu siguranta. Iar locuitorii dominicani, cu zambetele lor prietenoase, cu inimile lor calde si mandrii de tara lor vor face tot posibilul pentru aceasta.

HOTEL IBEROSTAR BAVARO 5***** www.iberostar.com
Iberostar Bavaro este situat in Punta Cana pe superba plaja Bavaro, pe coasta de sud-est a Republicii Dominicane. Traiti o experienta unica presarata cu ospitalitatea eleganta in stil spaniol si condimentata cu zile active practicand sporturile pe apa sau pe uscat sau cu dupa-amiezi relaxante in hamacul din gradina. Seara dupa somptuosul bufet la cina, mergeti la un show si apoi continuati distractia la discoteca pana tarziu in noapte.
Camerele, situate in vile cu 2 etaje, sunt inconjurate de o vegetatie tropicala exuberanta.
Iberostar Bavaro are camere tip Junior Suites. Facilitatile camerelor elegante si spatioase includ: aer conditionat, ventilator, telefon, TV, CD player, ceas cu alarma, minibar, seif (de inchiriat), feon, baie cu cada, dus, fier si masa de calcat.

ITINERARIU
Bucuresti - Punta Cana - Bucuresti, via Paris compania AirFrance

PLECARI
29 Decembrie - 05 Ianuarie 2011

SERVICII INCLUSE
- Bilet de avion Bucuresti - Punta Cana - Bucuresti, via Paris compania AirFrance
- 07 nopti cazare cu ALL INCLUSIVE in statiunea Punta Cana, HOTEL IBEROSTAR BAVARO 5*****
- Cazare in camere Junior Suite
- Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului in Punta Cana
- Transferuri aeroport Punta Cana - hotel - aeroport Punta Cana
- Asistenta turistica in Punta Cana din partea partenerului local
Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
Ruta1: Constanta Medgidia Cernavoda Slobozia
Ruta2: Iasi Roman Bacau Onesti Brasov Campina Ploiesti
Ruta3: Pitesti

SERVICII NEINCLUSE
- Taxele de aeroport si combustibil: cca. 399 Eur (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
- Taxa de intrare in Republica Dominicana: ~10 USD/persoana (se achita pe aeroportul din Punta Cana)
- asigurarea medicala
- eventualele bacsisuri pentru ghizi locali, personalul de la hotel (se vor achita la fata locului)
- excursiile optionale

PROGRAM
29 Decembrie BUCURESTI - PARIS - PUNTA CANA
GRUP 1 Prezentare la aeroportul Otopeni la ora 04:50 pentru imbarcare pe zborul AirFrance AF1089 cu destinatia Paris.
Decolare la ora 06:50 si aterizare in Paris la ora 09:00.
GRUP 2 Prezentare la aeroportul Otopeni la ora 07:15 pentru imbarcare pe zborul AirFrance AF2789 cu destinatia Paris.
Decolare la ora 09:15 si aterizare in Paris la ora 11:35.
La ora 12:50 prezentare la poarta de imbarcare pentru zborul AirFrance AF3540 cu destinatia Punta Cana. Decolare la ora 13:50 si aterizare in Punta Cana la ora 18:05. Intalnire cu reprezentantul local la aeroport si transfer la hotel.
Cazare in sistem All Inclusive la Hotel IBEROSTAR BAVARO 5***** in camere Junior Suite.

29 Decembrie 2010 - 05 ianuarie 2011 PUNTA CANA
Cazare 7 nopti in sistem All Inclusive la hotel IBEROSTAR BAVARO 5*****. Timp liber pentru plaja, relaxare si excursii optionale.

31 Decembrie 2010 - 01 Ianuarie 2011 * LA MULTI ANI 2011!!!
Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului.
Revelionul este sinonim cu un nou inceput, cu vise si aspiratii noi. In fiecare an de Revelion, toata lumea se intalneste pentru a da startul petrecerii si pentru a striga cat mai tare La Multi Ani. Din New York pana la Paris, din Melbourne pana la Punta Cana petrecerea inconjoara lumea si un val de bucurie atinge fiecare suflet.
Cazare in sistem All Inclusive la hotel IBEROSTAR BAVARO 5*****.

05 Ianuarie PUNTA CANA - PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcare pe cursa AirFrance AF3543 cu destinatia Paris. Decolare la ora 21:20; sosire in Paris la ora 10:25, a doua zi ( 06 ianuarie). Imbarcare pe cursa Paris - Bucuresti cu decolare la ora 15:25. Sosire in Bucuresti la ora 19:15 pe data de 06 ianuarie.

017

Termen de inscriere: 01 noiembrie 2010
Acte necesare: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii
Grup minim: 20 persoane

FOARTE IMPORTANT:
DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor.
Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.
Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imabarcare sau la aeroport este oferit de AGENTIE cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la preluare ale pasagerilor.
In situatia in care Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati cu 2 zile inainte si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. 
2  


Tarife:

SUPL. SINGLE 250 euro

Rezervare & Informații contact
Bavaria Tour Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism Bavaria Tour:
  • Adresa: Zona Universitate.Bd. Regina Elisabeta, nr. 30, sc. A, et. 1, ap. 24, sector 5, Bucuresti ( de la Casa Armatei 50 metri mai jos mergand spre Cismigiu pe partea dreapta), BUCURESTI
  • Telefon: 021.310.75.11

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.