Zurich

Elvetia – Tara Cantoanelor – 12 zile Autocar – Aug 2022 cu lacurile Como si Lugano

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 1325 € /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
30.07-10.08.2022 1325 11 nopti mic dejun inclus HOTEL3* IN ELVETIA
30.07-10.08.2022 1495 11 nopti mic dejun inclus HOTEL 4*IN ELVETIA

Detalii:

lvetia tara cantoanelor autocar

ELVETIA – LIECHTENSTEIN- AUSTRIA- ITALIA

Perioada: 30.07-10.08.2022

GRUP 12 ZILE AUTOCAR, DIN CARE 7 ZILE ELVETIA HOTEL 4* ULTRACENTRAL

Avem si varianta avion 10 zile

La 1 august elvețienii sărbătoresc ziua națională a țării, zi în care se celebrează alianța dintre cele trei cantoane Uri, Schwyz și Unterwalden din 1291, acestea punând și baza construcției statele.

PETRECETI IMPREUNA CU NOI SI CU ELVETIENII LA 01 AUGUST SARBATOAREA NATIONALA A ELVETIEI LA EI ACASA!

Pret special : 1495 euro/persoana, hotel 4* in Elvetia

Pret standard : 1700 euro/persoana, hotel 4* in Elvetia

SAU

Pret special : 1325 euro/persoana, hotel 3* in Elvetia

Pret standard : 1500 euro/persoana, hotel 3* in Elvetia

Tara muntilor si eficientei, Elvetia este una dintre cele mai atragatoare destinatii din Europa. Situata intre Germania, Austia, Franta si Italia, Elvetia are o economie puternica si adauga lumii o doza sanatoasa de ciocolata si peisaje rupte parca din Rai… Pentru mai multe informatii Elvetia click aici

ZIUA 1 (30.07.2022), Sambata – Dimineata ora 05.30 plecare din Bucuresti. Sosire Gyor. Plimbare prin zona pietonala a orasului vechi Gyor; va puteti bucura d degustarea unei inghetate excelente!.Cazare hotel 3* Gyor.
Elvetia tara cantoanelor autocar

ZIUA 2 (31.07.2022), Duminica – Mic dejun. Plecare ora 07.30. Vizita Linz , al treilea oraș ca mărime al Austriei – odrasla Dunarii si a industriei: Piața Mare sau Piata Centrala care si-a pastrat dimensiunile inca din sec XIII, cu coloana Sfintei Treimi in mijloc si care aminteste de faptul ca orasul a scapat de invazia turca, de un incendiu si de ciuma la inceputul sec XVIII, primăria veche, Landeshaus Platz, Theatergasse, Mozart Haus, Catedrala și Castelul construit in stil renascentist, edificiu lui Rudolf al II-lea (1604), care adaposteste azi Muzeul Regional al Austriei Superioare. Vizita Innsbruck : Goldenes Dachl-Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur, Hofkirche-Biserica Regala, Capela de Argint, care are o Madonn de argint- a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale. Cazare hotel 3*/4*, Innsbruck.
Elvetia tara cantoanelor autocar

ZIUA 3 (01.08.2022), Luni – Mic dejun. Vizita Liechtenstein-Vaduz: un principat independent aflat între Elveția și Austria, este una dintre cele mai pitorești țări alpine din Europa, o destinatie turistica populara datorita frumusetii montane, precum și muzeele și castelele sale impresionante: Muzeul de Arta, Primaria.Vizita Sankt Gallen, capitala cantonului cu acelasi nume: Abatia-Catedrala St. Gallen aflata in patrimoniul UNESCO si orasul vechi St. Gall din jurul catedralei cu traditionalele case cu bovindouri fermecatoare, Baeren Platz, Markt Gasse, Markt Platz, Gallusstrasse; puteti degusta in St. Gallen o delicatesa locala – carnatii traditionali suculenti de vitel si port la gratar, dupa reteta de secol XV – Olmabratwurst la terasa Metzgerei Gemperli ce dateaza din 1436. Cazare hotel 3*/4* situat ultracentral Zurich/Berna/Lucerna.

ZIUA 4 (02.08.2022), Marti – Mic dejun. Vizita Berna, capitala Elvetiei: orasul vechi, biserica Sf. Duh, Spitalgasse avand cladiri decorate floral, Marktgasse cu arhitectura baroca de sec. XVII si XVIII, Kramgasse, care si-a pastrat cel mai bine stilul original, cu trotuare acoperite cu arcade; Zytgloggeturm – atractia cea mai indragita a locuitorilor din Berna, Primaria, Catedrala Catolica, Catedrala protestanta -cea mai reprezentativa biserica in stil gotic si cel mai inalt turn bisericesc din Elvetia– Bundeshaus; Casa lui Einstein ; Groapa cu Ursi (Baerengraben). Vizita Basel: Mittlere Rheinbruecke,Catedrala, Primaria – cea mai frumoasa din Europa, Marktplatz, Fischmarkt, Hotelul Les Trois Rois – Cei Trei Magi de la Rasarit. Cazare hotel 3*/4* situat ultracentral Zurich/Berna/Lucerna.

ZIUA 5 (03.08.2022), Miercuri – Mic dejun. Vizita Lausanne : Catedrala Notre Dame cea mai frumoasa biserica gotica din Elvetia. Vizita Geneva : Sediul ONU, Piata Noua, Catedrala Sf. Petru, Primaria, zona pietonala Grand Rue, Casa Memoriala Jean-Jacque Roussau, Piata Boug-de-Four. Cazare hotel 3*/4* situat ultracentral Zurich/Berna/Lucerna.
Elvetia tara cantoanelor autocar

ZIUA 6 (04.08.2022), Joi – Mic dejun. Excursie optionala in Regiunea Alpina Jungfrau, aflata sub protectie UNESCO – urcam cu cea mai moderna telecabina din lume si cu trenul la 3571 m pe Jungfraujoch – TOP OF EUROPE. Cazare hotel 3*/4* situat ultracentral Zurich/Berna/Lucerna.

ZIUA 7 (05.08.2022), Vineri – Mic dejun. Excursie la Cascada Rinului de la Schaffhausen ; optional plimbare cu barca la cascada Rinului. Vizita Zurich : Bahnhof, strada comerciala Bahnhof, Muzeul National, Parade Platz, Biserica Sf Petru cu cel mai mare cadran al unui orologiu de biserica din Elvetia, Muensterhof, Rathausbruecke, Primaria, Muensterbruecke, Zwingli Platz, Hirschen Platz, Catedrala Grossmuenster- simbolul reformei elvetiene, Biserica Fraumuenster, Lindenhof si Platz Wein ; Lacul Zurich. Cazare hotel 3*/4* situat ultracentral Zurich/Berna/Lucerna.
Elvetia tara cantoanelor autocar

ZIUA 8 (06.08.2022), Sambata – Mic dejun. Vizita Lucerna, un oras de poveste din centrul Elvetiei, amplasat pe malul raului Reuss si la poalele muntelui Pilatus (2132m): Primaria veche, Kapellbruecke- Podul Capelei, Biserica Iezuita de sec XVII, Podul Spreuer, Centrul istoric cu cladirile pictate,Primaria Veche, Piata Vinului, Muzeul de Arta, Muzeul Transportului Elvetian, promenada pe zidurile medievale cu cele 9 turnuri, Colectia Rosengart: colectii a unor celebri artisti Picasso, Klee, Miró, Monet, Chagall. Contracost, se poate face si o croaziera de 1 ora pe lacul Viewaldstaettersee. Cazare hotel 3*/4* situat ultracentral Zurich/Berna/Lucerna.

ZIUA 9 (07.08.2022), Duminica – Mic dejun. Ora 07.30 plecare spre Italia. Vizita Lugano – cel mai mare oras elvetian de limba italiana numit si « Perla lacului Lugano »: Piata Primariei cu Primaria. Vizita Como : excursie optionala cu vaporul la Bellagio; Lacul Como – una dintre minunile naturale din lume, împânzit de vile și palate cochete cu vedere spectaculoasă spre munte, multe vedete avand case pe malul său : Catedrala Gotica Como de sec. XIV ; satul Bellagio pur si simplu fermecator, cu stradute pietruite, magazine cu produse de matase naturala si terase incantatoare – coltul de rai al Lacului Como. Vizita Bergamo: Porta Nuovo, Funicolare, Bergamo Alta, Piazza Vecchia, Piazza del Duomo Santa Maria Maggiore. Cazare hotel 3*/4*, Bergamo

ZIUA 10 (08.08.2022), Luni – Mic dejun. Autocar + tren la Venetia Sta Lucia (cca 3euro/pers).Vizita Venetia: Piata San Marco, Turnul cu Ceas, Bazilica Sf. Marcu, Palatul Dogilor, Procuratiile, Biblioteca Nationala, Podul Rialto, Santi Giovanni e Paolo (San Zanipolo), Ca d’Oro, Piata de Peste, Scoala San Rocco. Tren Venetia-hotel (cca 4 euro/pers). Cazare hotel 3*/4* zona Veneto.
Elvetia tara cantoanelor autocar

ZIUA 11 (09.08.2022), Marti – Mic dejun. Tur panoramic Viena Ringstrasse, Primaria, Parlamentul, votiv Kirche, Stadt Park, Opera. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 12 (10.08.2022), Miercuri – Mic dejun. Plecare spre Romania. Sosire in Bucuresti.

Inscriere si plata

Elvetia tara cantoanelor autocar

– AVANS 50% la inscriere si diferenta cu 8 saptamani inainte de plecare;

– Acte necesare : carte de identitate sau pasaport valabile ;

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro


Nota


– Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile din Romania, Ungaria, Austria, Liechtenstein, Elvetia, Italia in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 35 persoane

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil.

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Preturile la excursiile optionale pot fi mai mari decat cele cumparate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si, dupa caz, ghid local. Pretul excursiilor este calculat, de regula, pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd.

– Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

– Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale UNGARIEI, AUSTRIEI, ELVETIEI si ITALIEI, dar difera fata de normele din Romania

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la pisina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui Calator o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Servicii incluse

Elvetia tara cantoanelor autocar

– transport autocar licentiat ;

– 6 nopti/7 zile cazare hotel 4*, loc in camera dubla Deluxe, hotel situat ultracentral Zurich/Berna/Lucerna cu mic dejun si minibar in camera avand incluse in pret, in fiecare zi: bere, sucuri, apa minerala si ciocolata elvetiana;

SAU

– 6 nopti/7 zile cazare hotel 3*, loc in camera dubla standard, hotel situat ultracentral Zurich/Berna/Lucerna cu mic dejun;

– 3 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*/4*; loc in camera dubla standard in Austria, Italia;

– 2 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*, loc in camera dubla standard in Ungaria,

– vizite conform program,

– insotitor roman de grup (ghid din partea agentiei).

Servicii opționale

– asigurare medicala obligatorie si asigurare storno recomandata de agentie;

– transportul public in orasele vizitate ;

– excursie Regiunea Jungfrau;

– croaziera de 1 ora pe lacul Viewaldstaettersee,

-excursie optionala cu vaporul la Belagio,

– plimbare cu barca la cascada Rinului;

-bilet tren la Venetia Sta Lucia (cca 3euro/pers).

-bilet tren Venetia-hotel(cca 4 euro/pers).

– biletele de intrare la obiectivele turistice;

-ghizi locali, ghizi muzee;

– taxa hoteliera se va plati la fata locului,

– orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse.

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.