Narbonne

ULTIMELE 2 CAMERE DISPONIBILE! Program pentru iubitorii de frumos Provence - Languedoc - Bordeaux 2018 - Joie de vivre! Grup Organizat! 10 zile - Septembrie 2018-Oferta Inscrieri Timpurii- Avi

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 1630 Euro /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
05.09-14.09.2018 1630 Euro 9 nopti mic dejun inclus

Detalii:

Perioada:05.09-14.09.2018

PRET INSCRIERI TIMPURII:1630 euro/pers/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE!*
*Pretul este valabil pentru urmatoarele 4 persoane inscrise!

PRET STANDARD:1685 euro/pers/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE
Supliment SINGLE:475 euro/sejur

Ziua 1 - 05.09.2018: Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Otopeni (Statuia de bronz). Zbor Bucuresti-Montpellier, compania Airfrance, cu escala la Paris. Transfer aeroport Montpellier- Nimes. Pe drum catre Nimes, oprire pentru cca 3 ore la Montpellier. Vizita Montpellier, impreuna cu insotitorul de grup:centrul istoric cu orasul vechi - Place de la Comedie, Opera, catedrala, Arcul de Triunf, Parcul Regal Peyrou. Cazare Nimes, Hotel 4* situat central in Nimes

Ziua 2 - 06.09.2018: Mic dejun.Excursie cu autocarul in Delta Rhonului - Camargue, cca 6-7 ore: vizita Aigues-Mortes construit ca port-fortareata de catre Ludovic al IX-lea in sec XIII, cetatea cu zidurile si turnurile masive au ramas intacte; optional, plimbare cu vaporasul in Delta Carmargue (pret cca 15 euro/persoana) cu oprire si intalnire cu gardienii un fel de cowboy camarguezi, care vor face o demonstratie a maiestriei lor in munca lor cu taurii negri de Camargue folositi la coridele din Arles si Nimes; caii albi salbatici ce pot fi zariti in aceasta plimbare sunt imagini romantice de neuitat! Dupa amiaza vizita Nimes: oras intemeiat de romani in care s-au pastrat f. bine constructii importante precum Anfiteatrul Roman (care seamana cu Colloseumul din Roma) si Maison Carree (templu construit in secolul I). Cazare Nimes, Hotel 4* situat central in Nimes

Ziua 3 - 07.09.2018: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala (50 euro/pers) Avignon si Orange cu autocarul, insotitor de grup, cca 9-10 ore. Avignon, resedinta papilor si antipapilor din Franta medievala: Palatul Papal si podurile de pe raul Rohne (cel mai celebru dintre ele este Pont d"™ Avignon- Podul Benezet). Orange: cel mai bine pastrat teatru roman si Arcul de Triumf ,ambele aflate sub protectia UNESCO. Cazare Nimes, Hotel 4* situat central in Nimes

Ziua 4 - 08.09.2018: Mic dejun.Excursie cu autocarul Le Pont du Gard si Uzes cu autocarul, insotitor de grup, cca 5-6 ore: Le Pont du Gard- impunatorul apeduct roman (inalt de 47 m si lung de 270 m, parte dintr-un sistem de apeducte de 45km care alimenta cu apa orasul Nimes), ce reprezinta totodata emblema sudului Frantei; un exemplu de precizie si determinare specifica romanilor.Uzes- un oras vechi minunat cocotat pe un deal, puteti admira sase turnuri medievale, cel mai fermecator fiind Tour Fenestrelle, acoperit cu ferestre, asemenator cu Turnul din Pisa, incorporate Catedralei construite mai tarziu; Place ausherbes, Castelul le Duche, dominat de donjonu sau Tour Bermonde. Dupa-amiaza vizita Nimes. Cazare Nimes, Hotel 4* situat central in Nimes

Ziua 5 - 09.09.2018: Mic dejun..Timp liber sau excursie optionala (50 euro/pers) Arles, Baux de Provence cu autocarul, insotitor de grup, cca 8 - 9 ore. Arles, denumit atat Mica Roma cat si orasul artistilor, orasul care l-a inspirit pe Van Gogh (el pictand la Arles 200 de panze in doar 1 an) si l-a influentat puternic pe Picasso: Place du Forum - Cafeneaua Van Gogh zugravita pentru a imita tabloul Café la Nuit, Biserica San Trophime (fosta Catedrala), Muzeul Reattu (colectia de arta ce cuprinde si opere de Picasso, Arena Romana -una dintre cele mai bine pastrate din afara Italiei, folosita si astazi pentru diverse spectacole (lupte cu tauri in stil provencal sau spaniol), Les Thermes de Constantin etc. Les Baux de Provence: cetatea medievala fortificata, cu stradutele inguste si casele de piatra amintesc de trecutul infloritor al localitatii amplasate pe o stanca avand 900 m lungime si 200 m latime, la o altitudine de 245 m; citadela Chateau des Baux, Primaria Veche transformata in muzeul Santon, biserica Sf. Vincent etc. Veti trece si prin zona Les Alpilles - dealuri calcaroase ale micilor Alpi se inalta la doar 500 m, sierra in miniatura, cu privelisti dintre cele mai frumoase din Provence. Cazare Nimes, Hotel 4* situat central in Nimes

Ziua 6 - 10.09.2018: Mic dejun.Deplasare cu autocarul catre Toulouse cu vizite pe drum la Narbonne, cca 2 ore si Carcassone, cca 4 ore- oras-forareata inconjurat de ziduri trainice, in care Evul Mediu parca revine la viata. Narbonne- capitala primei provincii romane in Galia, si port infloritor in perioada clasica si in Evul Mediu: vizita pe malul drept al canalului de la Robine (care leaga orasul de Canal du Midi), Place de l"™Hotel de Ville, piata centrala a orasului unde in anul 1997 a fost descoperita o parte a drumului roman Via Domitiacare lega Italia de Spania. Cazare Toulouse, Hotel 4* situat central in Toulouse.

Ziua 7 - 11.09.2018: Mic dejun. Vizita Toulouse, capitala culturala a Languedoc-ului atat in perioada medievala, cat si in cea moderna, al 2-lea centru universitar din Franta, denumit si VILLE ROSE - roz nu doar prin caramizile sale: Place du Capiltole - centrul vietii sociale a orasului (Capitole este sediul administratiei locale a orasului Toulouse inca din sec. XII),biserica Notre Dame du Taur, basilica de sec XI St. Sernin; Place Wilson, Catedrala St. Etienne, plimbare pe malurile insorite ale fluviului Garonne. Cazare Toulouse, Hotel 4* situat central in Toulouse.

Ziua 8 - 12.09.2018: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Bordeaux - unul dintre cele mai vechi porturi comerciale din Franta, care isi datoreaza prosperitatea mai ales din comertul cu vin: se viziteaza orasul vechi din sec XVIII (patrimoniul UNESCO) situat intre Place de la Comedie la nord si cladirile impozante de pe malul fluviului Garonne si Catedrala la vest: Grand Thatre, enorma piata centrala Esplanade de Quinconces, Pont de Pierre (podul de Piatra cu 17 arcade construit la comanda lui Napoleon, pod ce ofera privelisti memorabile catre Porte de Bourgogne si cladireile de piatra aliniate pe marginea cheiului; daca soarele straluceste veti vedea de ce orasul se mai numeste Bordeaux la Blonde. Cazare Toulouse, Hotel 4* situat central in Toulouse.

Ziua 9 - 13.09.2018: Mic dejun. Dimineata timp liber sau excursie optionala ½ zi Albi numit si Orasul Rosu, orasul cunoscut datorita curentului religios din sec XIII, albigenezii care isi mai spuneau cei puri, nerecunoscuti de catre biserica catolica - se viziteaza Catedrala Sainte Cecile, avand ca trasatura definitorie a exteriorului zidurile ondulate, iar la interior Catedrala este apreciata nu doar datorita frescelor, care au conscacrat-o ca " cea mai pictata biserica din Europa", ci si datorita orgii sale. Dupa amiaza vizita Toulouse. Cazare Toulouse, Hotel 4* situat central in Toulouse.

Ziua 10 - 14.09.2018: Mic dejun. Transfer hotel- aeroport Toulouse. Zbor Toulouse - Bucuresti, cu escala la Paris, compania Airfrance.

BUCURIA DE A TRAI- PROVENCE - LANGUEDOC - BORDEAUX 2018 - Joie de vivre!

Cand spui PROVENCE spui idilic, unic, nemai intalnit, fermecator; spui VACANTA.
Una din cele mai spectaculoase regiuni ale Frantei, o feerie de peisaje mediteraneene, sate de piatra, carari de dealuri cu lavanda si cerul albastru te vor insoti pretutindeni. Pe langa cadrul natural si clima benefica, regiunea detine si obiective turistice renumite: de la bairomane, anfiteatre si teatre romane, apeducte (Pont du Gard), poduri (Pont d"™Avignon), orase vechi pastrate si conservate pentru incantarea ochiului si sufletului (Marsilia, Aix en Provence, Orange, Nimes, Arles orasul artistilor situat la gura Deltei Camargue, locul de varsare al Rhonului in Mediterana), pana la obiective moderne.

LANGUEDOC (limbaoc, termenul pentru "da" in dialectal galolatin) tinutul unde a fost fondata miscarea occitana, care revendica recunoasterea specificitatii lingvistice si cultural, avand ca reprezentant de seama pe Frederic Mistral, castigator al premiului Nobel. Fie in arena, fie in delicioasa si suculenta boeuf a la gardienne, taurii din Languedoc sunt renumiti in intreaga lume; cea mai mare pasiune a locuitorilor din zona sunt luptele cu tauri, aici au loc coride cu toreadori de cel mai inalt nivel...fermecator, nu?

Va multumim ca ati ales programul nostru si va invitam sa savurati PROVENCE-LANGUEDOC-BORDEAUX in 2018!

Provence-ul istoric, ţinutul câmpurilor de lavandă şi viţei de vie, al unor splendide comori romane şi medievale şi al unor aşezări rurale pitoreşti. «Toujors Provence».Titlul lui Peter Mayle este mai mult decât definitoriu. «Provence pentru totdeauna». Pentru totdeauna în inima mea... si a ta !

ORAR DE ZBOR, ORE LOCALE, COMPANIA AIRFRANCE:
05.09.2018: Bucuresti - Paris 06:05-08:20
Paris - Montpellier 12:15-13:40
14.09.2018: Toulouse - Paris 12:20-13:50
Paris - Bucuresti 19:20-23:10

Conditii de inscriere si plata:
Plata 1: 500 euro/pers, avans la inscriere
Plata 2: 500 euro/pers pana la 30.04.2018
Plata 3: restul pana la 25.07.2018

NOTA:
- Grup minim 25persoane;
- Excursiile optionale se vor organiza cu minim 25 persoane platitoare;
- Acest program constituie anexa la contractul cu turistul;
- Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale FRANTEI, dar difera fata de normele din ROMANIA;
- IMPORTANT!!!Va rugam sa consultati conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro buton dedicat.

Servicii incluse

- Bilet avion Bucuresti-Montpellier si Toulouse-Bucuresti, compania Airfrance;
- TAXE AEROPORT;
- 1 bagaj de cala de max 23 kg/persoana;
- 1 bagaj de mana de max 8 kg/persoana;
- Transfer aeroport Montpellier-hotel in Nimes;
- Vizita Montpellier cca 3 ore, cu insotitorul de grup;
- 1 zi excursie cu autocarul in Delta Rhonului Camargue cu insotitorul de grup;
- Vizita Nimes cu insotitorul de grup;
- Excursie cu autocarul Pont du Gard si Uzes cu insotitorul de grup;
- Vizite Toulouse cu insotitorul de grup;
- Vizita Narbonne cca 2 ore cu insotitorul de grup;
- Vizita Carcassone cca 4 ore cu insotitorul de grup;
- Transfer hotel in Toulouse - aeroport Toulouse;
- 5 nopti cazare cu mic dejun Hotel Novotel Nimes Centre Atria 4*/similar, situat central in Nimes, loc in camera dubla standard;
- 4 nopti cazare cu mic dejun Nemea Appart"™Hotel Concorde 4*/ similar, situat central in Toulouse, loc in camera dubla standard;
- Asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei).

Servicii opționale

Servicii neincluse:
- Asigurare medicala si asigurare storno optionale, dar recomandate de agentie;
- Transportul public in orasele vizitate;
- Programe/excursii optionale;
- Bilete de intrare la obiectivele turistice;
- Taxa hoteliera cca 2 euro/persoana/zi;
- Orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

Rezervare & Informații contact
Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.