Paralia Katerini

STUDIO DAFNI - PARALIA

Rezervare/contact

Ofertă publicată de UNIC TOUR (0720.696.044)

Tarife: de la 104 Euro /persoană/sejur

11.05 ; 18.05 ; 25.05 - 104 €
01.06; 08.06 ; - 112 €
15.06 ; 21.09 - 120 €
22.06 ; 29.06 - 128 €
06.07 ; 14.09 - 140 €
13.07 ; 07.09 - 152 €
20.07 ; 31.08 - 160 €
27.07 ; 03.08 ; 10.08 ; 17.08 ; 24.08 - 176 €

PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- 7 nopti cazare
- Asistenta turistica pe perioada sejurului
REDUCERI:
- Copil 0-12,99 ani gratuit, achita 55 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti).
- Copil 13 -17,99 ani conform ofertei (in camera cu 2 adulti; se calculeaza 2 adulti la tarif in camera tripla + 1 copil)

SUPLIMENT:
Camera single - un loc in dbl la individual dar nu mai mult de 100 €
Demipensiune - 12 € /zi
(la cerere; se serveste la o taverna in statiune)
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- Asigurare medicala de calatorie
- Taxele de intrare la obiectivele turistice
- Alte taxe si cheltuieli personale
- Programe optionale
REDUCERI PENTRU INSCRIERI TIMPURII:
- pana la 10.02.2012 - reducere 20%
- pana la 31.03.2012 - reducere 15%
Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de minim 50% la inscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei.
Pentru rezervarile facute in perioada de reduceri timpurii sunt permise modificarea numelor, dar nu se permit anulari. Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente.

Detalii:

STUDIO DAFNI - PARALIA
- PLECARI IN FIECARE VINERI -

Ziua 1. CATRE GRECIA...
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 21:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) - acces dinspre Bd Eroilor si plecare la ora 22:00. Se va urma traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata - Promachonas - Paralia Katerini.
Ziua 2. PARALIA KATERINI
In cursul diminetii veti ajunge in statiunea Paralia Katerini. Dupa ora 14.00 se va efectua cazarea la Studio Dafni .
Ziua 3 - 8. PARALIA KATERINI
In aceste zile va puteti relaxa pe insorita plaja a statiunii, sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:
* Excursie la Atena: Va invitam sa descoperiti capitala Greciei, Atena, printr-un tur panoramic, cu oprire pentru vizitarea Complexului Acropole - bijuterie a arhitecturii antice, o plimbare prin orasul vechi si o scurta oprire la Termopile.
* Excursie la muntele Olimp: Va invitam sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului, printr-un popas la refugiul Stavros (910m) de unde veti putea admira fermecatoarea panorama a regiunii Pieria situata intre Marea Egee si poalele muntelui, iar apoi sa coborati in orasul Litochoro, pentru o plimbare placuta pe strazile pitoresti ale "orasului de piatra".
* Excursie la Meteora: Va invitam sa descoperiti aceste veritabile muzee bizantine, situate "intre cer si pamant" (meteore), in varful unor stanci gigantice, in forma de turnuri, unice in Europa. Trecerea prin orasele Larissa, Kalambaka si Valea Tembi, precum si vizitarea a doua manastiri va va imbogati spiritual si cultural.
* Seara greceasca: Va invitam sa participati la un program artistic traditional grecesc, unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si mai mult decat atat veti putea invata cativa pasi din dansurile traditionale: sirtaki, zorba
* Excursie la Waterland sau la Salonic: Va invitam sa va distrati in acest parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor varstelor. Aici veti gasi tobogane cu apa, de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale si hidromasaj, bar si cofetarie, si multa, multa distractie. Pe cei care nu sunt pasionati de parcurile acvatice ii invitam sa descopere "orasul de sub cele 3 Imperii" (Roman, Bizantin si Otoman). Timpul petrecut la Biserica Sfantul Dumitru si vizitarea principalelor obiective turistice (Arcul lui Galeriu, Rotonda, Turnul Alb, Forumul Roman etc) vor face pe oricine sa nu regrete vizitarea celui de-al doilea oras ca marime al Greciei.
Ziua 9. CATRE ROMANIA...
Dimineata se vor elibera camerele la ora 9.00, iar apoi se va profita de un program liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza va veti imbarca in vederea deplasarii pe traseul Paralia Katerini - Promachonas - Kulata - Sofia - Ruse - Giurgiu - Bucuresti.
Ziua 10. DIN NOU ACASA!!!
In cursul diminetii, in functie de trafic, veti sosi in Bucuresti.

STUDIO DAFNI : Eleganta, confort si spatiu, in centrul statiunii Paralia Katerini la numai un minut de plaja - Studio Dafni. Este locul ideal cand doriti sa fiti aproape de inima statiunii!
Dotari:
- Grup sanitar cu dus;
- Chicineta complet utilata;
- Frigider;
- TV;
- Balcon;
- AC (extra-cost 5 euro/camera/zi).


NOTA
1. Detalii avans/plata: In momentul rezervarii pachetului de servicii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 20 de zile inainte de plecare. In cazul ofertelor de tip early booking / last minute, rezervarea se va face conform ofertei, fara drept de retragere.
Plata se poate efectua in euro sau in lei la cursul BNR din data realizarii platii + 2% coeficient de risc valutar.
2. Asezarea in autocar: Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup / reprezentantul agentiei la imbarcare, conform diagramei de imbarcare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). In cazul in care exista mai multe autocare pe aceeasi destinatie, diagramele vor fi refacute in functie de punctele de debarcare necesare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). Din aceasta cauza locurile solicitate/ rezervate de dumneavoastra pot fi modificate de catre agentia touroperatoare.
3. Punctele de frontiera: La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului sau carte de identitate valabila pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de indentitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului. Nu este permisa traversarea frontierei cu buletinul de identitate (cu file) sau certificatul de nastere. Agentia touroperatoare nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau sau de a-i permite parasirea teritoriului.
4. Minorii: Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de parinti, trebuie sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru mai multe informatii actualizate va rugam accesati www.politiadefrontiera.ro,
5. Alte nationalitati: Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana, sunt obligati sa se informeze si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara unde vor sa calatoreasca (si tarile de tranzit).
6. Clasificarea unitatilor de cazare: In momentul de fata nu exista in lume un sistem unic de clasificare a unitatilor de cazare, fiecare tara avand un sistem propriu neputand compara hotelurile/studiourile din aceeasi categorie din tari diferite. Puteti gasi in catalogul agentiei touroperatoare parerea noastra subiectiva privind clasificarea unitatilor de cazare in functie de locatie, conditii si servicii oferite.
7. Cazarea /eliberarea camerelor: Cazarea turistilor individuali cat si cei ce sosesc cu autocarul, se va face incepand cu ora 14:00 (in functie de disponibilitate), iar eliberarea camerelor se va face in ziua plecare la ora 09:00. Pentru eventualele daune , fiecare calator raspunde material. Daca turistul paraseste camera inainte de sfarsitul sejurului, agentia touroperatoare nu ramburseaza contravaloarea zilelor ramase din sejur.
8. Schimbarea de serii:
Agentia touroperatoare recomanda turistilor ce urmeaza sa plece din sejur, urmatoarele:
• sa nu mai utilizeze camerele dupa eliberarea acestora;
• Pana la plecarea cu autocarul puteti lasa bagajele in receptie / locul stabilit de proprietar;
• Puteti profita in timpul asteptarii plecarii cu autocarul de o plimbare, baie sau ultime cumparaturi.
9. Reclamatii: Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare sau orice alte nelamuriri legate de desfasurarea programului se vor face direct la agentiile / reprezentantii agentiilor partenere locale din statiune.
10. Excursiile optionale: Datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia partenera locala. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se vor face direct in statiune, agentia touroperatoare nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora.
11. Bunurile pierdute/furate: Agentia touroperatoare nu raspunde pentru bunurile pierdute / furate ale turistilor pe toata durata desfasurarii programului turistic.
12. Mijloacele de transport: In cazul in care grupul format va avea un numar mai mic de turisti decat cel necesar asigurarii transportului cu autocarul, agentia touroperatoare va oferi un mijloc de transport conform cu numarul de persoane(minibus, microbus), respectand normele in vigoare.
13. Transferurile din tara: In cazul transferurilor din tara, acestea se pot efectua in functie de numarul de persoane cu: autoturism, minibus, microbus sau autocar,locurile nefiind cele de pe diagrama de imbarcare ci aleatorii.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul comunicat in informare cu cel putin 30 de minute inainte si sa contacteze conducatorul auto cu cel putin 1 ora inainte de plecare, deoarece pot aparea decalaje din diverse motive ce nu tin de agentia touroperatoare.
14. Reguli privind trasportului cu autocarele agentiei : Daca optati pentru calatoria cu unul dintre autocarele agentiei noastre va rugam sa tineti cont de urmatoarele :
• Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de plecare;
• Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore.
• Pesoana de contact pentru imbarcare se va contacta cu maxim 2 ore inainte de ora anuntata pentru imbarcare.
• Pentru destinatiile : Riviera Olimpului, insula Thassos si Halkidiki turstii vor fi insotiti pe parcursul calatoriei de catre conducatorii auto.
15. Transportul personal: Daca optati pentru a calatorii cu autoturismul personal trebuie sa tineti cont de urmatoarele reguli:
• Documentele obligatorii ce nu trebuie sa lipseasca conducatorului auto sunt: permisul de conducere, asigurarea de raspundere civila, Cartea Verde, certificatul de inmatriculare al automobilului si procura notariala in cazul in care nu este proprietarul masinii.
• Este interzis pentru copiii de pana in 3 ani sa calatoreasca pe scaunul din fata al autovehiculului
• Centura de siguranta este obligatorie atat pentru pasagerii din fata cat si pentru cei din spate
• Utilizarea sau detinerea sistemelor anti-radar sau de detectare a radarului pe drumurile publice este interzisa prin lege.
16. Asigurarea calatoriei: Agentia touroperatoare va recomanda sa incheiati asigurarea medicala pentru orice calatorie in strainatate. Totodata va sugeram ca la achizitionarea unui pachet turistic sa incheiati asigurarea storno pentru a evita eventualele neplaceri privind retragerea sau anularea calatoriei.

Servicii incluse

PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- 7 nopti cazare
- Asistenta turistica pe perioada sejurului
REDUCERI:
- Copil 0-12,99 ani gratuit, achita 55 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti).
- Copil 13 -17,99 ani conform ofertei (in camera cu 2 adulti; se calculeaza 2 adulti la tarif in camera tripla + 1 copil)

SUPLIMENT:
Camera single - un loc in dbl la individual dar nu mai mult de 100 €
Demipensiune - 12 € /zi
(la cerere; se serveste la o taverna in statiune)
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- Asigurare medicala de calatorie
- Taxele de intrare la obiectivele turistice
- Alte taxe si cheltuieli personale
- Programe optionale
REDUCERI PENTRU INSCRIERI TIMPURII:
- pana la 10.02.2012 - reducere 20%
- pana la 31.03.2012 - reducere 15%
Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de minim 50% la inscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei.
Pentru rezervarile facute in perioada de reduceri timpurii sunt permise modificarea numelor, dar nu se permit anulari. Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente.

Rezervare & Informații contact
UNIC TOUR Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism UNIC TOUR:
  • Adresa: Str Mizil nr 2C, corp C, cam 301, Bucuresti
  • Telefon: 0720.696.044

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.