Santorini

HOTEL ASTRO 3*+ SANTORINI

Rezervare/contact

Ofertă publicată de UNIC TOUR (0720.696.044)

Tarife: de la 374 Euro /persoană/sejur

05.06, 12.06, 18.09, 25.09-374 €
19.06, 26.06, 03.07, 10.07, 28.08, 04.09, 11.09-407 €
17.07, 21.08-449 €
24.07, 31.07, 07.08, 14.08-473 €
Opţional: Supliment cină/prânz la Restaurant Atmosphere, www.atmosphere-restaurant.gr
130 €/adult/sejur
Copil 2-12 ani plăteşte 90 €/sejur

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50% la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

Detalii:

HOTEL ASTRO 3*+
mic dejun bufet
www.astro-hotel.com
REDUCERE de până la 25% la cazare

Situat în centrul staţiunii Kamari, hotelul Astro are o arhitectură tradiţională, dar cu facilităţi moderne fiind renovat recent. În apropierea hotelului se pot practica numeroase sporturi nautice.
Locaţia: Hotelul este situat la 250 m de plajă, în centrul staţiunii Kamari şi la 4 km de aeroport, fiind aproape de plajă şi de tavernele şi restaurantele din staţiune.
Facilităţile camerelor: Camerele hotelului sunt spaţioase şi confortabile oferind turiştilor o vacanţă de neuitat. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer condiţionat (inclus în preţ), frigider (inclus în preţ), TV-satelit, seif (contra cost). Turiştii se pot relaxa la piscina hotelului cu şezlonguri şi umbrele incluse în preţ sau pot savura o băutură fină la barul de la piscină.
Alte facilităţi: Hotelul mai pune la dispoziţia turiştilor: recepţie, salon de mic-dejun, restaurant, jacuzzi în aer liber, TV-lounge.


Santorini, paradisul indragostitilor

Durata: 8 zile/ 7 nopţi
Plecari: în fiecare Marţi
Plecari din: Bucureşti
Avans la inscriere: Minim 30%


ZIUA 1 - Bine aţi venit în Paradis!
Întalnire la Aeroportul Internaţional Otopeni Bucureşti cu reprezentantul agenţiei pentru formalitaţile de check-in şi îmbarcare. Se ajunge în Santorini pe aeroport în aproximativ o oră, de unde se realizează transferul la hotel. Cazare la hotel in funcţie de varianta aleasa.

ZIUA 2 - 8 Propunem urmatoarele excursii opţionale:
Descoperiţi sudul Insulei Santorini
Excursia incepe din partea de sud a insulei Santorini. Prima oprire va fi la Mănăstirea Prophet Elias construită în cel mai înalt punct al insulei Santorini, unde panorama asupra insulei taie respiraţia oricărui vizitator. Apoi se vizitează cel mai tradiţional sat din Santorini, Megalohori. Excursia continuă cu Akrotiri, sit arheologic, unde există un castel veneţian şi numeroase biserici. Veţi vizita imprejurimile acestei asezări antice, iar apoi veţi pleca spre satul Emborio, un sat mare situat in partea de sud a insulei. Parasiţi satul şi este timpul să savuraţi specialităţile de la Salty Beach Club sau să vă relaxaţi pe plaja Perivolos. Excursia se incheie cu degustare la o vinărie care are şi o privelişte superbă asupra vulcanului.
Thira antica
Plecare din Kamari. Se vizitează Thira antica, aşezat pe muntele Messa Vouno, la altitudinea de 356 m. A fost infiinţată în sec 9 i.H. de către coloniştii Dorieni conduşi de Theras, şi a continuat să fie locuită până la inceputul periodei Bizantine.
Apus în Oia
Prima vizită din această excursie va fi la Mănăstirea Panagia Episkopi, construită în perioadă bizantină (secolul 11 i.e.n.) cu pereţii foarte frumos pictaţi. Biserica a reuşit să supravieţuiască multor cutremure. Excursia continuă cu Meşa Gonia, a "satului fantomelor" ce a fost părăsit după cutremurul din 1956. În drumul spre Oia se face o oprire la rămăşiţele castelului veneţian din Pyrgos, apoi în Imerovigli, pentru a admira priveliştea superbă asupra vulcanului. Ultima oprire va fi în Oia, unde se vizitează galeriile de artă ale artiştilor ce îşi expun aici creaţiile inspirate de frumuseţea locului. Excursia se încheie în satul Oia unde veţi admira un apus de soare spectaculos.
Croazieră Caldera
Tranfer în portul Anthinios, unde se face îmbarcarea pe un vapor tradiţional. Prima oprire va fi la Insula Nea Kameni, unde vă veţi apropia de craterul Vulcanului, încă activ. Nea Kameni s-a format în urma unei erupţii vulcanice între anii 1550 - 1500 i.e.n. Astfel s-a format Caldera şi încă 2 mici insule, Thirassia şi Nea Kameni. Ultima oprire este la Insula Thirassia unde puteţi lua prânzul sau face o baie. Excursia se încheie în satul Oia unde veţi admira un apus de soare spectaculos.

ZIUA 8 - Sfarşitul unui vis... După micul dejun se face transferul la aeroport unde are loc îmbarcarea. Sosire în Bucureşti pe Aeropo tul International Otopeni.

Insula Santorini, aflată în sudul Mării Egee la 120 de mile marine de Creta, atrage turistii mai ales datorită faimei potrivit căreia în această regiune s-a găsit legendara Atlantida. Aici se află un sat-castel, Pyrgos, celebru pentru că are mai multe biserici (75) decât case. De altfel, se spune că Santorini este locul în care "sunt mai multe biserici decât case, mai mult vin decât apă, mai multi măgari decât bărbaţi".
Numele Santorini este unul recent, şi vine de la biserica de pe insulă, închinată Sfintei Irene, numită Aghia Irini de greci şi Santa Rini de marinarii străini.
Monument de arhitectură şi geologie, insula este pentru mulţi emblema vizuală a Greciei. Un spaţiu care s-a născut prin dispariţia unei civilizaţii.
Stâncile "povestesc" despre cea mai mare catastrofă naturală ce a scuturat Mediterana, dar care a creat două plaje faimoase în lume, Plaja Rosie şi Plaja Neagră, şi un decor fabulos pentru asfinţitul soarelui.


Fira, capitala insulei, te aşteaptă cu multe baruri, magazine, cafenele şi taverne, unele oferind o privelişte spectaculoasă către Caldera. Pe străzile pietruite ale oraşului întalnim o combinaţie perfectă între vechi şi nou.
Oia găzduieşte cele mai frumoase privelişti din Santorini: apusuri spectaculoase, clădiri albe cu acoperişuri albastre. Acesta este cel mai pitoresc sat al Greciei, aşa că asigură-te că nu vei uita camera foto acasă.
Pyrgos, satul situat la cea mai mare înalţime, îşi păstrează trăsăturile medievale.
Vă recomandăm drumeţiile, să exploraţi insula la pas, nu veţi regreta. De asemenea puteţi închiria şi biciclete.

Santorini este formată dintr-un grup de 5 insule mai mici ce au apărut în urma erupţiei devastatoare de acum 3600 de ani a vulcanului cu acelaşi nume, erupţie care a avut ca efect scufundarea în mare a părţii centrale a insulei şi apariţia actualei Caldera - o lagună ce măsoară aproximativ 12 km pe 7 şi adâncă de vreo 400 m.
O dată ce ai pus piciorul pe pământ, privirea îţi este atrasă de pereţii de roci vulcanice de diverse nuanţe, parcă pictate (de la alb-gri la roşu, maro, negru), perfect asortate cu albastrul pur al mării Egee. Casele de un alb orbitor, cu acoperişuri rotunjite, par chilii săpate în lavă pietrificată. Între acestea, străduţele mici şi înguste duc spre magazine şi taverne cu privelişte către mare. Dar ca să te convingi, trebuie să le vezi.

Viaţa de noapte în Santorini
În Fira şi pe plajele Perissa şi Kamari: ENIGMA Night Club; KOO NIGHT CLUB - Fira; DOM NIGHT CLUB - Kamari

Sporturi marine
Wave water Sports Club, situat pe plaja Perivolos, langa "Chili" Bar.
Jet Watersports: jet ski, water ski, wind surf , pe plaja Kamari.

Cumpăraturi în Santorini
Bijuterii- THOMAS JEWELLERY; Linderi Gold Jewerly; suveniruri tradiţionale - Fira; băuturi: Canava Antonis Argiros - Exo Gonia.

Vinurile locale
Boutari (Megalochori); Antoniou (Megalochori)
Canava Roussos (Mesa Gonia); Sigalas (Ia); Koutsoyannopoulos (Messaria); Santo Wines (Pyrgos).

IMEROVIGLI
-Peisaje deosebite
Imerovigli este zona cea mai înaltă din Santorini şi astfel beneficiază de peisaje spectaculoase. Fira se află la 2 km depărtare, o scurtă distanţă parcursă cu autobuzul sau taxiul, unde poţi găsi baruri, taverne, restaurante şi discoteci.

PERIVOLOS
-Albastrul marii
-Plaje linistite
Plajele pitoreşti din Perivolos sunt localizate în apropiere de Perissa, la aproximativ 3 km depărtare. Plaja este cunoscută pentru albastrul strălucitor al mării şi pentru că este una dintre cele mai liniştite zone de plajă din Santorini. În Perivolos se poate ajunge foarte uşor din Perissa cu autobuzul. Turiştii dornici de sport pot parcurge această distantţă pe jos şi se pot bucura de peisaje foarte frumoase.

KAMARI
-Relaxare
-Plină de viaţa
Kamari este adăpostit în spatele vulcanului. Mesa Vouno este localizat la 10 minute de aeroport, în partea de sud est a insulei. Un sat tradiţional care s-a transformat într-una dintre cele mai renumite staţiuni ale insulei. Aici puteţi găsi baruri, restaurante, taverne greceşti, cluburi şi magazine, toate menite să facă din Kamari locul ideal pentru petrecerea vacanţelor dumneavoastră. Staţiunea oferă multiple posibilităţi pentru practicarea sporturilor de apă.

OIA
-Relaxare
-Apusuri de soare spectaculoase
Staţiunea Oia se desfăşoară în extremitatea Nordică a insulei într-o zonă stâncoasă. Este al doilea mare oraş al insulei. Găzduieşte cele mai spectaculoase peisaje din Santorini, iar renumitele apusuri de soare merită să fie văzute chiar dacă în sezon staţiunea este mult prea aglomerată. Majoritatea clădirilor sunt construite din rocă vulcanică şi este foarte uşor să te pierzi printre străduţele înguste ale acestei staţiuni. Liniştea desăvârşită, culorile pastelate, casele care stau suspendate pe stânci, fac din Oia un loc perfect pentru relaxare.

FIRA
-Peisaje spectaculoase
-Romantic
Fira este situată în vârful unei zone stâncoase la 260 m înălţime şi oferă o panoramă deosebită asupra vulcanului din zonă. Oraşul este presărat cu străduţe înguste. Clădirile sunt pictate în alb cu acoperişuri albastre şi terase scăldate în lumina soarelui. Plateia Theotokopoulou este principala piaţă din Fira unde se întâlnesc localnicii. Străduţele mici sunt aglomerate în sezon şi pline cu tot felul de magazine, cafenele, restaurante, baruri şi cluburi.


Compania aeriană:

Orar de zbor:
OTP-JTR 07:00 - 08:30
JTR-KGS-OTP 09:10 - 11:45


Servicii incluse
Bilet avion cursă charter;
Bucureşti - Santorini - Bucureşti;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopţi cazare hotel;
Masa-în funcţie de hotelul ales
Asistenta turistica

Preţul nu include
Taxe de aeroport 95 €/ persoana;
Asigurare medicala de calatorie;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe şi cheltuieli personale;
Programe opţionale

Bine de stiut
Turiştii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore înainte de plecare.
Greutatea maximă admisă gratuit la bagajul de cală este de 20 kg. Transportul bagajelor care depăşesc cantitatea admisă gratuit este supus unor tarife.
Bagajul de mână nu poate depăşi 7kg.
Nu trebuie să introduceţi în bagajele dumneavoastră obiecte care ar putea pune în pericol siguranţa aeronavei sau a pasagerilor.
Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate înainte de plecare.
Clasificarea hotelurilor este dată de instituţiile autorizate din Grecia.
Hotelurile menţionate pot fi înlocuite cu hoteluri similare fără a afecta tariful.

Formalitaţi
La frontieră este obligatorie deţinerea unei cărţi de identitate sau a unui paşaport valabil minim 6 luni.
Nu este obligatorie asigurarea medicală de călătorie, însă agenţia vă recomandă să aveţi.
Pentru a putea ieşi din ţară, copiii sub 18 ani trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor, să deţină asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care îi însoţeşte, în cazul în care nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră. Mai multe informaţii pe www.politiadefrontiera.ro.

Clima
Insula se bucură de un climat de tip mediteranean, cu veri însorite şi uscate şi cu ierni blânde şi ploioase. În perioada estivală, temperaturile sunt între 17°C şi 29°C

Servicii incluse

Servicii incluse
Bilet avion cursă charter;
Bucureşti - Santorini - Bucureşti;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopţi cazare hotel;
Masa-în funcţie de hotelul ales
Asistenta turistica

Preţul nu include
Taxe de aeroport 95 €/ persoana;
Asigurare medicala de calatorie;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe şi cheltuieli personale;
Programe opţionale

Rezervare & Informații contact
UNIC TOUR Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism UNIC TOUR:
  • Adresa: Str Mizil nr 2C, corp C, cam 301, Bucuresti
  • Telefon: 0720.696.044

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.