Zakynthos

HOTEL Metaxas 3*-Zakyhthos-GRECIA 2012

Rezervare/contact

Ofertă publicată de UNIC TOUR (0720.696.044)

Tarife: de la 111 Euro /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
04.06 111 Euro 7 nopti mic dejun inclus

TRANSPORT Supliment transport autocar din Bucuresti 85 € /pers
Plecări cu autocarul în fiecare Luni
Intrare la cazare în fiecare Marti
Plecări STANDARD FIRST MINUTE
Loc în DBL/TPL Loc în DBL/TPL cu REDUCERE 30% aplicată, până la 15.02
04.06 159 € 111 €
11.06, 24.09 169 € 118 €
18.06, 17.09 189 € 132 €
25.06, 02.07, 09.07, 03.09, 10.09 209 € 146 €
16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08 229 € 160 €
Supliment SGL 90 €
Un copil 0-4.99 ani GRATUIT;
Un copil 5-13.99 ani plăteşte transportul .
Ploieşti - 95 €/pers.; Piteşti - 100 €/pers.; Braşov, Constanţa, Craiova, Râmnicu Vâlcea - 110 €/ pers.

Detalii:

HOTEL Metaxas 3*

Plecari: în fiecare Luni
Durata: 10zile/7+2 nopţi
Plecari din:
1.Brasov- Ploiesti- Bucuresti-Giurgiu
2.Craiova-Ramnicu Valcea-Pitesti -Bucuresti -Giurgiu
3.Constanta -Bucuresti -Giurgiu
Avans la inscriere: Minim 30 %

Bine de stiut:
-autocarele transportatoare sunt cele mai moderne din industria turistică, toate clasificate 3*, echipate cu sistem audio-video, aer condiţionat, scaune rabatabile.
- turiştii se vor prezenta la locul de îmbarcare cel putin cu o jumatate de oră mai devreme faţă de orele de plecare menţionate.
- pentru plecările din ţara pot aparea intârzieri pe traseu din diverse motive care nu ţin de agentia noastră (trafic).
-aşezarea in autocar va fi realizată de către ghidul insoţitor conform diagramelor de imbarcare (in funcţie de ordinea inscrierii turiştilor în agentie).
- autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
- distanţa Bucuresti -Zakynthos este de aproximativ 1500 km, pe care îi parcurgem în aproximativ 23 ore.
-clasificarea hotelurilor este dată de autoritaţile în domeniu din respectiva ţară.
-hotelurile menţionate pot fi înlocuite cu hoteluri similare fără a afecta tariful.

ZIUA 1 - Către Grecia...
Întalnire cu însotitorul de grup şi plecare la ora 10.00 de la Metrou Izvor. Plecare spre insula Zakynthos pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Russe - Sofia - Promahonas - Salonic - Patras - Killini.
ZIUA 2 - Insula Zakynthos
În cursul dimineţii intrăm pe teritoriul Greciei, traversând pe rând mai multe provincii: Macedonia a cărei capitală este Salonicul, Tessalia străbătută de inalţimile Muntelui Olimp şi Grecia Centrală ale cărei înălţimi sunt dominate de Muntii Pindului. Vom poposi în Killini, port la Marea Ionică. De aici ne vom îmbarca pe ferry-boat pentru a traversa Marea Ionică spre insula Zakynthos. Traversarea durează circa 1 ora şi 30 minute.
ZIUA 3 - 7 Vă recomandăm următoarele excursii opţionale:
Excursie cu vaporul
Ne îmbarcăm la ora 09:30 din portul Zakynthos pe un vas de croazieră care va avea opriri la: Peşterile Albastre pentru fotografii (se disting prin arcele create de eroziune prin care se poate pătrunde în peşteri şi prin culoarea apei- azur-care se reflectă în ele), la plaja Navagio pentru înot (cea mai celebră plajă de pe insulă, datorită naufragiului unui vas în anii "˜80 ), la Keri pentru fotografii ale rocilor Mikri Megali şi Mikri Myzithra care ţâşnesc din mare ca nişte piramide şi pentru înot şi la Vassilikos pentru înot.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica programul excursiei, în situaţia în care vremea este nefavorabilă.
Turul insulei
Plecare la ora 09.00 într-un tur al insulei în care vom vizita Biserica Sf. Dionysios, din oraşul Zakynthos, una din cele trei clădiri care au scăpat intacte după cutremurul din 1953 unde se găseşte sicriul Sfântului Dionysios - patronul insulei, precum şi Muzeul Eclesiastic al Mănăstirii; Bohali care se află la 3 km de oraş, unde veţi putea admira un castel veneţian construit pe ruinele vechii acropole.
Excavaţiile din această zonă au adus la suprafaţă biserici din toate perioadele, din antichitate până în timpul dominaţiei britanice; Anaphonitria, mănăstirea unde Sf. Dionysios, patronul insulei, a fost călugăr. Oprire pentru cumpărături în staţiunea Volimes care este celebră pentru covoarele şi mătasea fabricate manual; plaja Navagio se poate admira de pe stâncă, aceasta fiind accesibilă doar de pe mare. La Agios Nikolaos vizită opţională la Peşterile Albastre. Vizită la o cramă locală unde puteţi degusta şi cumpăra vinuri.
Excursie la Marathonisi
Mic dejun. Plecare la ora 15.00 din portul Agios Sostis către Lithakia. Vizită pe Insula Marathonisi pe a cărei plajă broaştele ţestoase Caretta-Caretta (specie pe cale de dispariţie şi protejată prin lege) se adăpostesc şi îşi depun ouăle.
Olympia - locul naşterii Jocurilor Olimpice
Ne îmbarcăm pe feribotul care pleacă din portul Zakynthos către portul Killini. În mijlocul văii Iliei, unul dintre cele mai vechi oraşe-stat din Peloponez, se află Olimpia, unde în epoca preistorică la fiecare 4 ani erau organizate jocuri în onoarea lui Zeus Olympianul. Chiar şi în zilele noastre flacăra olimpică este aprinsă la fiecare patru ani în sanctuarul antic al Olimpiei şi de aici transportată în statul unde se vor desfăşura jocurile. Vizita la situl arheologic. Timp liber pentru cumpărături şi prânz.
Kefallonia
Traversare cu feribotul din portul St. Nikolas către portul Pessada din Kefallonia, de unde vom porni în turul insulei cu autocarul. În Kefallonia, cea mai mare insulă din Marea Ionica veţi putea vizita Mănăstirea şi Biserica Sf. Gherasim (patronul insulei), cea mai venerată biserică de pe insulă, sub ea aflându-se o peşteră în care a locuit şi s-a rugat sfântul. În mănăstire se află moaştele sfântului într-un sicriu de argint; Peştera Drogarati - localizată la câţiva km de Sami, are două părţi dintre care una este accesibilă publicului, aici având loc concerte datorită acusticii foarte bune; Peştera Melissani situată tot lângă Sami are forma literei B, cu 2 camere separate de o mică insulă în centru. Apa este incredibil de limpede şi curată, un amestec de apă de mare şi apă dulce, văzându-se perfect fundul lacului şi în locurile cele mai adânci. De asemenea vom vizita Argostoli, capitala insulei, asezată în golful Livadi, care desparte insula în două părţi inegale. Timp liber pentru prânz şi cumpărături.
ZIUA 9 - Către România ...
În cursul după-amiezii vom părăsi insula şi ne vom îndrepta către portul Zante pentru a traversa pe continent. Ne vom continua drumul spre ţară pe traseul Kilini - Patras - Promahonas - Kulata - Sofia - România.
ZIUA 10 - Din nou acasă!!!
Sosim în România în cursul dimineţii în funcţie de condiţiile de trafic şi de formalitaţile vamale

HOTEL METAXAS 3***
www.metaxahotel.com
-Mic dejun-
REDUCERE De până la 30% la cazare
Oferta limitată până la epuizarea locurilor
Localizare: Hotelul Metaxas se află în statunea Kalamaki, în continuarea Laganas-ului la 550 m de plajă, 8 km de Zante Town, 3 km de aeroport si 200 m de taverne.
Facilităţile camerelor: Cele 33 de camere ale Hotelului Metaxa au fost recent renovate pentru a oferi tuturor clienţilor o cazare plăcută şi confortabilă. Cele mai multe dintre camere sunt duble, în timp ce unele dintre ele au un singur pat suplimentar. Toate camerele sunt dotate cu A/C, baie cu cabină de duş, telefon direct, curte şi balcon sau verandă cu vedere deschisă spre grădină sau piscină.
Facilităţi hotel: Metaxas dispune de piscină cu terasă, sşezlonguri si umbrele, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, snack bar la piscină, lounge cu TV şi bar, seif în cadrul receptiei, rent-a-car.
Divertisment: Seară grecească, seară cu muzică internatională si seară barbeque.

TRANSPORT Supliment transport autocar din Bucuresti 85 € /pers
Plecări cu autocarul în fiecare Luni
Intrare la cazare în fiecare Marti
Plecări STANDARD FIRST MINUTE
Loc în DBL/TPL Loc în DBL/TPL cu REDUCERE 30% aplicată, până la 15.02
04.06 159 € 111 €
11.06, 24.09 169 € 118 €
18.06, 17.09 189 € 132 €
25.06, 02.07, 09.07, 03.09, 10.09 209 € 146 €
16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08 229 € 160 €
Supliment SGL 90 €
Un copil 0-4.99 ani GRATUIT;
Un copil 5-13.99 ani plăteşte transportul .
Ploieşti - 95 €/pers.; Piteşti - 100 €/pers.; Braşov, Constanţa, Craiova, Râmnicu Vâlcea - 110 €/ pers.

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50% la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

Formalitati:
La frontieră este obligatorie deţinerea unei cărţi de identitate sau a unui paşaport valabil minim 6 luni. Nu este obligatorie asigurarea medicală de călătorie, şi storno, insă, agenţia vă recomandă să le aveţi. Pentru a putea ieşi din ţară, copiii sub 18 ani trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care îi însoţeşte, în cazul în care nu este unul dintre părinţi, trebuie sa aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.

Grila de imbarcare

Oras Ora Locatie
Craiova 03:00 Casa Studenţilor
Rm. Valcea 06:00 Peco Dacos
Piteşti 08:00 Mc Donald"™s Gară
Bucureşti 10:00 Staţia de Metrou Izvor
Braşov 06:00 McDonald"™s - Şoseaua Bucureşti
Ploieşti 08:30 Petrom Metro
Constanţa 06:00 Stadion CFR (capăt troleu)

* Transferurile din ţară sunt valabile pentru minim 5 persoane
Servicii incluse :

7 nopţi cazare cu mic dejun
Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) şi asistenţă turistică.
Preţul nu include :

Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiective turistice;
Alte taxe şi cheltuieli personale;
Programe opţionale;
Bilet ferry boat - 22 €/pers. dus-intors

Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii

Servicii incluse

Servicii incluse :

7 nopţi cazare cu mic dejun
Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) şi asistenţă turistică.

Servicii opționale

Preţul nu include :

Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiective turistice;
Alte taxe şi cheltuieli personale;
Programe opţionale;
Bilet ferry boat - 22 €/pers. dus-intors

Rezervare & Informații contact
UNIC TOUR Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism UNIC TOUR:
  • Adresa: Str Mizil nr 2C, corp C, cam 301, Bucuresti
  • Telefon: 0720.696.044

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.