Bergamo

Lacurile din Nordul Italiei – 11 zile Autocar – Iunie 2022

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 985 € /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
18.06-28.06.2022 985 10 nopti mic dejun inclus

Detalii:

Lacurile din Nordul Italiei

Perioada: 18.06-28.06.2022 (11 zile/10 nopti)

PRET SPECIAL: 985 EURO/persoana*

*Pret valabil pentru urmatorii 4 turisti inscrisi!

PRET STANDARD: 1050 euro/persoana

Supliment camera single: 475 euro/sejur

Avem si varianta AVION 6 zile! click aici pentru program
Lacurile din Nordul Italiei

ZIUA I – 18 iunie.2022 (sambata): Plecare ora 05.45.Bucuresti- Gyor. Seara plimbare prin centrul pietonal al orasului Gyor. Cazare hotel 3*, Gyor.

ZIUA II– 19 iunie.2022 (duminica): Mic dejun. Plecare ora 07.30.Vizita Linz, max 3 ore, al treilea oraș ca mărime al Austriei – odrasla Dunarii si a industriei: Piața Mare sau Piata Centrala care si-a pastrat dimensiunile inca din sec XIII, cu coloana Sfintei Treimi in mijloc si care aminteste de faptul ca orasul a scapat de invazia turca, de un incendiu si de ciuma la inceputul sec XVIII, primăria veche. Cazare hotel 4* zona Padova.

ZIUA III – 20 iunie.2022 (luni):Mic dejun. Plecare ora 09.00.Vizita Padova : unul dintre cele mai vechi orase ale Italiei – Basilica Sf. Anton, Universitatea, Capela Scrovegni (capodopera lui Giotto), Piazza dei Signori, Torre dell’ Orologio, Domul etc .Cazare hotel 4* Bergamo.

ZIUA IV – 21 iunie.2022 (marti):Mic dejun. Plecare ora 10.00.Vizita Bergamo pe jos si cu Funicularul catre Città Alta- Orasul de sus orasul vechi, partea istorica a orasului Bergamo si apoi Città Bassa –Orasul de jos, orasul nou. Farmecul orasului vechi Bergamo este dat de Zidurile Venetiene, un brau de piatra si caramida de aproximativ 6 kilometri, bine intretinut, care face parte astazi din patrimoniul UNESCO. O serie de stradute inguste si intortocheate, care se strang ca intr-un manunchi in Piazza Vecchia, inima orasului vechi- o piata dreptunghiulara, marginita de cele mai importante cladiri din Citta’ Alta – Palazzo del Podesta, turnul Campanone in care se poate urca, Palazzo della Ragione, biblioteca, etc. Cladirile au o armonie geometrica desavarsita. Se spune ca atunci cand a vizitat Bergamo, arhitectul Le Corbusier a spus ca nu poti muta nici macar o piatra…ar fi o crima. In piata sunt mai multe terase si restaurante la care potti lua pranzul sau doar pentru a gusta o cafea aromata; Domul din Bergamo. Cazare hotel 4* Bergamo.
Lacurile din Nordul Italiei

ZIUA V – 22 iunie.2022 (miercuri): Mic dejun. Plecare ora 09.00. Excursie max 12 ore. Vizita Lago del Garda (Benaco) este cel mai renumit si cel mai mare lac din Italia. Este un lac glaciar, cu o suprafata de 370 kmp si o adancime maxima de 345 m si se intinde pe o lungime de 125 km. Vizita Sirmione, unde trebuie neaparat sa gustam din uriasele “gelato di Sirmione”, Castelul Rocca Scaligero, biserica San Pietro in Malvino. Vizita Pescheria, Bardolino, unde puteti gusta ,in pitorescul port, un pahar de vin roșu Bardolino sau Rosé Chiaretto si bineinteles o inghetata minunata . Optional plimbarea cu vaporasul. Cazare hotel 4* Bergamo.

Lacurile din Nordul Italiei

ZIUA VI – 23 iunie.2022 (joi): Mic dejun. Plecare ora 08.00. Excursie max.14 ore. Tur panoramic cu autocarul al lacului Garda. Vizita Riva del Garda, Limone sul Garda, orasel minunat, marginit de lac si munti, cu elegantul Porto Vecchio, Piazza Garibaldi, cu magazinele pline de Limoncello, acel limoncello artisanal, produs din lamaile crescute aici, pe care nu îl vei găsi oriunde. BONUS :In limita timpului disponibil va propunem vizita orasului TRENTO: Piazza del Duomo cu Catedrala, sec. XI- XII, Fântâna Neptun (1768), Palazzo Pretorio, Torre Grande, Castello del Buonconsiglio, sec. XIII. si vizita BOLZANO: Piazza della Parrocchia, Catedrala, sec. XV, Piazza Walther, Primaria. Cazare hotel 4* Bergamo.

ZIUA VII– 24 iunie.2022(vineri):Mic dejun. Plecare ora 09.00. Excursie max.12 ore. Vizita orasului si a lacului Como una dintre minunile naturale din lume, împânzit de vile și palate cochete cu vedere spectaculoasă spre munte, multe vedete avand case pe malul său. “Inima” orasului vechi este “ Piazza del Duomo”si Catedrala gotica, de sec XIV, Santa Maria Maggiore. Deplasare cu autocarul la fermecatorul sat Bellagio, situat pe malul lacului Como, cu stradute pietruite, magazine cu produse de matase naturala si terase incantatoare – coltul de rai al Lacului Como. Funicular Como – Brunate- Como. Cazare hotel 4* Bergamo.
Lacurile din Nordul Italiei

ZIUA VIII – 25 iunie.2022 (sambata): Mic dejun. Plecare ora 09.00.Excursie max. 12 ore.Vizita Stresa, perla lacului Maggiore. Optional plimbare cu vaporasul pe una dintre cele trei insule: Bella, Pescatori, Madre.Cazare hotel 4* Bergamo.

ZIUA IX – 26 iunie.2022 (duminica): Mic dejun. Plecare ora 08.30. Excursie max. 12 ore(autocar plus tren).Vizita Venetia: Piata San Marco, Turnul cu Ceas, Bazilica Sf. Marcu, Palatul Dogilor, Procuratiile, Biblioteca Nationala, Podul Rialto, Santi Giovanni e Paolo (San Zanipolo), Ca d’Oro, Piata de Peste, Scoala San Rocco. Cazare hotel 4* zona Venetia.

ZIUA X – 27 iunie.2022 (luni): Mic dejun. Plecare ora 07.30.Tur panoramic Viena: Ringstrasse, Primaria, Parlamentul, Votiv Kirche, Stadt Park, Opera. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA XI – 28 iunie.2022 (marti): Mic dejun. Plecare ora 08.00 spre Bucuresti.
Lacurile din Nordul Italiei

Inscriere si plata
– Plata avans 400 euro/persoana la inscriere;

– Diferenta cu 7 saptamani inaintea inceperii excursiei;

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro
Lacurile din Nordul Italiei

Nota


– Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile din Romania, Ungaria si Italia in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 30 persoane

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil.

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Preturile la excursiile optionale pot fi mai mari decat cele cumparate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si, dupa caz, ghid local. Pretul excursiilor este calculat, de regula, pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd.– Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

– Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale UNGARIEI si ITALIEI, dar difera fata de normele din Romania

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la pisina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui Calator o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Servicii incluse

Lacurile din Nordul Italiei

– transport autocar licentiat 2*,

– 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel 3*, Ungaria, loc in camera dubla;

– 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 4*, zona Padova, loc in camera dubla;

– 6 nopti cazare cu mic dejun Hotel 4*, Bergamo, loc in camera dubla;

– 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 4*, zona Venetia, loc in camera dubla;

– 1 x dus -intors Funicular Città Alta –Bergamo;

– 1 x dus-intors Funicular Como – Brunate- Como;

– Tur panoramic cu autocarul al lacului Garda;

– vizite conform program;

– asistenta turistica (ghid roman).

Servicii opționale

– asigurare storno sau asigurare medicala, optionale, dar recomandate de agentie;

– taxa de oras – se achita la receptia hotelurilor,

– plimbare cu vaporasul;

– biletele de intrare la obiectivele turistice,

– ghizi locali, ghizi muzee,

– Orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.