Funchal

Grup Madeira-Mai 2022 – Sarbatoarea Florilor

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 885 € /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
05.05-12.05.2022 885 7 nopti mic dejun inclus

Detalii:

Madeira Sarbatoarea Florilor Perioada: 05.05-12.05.2022

PRET special* : 885 euro/pers/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE

*pretul special este valabil pentru urmatorii 2 inscrisi
PRET standard: 950 euro/pers/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE

Supliment camera single: 295 euro/persoana
Insula Madeira este situata in Oceanul Atlantic, nu departe de Europa si alcatuieste impreuna cu micuta insula Porto Santo un arhipelag renumit pentru oamenii prietenosi, frumusetea naturala de exceptie si climatul desosebit de bland, ca o eterna primavara in tot timpul anului. Insula Madeira este un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta si o fauna unica in lume, de aceea este numita si „Insula gradina”.

Madeira este o destinatie speciala unde pot fi combinate mai multe tipuri de vacanta: de plaja, de munte sau de oras si locul ideal pentru relaxare si restabilirea echilibrului trup – suflet de care avem atata nevoie. Insula este renumita pentru cadrul natural deosebit, iar cel mai renumit loc verde de pe insula este padurea de dafini Laurissilva, o relicva din epoca tertiara care a fost clasificata de UNESCO drept Patrimoniu Universal. Traditiile insulei vizibile in aspectul cladirilor vechi, muzee, biserici si chiar in produsele traditionale precum vinul de Madeira si broderiile se pastreaza de secole….

FESTIVALUL FLORILOR este un omagiu adus primaverii, celebrarii metamorfozei si renasterii, fertilitatii si abundentei florilor care coloreaza si parfumeaza mediul inconjurator si care da valoare sporita sejurului Dvs in Madeira. SARBATOAREA FLORILOR este de asemenea un eveniment cultural, care va da ocazia sa va bucurati de prestatiile grupurilor de muzica folk, de executarea unor superbe covoare florale, expozitii de flori, concerte muzicale si spectacole de varietati.

ZIUA 1 (05.05.2022 – Joi): Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni cu 3 ore inainte de zbor. Zbor Bucuresti ora 06:40, sosire Funchal 14:15. Transfer aeroport -hotel Funchal. Vizita Funchal– zona Portului Funchal, Faleza, si Orasul Vechi cu stradute inguste, expozitia de usi pictate si numeroase terase si restaurante cu produse traditionale. Cazare hotel hotel 3*, situat ultracentral in Funchal.

ZIUA 2 (06.05.20222- Vineri): Mic dejun. Vizita Funchal: Muzeul de Istorie Natural, Muzeul F.de Freitas, Convento de Santa Clara, Biserica Iezuitilor, Biserica Sf. Petru. Cazare hotel 3*, situat ultracentral in Funchal.
Madeira Sarbatoarea Florilor

ZIUA 3 (07.05.2022 – Sambata): Mic dejun.Timp liber sau excursie optionala INSULA MADEIRA PARTEA DE VEST EST (cca 65 euro/pers pranz cu apa si vin inclus, min 20 participanti). Prima vizita este Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, unde a pictat Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui.

Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. A doua oprire va fi la Cabo Girao (580 m), cu terasa belvedere, cea mai inalta stanca din Europa. Apoi traseul continua de-a lungul coastei de sud a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra d’Agua. Pe acest traseu se va servi pranzul, apoi vizita celei mai spectaculoase zone cu piscine naturale formate de rocile vulcanice – Porto Moniz. Cazare Funchal.

ZIUA 4 (08.05.2022 – Duminica): Mic dejun. Participare la manifestarile prilejuite de celebra Sarbatoare a Florilor: PARADA ALEGORICA A FLORILOR, ce va avea loc la 2 minute de mers pe jos fata de hotelul unde vom fi cazati.

Vizita Funchal: Catedrala, Mercado das Lavradores (Piata Muncitorilor), piata de peste, fructe si legume exotice, Piata Municipala cu paviment alb-negru marginita de cladiri importante precum Primaria (secol VIII) fostul Palat Episcopal azi transformat in Muzeu de Arta, Muzeul de Arta Sacra. Cazare Funchal.
Madeira Sarbatoarea Florilor

ZIUA 5 (09.05.2022 – Luni): Mic dejun. Excursie la MONTE (bilet funicular+ bilet de intrare Jardim Tropical – cca 35 euro/persoana, inclusiv transportul insotitorului de grup); In aceasta excursie se viziteaza satul Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica. In interiorul acesteia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar.

La intoarcere va puteti da cu sania pe soseaua asfaltata ce coboara in pante ametitoare, serpuind printre case.… O cursa ametitoare acompaniata de 2 profesionisti (carreiros – carausi) in manevrarea saniei, pe o distanta de 2 km. Se ating viteze ametitoare. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi. Gradinile Exotice (Jardim Tropical) din Funchal. Cazare Funchal.

ZIUA 6 (10.05.2022 – Marti): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala INSULA MADEIRA PARTEA DE EST (cca 65 euro/pers pranz cu apa si vin inclus, min 20 participanti)- prima vizita este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom vizita un muzeu si un atelier de fabricatie al produselor din rachita.
Madeira Sarbatoarea Florilor – Madeira Est

Apoi vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. In continuare avem Ribeiro Frio. Urmeaza Santana , un sat tipic renumit pentru casele traditionale cu acoperis din stuf si numeroase plantatii cu vita de vie. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, renumit pentru plaja sa cu nisip auriu adus din Maroc si pentru faptul ca aici au debarcat primii navigatori portughezi in 1420. Cazare Funchal.

ZIUA 7 (11.05.2022 – Miercuri): Mic dejun. Dimineata timp liber in Funchal. Dupa amiaza excursie optionala Valea Calugaritelor – Valea Călugăriţelor sau Curral das Freiras, este un mic sat între stânci aproape perpendiculare. Multă vreme s-a crezut că această vale, ca o căldare, s-a format din craterul unui vulcan.
Madeira Sarbatoarea Florilor Madeira Valea Calugaritelor

Priveliştea pe care o ai de la unul dintre nenumăratele puncte de observaţie îţi taie respiraţia:drumuri şerpuitoare pe marginea prăpastiei, lovite permanent de frânturi de stâncă, înconjoară casele de pe fundul „căldării”, adeseori învăluite de ceaţă. urmate de SEARA DE MUZICA TRADITIONALA MADEIRENSE si FADO in MADEIRA si cina traditionala madeirense – cca 70 euro/persoana. Cazare Funchal.

ZIUA 8 (12.05.2022 – Joi): Mic dejun. Transfer hotel – aeroportul International Cristiano Ronaldo din Funchal. Zbor Funchal ora 15:00, sosire Bucuresti ora 23:50.
Orar zbor, ore locale:

05.05.2022 Bucuresti- 06:40-07:20//10:30-14.15 Funchal

12.05.2022 Funchal-15:00-20:25//21:00-23:50 – Bucuresti


Inscriere si plata:

– AVANS 50%/persoana la inscriere,

– DIFERENTA cu 6 saptamani inainte de inceperea excursiei.

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL-CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

Nota


– Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile din Romania si Portugalia in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 20 persoane

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil.

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Preturile la excursiile optionale pot fi mai mari decat cele cumparate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si, dupa caz, ghid local. Pretul excursiilor este calculat, de regula, pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd.

– Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

– Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale PORTUGALIEI, dar difera fata de normele din Romania

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la pisina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui Calator o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Servicii incluse

– Bilet avion Bucuresti-Funchal si Funchal- Bucuresti cu escala ;

– TAXE AEROPORT;

– 1 bagaj de cala max 23kg/ persoana;

– 1 bagaj de mana max 8 kg /persoana; dimensiuni maxime 55x40x23cm;

– Transfer aeroport Funchal-hotel Funchal si retur;

– 7 nopti cazare cu mic dejun, loc in camera dubla standard Hotel 3*, situat ultracentral in Funchal;

– Vizite pietonale Funchal;

– Asistenta turistica in lb romana (ghid roman).

Servicii opționale

– asigurare medicala / storno, recomandate de catre agentie;

– excursii optionale;

– transportul public: funicular, autobuz etc,

– intrarile la obiectivele turistice din program,

– orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.