Costa del Sol

DISPONIBIL 1 PARTAJ DOAMNA - Vacanta Andaluzia – Costa del Sol – Iunie 2022 – 8 zile Avion

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 745 € /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
04.06-11.06.2022 745 7 nopti pensiune completă loc in camera dubla standard

Detalii:

Circuit sejur Costa del Sol Andaluzia: 04.06-11.06.2022

PRET special *: 745 euro/persoana/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE

*Pret valabil pentru urmatorii 2 inscrisi


PRET STANDARD *: 795 euro/persoana/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE

Supliment camera single: 195 euro/sejur

Reducere 30 euro/sejur pentru a 3-a persoana cazata in camera dubla

Grup minim 20 persoane!


Circuit sejur Costa del Sol Andaluzia
Costa del Sol -Coasta Soarelui este o regiune formată din orase de coastă si comunităti din partea de vest a Málaga în sudul Spaniei, în comunitatea autonomă Andaluzia. Initial formată din asezări pescăresti linistite, regiunea a fost transformată radical în ultima parte a secolului al XX-lea într-o destinatie turistică de renume mondial, cu o aglomerare urbană aproape continuă de asezări si statiuni pe toată lungimea coastei.
E formată din zona aflată la vest de orasul Málaga si la est de granita cu provincia Cádiz, de-a lungul coastei Mediteranei. Include orasele Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, San Pedro de Alcántara, Vélez-Málaga, Nerja, Torrox, Puerto Banús si Estepona.
Asezările din regiune datează din epoca bronzului, aceasta apartinând alternativ de numeroase popoare si culturi, precum fenicienii, cartaginezii, romanii, vandalii, vizigotii si maurii, înainte de Reconquista.
Formată initial din sate pescăresti, zona a intrat în circuitul turistic international odată cu anii 1950, devenind o destinatie populară printre turistii străini, atât pentru plajele sale, cât si pentru cultura sa.
Zona este puternic urbanizată, cu un cordon aproape continuu de clădiri de-a lungul coastei. Stilurile arhitecturale sunt un amestec de vile albe, joase – vezi Pueblos Blancos – satele albe andaluze, sate stravechi, maure, cu un parfum deosebit (Mijas), si clădiri foarte înalte, mai ales în statiunile turistice.


Ziua I: 04.06.2022 – Vineri: Intalnire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni), terminalul Plecari – la statuia de bronz, cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa cu destinatia Malaga, cu 3 ore inainte de decolare. Sosire Malaga. Transfer aeroport Malaga – hotel in Fuengirola.- statiune turistica importanta a Costei del Sol – Coasta Soarelui din regiunea autonoma Andalusia, avand mai bine de 8 km de plaje si o fortareata maura.Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua II : 05.06.2022 – Sambata: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Sevilia (75 Eur/pers, minim 20 participanti), capitala Andaluziei:oras situat pe malurile raului Guadalquivir care imparte orasul in 2 parti, Piata Spaniei, plimbare in cartierul Santa Cruz (Sfanta Cruce) sau cartierul evreiesc, unul din cele mai frumoase locuri ale vechiului oras andaluz, Catedrala cu turnul Giralda (simbol al Seviliei)- a treia mare biserica din lume dupa Sf Petru din Roma si St. Paul din Londra. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet).Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua III : 06.06.2022 – Duminica: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Ronda si Mijas (60 Eur/pers, minim 20 participanti); Ronda- oras cu o asezare superba pe promontorii, deasupra raului Tejo, care desparte orasul nou de secol XV de orasul vechi care dateaza inca din perioada maura. Satul Mijas – unul dintre „pueblos blancos” andaluze, o combinație între lux si tradiții andaluze, unde va puteti bucura de o plimbare cu taxi-magarusul! Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet).Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua IV: 07.06.2022 –Luni: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Cordoba ( 65 Eur/pers, minim 20 participanti) : podul Roman, Cartierul Evreiesc (La Juderia) – cartier fascinant care dateaza din Evul Mediu, cu stradute inguste si vestigii ale populatiei evreiesti care a locuit in aceste locuri, Sinagoga, Moscheea – Catedrala, cel mai faimos monument din Cordoba construit in secolul VIII, in timpul dominatiei maure peste o moschee veche si care incorporeaza biserica Sf. Vincentiu. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua V: 08.06.2022 – Marti: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Granada (95 Eur/pers , inclusiv biletul de intrare la palatul Alhambra fara ghid local, minim 20 participanti), oras situat la poalele muntilor Sierra Nevada: Palatul Alhambra de secol XIII, aflat in Patrimoniul UNESCO si strans legat de trecutul islamic al Andaluziei – resedinta sultanilor Nasrid; Palatul lui Carol al V-lea si Gradinile Generalife atasate Alhambrei,de asemenea aflate in Patrimoniul UNESCO, locul de recreere a regilor mauri al Granadei; Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua VI: 09.06.2022 – Miercuri: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Gibraltar (35 Eur/pers, minim 20 participanti; cei care doresc sa viziteze Grota Sf Mihail si sa vada maimutele vor plati suplimentar inca 35 Eur/pers): va puteti bucura de preturile duty-free la numeroase produse aflate pe Strada principala, orasul inconjurat de ziduri; in continuare, cei care doresc- cu plata suplimentara – vor continua vizita cu microbuzele catre Punctul Europa si Grota St. Mihail. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua VII: 10.06.2022- Joi: Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Pranz. Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua VIII: 11.06.2022 – Vineri: Mic dejun. Transfer hotel Fuengirola– aeroport Malaga. Zbor cursa directa Malaga-Bucuresti.

Inscriere si plata

– AVANS 300 euro/persoana la inscriere,
– DIFERENTA cu 8 saptamani inainte de data de plecare in excursie!
– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

Nota

- Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile din Romania si Spania in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !
*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.
- Prezentul program constituie anexa la contractul cu calatorul,
- Grup minim 20 persoane
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil.
- Persoanele care se inscriu in partaj vor plati suplimentar 50 euro diferenta bagaj de cala intreg!
- Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii.Preturile la excursiile optionale pot fi mai mari decat cele cumparate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si, dupa caz, ghid local. Pretul excursiilor este calculat, de regula, pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd.
- Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).
- Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.
- Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.
- Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.
- In ultima zi de sejur camerele se vor elibera la ora 12:00. Solicitarile de check-out tarziu se vor adresa direct la receptia hotelului care va confirma sau infirma in functie de disponibilitate.
- Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
- Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale SPANIEI, dar difera fata de normele din Romania
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la pisina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui Calator o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.
*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Servicii incluse

- bilet de avion Blueair Bucuresti – Malaga – Bucuresti;
- 1 bagaj de cala 23 kg / 2 persoane;
- 1 bagaj de mana/persoana cu dimensiuni maxime 40x30x20 cm si max 10kg;
- TAXE AEROPORT;
- transfer aeroport-hotel-aeroport;
- 7 nopti cazare, loc in camera standard la Hotel Fuengirola Park 4* situat in Fuengirola- Costa del Sol;
- PENSIUNE COMPLETA, cu bauturi incluse la dejun si la cina (250 ml apa si 250 ml vin), in cazul efectuarii unor excursii dejunul se poate lua la pachet;
- asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei).

Servicii opționale

- servicii de catering (mancare si bautura de orice fel) in timpul zborului la oricare din companiile aeriene lowcost: Wizzair, Blueair, Ryanair, etc.
- excursii optionale (Sevilla, Cordoba, Granada-Alhambra, Gibraltar , Ronda si Mijas) ;
- Tarif 1 bagaj de cala suplimentar (20 kg): 100 euro,
- asigurarea medicala si asigurarea storno optionale, recomandate de agentie ;
- intrarile la obiectivele turistice;
- taxa turistica locala se va plati de catre toti turistii care au peste varsta de 16 ani direct la receptia hotelului 1 euro/persoana/zi,
- Persoanele care se inscriu in partaj vor plati suplimentar 50 euro diferenta bagaj de cala intreg!
- Orice alt serviciu neinclus la Servicii incluse.

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.