Fuengirola - Malaga

Vacanta Andaluzia – Costa del Sol – Iunie 2023 – 8 zile Avion

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 895 € /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
08.06-15.06.2023 895 7 nopti pensiune completă

Detalii:

Circuit sejur Costa del Sol Andaluzia HOTEL 4*PENSIUNE COMPLETA
Coasta Soarelui Costa del Sol Andaluzia

Costa del Sol Andaluzia: 08.06-15.06.2023

PRET SPECIAL* : 895 €/persoana/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE

*Pret valabil pentru urmatorii 2 turisti inscrisi!

Supliment camera single: 195 euro/sejur

Reducere 30 euro/sejur pentru a 3-a persoana cazata in camera dubla

PRET standard : 950 €/persoana/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE
Costa del Sol Andaluzia

Costa del Sol -Coasta Soarelui este o regiune formată din orase de coastă si comunităti din partea de vest a Málaga în sudul Spaniei, în comunitatea autonomă Andaluzia. Initial formată din asezări pescăresti linistite, regiunea a fost transformată radical în ultima parte a secolului al XX-lea într-o destinatie turistică de renume mondial, cu o aglomerare urbană aproape continuă de asezări si statiuni pe toată lungimea coastei.
E formată din zona aflată la vest de orasul Málaga si la est de granita cu provincia Cádiz, de-a lungul coastei Mediteranei. Include orasele Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, San Pedro de Alcántara, Vélez-Málaga, Nerja, Torrox, Puerto Banús si Estepona.

Pentru mai multe informatii depre Costa del Sol click aici
Costa del Sol Andaluzia

Asezările din regiune datează din epoca bronzului, aceasta apartinând alternativ de numeroase popoare si culturi, precum fenicienii, cartaginezii, romanii, vandalii, vizigotii si maurii, înainte de Reconquista.
Formată initial din sate pescăresti, zona a intrat în circuitul turistic international odată cu anii 1950, devenind o destinatie populară printre turistii străini, atât pentru plajele sale, cât si pentru cultura sa.
Zona este puternic urbanizată, cu un cordon aproape continuu de clădiri de-a lungul coastei. Stilurile arhitecturale sunt un amestec de vile albe, joase – vezi Pueblos Blancos – satele albe andaluze, sate stravechi, maure, cu un parfum deosebit (Mijas), si clădiri foarte înalte, mai ales în statiunile turistice.
Costa del Sol Andaluzia

Ziua I:08.06.2023 – Joi: Intalnire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni), terminalul Plecari – la statuia de bronz, cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa cu destinatia Malaga, cu 3 ore inainte de decolare. Sosire Malaga. Transfer aeroport Malaga – hotel in Fuengirola.- statiune turistica importanta a Costei del Sol – Coasta Soarelui din regiunea autonoma Andalusia, avand mai bine de 8 km de plaje si o fortareata maura.Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.
Costa del Sol Andaluzia

Ziua II : 09.06.2023– Vineri: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Sevilia, capitala Andaluziei: oras situat pe malurile raului Guadalquivir care imparte orasul in 2 parti, Piata Spaniei, plimbare in cartierul Santa Cruz (Sfanta Cruce) sau cartierul evreiesc, unul din cele mai frumoase locuri ale vechiului oras andaluz, Catedrala cu turnul Giralda (simbol al Seviliei)- a treia mare biserica din lume dupa Sf Petru din Roma si St. Paul din Londra. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.
Costa del Sol Andaluzia

Ziua III : 10.06.2023– Sambata: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Ronda si Mijas ; Ronda- oras cu o asezare superba pe promontorii, deasupra raului Tejo, care desparte orasul nou de secol XV de orasul vechi care dateaza inca din perioada maura. Satul Mijas – unul dintre „pueblos blancos” andaluze, o combinație între lux si tradiții andaluze, unde va puteti bucura de o plimbare cu taxi-magarusul! Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet).Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua IV: 11.06.2023 –Duminica: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Cordoba: podul Roman, Cartierul Evreiesc (La Juderia) – cartier fascinant care dateaza din Evul Mediu, cu stradute inguste si vestigii ale populatiei evreiesti care a locuit in aceste locuri, Sinagoga, Moscheea – Catedrala, cel mai faimos monument din Cordoba construit in secolul VIII, in timpul dominatiei maure peste o moschee veche si care incorporeaza biserica Sf. Vincentiu. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.
Costa del Sol Andaluzia

Ziua V: 12.06.2023 – Luni: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Granada, oras situat la poalele muntilor Sierra Nevada: Palatul Alhambra de secol XIII, aflat in Patrimoniul UNESCO si strans legat de trecutul islamic al Andaluziei – resedinta sultanilor Nasrid; Palatul lui Carol al V-lea si Gradinile Generalife atasate Alhambrei,de asemenea aflate in Patrimoniul UNESCO, locul de recreere a regilor mauri al Granadei; Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua VI: 13.06.2023 – Marti: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Gibraltar : va puteti bucura de preturile duty-free la numeroase produse aflate pe Strada principala, orasul inconjurat de ziduri; in continuare, cei care doresc- cu plata suplimentara – vor continua vizita cu microbuzele catre Punctul Europa si Grota St. Mihail. Pranz (pentru cei care opteaza pentru excursia optionala, pranzul este la pachet). Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.
Costa del Sol Andaluzia

Ziua VII: 14.06.2023- Miercuri: Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Pranz. Cina si cazare Costa del Sol, Hotel 4*.

Ziua VIII: 15.06.2023 – Joi: Mic dejun. Transfer hotel Fuengirola– aeroport Malaga. Zbor cursa directa Malaga-Bucuresti.Orar de zbor compania low cost HiSky, ore locale:

08.06.2023 Bucuresti 17.40 – Malaga 20.50

15.06.2023 Malaga 21.50 – Bucuresti 02.40 (16.06.2023).

Inscriere si plata:
– AVANS 50% la inscriere,

– DIFERENTA cu 7 saptamani inainte de data de plecare in excursie!

– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral;
– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
-40% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 34-16 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Nota:
*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru http://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 20 persoane;

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil; toti copiii au nevoie de pasaport!

-Persoanele care se inscriu in partaj vor plati suplimentar 60 euro diferenta bagaj de cala intreg!

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.politiadefrontiera.ro;
– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

– Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

– In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

– Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

– Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;

– Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

– Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei;

– Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;

– Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale fiecarei tari, dar difera fata de normele din Romania;

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii;

– Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

– Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

– Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

– Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

– Deoarece toate tururile din program sunt in cea mai mare parte pietonale, acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Servicii incluse

– bilet de avion low cost Bucuresti – Malaga – Bucuresti;
– 1 bagaj de cala (23 kg) /2 persoane;
– 1 bagaj de mana mic/persoana cu dimensiuni maxime 40x30x20 cm;
– TAXE AEROPORT;
– transfer aeroport-hotel-aeroport;
– 7 nopti cazare, loc in camera standard la Hotel Fuengirola Park 4* situat in Fuengirola- Costa del Sol;
– PENSIUNE COMPLETA, cu bauturi incluse la dejun si la cina (250 ml apa si 250 ml vin), in cazul efectuarii unor excursii dejunul se poate lua la pachet;
– asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei).

Servicii opționale

– servicii de catering (mancare si bautura de orice fel) in timpul zborului la oricare din companiile aeriene lowcost: Wizzair, Blueair, etc.)

– bagaj de cala suplimentar;

– excursii optionale (Sevilla, Cordoba, Granada – Alhambra, Gibraltar, Ronda si Mijas)- preturi conf. program ;

– asigurarea medicala si asigurarea storno optionale, recomandate de agentie ;

– intrarile la obiectivele turistice;

– taxa turistica locala se va plati de catre toti turistii care au peste varsta de 16 ani direct la receptia hotelului 1 euro/persoana/zi,

-Persoanele care se inscriu in partaj vor plati suplimentar 60 euro diferenta bagaj de cala intreg!

– alte servicii necuprinse la Servicii incluse.

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.