Debrecen

Ofertă de Revelion la Hotel Aquaticum

Rezervare/contact

Ofertă publicată de Turistsal (0359172115)

Piscina Tobogan Camera Hotel Aquaticum****

Tarife: de la 430 Euro /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
Revelion 2014 385 Euro 4 nopti demipensiune în cameră dublă
Revelion 2014 485 Euro 4 nopti demipensiune în cameră single
Crăciun 257 Euro 4 nopti demipensiune în cameră dublă
Crăciun 332 Euro 4 nopti demipensiune în cameră single

Oferta de Craciun in Hotel Aquaticum**** din Debrecen!
22.12. - 26.12.2013

Servicii incluse
Preţurile includ: cazare 4 nopţi cu demipensiune, cu programe de sÇŽrbÇŽtoare pentru copii şi adulţi, folosirea nelimitată (în funcţie de orar) a băii termale, a parcului acvatic mediteranean, utilizarea de către adulţi a saunei mediteraneene, a camerei de aburi, a halatului de baie şi a sălii de fitness, welcome drink, TVA şi tariful servirii meselor principale din cadrul pachetului. Pachetul poate fi prelungit. (Tarifele pentru copii nu includ folosirea saunei mediteraneene). Camerele sunt în număr limitat.

Servicii neincluse
Preţurile suplimentare sunt valabile pentru zilele de sărbătoare. Preţurile nu includ taxa de parcare: 7 Euro /autoturism/ zi.
Preţurile nu includ taxa de staţiune, care se plăteşte de persoanele cu vârsta peste 18 ani şi este de 1,2 Euro/persoană/noapte.

Tarife in EUR/persoana/4 nopti
Cameră cu două paturi / pers. 257
Cameră cu două paturi single 332
Apartament pentru 1 persoană 396
Apartament pentru 2 pers / pers. 296
Apartament pentru 3 pers / pers. 278
Apartament pentru 4 pers / pers. 260

Tarife pentru copii
Între 0 - 3 ani -
Între 3 - 7 ani 164
Între 7 - 14 ani 200

Preţurile au fost stabilite la cursul de 280 Ft=1 Euro. Ne menţinem dreptul de majorare a preţurilor în funcţie de modificarea cursului euro.
Suprapreţ pentru apartament Aqua: 40 Euro/apartament/noapte. Suprapreţul apartamentului prezidenţial este de 100 euro/apartament/noapte.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati agentia Turistsal!


Oferta de Revelion in Hotel Aquaticum**** din Debrecen!
26.12.2013 - 01.01.2014

Servicii incluse
Preţurile includ: cazare cu demipensiune, în seara zilei de 31 cinÇŽ festivă şi bal cu program, folosirea nelimitată (în funcţie de orar) a băii termale, a parcului acvatic mediteranean, utilizarea de către adulţi a saunei mediteraneene, a camerei de aburi, a halatului de baie şi a sălii de fitness, welcome drink, TVA şi tariful servirii meselor principale din cadrul pachetului. (Tarifele pentru copii nu includ folosirea saunei mediteraneene). Camerele sunt în număr limitat.
Cina de revelion este inclusa in pret

Servicii neincluse
Preţurile suplimentare sunt valabile pentru zilele de sărbătoare. Preţurile nu includ taxa de parcare: 7 Euro /autoturism/ zi.
Preţurile nu includ taxa de staţiune, care se plăteşte de persoanele cu vârsta peste 18 ani şi este de 1,2 Euro/persoană/noapte.

Tarife in EUR/persoana/4 nopti
Cameră cu două paturi / pers. 385
Cameră cu două paturi single 485
Apartament pentru 1 persoană 610
Apartament pentru 2 pers / pers. 460
Apartament pentru 3 pers / pers. 407
Apartament pentru 4 pers / pers. 371

Tarife pentru copii
Între 0 - 3 ani -
Între 3 - 7 ani 246
Între 7 - 14 ani 289

Tarife in EUR/persoana/5 nopti
Cameră cu două paturi / pers. 425
Cameră cu două paturi single 546
Apartament pentru 1 persoană 653
Apartament pentru 2 pers / pers. 503
Apartament pentru 3 pers / pers. 450
Apartament pentru 4 pers / pers. 421

Tarife pentru copii
Între 0 - 3 ani -
Între 3 - 7 ani 271
Între 7 - 14 ani 310

Tarife in EUR/persoana/6 nopti
Cameră cu două paturi / pers. 468
Cameră cu două paturi single 607
Apartament pentru 1 persoană 696
Apartament pentru 2 pers / pers. 546
Apartament pentru 3 pers / pers. 493
Apartament pentru 4 pers / pers. 471

Tarife pentru copii
Între 0 - 3 ani -
Între 3 - 7 ani 293
Între 7 - 14 ani 332

Preţurile au fost stabilite la cursul de 280 Ft=1 Euro. Ne menţinem dreptul de majorare a preţurilor în funcţie de modificarea cursului euro.
Suprapreţ pentru apartament Aqua: 40 Euro/apartament/noapte. Suprapreţul apartamentului prezidenţial este de 100 euro/apartament/noapte.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati agentia Turistsal!

1. Prezentare

Detalii:

1. Prezentare

Hotelul de patru stele este situat în prima rezervaţie naturală a ţării noastre, în zona de agrement a oraşului Debrecen, în inima Parcului NagyerdÅ‘, respectiv în incinta Băilor Termale şi Distractive Aquaticum, unde serviciile complexe pentru turişti sunt asigurate de băi termale, piscine acoperite, ştrand, piscine mediteraneene distractive şi acoperite, sector de tratamente, wellness, centru de masaj thailandez, centru de stomatologie, respectiv restaurante cu specialităţi culinare naţionale şi internaţionale.

2. Camere, apartamente

Hotelul climatizat dispune de 56 camere duble, cu posibilităţi de pat suplimentar şi 38 de apartamente confortabile. Toate spaţiile de cazare dispun de: balcon, baie sau duş, TV, pay-TV, canal de filme, conexiune Internet WI-FI, minibar, seif, uscător de păr şi halate de baie.

Hotelul dispune şi de camere pentru turişti cu handicap fizic, respectiv pentru alergici.

3. Servicii pentru copii

În timp ce mama şi tata se odihnesc, cei mici, sub supravegherea unor educatoare calificate, îşi pot petrece timpul în camera de joacă. Copiii au la dispoziţie diferite jucării, activităţi de artizanat şi filme cu poveşti.

Animatorii asigură programe active, fie în aer liber, fie în interiorul complexului. Dintre acestea putem enumera: petanque, tir cu arcul, ture cu bicicleta prin parc, gimnastică matinală, campionat de tobogane, etc.

4. Băile Mediteraneene Aquaticum

Pot fi accesate direct din hotel, printr-un pasaj de sticlă. Deosebitul centru abundă de plante exotice, putând astfel să schimbe în mod miraculos o zi rece de iarnă, într-una caldă de vară.

Sub imensa cupolă albă distracţia şi relaxarea sunt asigurate de: piscine pentru toate vârstele, piscină cu valuri, 12 tobogane, perete de escaladare, duşuri de masaj de diferite tipuri, jacuzziuri, băi - peşteră, piscină cu curent de apă, gheizere, restaurant mediteranean, centru de masaj thailandez, centru de saune şi băi de aburi.

5. Centrul Wellness

În inima hotelului se găseşte "Insula Wellness", unde vă aşteptăm cu un concept complex: cca. 70 de servicii de păstrare şi îmbunătăţire a sănătăţii şi programe orientale de mişcare ce garantează revigorarea organismului dumneavoastră.

Printre serviciile noastre veţi găsi diferite tipuri de masaje, fie ele tradiţionale, fie aduse din Orientul îndepărtat, băi wellness de răsfăţ şi de tratament, tratamente Thalasso. Din aceste servicii fac parte şi tratamentele cu apă termală binefăcătoare, respectiv cu posibilităţile de linişte şi odihnă asigurate de hotel.

6. Masaj Thailandez

În cadrul băilor Mediteraneene veţi găsi şi această oază de sănătate, unde puteţi experimenta cultura masajului Oriental, asigurat de personal calificat în Bangkok, în Templul WAT PO.

Personalul nostru având experienţă îndelungată, vă aşteaptă cu masaje autentice thailandeze cu uleiuri, ierburi, respectiv cu renumitele masaje efectuate cu picioarele.

7. Tratamente

Apa termală din Debrecen, bogată în importante substanţe organice şi anorganice este recomandată în mod special celor cu probleme locomotorii.

În acest sector pot fi asigurate cca. 40 tipuri de tratamente bazate pe apă termală. Tratamentele sunt recomandate, programate şi supravegheate de medici specialişti. Ei prescriu tratamentele individualizate, după vizita medicală.

În afară de tratamentele curative tradiţionale cu apa termală, în acest sector puteţi beneficia şi de fizioterapie, terapie de mişcare şi o scală largă de psihoterapii.

8. Băile termale

Deschise în tot timpul anului, pun la dispoziţia oaspeţilor piscine cu apă termală de diferite temperaturi, băi de aburi şi băi de tranzit. Băile termale sunt de asemenea legate de hotel şi de băile distractive.

Piscinele interioare şi exterioare cu apă termală, cu duşuri de diferite tipuri, cum ar fi "bătătoarele" şi "ciupercile" întregesc prin "masajele" lor tratamentele.

Printre copacii umbroşi ai Parcului NagyerdÅ‘, oaspeţii de vară a ştrandului pot beneficia de piscinele cu apă termală, de piscina cu valuri, de piscinele pentru copii şi respectiv de piscină lungă de 50 m.

9. Întruniri, conferinţe

Sălile de conferinţă ale hotelului (10-350 persoane) sunt climatizate şi dotate cu aparatura necesară pentru organizarea întrunirilor, conferinţelor, şedinţelor de afaceri, cursurilor sau diverselor aniversări.

Personalul nostru oferă servicii de înaltă ţinută, începând de la organizarea unei pauze de cafea, până la o cină de gală.

10. Gastronomie

Restaurantul Aqua oferă specialităţi culinare naţionale şi internaţionale, precum şi meniuri dietetice sau de refacere. În drink-barul hotelului veţi găsi o paletă largă de băuturi.

Restaurantul Vigadó este cel mai mare restaurant din Parc. Gurmanzii au ocazia să guste din specialităţile naţionale preparate în cuptor, tradiţional sau la grătar. Datorită talentului şefilor bucătari, restaurantul hotelului se poate mândri cu numeroasele premii primite de-a lungul anilor la concursurile internaţionale.

11. Programe pentru Debrecen

Debrecen este unul dintre cele mai mari oraşe de provincie a ţării noastre şi în acelaşi timp centru cultural şi sportiv. În oraş, pe tot timpul anului se organizează diferite festivaluri, expoziţii, competiţii, concerte. Anual sunt câteva sute de mii de vizitatori la Carnavalul Florilor, Civis Corso, Zilele Jazzului şi Festivalurile de Primăvară şi Toamnă.

În Parcul NagyerdÅ‘ pentru familiile cu copii, în afară de băi, putem recomanda plimbările prin parc, vizitarea Parcului de distracţii şi a grădinii zoologice, iar special pentru copii terenul de joacă de lângă hotel.

Servicii incluse

Oferta de Craciun in Hotel Aquaticum**** din Debrecen!
22.12. - 26.12.2013

Servicii incluse
Preţurile includ: cazare 4 nopţi cu demipensiune, cu programe de sÇŽrbÇŽtoare pentru copii şi adulţi, folosirea nelimitată (în funcţie de orar) a băii termale, a parcului acvatic mediteranean, utilizarea de către adulţi a saunei mediteraneene, a camerei de aburi, a halatului de baie şi a sălii de fitness, welcome drink, TVA şi tariful servirii meselor principale din cadrul pachetului. Pachetul poate fi prelungit. (Tarifele pentru copii nu includ folosirea saunei mediteraneene). Camerele sunt în număr limitat.

Servicii neincluse
Preţurile suplimentare sunt valabile pentru zilele de sărbătoare. Preţurile nu includ taxa de parcare: 7 Euro /autoturism/ zi.
Preţurile nu includ taxa de staţiune, care se plăteşte de persoanele cu vârsta peste 18 ani şi este de 1,2 Euro/persoană/noapte.

Tarife in EUR/persoana/4 nopti
Cameră cu două paturi / pers. 257
Cameră cu două paturi single 332
Apartament pentru 1 persoană 396
Apartament pentru 2 pers / pers. 296
Apartament pentru 3 pers / pers. 278
Apartament pentru 4 pers / pers. 260

Tarife pentru copii
Între 0 - 3 ani -
Între 3 - 7 ani 164
Între 7 - 14 ani 200

Preţurile au fost stabilite la cursul de 280 Ft=1 Euro. Ne menţinem dreptul de majorare a preţurilor în funcţie de modificarea cursului euro.
Suprapreţ pentru apartament Aqua: 40 Euro/apartament/noapte. Suprapreţul apartamentului prezidenţial este de 100 euro/apartament/noapte.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati agentia Turistsal!


Oferta de Revelion in Hotel Aquaticum**** din Debrecen!
26.12.2013 - 01.01.2014

Servicii incluse
Preţurile includ: cazare cu demipensiune, în seara zilei de 31 cinÇŽ festivă şi bal cu program, folosirea nelimitată (în funcţie de orar) a băii termale, a parcului acvatic mediteranean, utilizarea de către adulţi a saunei mediteraneene, a camerei de aburi, a halatului de baie şi a sălii de fitness, welcome drink, TVA şi tariful servirii meselor principale din cadrul pachetului. (Tarifele pentru copii nu includ folosirea saunei mediteraneene). Camerele sunt în număr limitat.
Cina de revelion este inclusa in pret

Servicii neincluse
Preţurile suplimentare sunt valabile pentru zilele de sărbătoare. Preţurile nu includ taxa de parcare: 7 Euro /autoturism/ zi.
Preţurile nu includ taxa de staţiune, care se plăteşte de persoanele cu vârsta peste 18 ani şi este de 1,2 Euro/persoană/noapte.

Tarife in EUR/persoana/4 nopti
Cameră cu două paturi / pers. 385
Cameră cu două paturi single 485
Apartament pentru 1 persoană 610
Apartament pentru 2 pers / pers. 460
Apartament pentru 3 pers / pers. 407
Apartament pentru 4 pers / pers. 371

Tarife pentru copii
Între 0 - 3 ani -
Între 3 - 7 ani 246
Între 7 - 14 ani 289

Tarife in EUR/persoana/5 nopti
Cameră cu două paturi / pers. 425
Cameră cu două paturi single 546
Apartament pentru 1 persoană 653
Apartament pentru 2 pers / pers. 503
Apartament pentru 3 pers / pers. 450
Apartament pentru 4 pers / pers. 421

Tarife pentru copii
Între 0 - 3 ani -
Între 3 - 7 ani 271
Între 7 - 14 ani 310

Tarife in EUR/persoana/6 nopti
Cameră cu două paturi / pers. 468
Cameră cu două paturi single 607
Apartament pentru 1 persoană 696
Apartament pentru 2 pers / pers. 546
Apartament pentru 3 pers / pers. 493
Apartament pentru 4 pers / pers. 471

Tarife pentru copii
Între 0 - 3 ani -
Între 3 - 7 ani 293
Între 7 - 14 ani 332

Preţurile au fost stabilite la cursul de 280 Ft=1 Euro. Ne menţinem dreptul de majorare a preţurilor în funcţie de modificarea cursului euro.
Suprapreţ pentru apartament Aqua: 40 Euro/apartament/noapte. Suprapreţul apartamentului prezidenţial este de 100 euro/apartament/noapte.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati agentia Turistsal!

Rezervare & Informații contact
Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism Turistsal:
  • Adresa: Pita Libertatii Nr 5 Salonta, Salonta , județul BIHOR
  • Telefon: 0359172115

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.