Circuite turistice

CIRCUIT 2012 VIETNAM - LAOS - CAMBODGIA

  • Circuit in: Vietnam 
  • Durata: 19 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: Hotel 5* 
  • Pret: 2600 Dolari / persoană

Traseu:

BUCURESTI - ISTANBUL - HO CHI MINH (SAIGON) - BEN TRE - DELTA MEKONGULUI - HO CHI MINH - CU CHI - TAY NINH - DANANG - HOI AN- MY SON - HOI AN - DANANG - HUE - HANOI - HALONG BAY - HANOI - LUANG PRABANG - VIENTIANE - PH

Tarife:

Perioada: 10.11 - 28.11. 2012
TARIF: 700 EURO + 2.600 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 800 USD (tariful este valabil pt. un grup minim de 25 turisti; pt. 20 - 24 turisti, tariful se majoreaza cu 30 usd/pers.; pt. 15 - 19 turisti tariful se majoreaza cu 95 usd/pers.)

Detalii:

VIETNAM - LAOS - CAMBODGIA

Un periplu amplu prin INDOCHINA, un taram plin de mister, aproape necunoscut lumii moderne, cu oameni calzi si primitori, care incepe cu stravechea civilizatie lacustra a Vietnamului, un amestec de culturi care se imbina intre fluvii si rauri, intre jungle si plaje, intre temple vechi si zgarie nori moderni, continua cu exoticul si misteriosul regat laotian care pastreaza romantismul traditiei si se incheie triumfal cu una dintre noile minuni ale lumii moderne, templul Angkor Wat.

Perioada: 10.11 - 28.11. 2012

ZIUA 1 / 10.11.2012: BUCURESTI - ISTANBUL - HO CHI MINH (SAIGON)
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 17:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines), pentru zborul companiei Turkish Airlines TK 1046 (19:25 / 20:45) la Istanbul si mai departe spre Ho Chi Minh cu zborul TK 68 (00:05 / 16:55), via Bangkok.
ZIUA 2 / 11.11.2012: HO CHI MINH
Sosire la Ho Chi Minh, la ora 16:55. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Pe drumul spre hotel, veti asculta o prezentare a celui mai mare oras vietnamez, cu o vechime de numai 300 de ani, centru cultural, educational, comercial si turistic, cunoscut candva ca "Perla Orientului Indepartat", aflat la confluenta intre occident si orient. Cina. Cazare la hotelul Windsor Plaza 5* (sau similar).
ZIUA 3 / 12.11.2012: HO CHI MINH
Mic dejun. Tur de o zi al orasului Ho Chi Minh, fost Saigon, capitala economica a Vietnamului. Incepem cu cartierul chinezesc "Cho Lon" si impresionantul sau bazar Binh Tay, Templul Thien Hau, pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, pagoda Vinh Nghiêm si marele sau sanctuar, templul Doamnei Chineze, vizita la o fabrica de lac ce a ramas marturie a traditiei vietnameze, vechea cladire a Postei din Saigon, vizitarea buticurilor de pe vestita strada Ton That Thiep. Dupa-amiaza vom descoperi vechile cartiere rezidentiale coloniale unde se afla Primaria, Opera, Catedrala Notre-Dame din sec. al XIX-lea, una dintre cele mai splendide si tipice cladiri de inspiratie arhitecturala franceza, palatul Reunificarii (exterior), un simbol al vechiului Guvern al Saigonului dinainte de anul 1975 care aminteste de trista istorie a Razboiului Ideologic Vietnamez. Timp liber pentru cumparaturi la Ben Thanh Market, piata tipica vietnameza, unde veti gasi bijuterii, matase, piele, statuete din lemn, totul la preturi extrem de atractive. Cina cu muzica, dansuri traditionale si prezentarea obiceiurilor de nunta la vietnamezi. Cazare.
ZIUA 4 / 13.11.2012: HO CHI MINH - BEN TRE - DELTA MEKONGULUI - HO CHI MINH
Mic dejun. Plecare spre Delta Mekongului. Se ajunge la debarcaderul de unde ne vom imbarca pe vasul cu care vom traversa unul dintre principalele brate ale Mekongului si apoi la Ben Tre, locul de unde fluviul se imparte in multiple canale. Imbarcare pentru o plimbare cu barca printre insule pe care se afla culturi tropicale. Delta este o mare sursa de hrana pentru Vietnam (culturi de orez si fructe tropicale precum darian, mango, ramburan, etc.). Vom cunoaste viata locuitorilor, intr-o frumoasa plimbare cu trasuri trase de cai de mica statura. Se viziteaza o plantatie locala pentru a degusta fructe specifice si ceaiul cu miere. Se continua cu o plimbare cu barca cu vasle pe unul dintre canale, dupa care ne vom imbarca intr-o barca cu motor pentru a merge pe Insula Broastei Testoase, unde se va servi dejunul intr-o gradina de mangrove. Ziua continua cu o vizita in satul mesterilor in produse din lemn de cocotier, unde vom vedea si o fabricuta de dulciuri pe baza de nuca de cocos. In cursul dupa amiezii intoarcere la Ho Chi Minh. Cina si cazare.
ZIUA 5 / 14.11.2012: HO CHI MINH - CU CHI - TAY NINH - DANANG - HOI AN
Mic dejun. Plecare spre Tay Ninh, sediul religiei Caodaiste, un amestec de Buddhism, Taoism, Catolicism si Islam. Vizitarea templului principal la ora rugaciunii de la pranz. Ziua continua cu vizitarea unuia dintre locurile cele mai semnificative ale istoriei razboiului din Vietnam: tunelele de la Cu Chi, veritabil oras subteran, cu o retea de peste 250 km de tunele, de unde soldatii Viet Cong isi duceau razboiul de rezistenta contra trupelor americane. Aici puteti sa va plimbati prin incaperile existente inca (dormitoare, adaposturi antiaeriene, bucatarii, etc.), veti putea "explora" viata subterana a acestui extraordinar complex militar si daca doriti, puteti de asemenea sa trageti cu gloante adevarate (contra cost). Transfer la aeroportul din Saigon pentru zborul spre Danang, cu VN 1326 (19:40 / 20:50), de unde vom fi transferati la Hoi An, aflat in apropierea Danangului. Cina. Cazare la hotelul River Beach Resort 4* (sau similar).
ZIUA 6 / 15.11.2012: HOI AN - MY SON - HOI AN
Mic dejun. Incepem un adevarat pelerinaj catre "Tinutul Sfant" My Son, aflat sub patrimoniul UNESCO, pe care istoricii francezi l-au denumit "Valea Regilor", unde se gasesc ruinele disparutului regat Champa, al carui era de aur a fost intre sec. VII-XVI. Dupa intoarcerea in Hoian, vom face un tur pietonal pentru a descoperi stralucirea acestui orasel stravechi, construit intr-o armonie de stiluri arhitecturale, chinezesc, vietnamez si japonez, cu stradute inguste, case joase cu aspect chinezesc, temple de clan, vechi de sute de ani si pagode viu colorate. Vom vedea vechile case medievale, muzeul local, dar si superbe lucrari arhitectonice din sec. al XV-lea, cum sunt: Podul japonez cu acoperis din tigla care a devenit in timp emblema orasului sau Templul Phuoc Kien, locul de intalnire al congregatiei chinezilor cantonezi. Cina si cazare.
ZIUA 7 / 16.11.2012: HOI AN
Mic dejun. Deoarece oraselul Hoi An are un farmec aparte cu multe atractii, pentru toate gusturile, ziua de astazi o vom petrece in exclusivitate aici. Cel mai bun mod de a explora individual centrul istoric al Hoi Anului este pe jos. Cei care sunt amatori de istorie si cultura vor avea ocazia sa viziteze Ong Pagoda, una dintre pagodele tipice din Hoi An, construita in anul 1653, dedicata lui Quan Thanh De Quan (Quan Van Truong), vechea casa Tan Ky care are aprox. doua secole vechime, construita de un comerciant vietnamez si deoarece a fost bine conservata, astazi arata ca odinioara. Pentru cei interesati de cumparaturi, Hoi Anul este recunoscut pentru matasea de calitate si pentru confectiile de matase. Puteti sa comandati confectii pe marimea dvs., care vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil. Cochetele magazine, bazarul in aer liber, vor fi tot atatea tentatii pentru cei care cauta suveniruri, obiecte de artizanat sau chilipiruri. Dupa dejun, cei care doresc, pot face optional o plimbare pe raul Thu Bon, cu scurte opriri in frumoasele asezari situate de-a lungul raului, precum Kim Bong, vestit pentru sculpturile in lemn si obiectele ceramice, sau Cam Ha, vestit pentru ceramica Thanh Ha, care este deosebita prin culorile atractive si durabile. Nu in ultimul rand, pentru cei care sunt amatori de plaja si odihna, langa hotel exista si aceasta oportunitate. Cina si cazare.
ZIUA 8 / 17.11.2012: HOI AN - DANANG - HUE
Mic dejun. Transfer la Danang, trecand prin Trecatoarea Norilor, de unde avem o frumoasa panorama spre Hue si Danang. In Danang vom vizita satul sculptorilor, muntele de marmura si muzeul arheologic Champa unde se afla cea mai bogata colectie de vestigii ramase de la civilizatia disparuta. Ziua continua cu deplasarea spre orasul regal Hue, vechea capitala din perioada anilor 1802 - 1945, sub administratia a 13 imparati. Descoperim orasul in ciclo-ricsa, continuam cu piata Dong Ba si vizitam Orasul Imperial, un complex impresionant din sec. al XVII-lea, construit pe principiul geomanciei. Cina. Cazare la Hue, hotel Huong Giang 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 18.11.2012: HUE - HANOI
Mic dejun. Vizitarea Mausoleului Imparatului Khai Dinh si a Mausoleul regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducator al Vietnamului. Ziua continua cu croaziera pe un vas-dragon pe Raul Parfumat si vizita la Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi si frumoase structuri arhitectonice de cult din Hue. Transfer la aeroport pentru zborul spre Hanoi cu VN 1542 (15:20 / 16:30). Transfer la hotel. Seara, spectacol de marionete pe apa. Cina. Cazare la hotel Hanoi 4* (sau similar).
ZIUA 10 / 19.11.2012: HANOI
Mic dejun. Tur panoramic al Hanoiului, oras legendar, fondat in anul 1010, chintesenta a civilizatiei orezului din delta Raului Rosu. Turul include: Palatul Prezidential si zona adiacenta (exterior), Mausoleul si fosta resedinta a lui Ho Chi Minh (exterior), Piata Nationala Ba Dinh, Pagoda cu un singur stalp, Templul Literaturii, cel mai vechi si cel mai interesant complex arhitectural care a adapostit prima universitate vietnameza din sec. al XI-lea. Plimbare cu ciclo-ricsa in cartierul vechi, prilej de a descoperi stradutele botezate fiecare dupa mestesugul preponderent de pe acea strada; astazi acest spatiu este cea mai vie piata unde se gaseste o mare varietate de produse. Cina. Cazare la Hotel Hanoi 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 20.11.2012: HANOI - HALONG BAY
Mic dejun. Plecare spre celebrul golf de la Halong, care face parte din golful Tonkin. Imbarcare in jurul
orei 12:30 pe un vas traditional de 3* (jonca cu panze) pentru o croaziera mirifica, intr-un cadru natural unic, printre miile de insule si insulite care rasar din apa azurie a golfului Tokin, o veritabila opera de arta a naturii, captivanta si uimitoare, intrata in patrimoniul UNESCO. Dejun si cina cu specific pescaresc la bord. Vizitarea grotelor naturale si posibilitatea de a face baie in apele de clestar ale golfului. De mentionat pentru cei care au optat pentru cazarea in camere single ca pe vas cazarea se va face numai in cabine cu 2 locuri.
ZIUA 12 / 21.11.2012: HALONG BAY - HANOI - LUANG PRABANG
Mic dejun. Dimineata incepe cu navigarea spre insula Hon Dau, grotele de la Luon, Bai Tu Long, Bai Tho. Golful Halong cuprinde mii de insule de calcar, botezate dupa forma lor. De exemplu vom intalni Insula Banana, Broasca Testoasa, etc., insa foarte multe nu au fost inca explorate si botezate. Dejun. Intoarcere in port in jurul orei 12:00 si plecare cu autocarul la aeroportul din Hanoi de unde vom zbura spre Laos cu QV 323 (18:25 / 19:25). Sosire in Luang Prabang, transfer si cina. Cazare la hotel De Lyon 3* (sau similar).
ZIUA 13 / 22.11.2012: LUANG PRABANG
Mic dejun. Vechea capitala a Laosului, Luang Prabangul, cu cele 50 de temple, este un oras incarcat de cultura si istorie, care a fost inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 1995. Luang Prabangul a devenit o destinatie turistica cunoscuta in intreaga lume pentru templele construite in perioada colonizarii franceze. Turul cuprinde vizita la Palatul Regal, devenit Muzeul National, apoi templele Wat Visun, Wat Mai, Wat Aham, Wat Xieng si Wat Senaram, la care se ajunge urcand 328 trepte pe colina Phousi, de unde veti avea o frumoasa panorama asupra orasului si imprejurimilor. Dupa-amiaza, plimbare in bazarul central care ofera minunate obiecte de artizanat local si confectii specifice zonei de munte din Laos. Cina si cazare.
ZIUA 14 / 23.11.2012: LUANG PRABANG - VIENTIANE
Mic dejun. Dimineata, devreme, se poate vedea interesantul spectacol oferit de sutele de calugari in robe de culoarea sofranului, insirati pe strada Sisavang pentru a primi donatiile din partea locuitorilor (in principal hrana), un spectacol unic generat de traditiile religioase din aceasta tara. Transfer la aeroport pentru zborul QV 102 (12:20 / 12:40) spre Vientiane, capitala Laosului, oras linistit si pitoresc, cu o mare diversitate de temple si pagode. Dupa sosire vom incepe explorarea orasului care include vizita la Wat Sisaket, construit in anul 1818 (care adaposteste mii de statuete in miniatura infatisandu-l pe Budha), Arcul de Triumf inspirat de cel de la Paris, apoi templele Wat Ho Phakeo, un templu regal construit in anul 1565, osuarul That Luang si piata centrala Talat Sao. Cina. Cazare la hotel Lao Plaza 5* (sau similar).

ZIUA 15 / 24.11.2012: VIENTIANE - PHNOM PENH
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare cu zborul VN 921 (11:05 / 12:35) spre Phnom Penh, capitala Cambodgiei, oras care pastreaza farmecul traditional al arhitecturii khmere si al colonizarii franceze, numit odinioara Perla Asiei de Sud-Est. Dupa instalarea la hotel, se viziteaza Muzeul National, constructie in stil khmer care adaposteste peste 5.000 de exponate din toate perioadele istoriei tarii, apoi Palatul Regal (daca administratia regala admite in aceasta zi vizitatori), construit de regele Norodom in anul 1866, in a carui pagoda centrala se afla Buddha de Smarald din sticla baccara, confectionat in anul 1769, templul Wat Phnom cu pagoda dedicata zeitei marii Thien Han Tanh Man. Cina. Cazare la Hotel Cambodiana 4* (sau similar).
ZIUA 16 / 25.11.2012: PHNOM PENH - SIEM REAP
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Siem Reap, leaganul civilizatiei khmere, oras arheologic celebru, inclus intre minunile lumii si care pe o suprafata de aprox. 600 kmp, adaposteste peste 100 de monumente si peste o duzina de ansambluri de temple din cea mai infloritoare perioada a imperiului khmer, din secolele IX-XIII. Transfer la hotel. Dupa-amiaza vizita la "Citadela Femeilor", un templu shivaist de dimensiuni mai mici, dar care impresioneaza prin detaliile ornamentelor murale de o rara finete, cu sculpturi in piatra slefuita. Urmeaza vizitarea sitului arheologic Bantey Samre care dateaza din sec. al X-lea, o alta capodopera a perioadei clasice. Cina. Cazare la hotelul Angkor Howard 5* (sau similar).
ZIUA 17 / 26.11.2012: SIEM REAP ( ANGKOR )
Mic dejun. Astazi avem o zi intreaga pentru a continua vizitarea orasului Siem Reap: Templul Angkor Thom, care incepe de la poarta de Sud cu Templul Bayon din sec. al XII-lea, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Vom vedea jungla acaparand zidurile celebrului templu Ta Phrom, lasat in mod intentionat invadat de jungla pentru a demonstra ca si natura poate distruge ceea ce a construit omul. Imaginile oferite de acest templu sunt pline de exotism si dramatism in acelasi timp, fapt pentru care a fost ales ca loc pentru diverse filmari (de exemplu Lara Kroft cu Angelina Jolie). Dupa-amiaza, vizitarea templului Angkor Wat care este considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitectonice, ansamblu arhitectural ridicat catre mijlocul sec. al XII-lea, dedicat lui Vishnu, divinitate cu numeroase reprezentari in basoreliefuri. Cina la restaurantul "Tonte Mekong" cu muzica, dansuri folclorice khmere si celebrele dansatoare Apsara. Cazare.
ZIUA 18 / 27.11.2012: SIEM REAP - BANGKOK
Mic dejun. Croaziera de o ora pe lacul Tonle Sap, una dintre minunile ecologice ale lumii, pentru a descoperi viata lacustra a pescarilor. Daca timpul permite, se viziteaza "Scoala Artizanilor" din Angkor, cu sculptori in lemn si piatra, precum si pitoreasca piata locala. Transfer la aeroport pentru zborul spre Bangkok cu PG 914 (15:45 / 16:45) si in continuare, plecare spre Istanbul cu zborul TK 69 (23:45 / 05:30).
ZIUA 19 / 28.11.2012: ISTANBUL - BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 05:30 si plecare mai departe spre Bucuresti cu TK 1043 ( 08:30 / 09:55 ).

TARIF: 700 EURO + 2.600 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 800 USD (tariful este valabil pt. un grup minim de 25 turisti; pt. 20 - 24 turisti, tariful se majoreaza cu 30 usd/pers.; pt. 15 - 19 turisti tariful se majoreaza cu 95 usd/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele Bucuresti - Istanbul - Bangkok - Ho Chi Minh si Bangkok - Istanbul - Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele Ho Chi Minh - Danang; Hue - Hanoi; Hanoi - Luang Prapang; Luang Prapang - Vientiane; Vientiane - Phnom Penh; Phnom Penh - Siem Reap; Siem Reap - Bangkok
- transport local cu autocare dotate cu aer conditionat
- transport pe apa la Hue, Delta Mekong si Lacul Tonle Sap
- 16 nopti cazare in hoteluri de 3*, 4* si 5*
- croaziera cu 1 noapte de cazare pe jonca traditionala, in cabine cu 2 paturi pentru toti turistii; pensiune completa pe vapor
- mic dejun bufet international si cine preponderent cu mancare traditionala locala (bazata in special pe legume)
- transferurile, tururile, excursiile si intrarile conform programului
- ghizi locali
- conducator de grup roman
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport: 390 euro (se achita la agentie si pot suferi modificari pana la data plecarii)
- taxa procesare viza Vietnam 25 usd care se achita la agentie; fara aceasta, nu se poate face imbarcarea de pe aeroportul Henri Coanda
- taxe viza: Cambodgia 30 usd si Laos 30 usd - se platesc pe aeroport,, la intrarea in tarile respective
- taxa de iesire din Cambodgia de 25 usd, care se plateste la agentie
- alte taxe de iesire din tarile respective, daca se cer
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 60 usd / pers. pentru soferi, ghizi locali si vapor - mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursii optionale
- asigurare medicala
- asigurare storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil min. 6 luni de la data inceperii calatoriei
- 6 fotografii tip pasaport care vor fi luate personal in calatorie, pentru vizele care se primesc la intrare in fiecare tara

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei; pentru posesorii de pasapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizei de la ambasada din Bucuresti
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatorie
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la "Contractul de prestari servicii turistice"

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.