Circuite turistice

ELVEÅ¢IA-Bavaria-Coasta de Azur

  • Circuit in: Elvetia 
  • Durata: 11 zile
  • Transport: cu autocarul 
  • Cazare: hotel 2* 
  • Pret: 465 Euro / persoană

Traseu:

Viena, Abatia Melk, Innsbruck, Linderhof, Neuschwanstein, Schaffhausen, Zurich, Lucerna, Liechtenstein, Interlaken, Berna, Montreux, Lausanne, Geneva, Chamonix-Mont Blanc, Zermatt, Matterhorn, Monaco, Nice, San Remo, Milano, Verona, Graz

Detalii:

ELVEŢIA-Bavaria-Coasta de Azur de la 465€
BONUS: Excursia la St. Gallen, Casc. Rinului, Zurich, Lucerna este GRATUITÄ‚
11 zile: Viena, Abatia Melk, Innsbruck, Linderhof, Neuschwanstein, Schaffhausen, Zurich, Lucerna, Liechtenstein, Interlaken, Berna, Montreux, Lausanne, Geneva, Chamonix-Mont Blanc, Zermatt, Matterhorn, Monaco, Nice, San Remo, Milano, Verona, Graz
REDUCERI de până la 20%*(* prin cumularea reducerilor calculate după cum urmează)
PLATA INTEGRALA 5 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 01.03.2013
PRIMII 5 5 % REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 31.03.2013
REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţiile de înscriere
REDUCERE 3–5% pentru CLIENŢI FIDELI (minim 3 Vacanţe organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii săi)
REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

Ziua 1. BUCUREÅžTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- ABATIA MELK- TIROL (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pt. un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Opera. Apoi ne îndreptăm spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admiram splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Cazare în zona Tirol
Ziua 3. INNSBRUCK- CASTELELE LINDERHOF ÅŸi NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase oraşe austriece, pentru un tur pietonal. Începem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei în care trăia Ludovic de Bavaria şi vizităm renumitul Palat Linderhof. Urmează Castelul Neuschwanstein, superb amplasat într-un cadru natural unic. Cazare în zona Dornbirn- Austria.
Ziua 4. CASCADA RINULUI - ZURICH - LUCERNA- LIECHSTENSTEIN (345 km) Mic dejun. Timp liber in zona Dornbirn, sau excursie optionala GRATUITA (in valoare de 35 euro) la Zurich. Pe traseu oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascadă a Rhinului. În Zurich începem turul pietonal: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi Bahnhofstrasse, principala arteră comercială a oraşului. Excursia optionala continua spre Lucerna pentru un tur de oraş: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Incheiem excursia optionala tranzitand Liechstenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz. Seara intoarcere pentru cazare în zona Dornbirn.
Ziua 5. INTERLAKEN- BERNA- MONTREUX- LAUSANNE (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Interlaken, celebra staţiune montană superb amplasată între 2 lacuri la poalele Alpilor. Continuam cu Berna, capitala Elveţiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. Urmeaza Montreux, o plăcută staţiune pe malul lacului Leman unde se vizitează renumitul Castel Chillon. Incheiem ziua cu un tur pietonal in Lausanne, catre Catedrala din centrul istoric. Cazare în zona Bellegarde.
Ziua 6. GENEVA- Chamonix-Mont Blanc –Vf. Aiguille Du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oraş: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primăria, Maison Tavel, iar seara sediul ONU. Timp liber în Geneva sau excursie opţională (25 euro) spre tărâmul stâncilor veşnic înzăpezite. Dacă vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Întoarcere în Bellegarde pentru cazare.
Ziua 7. ZERMATT- MATTERHORN- GENOVA (535 km)
După micul dejun, parcurgem zone montane de o frumuseţe rară in Ţara Cantoanelor spre Tasch pt. urcare cu trenuleţul la Zermatt, staţiune turistică protejată ecologic (vehicule motorizate sunt interzise). Opţional ascensiune la cota 3883 m. Priveliştea magnifică a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat să "pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor gheţarului Matterhorn. Traseul continuă prin Aosta şi regiunea Lombardia din Italia pentru cazare în zona Genova - Savona.
Ziua 8. MONACO- NICE- SAN REMO- GENOVA (390 km)
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţia turiştilor sau opţional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino. Urmează Nice pentru o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la întoarcere, oprire în San Remo, replica staţiunilor exclusiviste în "varianta” italiană. Cazare în zona Genova - Savona.
Ziua 9. GENOVA- MILANO- VERONA- PADOVA (520 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Verona pentru a adminra: Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. Drumul continuă pentru cazare în zona Padova- Udine.
Ziua 10. UDINE- GRAZ- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Graz, al doilea oraş din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Sosire şi cazare la Budapesta.
Ziua 11. BUDAPESTA- BUCUREÅžTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Autocarul va prelua turiştii sosiţi la Viena cu avionul şi turişti de la Budapesta din / spre oraşele prin care se tranzitează România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi. Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 35 pers.


PREÅ¢UL INCLUDE:
• transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*
• 10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
• vizitele cuprinse în program;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÃŽN PREÅ¢:
• asigurarea medicală, intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali;
• telecabina la Chamonix si Matterhorn, trenuleţul din Tasch, vaporaşul la Interlaken, urcarea la Neuschwanstein;
• excursiile opţionale: Chamonix-Mont Blanc, Zurich - Lucerna, Coasta de Azur, Croazieră la Budapesta - toate minim 30 pers.


Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 7 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Taxa de rezervare 5 euro / pers. / sens pentru orasele marcate cu fond galben din tabelul urmator:

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:


BUCUREŞTI - Parcare Piaţa Victoriei - 05.45
BUCUREÅžTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIEÅžTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Băneşti (“La avion”) - 07.30
BRAÅžOV - McDonald's Calea BucureÅŸti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBEÅž - Farmacia HELPNET - 12.00
DEVA - McDonald's GARÄ‚ - 14.00
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului
comercial SIGMA - 14.00 ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS- 18.00
TIMIŞOARA - Intrarea în parcarea REAL
Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrală - 16.00

IAÅžI - Palatul CULTURII - 03.15
BACÄ‚U - McDonald's Stadion - 05.15
Sf.Gheorghe - Petrom V- ieÅŸire spre BraÅŸov - 08.00
BRĂILA - Intrarea în parcarea centrului
comercial CARREFOUR - 04.30
GALAŢI - Intrarea în parcarea centrului
comercial REAL - 04.00
BUZÄ‚U - Parcarea PETROM de la
podul Mărăcineni - 06.00
CONSTANŢA - Gara Centrală - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea BucureÅŸti - 07.30
SLATINA - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITEŞTI - McDonald's Gară - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinăria Dacos - 10.00


ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în funcţie de posibilităţile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost şi din alte oraşe ale ţării, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzător şi şoferi experimentaţi şi amabili.

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraşelor din ţară:


SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna
CALARASI - Gara Centrală
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX

TULCEA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVIŞTE - Benzinăria Agip Pavcom
P. NEAMÅ¢ - Parcare hotel CEAHLÄ‚U
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall
TÎRGU JIU - Benzinăria PETROM Castelul de Apă
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinăria MOL
FOCÅžANI - Parcarea Stadion Unirea
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- ieÅŸire spre Craiova


Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.
Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
ATENŢIE !! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

Rezervare & Informații contact
UNIC TOUR Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism UNIC TOUR:
  • Adresa: Str Mizil nr 2C, corp C, cam 301, Bucuresti
  • Telefon: 0720.696.044

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.