Circuite turistice

EXPLORE Peru

  • Circuit in: Peru 
  • Durata: 15 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: Lima, Valea Sacra, Aguas Caliente, Cusco, Manu National Park, Puno, Taquille 
  • Pret: 3333 Euro / persoană

Traseu:

Cusco- Machu Pichhu - Amazonul de Sud - Puno - Lacul Titicaca - Lima

Program - detaliu itinerar:

Ziua Detalii
1 04.05.2011 Bucuresti : Amsterdam - Lima
Plecam dimineata la ora 06:00 spre Amsterdam. Sosire la ora 07;50 si escala pana la ora 12;30 cand se pleaca spre Peru. Sosire in Lima la ora locala 18:10. Transfer la hotel si cazare in Lima. 
2 05.05.2011 Lima - Cusco - Valea Sacra a Incasilor
Dupa micul dejun avem transfer la aeroport pentru un zbor intern pana in orasul Cusco. Transfer de la aeroportul din Cusco in Valea Sacra a Incasilor, mai joasa in altitudine decat orasul Cusco (3 326 metri) Dupa-amiaza libera pentru odihna si adaptare cu altitudinea si clima din Peru. Cazare la un hotel din Yucay in Valea Sacra. 
3 06.05.2011 Exploram Valea Sacra a Incasilor !
Mic dejun. Aceasta zi este dedicata vizitarii satelor si siturilor ceremoniale din Valea Sacra a Incasilor. Vom opri in satele Willoc, Patachancha si in Ollantaytambo. Pranzul picnic este servit in aer liber intr-una dintre aceste localitati. Intoarcere dupa-amiaza in Yucay pentru cazare. 
4 07.05.2011 Valea Sacra - Machu Picchu
Dupa micul dejun avem transfer la gara de unde luam trenul Vistadome pana la Machu Picchu. Tur cu ghid local al vechiului oras Inca, cea mai frumoasa si cunoscuta atractie din Peru. Pranzul este servit la Machu Pichhu Sanctuary Lodge. Dupa pranz continuam vizita acestui complex arheologic. Seara cina si cazare in orasul Aguas Caliente. 
5 08.05.2011 Machu Picchu - Cusco
Dimineata libera pentru vizitarea pe cont propriu a vechiului oras Machu Picchu. Nu ratati sansa de a vedea unul dintre cele mai spectaculoase rasarituri de soare din lume si de a va plimba prin complex dimineata devreme inainte de a ajunge grupurile de turisti din Cusco. Dupa-amiaza intoarcere cu trenul in Cusco si transfer de la gara la hotel. Cazare in Cusco. 
6 09.05.2011 Cusco - Boca Manu - Manu Wildlife Center
Dimineata devreme transfer la aeroportul din Cusco de unde luam un avion turboprop de mica capacitate pentru un zbor de 45 de minute pana in localitatea Boca Manu. De aici continuam deplasarea cu o barca cu motor timp de 90 de minute pe raul Madre de Dios pana la Manu Wildlife Center. Dupa pranz vom avea prima incursiune prin padurea amazoniana din jurul cabanei noastre. Vom avea sanse sa vedem cateva dintre cele 12 specii de maimute printre care Monk Saki si Emperor Tamarin. Dupa cina avem programata o plimbare nocturna pe aleile amenajate din jurul cabanei pentru a vedea pasarile si animalele nocturne din padurea tropicala. Cazare la Manu Wildlife Center. 
7 10.05.2011 Exploratori in padurea amozoniana
Insotiti de ghidul local pornim dimineata devreme (inevitabil in expeditiile in natura) in josul raului cu barca si apoi pe jos pana la faimoasa Colpa Blanquillo, o pojghita de argila unde papagalii macao si alte pasari ale Amazonului se strang zilnic pentru a linge mineralele de pe stanci. Intr-un loc special amenajat cu vedere foarte buna vom servi micul dejun si vom astepta actorii din natura sa inceapa actiunea. Ne intoarcem la cabana pentru pranz, dupa care continuam descoperirea padurii tropicale plimbandu-ne pe aleile din padure pana vom ajunge la Canopy Tower, inalt de 34 de metri. De aici vom putea admira pasarile Amazonului, maimutele si miscarile animalelor care se pregatesc de caderea intunericului. Ne intoarcem la cabana unde vom servi cina si vom porni intr-o noua plimbare catre Tapir Claylick, cel mai bun loc pentru a vedea tapirii in mediul lor natural. Cazare la Manu Wildlife Center. 
8 11.05.2011 Exploratori in padurea amozoniana
Plecam din nou dimineata devreme de la cabana spre un lac plin de nuferi si busteni scufundati unde vom putea vedea famiiile de vidre gigantice plecate la pescuit sau trupe de maimute sarind zgomotos printre copaci. Dup ace vom admira fauna din jurul acestui lac ne vom intoarce la cabana pentru pranz. Dupa-amiaza libera pentru plimbari insotiti de ghizii locali in cautarea de animale si pasari din jungle amazoniana. Inainte sau dupa cina putem porni intr-o barca in cautarea caimanilor, specie de aligator care traieste in fluviul Amazon. Cazare la Manu Wildlife Center. 
9 12.05.2011 Manu Wildlife Center - Cusco
Dupa un mic dejun servit devreme pornim cu barca de-a lungul raului pentru o calatorie de doua ore in care vom admira fauna padurii inainte de sosirea la aeroportul din Boca Manu, unde aventura noastra in padurea tropicala se incheie. Ne imbarcam pentru un zbor spre Cusco de 45 de minute, iar la sosirea in oras suntem transferati la hotel. Dupa-amiaza libera in Cusco pentru cumparaturi, pentru vizitarea Museo Inka sau pentru plimbarea pe strazile din Cusco, care pot oferi mai multa magie decat oricare muzeu. Cazare in Cusco. 
10 13.05.2011 Cusco si imprejurimile sale
Dupa micul dejun incepem descoperirea orasului Cusco. Vizitam Plaza de Armas, Catedrala, Qoricancha (curtea de aur). Continuam cu cele patru situri Inca apropiate de Cusco: Sacsayhuaman, Q•encho, Pukapukara si Tambomachay. Intoarcere in Cusco pentru cazare. Seara putem asista la un spectacol de teatru si muzica la teatrul Kusikay. 
11 14.05.2011 Cusco - Puno
Ne luam ramas bun de la Cusco dupa micul dejun si pornim cu un tren de lux spre orasul Puno. In prima parte a calatoriei vom putea admira magnificul peisaj al muntilor Anzi. Pranzul il vom servi la bordul trenului. Se va face o oprire la cea mai mare altitudine a caii ferate in zona La Raya. Dupa 10 ore in tren ajungem in Puno, oras situat pe malul Lacului Titicaca, urmatoarea atractie din programul nostru. Cazare in Puno. 
12 15.05.2011 Expeditie pe Lacul Titicaca
Dimineata ne imbarcam pe o barca si pornim din portul Puno pentru o excursie pe Lacul Titicaca. Vom vizita Insulele Uros, locuite de indienii Uros si vom vedea casele si barcile lor facute din stuf de totora. Continuam spre insula Taquille, faimoasa pentru tesaturile si stofele ei. Pranzul si cina sunt servite pe insula. Vom urca 300 de scari pana la partea inalta a insulei unde traiesc majoritatea localnicilor. Vom admira portul traditional al localnicilor, vom interactiona cu ei si vom incerca sa intelegem obiceiurile acestora. Vom petrece noaptea pe insula la o familie de localnici. 
13 16.05.2011 Puno - Lima
Dupa un mic dejun cu produse locale ne luam ramas bun de la gazdele noastre si ne intoarcem cu barca in Puno. Transfer in orasul Juliaca pentru un zbor spre capitala statului Peru, orasul Lima. Sosire in Lima si transfer la hotel. Seara libera pentru degustarea specialitatilor culinare din Peru. Multe dintre restaurantele locale din Lima sunt specializate in fructe de mare. O experienta aparte, insa si scumpa este Costa Verde, detinatorul recordului pentru cel mai mare bufet in cartea recordurilor Guiness (478 de feluri de mancare). Cazare in Lima. 
14 17.05.2011 Lima • Ultima zi in Peru
Aceasta este ultima noastra zi in Peru si este dedicata vizitarii orasului Lima, denumit si "orasul regilor". Vom vizita Lima coloniala si Lima moderna, descoperind acest oras istoric si vibrant. Transfer la aeroport pentru zbor KLm cu plecare din Lima spre Amsterdam la ora 20:05. Se calatoreste in cursul noptii. 
15 18.05.2011 Amsterdam - Bucuresti
Sosire in Amsterdam la ora 15:30 si escala pana la ora 20:00 cand se pleaca spre Romania. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la 00:00. 


Tarife:

Tarif Special: 3 333 Euro/persoana in camera dubla sau tripla
Tarif Standard: 3 600 Euro/persoana in camera dubla sau tripla
Supliment single: 500 Euro

Grup minim 12 Persoane / Grup maxim 15 Persoane
Tariful special este valabil doar in cazul inscrierii pana la data de 01 Februarie 2011. Valoarea avansului pentru inscriere timpurie este de 100 Euro / persoana si este nerambursabila.

Tariful include:
- Bilet de avion Bucuresti-Lima si retur
- Bilete de avion interne Lima • Cusco si Juliaca - Lima
- Bilete de avion Cusco • Boca Manu si retur cu avion turboprop de mica capacitate
- 9 nopti cazare la hoteluri de 3 si 4 stele: 2 nopti Lima, 2 nopti Valea Sacra, 1 noapte Aguas Caliente, 3 nopti Cusco, 1 noapte Puno
- 3 nopti cazare in cabana in rezervatia naturala Manu.
- 1 noapte cazare la localnici intr-o casa privata din Taquille, insula pe Lacul Titicaca
- Mic dejun in fiecare dimineata
- Transferuri si vizite conform programului
- Taxe de intrare la toate obiectivele turistice din program
- 7 pranzuri si 5 cine
- Servicii de ghid local vorbitor de limba engleza pe toata durata excursiilor si transferurilor
- Servicii de ghid insotitor roman

Tariful nu include
- taxele de aeroport (375 Euro / persoana)
- alte mese care nu sunt incluse in program
- bauturile in cadrul meselor
- asigurarea medicala si asigurarea storno

Reduceri:
Strange un mic grup de prieteni si aveti parte de reduceri semnificative:
- reducere 5% pentru grup minim 4 Persoane
- reducere 6% pentru grup minim 6 Persoane

Orar de zbor • KLM:
04.05 Bucuresti Otopeni 06:00 • Amsterdam 07:50
Amsterdam 12:30 • Lima 18:10
17.05 Lima 20:05 • Amsterdam 15:30 (sosire pe 18.05)
18.05 Amsterdam 20:20 • Bucuresti 00:00

Detalii:

Acest circuit ne va purta pe urmele incasilor prin Cusco, Valea Sacra a Incasilor si la Machu Picchu pentru o lectie de istorie. Vom continua cu o lectie de biologie in Parcul National Manu, din bazinul sudic al Amazonului, cel mai bun sanctuar al junglei peruane. Traditiile locale sunt cel mai bine reprezentate in zona Lacului Titicaca, iar petrecerea unei nopti la o familie locala va fi ceva memorabil inainte de incheierea excursiei in Lima, unde trecutul istoric se imbina foarte bine cu atractiile moderne.

Detalii cazare:
Lima: Hotel Jose Antonio 4* Detalii: www.hotelesjoseantonio.com
Valea Sacra/ Satul Yucay: Sonesta Posada del Inca 3* Detalii: www.sonesta.com
Aguas Caliente: Hotel El Mapi 3* Detalii: www.elmapi.com
Cusco: Hotel Picoaga 4* Detalii: www.picoagahotel.com
Manu National Park: Manu Wildlife Centre Detalii: www.manu-wildlife-center.com
Puno: Sonesta Posada del Inca 3* Detalii: www.sonesta.com
Taquille: Casa locala

Conditii de inscriere/Modalitatea de plata a pachetului este:
- Pentru aplicarea reducerii de Early Booking este necesara plata unui avans de 100 de Euro / persoana pana la data de 01 Februarie 2011. Acest avans este nerambursabil. Diferenta pana la 50% din valoarea excursiei trebui achitata cu cel tarziu 45 de zile inainte de data plecarii
- Avans de 50% din valoarea excursiei in momentul inscrierii dupa expirarea perioadei de Early Booking.
- plata integrala inclusiv taxele de aeroport cu cel tarziu 21 de zile inainte de data plecarii.

Conditii de anulare:
•n cazul •n care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:
a) 45 % din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 45 - 30 de zile calendaristice •nainte de data plecării;
b) 75 % din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face •n intervalul 16-29 de zile •nainte de data plecării;
c) 100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face •ntr-un interval mai mic de 16 zile •nainte de plecare sau pentru neprezentarea la program

Observatii:
* Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii, asigurarea medicala si carnet de vaccinari internationale cu vaccinul impotriva febrei galbene efectuat.
* In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului
* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale

Rezervare & Informații contact
EXPLORE TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism EXPLORE TRAVEL:
  • Adresa: Strada Washington Nr 11A, Apt 01, Bucuresti
  • Telefon: 021-2334775

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.