Tel Aviv

Revelion 2013 Tel Aviv

Rezervare/contact

Ofertă publicată de BALI TOUR (031 4323730 / 0726132555 / 0765511409)

Tarife: de la 689 Euro /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
28.12.2012 - 02.01.2013 689 Euro 5 nopti demipensiune

Detalii:

REVELION TEL AVIV
Perioada: 28.12.2012 - 02.01.2013
Tel Aviv - Bethleem - Ierusalim - Haifa - Muntele Tabor - Nazaret - Lud
Transport: avion (Compania EL AL) & autocar

Ziua 1 (29.12.2011): BUCURESTI - TEL AVIV
Intalnire pe Aeroportul International Otopeni "Henri Coanda", la ora 08:30 cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa EL AL, Bucuresti (11:15) - sosire Tel Aviv ( 13:50). Tur panoramic al Tel Aviv-ului. Cina si cazare la Hotel Metropolitan 4*( similar) in Tel Aviv, zona supercentrala, aproape de litoralul Marii Mediterane.

Ziua 2 (30.12.2011): TEL AVIV - IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare auto: Tel Aviv - Ierusalim. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetatii. Muntele Maslinilor, vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cina si cazare la hotel 4* in Tel Aviv.

Ziua 3 (31.12.2011): TEL AVIV - BETHLEEM
Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului "Aparatoarea Bethleemului", facatoare de minuni); continuam cu Biserica Romano - Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau "Grota pruncilor ucisi".Coboram spre Marea Moarta. Intrare in Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Romaneasca si la Biserica Grec - Ortodoxa, unde se afla "Dudul lui Zaheu". Coboram la Marea Moarta (400m sub nivelul marii), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran, vechiul centru al Esenienilor. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Intoarcere la Tel Aviv. Cazare hotel 4*.
Ora 21.30-03.00. Participare la REVELION 2012, la un Restaurant de 5*Lux, din Tel Aviv. Se asigura transfer autocar. Program artistic, muzica, dans, surprize!

Ziua 4 (01.01.2012): TEL AVIV
Mic dejun intarziat. Program liber, plimbare pietonala pe minunata faleza a Tel Aviv-ului la Marea Mediterana/ shopping (la solicitare deplasare la renumitul bazar SUK HA CARMEL) sau (varianta) MALL AZRIELI. Cina si cazare hotel 4* in Tel Aviv.

Ziua 5 (02.01.2012): TEL AVIV - HAIFA
Mic dejun. Deplasare spre Nord pe tarmul Mediteranei, pana la Haifa, spledid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Mutelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii); vom privi Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Nazaret; vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Urcam pe Muntele Tabor (transfer maxi-taxi 5 euro/pers.), pentru a vizita Biseria Grec-Ordodoxa ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Continuam la Caana unde a avut loc prima minune din Galileea - transformarea apei in vin. Intoarcere la Tel Aviv, cina si cazare hotel 4*.

Ziua 6 (03.01.2012): TEL AVIV - LUD - BUCURESTI
Mic dejun. Program liber. Shopping. Ora 12.00, deplasare spre Lud, antica Lida cu vizitarea Bisericii Sfantului Gheorghe, unde se afla Moastele Sfantului, ca si lantul cu care a fost legat. Ora 14.15- transfer la Aeroportul International Ben Gurion, pentru formalitatile de plecare. Decolare cursa El Al LY 571, ora 17.15, cu aterizare la Bucuresti ora 20.05
VA DORIM EXCURSIE PLACUTA SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII !

PRET / persoana: 685 Euro (loc in camera dubla/tripla)
Supliment camera single: 250 EURO

Reducere copil 05-12 ani: 75 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport avion Compania EL-AL Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
- asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare;
- 5 nopti cazare cu mic dejun inclus la Hotel METROPOLITAN 4*(similar) la Tel Aviv
- 4 cine;
- intrari la obiectivele precizate in program;
- transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului
- ghid local, vorbitor de limba romana la pricipalele obiective din Israel, specializat in actiuni turistice si pelerinaje;
- insotitor roman de grup (Tour leader).

NU SUNT INCLUSE IN PRET, DAR SUNT OBLIGATORII:
- taxele de aeroport 155 euro / pers; se achita la agentie
- Masa Festiva de Revelion 2012 (cu program artistic): 120 EURO - oblugatorie, se achita la agentie;
- "Tips" (bacsisuri) obligatorii in zona: 20 euro/pers. Se achita la fata locului, reprezentantului agentiei locale;
- transfer maxi-taxi, Muntele Tabor 5 Eur/persoana (se achita separat, la fata locului).
- asigurare medicala, asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

GRUP MINIM: 36 persoane.
Supliment grup 28 - 35 pers: 19 EURO/persoana. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 2 saptamani inainte de data plecarii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- intre 45 si 31 zile inaintea plecarii: 20% din valoarea pachetului
- intre 30 si 25 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului
- intre 24 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului
- intre 19 si 15 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului
- mai putin de 15 zile: 100%.

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 persoane/transfer):
- 50 LEI/PERSOANA/SENS (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele
- 75 LEI/PERSOANA/SENS (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov

OBSERVATII:
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei (sa schimbe ordinea de vizitare a unor obiective sau sa inlocuiasca partial unele vizite).
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort in Israel, conform standardelor proprii;
- Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.
- La vizitarea obiectivelor monahale, se recomanda imbracaminte decenta (doamnele cu fuste, rochii, bluze cu manecuta, domnii pantaloni lungi, camasi).
- Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
- Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
- Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Bali Tour. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Servicii incluse

- transport avion Compania EL-AL Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;

- asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare;

- 5 nopti cazare cu mic dejun inclus la Hotel METROPOLITAN 4*(similar) la Tel Aviv
- 4 cine;

- intrari la obiectivele precizate in program;

- transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului

- ghid local, vorbitor de limba romana la pricipalele obiective din Israel, specializat in actiuni turistice si pelerinaje;

- insotitor roman de grup (Tour leader).

Rezervare & Informații contact
BALI TOUR Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism BALI TOUR:
  • Adresa: Mihai Bravu 6, Bucuresti
  • Telefon: 031 4323730 / 0726132555 / 0765511409

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.