Delta Dunarii

Vacanta Delta Dunarii-4 zile autocar-Iunie

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 1650 lei /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
13.06-16.06.2022 1650 lei 3 nopti demipensiune

Detalii:

Vacanta Delta Dunarii Perioada: 13.06-16.06.2022

Delta Dunarii: Jurilovca- Gura Portitei-Murighiol-Uzlina- Padurea Letea – Padurea Caraorman

Ai ce vizita, Delta Dunarii este pe locul doi in Europa ca intindere, dupa delta fluviului Volga, avand aproximativ 4180 Km2 , iar dar daca luam in considerare si complexul lagunar Razim – Sinoie si limanul Dunarii, aceasta suprafata se extinde la aproximativ 5500 Km2.

Un tinut exotic, unde poti vedea peste 1830 de specii de copaci si plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluste,11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 350 de specii de pasari si 44 de specii de mamifere, foarte multe dintre acestea fiind declarate specii unice si monumente ale naturii. Si sa nu uitam ca in apele sale traiesc 133 de specii de pesti, ce constituie o sursa importanta de hrana pentru pasari si mamifere acvatice precum si o importanta resursa stiintifica si economica.

Aici vei avea ocazia sa intalnesti la un loc toate speciile vegetal-lacustre ale Europei, ce se reflecta in medii de viata multiple: vegetatia plutitoare submersa, vegetatia riverana ce se formeaza pe marginea inundabila a baltilor si lacurilor, vegetatia de pajisti a grindurilor marine, vegetatia zonelor de saraturi si a zonelor cu apa temporara.

Vei vedea un tinut ce reprezinta cel mai important loc de popas pentru pasarile migratoare ce calatoresc intre regiunea tropicala si cea arctica, cinci din cele mai importante drumuri de pasaj trecand pe aici. In afara de speciile migratoare, aici cuibaresc si un mare numar de specii rare, ca oaspeti de vara, dupa cum altele, oaspeti de iarna, clocesc in nordul Europei si vin sa-si petreaca iarna in Delta.

Dintre cele peste 350 de specii de păsări care vieţuiesc în Delta Dunării, cca.300 migrează în fiecare an: pelicani, egrete, starci-lopătari, cormorani şi foarte multe păsări mai mici. Multe dintre aceste pasari cu siguranta te vor insoti de-a lungul plimbarilor tale cu barca.
Vino cu noi si te vei convinge de frumusetea inegalabilei Delte a Dunarii…Vacanta Deelta Dunarii 4 Zile Autocar, Demipensiune, Excursia la Letea inclusa Si Transferuri Incluse

PRET SPECIAL : 1450 lei/PERSOANA*

*pret valabil pentru primii 6 turisti inscrisi

PRET standard: 1650 lei/persoana/sejur

Supliment camera single: 275 lei/sejur

Avem varianta de cazare la Vila in cadrul Complexului Cormoran 3* pentru 4 persoane! Pentru disponibilitate si pret va rugam sa ne contactati!
Vacanta Delta Dunarii

ZIUA 1 (DUMINICA, 13.06.2022): Plecare din Bucuresti cu autocarul ora 05.00. Sosire Jurilovca. Jurilovca intemeiata de lipoveni in sec XIX, astazi are cea mai mare comunitate de pescari din Delta. Transfer cu barca (contracost dus-intors) Jurilovca-Gura Portitei. Plaja si baie la Marea Neagra – Gura Portitei. Gura Portitei este un sat de vacanta situat pe fasia ingusta de pamant dintre lacul Golovita si Marea Neagra. Zona reprezinta o parte a rezervatie biosferei Delta Dunarii. Initial sat pescares si cherhana Gura Portitei (Portita) este cunoscuta azi ca una dintre cele mai retrase si linistite destinatii turistice de pe litoralul romanesc. Transfer cu barca Gura Portitei – Jurilovca ora 15.30. Plecare spre Murighiol. Transfer cu barca Murighiol-Uzlina. Cina si cazare Hotel Cormoran 3*/similar, Uzlina.

ZIUA 2 (LUNI, 14.06.2022): Mic dejun. Excursie cu ambarcatiune rapida cca 7-8 ore: Uzlina – Canal Uzlina – Lac Uzlina – Lac Isac – Canal Litcov – Canal Ceamurlia – Canal Caraorman – brat Sulina – Crisan – Dunarea Veche (marele M) – Canal Magearu – Letea – retur Uzlina. Vizitarea padurii Letea cu mijloace auto tip safari (aprox 35 lei/pers + 5 lei/pers taxa de acces in padurea Letea). Padurea Letea este unica, padure cu climat subtropical care se imbina cu un peisaj desertic, fiind cea mai veche rezervatie naturala din Romania din 1938. Veti putea admira fasii de padure(hasmacuri) dezvoltate printre dunele de nisip ; aici traiesc 500 specii de plante 3000 de specii de animale;

puteti admira copaci cu trunchiurile noduoase si contorsionate, aplecate inspre apa, lianele atarna ca in peisajele exotice, stejari seculari; cai salbatici si salbaticiti ; numeroase specii de pasari; lacuri saline impresionante. Optional masa la gospodarie traditionala 65 lei/persoana. Cina si cazare Hotel Cormoran 3*/similar, Uzlina.
Vacanta Delta Dunarii

ZIUA 3 (MARTI, 15.06.2022): Mic dejun. Timp liber la dispozitie – va puteti bucura de baie in cele 2 piscine ale hotelului sau puteti plati la receptia hotelului excursie cu barca la padurea Caraorman (cca 140 lei/pers). Padurea Caraorman (Padurea Intunecata, in limba turca) este vestita pentru frumusetea stejarilor imbratisati de lianelele cataratoare. Atractia principala e Stejarul Ingenunchiat, cel mai batran si mai impesionant din Delta Dunarii, cu o circumferinta de 4 m si o vechime estimata de peste 400 de ani. Cina si cazare Hotel Cormoran 3*/similar, Uzlina.

ZIUA 4 (MIERCURI: 16.06.2022): Mic dejun. Transfer cu barca Uzlina-Murighiol. Transport autocar Murighiol-Bucuresti.

Situat pe o insula din Delta Dunării in localitatea Uzlina (bratul Sf. Gheorghe), complexul hotelier Cormoran oferă piscine în aer liber, o zonă de relaxare cu saună şi un centru de fitness. Sunt disponibile 2 restaurante, iar în cadrul proprietăţii puteţi degusta peşte proaspăt. Camerele hotelului Cormoran 3* ofera TV, telefon, aer conditionat si baie proprie.


Inscrere si plata
AVANS 50% la inscriere,

– DIFERENTA cu 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

Nota


– Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile romanesti in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

* Avem varianta de cazare la Vila in cadrul Complexului Cormoran 3* pentru 4 persoane! Pentru disponibilitate si pret va rugam sa ne contactati!

– Prezentul program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 30 persoane

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil.

– Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Preturile la excursiile optionale pot fi mai mari decat cele cumparate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si, dupa caz, ghid local. Pretul excursiilor este calculat, de regula, pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd.

– Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la plecarea in excursie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, etc.

– Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la pisina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui Calator o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Servicii incluse

– Transport autocar licentiat 2* Bucuresti-Jurilovca -Murighiol-Bucuresti;

– Transfer cu barca de la Murighiol la Uzlina si retur;

– 3 nopti cazare, loc in camera dubla standard Hotel Cormoran 3*/similar, Uzlina;

– masa demipensiune (mic dejun si cina, ambele tip bufet);

– excursie cu barca rapida Letea; cca 7-8 ore,

– Asistenta turistica .

Servicii opționale

Taxa ARBDD de intrare in rezervatia Delta Dunarii – 20 lei/persoana (se achita OBLIGATORIU in agentie);

– Transfer cu barca Jurilovca-Gura Portitei – Jurilovca, (aprox 65 lei/pers, dus intors, se va plati la fata locului),

-Transport auto Padurea Letea, (aprox 35 lei/pers, dus-intors, se va plati la fata locului),Taxa de acces in padurea Letea 5 lei/persoana;

– Dejun la gospodarie traditionala Letea, masa tip bufet: 65 lei/persoana;

– Taxa locala;

– orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.