Gura Humorului

Paste in Bucovina 4 zile - Hotel Best Western Bucovina 4*

Rezervare/contact

Ofertă publicată de TOTAL REISEN & JAGD (021 - 2102242)

Tarife: de la 840 RON /persoană/sejur

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
02.04-05.04.2010 840 RON 3 nopti demipensiune

Detalii:

840 LEI / persoana
Romania - GURA HUMORULUI



Durata 3 nopti / 4 zile
Categorie cazare Hotel 4****
Transport nu se ofera
Masa demipensiune
Descriere
Perioada: 02.04-05.04.2010
Hotel Best Western Bucovina 4*-aflat in orasul Gura Humorului, la 5 km distanta de manastirile Voronet si Humor, inconjurat de domoalele obcini.
Dotari generale: restaurant -3 restaurante - cu specific romanesc, italian si chinezesc, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, Lobby bar- 60 locuri, bar- terasa.
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par.
Număr total camere: 130
Single: 38, Duble: 84 - 60 camere cu doua paturi si 24 camere cu pat dublu, 2 camere VIP, Apartamente: 2, Apartmente junior: 4

Tarif: 840 lei/persoana/ loc in camera dubla standard/ sejur
990 lei/ persoana/loc in camera confort ( sauna, jacuzzi)/ sejur
1200 lei/persoana/loc in camera premier ( sauna, jacuzzi, minibar)/ sejur
1650 lei/ persoana/ loc in camera family ( sauna, jacuzzi)/ sejur
Facilitati copii:
294 lei/ supliment masa copil cazat in camera parintilor.

Servicii incluse

- 3 nopti, cazare
- masa: mic dejun
Vinerea Mare, 2 Aprilie: Bun venit in Bucovina! Cină bufet de post in Vinerea Mare.
Sambata Pastelui, 3 Aprilie: Meşteşugul încondeierii ouălor de Paşte: un artizan al locului vă va iniţia în arta ouălelor "muncite" şi a simbolurilor străvechi : floarea Paştelui, cărarea ciobanului, brâul şi desagii popii...
Cină bufet de post urmată după Înviere de o masă cu meniu tradiţional bucovinean de Paşte: cighir (drob), ouă roşii, jambon, sfeclă roşie iuţită cu hrean, friptură de miel, pască, "babă", afinată, vin şi ... muzică.
Slujba de Înviere la Mănăstirile din Bucovina va fi una cu totul specială, anul acesta puteti lua Lumina Sfântă adusă direct de la Ierusalim!
Duminica Pastelui, 4 Aprilie: Dimineata vom lasa la vrerea dumneavoastra ora trezirii: cei evlaviosi se pot trezi inainte de cantatul cocosilor pentru a merge cu cosul la sfintit, dupa obiceiul locului, iar cei ce se trezesc mai pe tarzior, pot veni la masa de dimineata pana la ora 12...
Dupa amiaza, puteti sa va indreptati pasii spre manastirile Putna, Moldovita, Sucevita, Voronet si Arbore, unde vor rasuna "cantece de toaca si de clopote". Tot azi, la toate bisericile si manastirile din Bucovina, este obiceiul de a merge la slujba de miruit.
Mai pe inserat, va poftim la Cina Câmpeneasca cu taraf şi dansatori, borş de bureţi în pâine, brânzeturi de stână cu ceapa verde şi ridichi proaspete, ţepuşe, ciuperci, ceafă de porc şi mici la grătar, mămaliguţă coaptă, cartofi la ceaun, vin, ţuică fiartă şi cozonac de casa. Invitati speciali: taraful si dansatorii Ansamblului Ciprian Porumbescu

Servicii opționale

Servicii neincluse
Coşul Pascal cu ştergar şi bucate sfintite: 30 euro/cos. Obiceiul locului spune că aceste bucate se consumă de dimineaţă, în mijlocul familiei, pentru ca dacă careva s-ar rătăci să îşi amintească cu cine a mâncat şi să îşi regăsească calea spre casa; - orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 



Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.