Tulcea

Hotel Plutitor

Adresa: Faleza Tulcea

Repere: Dana Tulco

Hoteluri Plutitoare

Pe scurt: Liniste... Confort... Discretie...

* Este o casa plutitoare
* Confortul de 4****
* Putem ajunge oriunde in Delta Dunarii cu ele
* Au in dotare barci cu motor pentru agrement
* Aparate si plase contra tantari
* Televizor (satelit) in fiecare camera
* Bar bine aprovizionat si bucatarie deltaica
* Videoproiector si sistem home-cinema
* Sistem audio si sonorizare pentru evenimente
* Terase acoperite si terase de plaja
* Intr-un cuvant facem un turul Deltei cu o casa plutitoare

De ce ati opta pentru hoteluri plutitoare?

Ei bine, cel mai important atu este faptul ca hotelurile plutitoare se pot deplasa in mijlocul naturii; practic mutam dormitorul, restaurantul si terasa unde ne place mai mult iar daca va veti trezi cu o alta priveliste in fata decat cea cu care v-ati obisnuit, sa nu fiti surprinsi: in mod sigur ati plutit si va indreptati spre alte lacuri sau canale. Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care am dezvoltat aceste hoteluri plutitoare si nu am optat pentru hoteluri statice terestre.

Hotelurile plutitoare "Anda 1" si "Anda 2" sunt clasificate de Ministerul Turismului si Mediului la categoria 4 **** . Ambele hoteluri au certificarile necesare si indeplinesc toate standardele Uniunii Europene in materie de confort si siguranta .

Navele sunt construite cu cate 3 punti : prima punte fiind alocata camerelor de cazare, pe a 2 a punte se afla restaurantul , bucataria si 2 terase iar a 3 a punte este rezervata unei terase special amenajata pentru plaja cu sezlonguri.

Fiecare hotel dispune de cate 9 dormitoare duble dotate fiecare cu incalzire, aer conditionat, grup sanitar propriu, aparate si plase contra tantari si televizor .

Restaurantul este la fel de confortabil avand parte de dotari similare (aer conditionat, incalzire, aparate si plase contra tantari) dar dispune si de un bar bine aprovizionat, videoproiector si sistem home-cinema.

Bucataria este utilata dupa norme stricte sanitare si dispune de un personal calificat si foarte bine pregatit in prepararea mancarurilor cu specific dobrogean oferind clientilor o experienta gastronomica deosebita. Meniul oferit este foarte variat, si va recomandam cu incredere, mancarurile din peste: bors de peste, stiuca umpluta , plachie de peste, batogul de peste, salata de icre etc ...

Terasele sunt foarte primitoare avand destul loc pentru a organiza o petrecere fiind dotate cu sonorizari si jocuri de lumini, iar in timpul croazierelor sunt locurile ideale pentru a admira, fotografia sau filma peisajele deltei, iar pentru a va putea relaxa si deconecta aveti la dispozitie si terasele special amenajate pentru plaja.Cazare Tulcea:

Cazare

-Hoteluri Plutitoare 4 ****
-7 camere duble + 2 matrimoniale insumand un numar de 18 locuri
- grup sanitar pentru fiecare camera
- apa calda in permanenta
- energie electrica produsa de grupul electrogen propriu
- aer conditionat in toata unitatea de cazare
- instalatie impotriva tantarilor
- sala de conferinte cu TV Satelit si video proiectie
- tv satelit si mini bar in fiecare camera
- bar aprovizionat cu bauturi diverse
- bucatarie proprie
- terase acoperite in pupa si prova pontonului
- terasa de plaja pe hotelul plutitor
- barci cu motor pentru excursiile pe canale
- salupa rapida pentru ski nautic
- ambarcatiune proprie BM - salupa pentru croaziera
- personal la dispozitie in nr de 6 persoane
- tancuri apa potabila de 10 tone
- depozit frigorific de alimente
- salupa rapida pentru ski nautic
- barci cu motor si catamarane proprii pentru excursiile pe canaleRestaurant

Programul fiecarui sejur cat si meniul il stabilim in functie de dorintele oaspetilor si de numarul de zile ce se vor petrece im Delta Dunarii
• hotelul ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii
• meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne
• in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre negre, icre de crap, icre de stiuca, icre de morun, pastruga la gratar, pui de balta, scrumbii la gratarAlte servicii

Servicii si Dotari Agrement Hoteluri Plutitoare

Pe scurt:

Agrement: Barci cu rame, barci cu motor, salupe rapide, ponton catamaran, banana agrement, sky nautic .
Pescuit: echipament pescuit, autorizatii, momeli naturale si artificiale, ghizi .
Birdwatching: ghizi specializati, transport silentios .
Teambuilding: organizare logistica, pana la 108 locuri de cazare, propunere programe (indoor si outdoor).

Fiecare hotel plutitor detine o baza de agrement proprie completata de o serie de servicii puse la dispozitia clientilor pentru a permiteorganizarea si desfasurarea excursiilor si activitatilor in cele mai bune si sigure conditii.

Pentru transport si plimbari pe canale se pot folosi de la simple barci cu rame, barci cu motoare electrice pana la salupe rapide, catamarane fiind insotiti de marinari si /sau ghizi specializati in functie de tipul excursiilor. In materie de divertisment, pentru putina adrenalina aveti si posibilitatea de a inchiria o banana sau de a face sky nautic.

Pescarilor de ocazie sau profesionisti le putem oferi echipamentul necsar si autorizatiile (sau cel putin obtinerea lor), momeli naturale pentru orice specie de peste, testarea si amenajarea locurilor de pescuit cat si informatii utile oricarui pescar. Persoanele incepatoare pot face o initiere in tainele pescuitului indrumarea fiind asigurata de marinarii nostri experimentati nascuti si crescuti in Delta Dunarii.

Iubitorilor de natura sau pasionatii de birdwatching le putem asigura ghizi specializati si transport perfect silentios pentru a putea patrunde in cele mai salbatice locuri fara a afecta forma si imaginea peisajelor.

Daca optati pentru organizarea unor proiecte mai ample fie conferinte, seminarii, teambuilding, training-uri va putem fi de folos in organizarea si rezolvarea problemelor de logistica punand la dispotitia dumneavoastra pana la 72 de locuri de cazare pe hoteluri plutitoarede la 300 RON
1

Ofertă publicată de Hotel Plutitor

Perioada Tarif/noapte Camera Masa  
01. 03.2009 - 30.05.2009 300 RON /persoana double all inclusive oferta valabila pentru grupuri de 18 pers 
01.06.2009 - 30 .09.2009 310 RON /persoana double all inclusive oferta valabila pentru grupuri de 18 pers 

Telefon rezervări: 0745832995

2

Ofertă publicată de Liscom

Perioada Tarif/noapte Camera Masa  
01 .01 2012 -01.01.2014 75 Euro /persoana double pensiune completa valabil pentru grupuri 

Detalii tarif:

Servicii incluse: cazare (copii pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate in camera cu parintii) 3 mese / zi croaziera in Delta Dunarii cu hotel plutitor barcile cu rame la dispozitia clientilor barci cu motor (2 ore / zi) apa minerala si cafea ustensile pescuit taxe (A.R.B.D.D, Politia de frontiera, taxe portuare) - Servicii suplimentare disponibile (optionale): inchirieri barci cu motor si salupe rapide momeli pescuit bar non-stop meniu dietetic si vegetarian (precomanda) asigurare medicala agrement banana agrement sky nautic

Alte specificatii:

Turul Deltei Dunarii in 8 zile cu ponton plutitor,tur delta dunarii,rezerva 7 nopti si platesti doar 6 nopti in croaziera prin Delta Dunarii PE SCURT: - programul (8 zile si 7 nopti) este destinat grupurilor de 18 sau 36 persoane (TARIFE 18 pers pe un hotel plutitor). Oferta Paste in Croaziera pe Dunare Oferta de mini vacanta de Rusalii 2012 Oferta august Sfanta Maria ziua Marinei Oferta de Toamna 15 oct - 15 dec 2012 Oferta 1 Mai in Delta Dunarii 2012 OFERTA TOAMNA 2012: -Rezerva o croaziera de 7 nopti in Delta Dunarii pe hoteluri plutitoare platesti doar 6 nopti profita de aceasta oferta in 2012 )croaziera cu hotel plutitor delta dunarii Nota In cazul in care grupul este de 16-18 pers data inceperi sejurului este fixata de grup ,in cazul in care sunt 6-10 pers data va fi fixata de majoritate grupului - Servicii incluse: cazare (copii pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate in camera cu parintii) 3 mese / zi croaziera in Delta Dunarii cu hotel plutitor barcile cu rame la dispozitia clientilor barci cu motor (2 ore / zi) apa minerala si cafea ustensile pescuit taxe (A.R.B.D.D, Politia de frontiera, taxe portuare) - Servicii suplimentare disponibile (optionale): inchirieri barci cu motor si salupe rapide momeli pescuit bar non-stop meniu dietetic si vegetarian (precomanda) asigurare medicala agrement banana agrement sky nautic Traseul se va desfasura astfel: Tulcea Murighiol - Uzlina - Lac Isac - Garla Perivolovca - Buclele de la km 30 - 40 Lac Erenciuc - Sf. Gheorghe cu iesire la Marea Neagra - Canalul Tataru Lacul Rosu si Rosulet - Canalul Bosulca - Oras Sulina cu iesire la Marea Neagra Padurea Letea - Dunarea Veche - Crisan - Lac Bogdaproste si 3 Iezere - Mila 23 Lac Ligheanca - Lac Fortuna - Baclanesti - Lac Nebunul - Canal 36 - Tulcea Prima zi : Imbarcare pe hotelul plutitor, servirea cocktailu-lui de primire, cazare, informare asupra desfasurarii programului si a traseului turistic. Program de voie. Se serveste pranzul desprindere de la mal inceputul croazierei in Delta Dunarii cu plecare pe Bratul Sf. Gheorghe si intrare pe canalul Litcov, vizitarea lacurilor Isac, Gorgova si Gorgovat innoptarea pe hotel cu cina. A doua zi: Servirea micului dejun, Continuarea traseului cu vizitarea lacului Isac, Uzlina unde puteti filma sau fotografia varietatea mare de pasari (pescarilor li se vor inmana ustensile de pescuit si momeli) Servirea pranzului Vizitarea obiectivelor turistice din localitatea Uzlina, in zona existand cea mai mare colonie de cormorani de pe bratul Sf Gheorghe, pe lacul Pojarnia, cu aspect deltaic specific zonelor pescaresti organizare plimbari cu barcile cu motor sau barcile cu rame pe japsa Durnoleapca, lac Isacel, canal Isac I, lacul Chiril cu jepcile din imprejurimi. Intoarcere din excursie pe hotel. Servirea cinei program de voie (concurs de dans cu premii) se innopteaza pe hotelul plutitor langa localitatea Uzlina. A treia zi: Servirea micului dejun. Continuarea traseului pe Bratul Sfantul Gheorghe cu acostare in gura canalului Perivolovca scopul este vizitarea garlei si canalului Perivolovca, lacului Taranova, lacul Pojarnia si lacul Gorgosel. Servirea pranzului Pontonul se deplaseaza pe bratul Sf. Gheorghe cu admirarea buclelor 4, 5 si 6 dintre km 30 40 reprezentand cele mai salbatice zone din Delta Dunarii acostare in gura lacului Erenciuc (lac strict protejat unde sunt situate coloniile de pelicani) concurs de pescuit la crap la km 20 unul din cele mai bune locuri de pescuit la crap din Delta Dunarii. Servirea cinei Innoptare pe hotel A patra zi: Servirea micului dejun. Continuarea traseului pana in localitatea Sf. Gheorghe, cu vizitarea localitatii, vizitarea Complexului Turistic loc unde s-a desfasurat festivalul de film Anonimul , si a bisericilor lipovenesti cu arhitectura de stil vechi. Servirea pranzului. Imbarcare in barcile cu motor unde vom acosta pe plaja Marii Negre ( pentru a face plaja) optional se poate vizita una din cele mai faimoase insule ale Deltei Dunarii, insula Sacalin si a farului vechi. Pentru amatorii de pescuit sportiv zona ofera posibilitati de pescuit la crap, somn, salau, stiuca, platica, biban, caras, rosioara, lin. Imbarcare pe hotel servirea cinei pasari in delta dunarii foto delta A cincea zi : Servirea micului dejun. Continuarea traseului pe canalul Tataru cu vizitarea lacurilor Rosu si Rosulet se poate opta pentru ancorarea hotelului pe lac si imbarcarea pe barci cu motor, cu vizitarea plaurilor plutitori de pe lacuri. In timpul traversarii lacului Puiu se poate servi pranzul iesire in canalul Caraorman cu vizitarea grindului Caraorman dupa care se ajunge la localitatea Crisan amplasata pe bratul Sulina si ne indreptam catre localitatea Sulina pentru vizitarea obiectivelor turistice aflate aici cum ar fi: Bisericile si pietrele funerare din cimitirul vechi al orasului, farul vechi si palatul Comisiei Europene a Dunarii. Servirea cinei si innoptarea pe hotel. A sasea zi : Servirea micului dejun calatorie pe bratul Sulina intrand pe Dunarea Veche si pe canalul Magearu unde vom debarca de pe hotel si ne vom imbarca in barci cu motor avand ca obiectiv vizitarea Padurii Letea,Servirea pranzului ne indreptam catre lacurile Bogdaproste si Trei Iezere unde se vor organiza concursuri cu barci cu motor, ski nautic Servirea cinei si intoarcere pe Dunarea Veche de unde vom avea ca obiectiv a doua zi vizitarea localitatii Mila 23 innoptare pe hotel. A saptea zi : Servirea micului dejun Vizitarea satului Mila 23 Considerat drept punctul de mijloc al triunghiului format de cele trei brate ale Dunarii unde satul vechi a stiut sa-si pastreze farmecul arhaic, oferind si astazi o imagine fidela a satelor pescaresti de alta data si a unui mod de viata neschimbat de secole. Servirea pranzului - traditionalul bors pescaresc care va fi servit pe malul lacului Furtuna - transfer in barcile cu motor pentru vizitarea Lacurilor Rotund, Baclanestii Mari si Lacul Ligheanca unde se vor organiza concursuri de pescuit Servirea cinei si dupa aceasta se va organiza un foc de tabara si petrecerea de ramas bun Innoptare pe hotel. A opta zi : Servirea micului dejun Continuare pe canalul Sontea cu vizitarea lacului Nebunu, lac stric protejat de Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.Servirea pranzului in timp ce hotelul se deplaseaza pe garla Sontea Noua cu iesire in canalul 36 in apropiere de orasul Tulcea. Acostare in Portul Turistic Tulceacormoranii in delta dunarii,pasari in delta dunarii,fotografii pasari delta dunarii Nota: Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor Observatii: - Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile - Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului - Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare) - Transferuri la cerere

Telefon rezervări: 0745832995

Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.