Circuite turistice

CIRCUIT 2012 SUA & CANADA - COASTA DE EST

  • Circuit in: SUA 
  • Durata: 16 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: Hotel 4* 
  • Pret: 2860 Euro / persoană

Traseu:

BUCURESTI - TORONTO - NIAGARA - TORONTO - OTTAWA - MONTREAL - QUEBEC - BOSTON - NEW YORK - PHILADELPHIA - WASHINGTON - MUNCHEN - BUCURESTI

Tarife:

Perioada 25.05 - 09.06.2012
TARIF: 870 EURO + 2.860 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 1.320 USD

Detalii:

S U A & C A N A D A - COASTA DE EST

Canada, a doua tara ca marime din lume, va asteapta sa-i decoperiti orasele moderne dar si zonele pline de incarcatura istorica. O tara impresionanta prin peisajele variate si spectaculoase, prin varietatea de culturi care s-au adunat aici si prin tenacitatea oamenilor! Veti parcurge partea engleza vizitand Toronto si Ottawa pentru ca apoi sa o comparati cu cea franceza din Montreal si Quebec care este considerat orasul artei si al poeziei. Continuati cu "visul american" strabatand coasta estica a SUA, acolo unde natiunea Americana si-a trait primele momente. De la Boston, sediul celei mai prestigioase universitati americane, pana la New Yorkul cu celebrii sai zgarie nori, de la Philadelphia cea plin de istorie pana la capitala Washington DC, toate va asteapta sa petreceti o primavara incantatoare pe meleaguri nord americane!

Perioada 25.05 - 09.06.2012

ZIUA 1 / 25.05.2012: BUCURESTI - TORONTO
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul LH 1423 (06:05 / 07:35) si mai departe spre Toronto cu LH 470 (14:15 /16:50). Sosire la Toronto si transfer la hotel Westin Harbor Castle 4* (sau similar). Cazare.
ZIUA 2 / 26.05.2012: TORONTO - NIAGARA - TORONTO
Mic dejun. Excursie de o zi la Cascada Niagara, o spectaculoasa minune naturala, datorita caderii de apa de la 53 m inaltime, cu un debit impresionant, care ajunge in timpul verii, la 2800 mc/sec, intinsa pe o perdea de 790 m (pe partea canadiana). Excursia include o plimbare cu vaporasul pe sub cascada Maid of the Mist. Puteti face apoi o vizita in Skylon Tower pentru o vedere panoramica asupra cascadei. Timp liber pentru cumparaturi. Intoarcere la Toronto pentru cazare.
ZIUA 3 / 27.05.2012: TORONTO
Mic dejun. Tur panoramic de oras in Toronto, metropola cosmopolita, cu cea mai densa populatie din Canada, incluzand Cartierul Financiar, strada Yonge, Forest Hill, Chinatown, Piata St. Lawrence, Primaria Veche si Noua, Cladirea Parlamentului, Universitatea. Dupa-amiaza puteti urca (optional) in turnul televiziunii CN Tower situat la 553 m inaltime, de unde veti avea o frumoasa priveliste asupra intregii regiuni. Cazare in Toronto.
ZIUA 4 / 28.05.2012: TORONTO - OTTAWA
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Ottawa, capitala Canadei, situata pe malul Canalului Rideau. Orasul bilingv (engleza si franceza), este un conglomerat de culturi si natiuni diferite. Tur panoramic de oras care include Dealul Parlamentului, strada Sparks, Rideau Hall, Laurier House, Monetaria Regala. Cazare in Ottawa, hotel Travel Lodge Hotel 3* (sau similar).
ZIUA 5 / 29.05.2012: OTTAWA - MONTREAL
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Montreal, oras sofisticat, avangardist, cea de-a treia mare aglomeratie urbana din lume vorbitoare de limba franceza, dupa Paris si Kinshasa. Tur panoramic de oras care include Underground City cu peste 32 km de tuneluri ce gazduiesc centre comerciale, hoteluri, banci si muzee, dar si statii de metrou si autobuze. Continuam cu Piata Jacques Cartier, Biserica Notre Dame, Mount Royal, zona rezidentiala,Universitatea McGill,Stadionul Olimpic si vechiul port. Cazare in Montreal la hotel Lord Berri 3* (sau similar).
ZIUA 6 / 30.05.2012: MONTREAL - QUEBEC
Mic dejun. Optional, in cursul diminetii, vizita la unul dintre numeroasele muzee ale orasului: Muzeul de Arta (care gazduieste lucrari de Rembrand, Goya, Cezanne) sau Muzeul de Istorie, o plimbare prin Gradina Botanica sau prin Centrul Vechi al orasului. Dupa-amiaza, plecare spre Quebec City, asezat pe un promontoriu pe malul raului Saint Lawrence, oras romantic care a conservat cultura francofona si spiritul european, unul dintre cele mai indragite orase de pe continentul nord-american. Cazare la hotel Pur 4* (sau similar).
ZIUA 7 / 31.05.2012: QUEBEC
Mic dejun. Turul orasului Quebec, considerat a fi inima Canadei franceze, in timpul caruia vom vedea orasul vechi cu zidurile fortificate, singurele din America de Nord, Cartierul Latin, Catedrala Notre - Dame de Quebec, Primaria, Chateau Frontenac, Place d"™Armes, Cap Diamant, Place Royale, stradutele inguste pitoresti cu case de piatra de pe malul Raului St. Laurence. Ziua continua cu o excursie la fascinanta cascada Montmorency cu o inaltime de 84 m, al carei nume aminteste de ducele de Montmorency, vicerege al Noii Frante, si cu vizitarea altarului Sf Anne de Beaupre, cu splendidele mozaicuri care il decoreaza. Seara, intoarcere in Quebec pentru cazare.
ZIUA 8 / 01.06.2012: QUEBEC - BOSTON
Mic dejun. Continuam traseul spre sud, trecem frontiera inapoi in S.U.A, tranzitand cele doua state nordice Vermont si New Hampshire, pentru a ajunge la Boston, cel mai mare oras din Massachusetts, unul dintre cele mai vechi orase din Statele Unite. Bostonul este considerat neoficial, capitala regiuni istorice New England, datorita impactului economic si cultural pe care il are.Spre exemplificare, Bostonul are acum al doilea cel mai mare Skyline din nord-est (dupa New York). Sosire in cursul serii si cazare in Boston la hotel Courtyard Downtown/Tremont 3* (sau similar).
ZIUA 9 / 02.06.2012: BOSTON
Mic dejun. Tur panoramic al orasului care include: Freedom Trail, Beacon Hill, Back Bay, Trinity Church, Old State House, Quincy Market, Cambridge Common, Fanueil Hall. Plimbare pe jos prin campusul Universitatii Harvard, cea mai veche universitate din SUA, unde au studiat opt dintre presedintii Statelor Unite si numerosi laureati ai Premiului Nobel. Cazare in Boston.
ZIUA 10 / 03.06.2012: BOSTON - NEW YORK
Mic dejun. Dimineata, timp liber pentru cumparaturi in Quincy Market. Plecare cu autocarul spre New York, orasul contrastelor si al simbiozei culturilor mondiale, cel mai populat oras din Statele Unite, zona sa metropolitana fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. New Yorkul este de asemenea considerat unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda, fiind de mai bine de un secol unul dintre centrele mondiale importante de comert si finante. Sosire in cursul dupa-amiezii. Cazare in New York la hotel Milford Plaza 3* (sau similar).
ZIUA 11 / 04.06.2012: NEW YORK
Mic dejun. Zi dedicata New York-ului, cunoscut si sub denumirea de "The Big Apple", metropola cu cea mai mare densitate de locuitori din Statele Unite, care are peste 19,2 milioane de rezidenti pe o arie de 830 km². Tur panoramic de oras care include: World Trade Center, locul unde au fost Turnurile Gemene, considerat a fi "punctul Zero", Broadway, Carnegie Hall, Sediul ONU (exterior), Chinatown, Little Italy, Wall Street, Statuia Libertatii - vedere de pe vaporas, Central Park, Centrul Rockefeller si Empire State Building (optional se poate urca la observator la etajul 102). Cazare in New York.
ZIUA 12 / 05.06.2012: NEW YORK
Mic dejun. Zi libera in New York. Va recomandam o vizita la unul dintre faimoasele muzee ale orasului: Muzeul Metropolitan (unul dintre cele mai importante muzee de arta din lume, avand in colectiile sale peste doua milioane de piese, impartite in 19 sectiuni departamentale), Muzeul de Arta Moderna, Muzeul Guggenheim (dedicat exclusiv artei contemporane, gazduit in eleganta si controversata constructie proiectata de Frank Lloyd Wright, ea insasi o opera de arta), etc. Cazare in New York.
ZIUA 13 / 06.06.2012: NEW YORK - PHILADELPHIA - WASHINGTON
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Philadelphia, unde vom face un tur al orasului care a dat Americii, Declaratia de Independenta, fiind capitala tarii timp de zece ani, la sfarsitul sec. al XVIII- lea. Vizitarea salii in care s-a semnat Declaratia de Independenta a Statelor Unite precum si vizitarea Pavilionului care gazuieste "Liberty Bell". Deplasare spre Washington unde vom ajunge in cursul serii, pentru cazare la hotel Marriott Wardman Park 3* (sau similar).
ZIUA 14 / 07.06.2012: WASHINGTON
Mic dejun. Zi dedicata Washingtonului D.C., Capitala Americii, unde vom vizita cele mai importante obiective turistice, culturale si politice: Cladirea Capitoliului - exterior, Cladirea FBI, Triunghiul Federal, Elipsa, Cladirea Arhivelor Nationale, Muzeul Smithsonian - exterior, Casa Alba - exterior, Memorialul Jefferson, Monumentul George Washington, Embassy Row si Cimitirul Arlington. Cazare in Washington.
ZIUA 15 / 08.06.2012: WASHINGTON - MUNCHEN
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizitarea unuia dintre faimoasele muzee ale capitalei americane. Transfer la aeroport pentru plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 415 (22:05 / 12:30).
ZIUA 16 / 09.06.2012: MUNCHEN - BUCURESTI
Sosire la Munchen ora 12:30 si plecare mai departe spre Bucuresti cu LH 1645 (15:40 / 18:35).

TARIF: 870 EURO + 2.860 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 1.320 USD
(tariful este valabil pentru un grup de minim 20 turisti, pt. 15-19 turisti, tariful se majoreaza cu 260 usd)
NOTA: Tariful excursiei a fost calculat la paritatea euro/dolar american, respectiv canadian, valabila in luna decembrie 2011; in cazul modificarii acestei paritati cu mai mult de 3% in favoarea dolarului, tariful se modifica corespunzator
TARIFUL INCLUDE:
- transport cu avionul pe rutele Bucuresti - Paris - Toronto, Washington - Paris - Bucuresti
- transport cu autocarul pe teritoriul SUA si Canadei
- 14 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
- tururi de oras cu ghizi locali in Boston, Quebec, Montreal, Ottawa, Toronto, Washington, Philadelphia si New York
- conducator roman de grup
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport pentru zborurile internationale: 430 euro (pot suferi modificari pana la data plecarii si se achita la agentie)
- taxe de iesire de pe aeroporturi
- taxa de viza SUA si Canada (151 usd/pers si 55 euro/pers - tarifele pot fi modificate de catre Consulate)
- excursiile optionale
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 5 usd / zi pentru ghizi si soferi - mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)
ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
CANADA: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / chitanta in original aferenta platii taxei de viza primita de la Banca Transilvania, plata taxei trebuie efectuata cu maxim 5 zile inaintea depunerii dosarului la Ambasada Canadei / formularele de viza (IMM5257, IMM5645 (Family Information) si IMM5476 (Use of a Representative - daca doriti ca agentia sa aiba acces la informatii privind statutul vizei) completate electronic de fiecare aplicant la viza / extras de cont personal cu minum 2000 usd / 2 fotografii color 35 mm latime x 45 mm inaltime, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei, salariului si perioada concediului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren, etc.) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / copie carte sau contract de munca / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta dovada acordulului parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar/ Ambasada poate solicita in urma examinarii dosarelor prezenta personala in vederea sustinerii unui interviu.
SUA: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minim 2000 usd / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)

Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii
NOTA:
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in "conditiile de retragere" aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxele de viza si programare (achitate direct de turist la banca) nu sunt rambursabile.
CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala.

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei; pentru posesorii de pasapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizei de la ambasada din Bucuresti
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatorie
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la "Contractul de prestari servicii turistice"

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.