Circuite turistice

Circuit 2016 ECUADOR - GALAPAGOS

  • Circuit in: America de Sud 
  • Durata: 16 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 2980 Dolari / persoană

Traseu:

QUITO - MONUMENTUL ECUATORIAL - COTOPAXI - AMAZON - CUENCA - GUAYAQUIL EL MORRO - BALLENITA - PUERTO LOPEZ - ISLA DE LA PLATA - GALAPAGOS

Tarife:

Perioada: 09.06 - 24.06.2016
TARIF: 940 EURO + 2980 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 740 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti, pt. 10-14 turisti, tariful se majoreaza cu 230 usd/pers.)

Detalii:

Calatorie spre centrul pamantului

ECUADOR - GALAPAGOS


QUITO - MONUMENTUL ECUATORIAL - COTOPAXI - AMAZON - CUENCA - GUAYAQUIL EL MORRO - BALLENITA - PUERTO LOPEZ - ISLA DE LA PLATA - GALAPAGOS

O adevarata aventura a cunoasterii, cu un itinerar de invidiat pentru orice devorator de turism, destinatii pereche menite sa va incante si sa va cucereasca spiritul si imaginatia, incepand cu Ecuador, o Elvetie tropicala cu peisaje incredibil de frumoase si continuand cu arhipelagul Galapagos, un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei faunei salbatice de o diversitate uimitoare, principala sursa de inspiratie pentru celebra "˜Origine a speciilor"™, arhipelag despre care Charles Darwin spunea ca "˜nici un epitet nu este suficient de graitor pentru a descrie senzatiile de delectare pe care le traiesti aici"™.

Perioada: 09.06 - 24.06.2016

ZIUA 1 / 09.06.2016: BUCURESTI - AMSTERDAM - QUITO
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 05:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu zborul companiei KLM, KL 1372 (07:10 / 09:00) si mai departe spre Quito, cu zborul KL 751 (10:00 / 14:45). Sosire in Quito, oras fondat in anul 1534 pe ruinele unei vechi asezari incase, situat la 2.800 m altitudine, primul oras din lume intrat in Patrimoniul Mondial UNESCO. Orasul este asezat la poalele Vulcanului Pichincha, intr-o manoasa vale a Anzilor si care pastreaza aparenta unui oras colonial construit pe principiul unei piete centrale inconjurata de piatete, gradini si stradute inguste pavate cu piatra. Arhitectura spaniola in stilul baroc caracteristica orasului este prezenta prin numeroase cladiri importante precum catedrala din sec. al XVII-lea, biserici si manastiri stravechi. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar). Cina la un restaurant local si cazare.
ZIUA 2 / 10.06.2016: QUITO - MONUMENTUL ECUATORIAL - COTOPAXI
Mic dejun. Dimineata debuteaza cu turul panoramic al orasului Quito, care cuprinde Biserica Guapulo, Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, de unde vom avea o minunata priveliste asupra orasului, Piata Independentei, unde se afla statuia Maresalului Sucre de unde se poate admira si Catedrala, Palatul Guvernului si Palatul Arhiepiscopal. Turul continua cu vizitarea Bisericii Iezuite La Compañía, unul dintre cele mai bogate si mai impresionante temple din America de Sud, un exemplu magnific de abilitate artistica a artizanilor ecuadorieni, care se reflecta in numeroase picturi si basoreliefuri ale faimoasei Scoli de Arta din Quito si in sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite in intregime cu foite din aur. Urmeaza vizitarea Bisericii Sagrario si a Bisericii San Francisco, construita in sec. al XVII-lea. In continuarea zilei vom urca pe varful Pancecillo, de origine vulcanica, cu inaltimea de 3.000 m, unde se afla statuia Fecioarei Maria. Ne vom deplasa in continuare catre Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00"™.00"™, care marcheaza pozitia geodezica a Ecuatorului, prilej unic de a ne afla in cele doua emisfere in acelasi timp. La distanta de cateva minute, este Ecuatorul real, asa cum a fost masurat prin Sistemul de Pozitionare Globala (GPS). Tot aici vom vizita Muzeul in aer liber Ini Nan, loc in care vom putea face diferite experimente distractive, care pot avea loc numai aici, cum ar fi cel de a putea tine in echilibru un ou pe varfurile degetelor. Ne vom indrepta apoi catre cel mai nou punct de atractie de aici, "˜Teleferico"™, cu care vom face o "˜plimbare"™ deasupra orasului si imprejurimilor, ajungand pana la altitudinea de 4.050 m. Din teleferic vom putea observa cele 14 varfuri ale Anzilor numite si "˜Magistrala Vulcanilor"™. In finalul zilei vom pleca spre micul orasel Lasso, unde se afla Vulcanul Cotopaxi, cel mai inalt vulcan activ din lume, cu o inaltime de 5.897 m. Cina si cazare in Hacienda La Cienega 4* (sau similar).
ZIUA 3 / 11.06.2016: COTOPAXI - QUITO
Mic dejun. Astazi vom trai o experienta única, incercand sa ne apropiem cat mai mult de faimosul vulcan. Calatoria va incepe dimineata devreme catre baza Vulcanului Cotopaxi. Vom vizita Muzeul Sucre, unde vom afla lucruri interesante despre istoria locului. Daca vremea permite, drumul continua pana la altitudinea de 4.500 m, de unde se vede refugiul Jose Rivas, situat la o altitudine de 4.800 m, aceeasi altitudine pe care o are Montblanc, cel mai inalt varf din Europa. Intoarcere la Quito pentru cina la un restaurant local si cazare.
ZIUA 4 / 12.06.2016: QUITO - COCA (JUNGLA AMAZONIANA)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru un zbor de aprox. 40 min spre Coca, punctul de plecare spre Jungla Amazoniana. Intalnire cu reprezentantul local care ne va asigura transferul pana la malul raului Napo, de unde vom incepe o calatorie cu barca motorizata, de aprox. o ora si jumatate, pe cel mai mare afluent ecuadorian al Amazonului, raul Napo. Dejun la pachet. Sosire la Yarina lodge. Dupa-amiaza ne vom putea plimba pe cararile din imprejurimi sau vom putea face o plimbare cu barca pentru a observa primate, pasari amazoniene, caimani negri, dar si flora reprezentata prin cedrii, orhidee, bromelide etc. Intoarcere la lodge pentru cina si cazare.
ZIUA 5 / 13.06.2016: JUNGLA AMAZONIANA
Mic dejun. In prima parte a zilei vom porni intr-o plimbare cu barca, in timpul careia vom putea observa flora si fauna junglei amazoniene. Vom fi incantati de orhideele salbatice, de coloritul fluturilor, de zgomotele pasarilor si de aparitia amfibienilor. Vom urma traseul "˜Dos Ramas"™, facand o scurta drumetie pentru a afla mai multe informatii despre plante medicinale, pasari si animale. Intoarcere la lodge pentru a servi dejunul. Dupa-amiaza vom urma traseul "Tucan" pentru a observa pasarile din aceasta zona, aici existand peste 350 de specii de pasari. Cina si cazare la lodge.
ZIUA 6 / 14.06.2016: JUNGLA AMAZONIANA - QUITO
Mic dejun. Dimineata vom pleca cu barca motorizata spre comunitatea Oriente, pentru a vizita o familie indigena Quichuas, prilej cu care vom afla cate ceva despre traditiile si "˜costumele"™ acestor triburi. Dejun la pachet. Transfer la Coca pentru zbor spre Quito. Cina la un restaurant local si cazare la Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar).
ZIUA 7 / 15.06.2016: QUITO - CUENCA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Cuenca, cel mai frumos oras colonial al Americii de Sud, al treilea oras ca marime din Ecuador. Tur panoramic de oras in Cuenca, oras inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele infloritorului oras incas Tumibamba, distrus in totalitate in timpul razboiului civil incas. In compensatie, Cuenca are privilegiul de a fi poate singurul oras din aceasta zona care nu a suferit distrugeri in urma cutremurelor si care pastreaza aproape intacta arhitectura spaniola. Cuenca este vestit pentru inalta calitate a produselor manufacturiere: broderii, ceramica, si faimoasele "palarii de Panama" (care aici se produc de fapt). Cu stradutele sale inguste pavate cu piatra cubica si acoperisurile rosii ale cladirilor, cu muzeele si piatetele pline de flori, Cuenca are aerul fermecator al unui oras de provincie. Turul include Colina Turi de unde vom avea o frumoasa panorama asupra orasului, Piata San Sebastian, Casa Moderatiei, stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, Piata de Flori, Catedrala, Curtea de Justitie, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului si Biserica El Sagrario. Vom face de asemenea o oprire la un atelier unde sunt confectionate manual faimoasele palarii de Panama, prilej pentru doritori de a achizitiona o astfel de palarie. Transfer la Hotel Santa Lucia 4* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 8 / 16.06.2016: CUENCA - EL CAJAS - GUAYAQUIL
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta catre "poarta de acces spre muntii inzapeziti"™, asa cum mai este denumit Parcul National El Cajas, care ofera privelisti de vis, cu vai si varfuri stancoase, cu aprox. 270 de lacuri si lagune, glaciatiunile din trecut modeland peisajul in vai si ravene in forma de U. Cajas ofera aprox. 60 % din apa potabila pentru zona Cuenca, cele 4 rauri care strabat parcul varsandu-se fie in Oceanul Pacific, fie in Amazon. In parcul vestit pentru flora si fauna sa, s-au descoperit vestigii care dateaza din perioada pre-incasa si incasa, astazi fiind identificate 28 de situri arheologice in parc si in vecinatatile acestuia. Datorita acestor atractii naturale si arheologice, Parcul National El Cajas a devenit popular pentru drumetii, alpinism, camping, pescuit, birdwatching si aspira sa fie inclus cat de curand pe lista Patrimoniului Natural Mondial UNESCO. Dupa vizitarea parcului, ne vom indrepta spre Guayaquil, capitala economica a Ecuadorului si principalul port al tarii, unde vom face un tur de oras care va include cartierul vechi "˜La Penas"™, Parcul Seminario, Piata Sucre, Torre Morisca, Malecon 2000, La Rotonda, Cerro Santa Ana si Piata Mirador El Fortin. Cina si cazare la Hotel Galeria Man Ging 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 17.06.2016: GUAYAQUIL - EL MORRO - BALLENITA
Mic dejun. Dimineata vom pleca intr-o calatorie de o ora si jumatate la sud de Guayaquil, catre El Morro. Puerto El Morro este o zona protejata de 10.130 hectare unde vom avea ocazia de a zari lei de mare, balene si delfini. Calatoria continua spre plaja Ballenita, situata in provincia Santa Eelena, o zona vibranta si in continua crestere. Plaja cu o lungime de 1.600 m, dintre care 200 m de zona stancoasa si 300 m de zona cu nisip si pietris, are o denumire care provine de la cetaceele care pot fi observate in grupuri mari cand se indreapta spre locul de imperechere. Cina si cazare la Hotel Farrallon Dillon 4* (sau similar).
ZIUA 10 / 18.06.2016: BALLENITA - PARCUL NATIONAL MACHALILLA - PUERTO LOPEZ
Mic dejun. Plecare spre Puerto Lopez, situat in provincia Manabi, considerat port pescaresc, centru agricol si turistic. Vom ajunge la plaja Los Frailes, situata in Parcul National Machalilla, una dintre cele mai frumoase plaje din Ecuador, in forma de semi-luna, incojurata de formatiuni stancoase, vestita si prin transparenta apelor care o scalda. Aici vom putea inota in apele calde, pentru ca intrarea in apa este atat de lina, fara pietre, numai din nisip fin, sau ne vom putea relaxa pe plaja bucurandu-ne de nisipul incredibil de alb. In continuarea zilei vom ajunge in Puerto Lopez pentru cina si cazare la Hotel Azul Luna 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 19.06.2016: PUERTO LOPEZ - ISLA DE LA PLATA - GUAYAQUIL
Mic dejun. Dimineata ne vom imbarca pe un vas cu care ne vom deplasa spre Isla de la Plata, unde din iunie pana in septembrie, in aceasta zona, se pot vedea balenele cu cocoasa. O data ajunsi pe insula numita astfel datorita unui tezaur legendar de argint lasat aici de Sir Francisc Drake, vom face o plimbare inedita, prilej cu care vom putea observa o multime de pasari, precum pelicani, albatrosi si multe alte specii. Dupa-amiaza vom putea inota si face snokerling printre broaste testoase si o multime de pesti colorati. Dejun la pachet. Intoarcere la Puerto Lopez de unde vom pleca spre Guayaquil pentru cina la un restaurant local si cazare la Hotel Galeria Man Ging 4* (sau similar).
ZIUA 12 / 20.06.2016: GUAYAQUIL - GALAPAGOS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Tame Linea Aerea Del Ecuador, EQ 193 (10:40 / 11:30) catre Galapagos, mic arhipelag format din 13 insule principale si 6 insulite, situat la 1.000 km vest de continentul sud-american, care, impreuna, cumuleaza 50.000 kmp de ocean. Acest arhipelag este un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei faunei salbatice de o diversitate uimitoare, care a stat la baza cercetarilor lui Darwin, materializate in Teoria Selectiei Naturale. Dupa aterizarea pe insula Baltra vom fi condusi in zona de tranzit unde vom prezenta pasapoartele si vom achita taxa de 100 dolari pentru intrarea in Parcul National Galapagos (singura forma de plata acceptata este cash, la fata locului). Intalnire cu reprezentantul local si transfer la Hotel Mainao 4* (sau similar) din Puerto Ayora, cel mai important oras din arhipelag. Dejun. Plecare spre cea mai frumoasa plaja din Galapagos, Tortuga Bay. Deplasare cu autocarul pana la intrarea in Tortuga Bay, urmata de o plimbare pe jos de aprox. 30 de minute (aprox. 2 km), timp in care ne vom bucura de peisajele exotice si de diferitele specii de pasari existente in aceasta zona. Daca norocul ne va surade, vom putea admira pelicani, pasari flamingo si iguane marine. Plaja cu nisip alb de aici este considerata de multi ca fiind cea mai frumoasa din intreg arhipelagul. Numele ei provine de la broastele testoase care ajung aici pentru a-si depune ouale. Ne vom putea relaxa pe aceasta plaja paradisiaca si vom putea inota in apele limpezi ale golfului. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
ZIUA 13 / 21.06.2016: GALAPAGOS
Plecare matinala catre Insula Bartolome care ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje din arhipelag. Mic dejun la bordul navei. Pe insula Bartolome vom avea impresia ca am ajuns pe Luna, deoarece aceasta insula este ostila fata de cele mai multe plante si animale. Insula este formata dintr-un vulcan stins, cu o varietate de culori: rosu, portocaliu, verde si formatiuni vulcanice de un negru stralucitor. Conul vulcanic usor de escaladat, ofera privelisti minunate asupra celorlalte insule. Tot aici se afla Pinnacle Rock, cel mai reprezentativ reper din arhipelagul Galapagos. Putem face snokerling cu pinguini, testoase marine si alti pesti tropicali. Golful este de asemenea un loc excelent pentru a inota si cu putin noroc, vom putea sa inotam alaturi de pinguini. Dejun la bord. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
ZIUA 14 / 22.06.2016: GALAPAGOS
Mic dejun. Astazi vom vizita Centrul de Cercetare Charles Darwin, unde oamenii de stiinta din intreaga lume isi desfasoara cercetarile in domeniul biologiei si realizeaza proiecte de conservare a speciilor, aici fiind cel mai potrivit loc pentru a observa broastele testoase de uscat. Plecare spre "˜La Loberia"™, denumita astfel dupa colonia lupilor de mare ce locuiesc pe aceasta insula. Aici putem face snokerling, ne putem juca cu prietenosii lupi de mare sau observa pesti colorati si broaste testoase. Pe "Love Channel" vom putea vedea rechini albi, iar la Playa De Los Perros vom putea vedea iguane marine. Dejun, cina si cazare.
ZIUA 15 / 23.06.2016: GALAPAGOS - GUAYAQUIL - AMSTERDAM
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Tame Linea Aerea Del Ecuador, EQ 192 (12:30 / 15:20) spre Guayaquil si mai departe spre Amsterdam, cu zborul companiei KLM, KL 751 (18:45 / 13:15).
ZIUA 16 / 24.06.2016: AMSTERDAM - BUCURESTI
Sosire la Amsterdam la ora 13:15 de unde se pleaca mai departe spre Bucuresti cu zborul KL (20:35 / 00:15)

TARIF: 940 EURO + 2980 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 740 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti, pt. 10-14 turisti, tariful se majoreaza cu 230 usd/pers.)


TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti - Amsterdam - Quito si Guayaquil - Amsterdam - Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Quito - Coca - Quito, Quito - Cuenca, Guayaquil - Galapagos - Guayaquil,
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 15 nopti cazare in hoteluri de 4* si Lodge
- mic dejun, dejun si cina conform program
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. si continentale: aprox. 250 usd/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica (taxa de iesire din Quito: 20 usd/pers.)
- taxa de intrare in Parcul National Galapagos: 100 usd/pers. (se achita cash, la fata locului)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 5 usd /zi /pers. pentru soferi si ghizi locali, mai putin pt. bagajisti (se vor achita cel mai tarziu conducatorului de grup la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- rezervarile confirmate pe ofertele cu reducere nu vor putea fi anulate, penalizarile fiind de 100 %
- serviciile de transport si cazare achizitionate prin intermediul pachetului de servicii turistice comercializate de agentie nu sunt prestate efectiv de agentie si pe cale de consecinta sunt responsabilitatea exclusiva a prestatorului respectiv in conformitate cu dispozitiile legale locale si/sau internationale aplicabile, raspunderea agentiei cu privire la modalitatea de prestare a acestor servicii fiind exclusa in toate cazurile
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- agentia nu poate fi trasa la raspundere pentru cazuri in care anumite animale mentionate in program nu pot fi vazute. Animalele nu sunt "obiecte turistice", aflandu-se intr-o permanenta miscare si de regula ascunse de vizitatori, astfel puteti sa parcurgeti o zi intreaga fara sa vedeti vreun animal sau dimpotriva, sa vedeti mai multe de 3-4 in aceeasi zi. Factorii care contribuie decisiv la reusita safari-ului sunt ghidul care va insoteste, vremea si norocul dvs.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie / polita. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.