Circuite turistice

Circuit 2016 Incursiune In America De Sud Peru - Bolivia - Chile Argentina - Uruguay - Brazilia

  • Circuit in: America de Sud 
  • Durata: 16 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 2890 Dolari / persoană

Traseu:

LIMA - CUSCO - AGUAS CALLENTES - MACHU PICCHU - ANDAHUAYLILLAS - RAQCHI PUNO - TITICACA - COPACABANA - INSULA SOARELUI - LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE VALPARAISO - VINA DEL MAR - BUENOS AIRES - MONTEVIDEO - CASCADA IGUASSU RIO

Tarife:

Perioada: 29.09 - 14.10.2016
17.03 - 01.04.2016
TARIF: 650 EURO + 2890 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 790 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti, pt. 15-19 turisti, tariful se majoreaza cu 90 usd/pers.)

Detalii:

6 tari intr-o singura INCURSIUNE


INCURSIUNE IN AMERICA DE SUD

PERU - BOLIVIA - CHILE

ARGENTINA - URUGUAY - BRAZILIA

LIMA - CUSCO - AGUAS CALLENTES - MACHU PICCHU - ANDAHUAYLILLAS - RAQCHI PUNO - TITICACA - COPACABANA - INSULA SOARELUI - LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE VALPARAISO - VINA DEL MAR - BUENOS AIRES - MONTEVIDEO - CASCADA IGUASSU RIO DE JANEIRO

O invitatie de nerefuzat intr-o incursiune extraordinara in exotica America de Sud, care incepe cu experienta de cunoastere "andina", unica, pasind pe urmele enigmaticei civilizatii Tiahunacao, descoperind comorile incredibile lasate de civilizatia imperiului Inca, ajungand pana la "Orasul pierdut al incasilor", Machu Picchu, pe lacul sacru Titicaca, pana la spectaculoasa asezare a orasului La Paz din Bolivia. Incursiunea continua cu orasul care pastreaza inca amintirea imperiului colonial spaniol, Santiago de Chile, cu asezarile invecinate, Valparaiso si Vina del Mar, adevarate bijuterii intrate in Patrimoniul Mondial UNESCO. Veti patrunde insotiti de acordurile tangoului argentinian "Caminito" in Buenos Aires, veti fi vrajiti de minunile naturale ale cascadelor Iguassu si veti termina incursiunea in cea mai frumoasa metropola din lume, Rio de Janeiro, strajuita de una dintre cele sapte minuni ale lumii moderne, statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado.

Perioada: 29.09 - 14.10.2016

ZIUA 1 / 29.09.2016: BUCURESTI - PARIS - LIMA
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 05:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (07:10 / 09:20) si mai departe spre Lima cu zborul AF 480 (14:00 / 19:20). Sosire in Lima, capitala si cel mai mare oras din Peru, important centru comercial, financiar, industrial si cultural al tarii care se intinde pe malurile raurilor Lurin, Chillon si Rimac, in partea de vest a tarii, aproape de portul Xallao de la Oceanul Pacific. Transfer si cazare la Hotel Casa Andina Select 3* (sau similar).
ZIUA 2 / 30.09.2016: LIMA
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata explorarii orasului Lima, supranumit "orasul regilor", fondat de Francisco Pizzaro in anul 1535, metropola care s-a extins pe zone largi de desert si pe numeroase vai, fiind considerat orasul cu cel mai mare teritoriu desertic, dupa Cairo. Tur panoramic de oras care incepe cu Centrul Istoric in care vom vedea: Piata Mare, Plaza de Armas intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO, cu Palatul Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopal, Piata San Martin, Catedrala si Biserica San Francisco, renovata dupa numeroase catastrofe naturale. Turul continua in Lima moderna cu cartierele rezidentiale si comerciale, cu San Isidoro - Parcul Olivar, Miraflores - Parcul central si Parcul Iubirii, care are un mic amfiteatru si un bun punct de belvedere catre ocean. Dupa-amiaza vom vizita Muzeul de Antropologie si Arheologie, unde vom putea admira cea mai completa colectie de obiecte de imbracaminte, ceramica si podoabe din cultura Chavin, Nazca, Paracas si Mochica. Palatul care adaposteste muzeul este fosta resedinta a cunoscutului revolutionar Simon Bolivar. Optional, se poate vizita in continuare Muzeul Aurului, colectia particulara Miguel Mujica, care contine piese originale si copii ale unor piese din aur din perioada preincasa, in special din cultura Mochica, Chimu si Nasca. Seara, optional, cina cu muzica si dansuri traditionale la Restaurantul Dona Juana (sau similar). Cazare.
ZIUA 3 / 01.10.2016: LIMA - CUSCO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Cusco. Dupa sosire vom face un tur panoramic al centrului Imperiului Incas, prilej cu care vom admira frumoasele cladiri coloniale din Piata Mare, Catedrala si Templul Soarelui numit Korikancha. In continuarea zilei ne vom deplasa in afara orasului pentru a vedea complexele arhitectonice Inca: Fortul Puca Pucara, Kenko, un templu incas cunoscut pentru altarul de sacrificii, un masiv bloc de piatra sculptat in forme misterioase, Tambomachay, baia incasilor, precum si impresionanta fortareata de la Sacsayhuamam, constructie asezata strategic pe o colina, pentru a proteja orasul, in prezent un frumos loc de belvedere. Cazare la Hotel Casa Andina Koricancha 3* (sau similar).
ZIUA 4 / 02.10.2016: CUSCO - AGUAS CALLENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
Mic dejun matinal. Transfer la gara de unde se va pleca intr-o calatorie de aprox. 3 ore cu trenul spre faimoasa cetate Machu Picchu, cunoscut sub denumirea de "Orasul Pierdut al Incasilor". Calatoria este un adevarat spectacol in sine. Lasam in urma Valea Cusco, coboram in Valea Sacra traversand in continuare peisajele salbatice ale inaltei Vai Urubamba printre abisuri spectaculoase pline de vegetatie. Se ajunge pana la statia Aguas Callentes, dupa care deplasarea continua pe un drum serpuit de 30 minute cu microbuze speciale, pana la incredibila asezare de la Machu Picchu. Orasul in stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala si o sursa permanenta de mistere si ipoteze, care si in prezent reprezinta una dintre marile atractii si curiozitati ale planetei, declarata oficial una dintre cele "7 minuni ale lumii moderne". Extraordinarele ruine precolumbiene ale "Orasului Pierdut al Incasilor", care se intind pe o suprafata de 18 kmp si care reprezinta constructiile terasate de odinioara legate intre ele prin aprox. 3.000 de trepte sunt situate intr-o zona muntoasa, intre doua varfuri, la circa 80 km nord-vest de Cusco. Vizita include un tur ghidat al cetatii, prilej cu care vom vizita Piata Principala, Turnul Circular, Ceasul Solar, Camerele Regale, Templul celor Trei Ferestre etc. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la Cusco cu trenul, transfer la hotel si cazare.
ZIUA 5 / 03.10 2016: CUSCO - ANDAHUAYLILLAS - RAQCHI - PUNO
Mic dejun. Dimineata devreme, plecare cu autocarul catre Puno, localitate aflata pe malul Lacului Titicaca. Pe parcursul calatoriei care ne va purta peste piscuri si vai situate la altitudini de peste 4.300 m, vom vizita biserica San Pedro de Andahuaylillas, cunoscuta si sub numele de Capela Sixtina a Americii, datorita superbului plafon decorat cu aur. Drumul continua pana la punctul cel mai inalt, La Raya, pe parcurs facand o oprire la Raqchi, unde vom vizita un sanctuar Inca, o constructie spectaculoasa dedicata marelui zeu Inca Wiracocha, constructie dominata de un mare perete central, a carei baza din piatra este o mostra de fina arhitectura inca. Traseul spre Puno trece prin oraselul Pucara, in care vom descoperi alte "urme" ale incasilor. Dejun inclus pe traseu. Sosire in Puno si cazare Hotel Ecco Inn 3* (sau similar).
ZIUA 6 / 04.10.2016: PUNO - TITICACA - COPACABANA - INSULA SOARELUI - LA PAZ
Mic dejun matinal. Croaziera pe lacul sacru Titicaca, singurul lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume, pentru a admira insulele plutitoare populate de tribul Uros Indians. Aceste stravechi asezari ale locuitorilor lacului, cunoscuti si sub denumirea de "tribul apei", sunt in realitate insule artificiale, construite dintr-o specie de trestie numita "totora" din care acestia isi confectioneaza atat casele, cat si barcile. Dupa ce vom parasi legendarul lac, ne vom indrepta catre frontiera cu Bolivia si, dupa indeplinirea formalitatilor de trecere a frontierei dintre Peru si Bolivia, ne vom continua traseul prin nemarginitele intinderi ale platoului bolivian strajuit de varfurile maiestuoase ale Anzilor Cordilieri. Pe parcurs vom vizita Copacabana, localitatea de la care a fost "imprumutat" numele celei mai renumite plaje din Rio de Janeiro, localitate care in afara faptului ca se afla situata intr-o frumoasa zona geografica este si un important centru de pelerinaj religios, unde se pastreaza vie cultura stramosilor Aymaras. Statuia Fecioarei din Copacabana este icoana cea mai venerata din intreaga America de Sud. Optional deplasare cu barca cu motor pentru vizitarea Insulei Soarelui, situata la o ora distanta de Copacabana, cea mai mare din intregul arhipelag. Pe insula se afla numeroase vestigii arheologice precum Templul Pilkokaina, Scara Sfanta si Labirintul Chicana. Continuarea calatoriei spre La Paz, capitala guvernamentala a Boliviei, "cel mai inalt oras din lume", fiind situat la o altitudine de 3.660 m. Orasul a fost fondat in anul 1548 de catre spaniolul Alonso de Mendoza, primul nume dat orasului fiind "La Ciudad de Nuestra Senora de La Paz", pentru a celebra sfarsitul Razboiului Civil din Peru. Cazare la Hotel Boutique La Casona 4* (sau similar).
ZIUA 7 / 05.10.2016: LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Dimineata vom face o scurta incursiune in partea sudica a orasului, in Valea Lunii, unde vom intalni un peisaj similar cu cel de pe luna, format in decursul timpului prin eroziune. Valea Lunii a fost descoperita de catre celebrul astronaut Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe luna si care, aflat in vizita in La Paz a fost impresionat de asemanarea peisajului cu cel selenar. Continuam cu vizitarea capitalei aflate la cea mai mare altitudine adapostita in peisajul de o frumusete dramatica al muntilor intre care se remarca Masivul Illimani, acoperit permanent de zapada. Vom vizita centrul orasului, unde vom admira Piata Murillo in care se gaseste Palatul Guvernului si Palatul Prezidential, vom vizita biserica Sf. Francisc si Calle de la Brujas cunoscuta sub denumirea de "Targul vrajitoarelor". Transfer la aeroport pentru zborul spre Santiago de Chile. Dupa aterizarea in capitala chiliana, transfer pentru cazare la Hotel Fundador 3*+ (sau similar).
ZIUA 8 / 06.10.2016: SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Intalnire cu ghidul local pentru turul panoramic al capitalei Santiago de Chile, aflata pe malul raului Mapocho, la poalele vulcanului Tupungato, inalt de 6.570 m. Orasul pastreaza amintirea imperiului colonial spaniol, fapt evident mai ales in centrul orasului. Turul de oras include Palatul Prezidential, Piata Armelor cu Catedrala si vechea cladire a Postei, Muzeul National de Istorie si Casa Colonial, fosta resedinta a guvernatorului in perioada coloniala. Vom putea admira orasul de pe dealul Cerro San Cristobal, aflat in Parcul Metropolitano. Turul continua cu deplasarea catre una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, Providencia, unde vom gasi o multime de magazine si restaurante. Cazare.
ZIUA 9 / 07.10.2016: SANTIAGO - VALPARAISO - VINA DEL MAR - SANTIAGO
Mic dejun. Plecare spre pitorescul oras Valparaiso, bogat in arhitectura autohtona, sursa de inspiratie pentru artisti si poeti, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Orasul, situat la o distanta de 120 km fata de Santiago de Chile, este unul dintre cele mai importante porturi ale tarii, supranumit si "San Francisco al Americii de Sud" datorita faptului ca este cladit pe pantele Anzilor, cu fata la Pacific. In timpul turului in Valparaiso, vom admira cladirile viu colorate, Piata Sotomayor si Cladirea Parlamentului. In continuarea zilei ne vom indrepta spre orasul invecinat, Vina del Mar, "orasul gradina", cu plaje desprinse parca din paradis, fiind astfel cea mai importanta statiune din Chile si una dintre principalele statiuni din America de Sud. Tur panoramic al "bijuteriei" de la Oceanul Pacific care se afla la o distanta de numai 9 km nord-vest de Valparaiso, care ofera toate facilitatile pentru vizitatori, inclusiv un cazino, fapt pentru care este cunoscuta si sub denumirea de "Capitala Turismului Chilian". Intoarcere pentru cazare in Santiago de Chile.
ZIUA 10 / 08.10.2016: SANTIAGO DE CHILE - BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Buenos Aires. Tur panoramic in Buenos Aires, capitala Argentinei, care va incepe cu cartierele Palermo si Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, gradini imense, locuinte si cladiri luxoase. In cartierul Palermo se afla cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie intins pe o suprafata de 3 kmp imbina armonios lacuri, sculpturi si monumente. Urmeaza cartierul La Racoleta, care demonstreaza ca Buenos Aires este "Parisul Americii Latine", cartier in care se afla si cimitirul unde este inmormantata celebra Evita Peron. Turul continua cu Teatrul Colon, inaugurat in anul 1908 si Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Urmeaza apoi Plaza de Mayo, locul desfasurarii celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primaria Cabildo, Catedrala Metropolitana in adiacenta careia sa afla si casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Cladirea Guvernului "Casa Rosada", Sediul Congresului National, o cladire spectaculoasa cu o suprafata de 9.000 mp, realizata de catre arhitectul Victor Meano. Turul continua cu vizitarea cartierelor Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu cladiri albe cu balcoane din fier forjat si La Boca, cartier italian cu faimoasa strada care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viata cartierului. Seara, optional, cina cu spectacol de tango argentinian la restaurantul "Carlos Gardel". Cazare la Hotel Dazzler Tower San Martin 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 09.10.2016: BUENOS AIRES - MONTEVIDEO - BUENOS AIRES
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la Montevideo. Transfer in port pentru imbarcare pe ferryboat-ul spre Montevideo. Tur panoramic al capitalei Uruguay-ului, numita si "Elvetia Sud-Americii", care include partea veche a orasului, Piata Constitutiei cu Catedrala Matriz, cea mai veche cladire publica din oras, Paetonal Sarandi, strada pitoreasca coloniala cu diverse magazine de suveniruri si restaurante, Teatrul Solis, Piata Independentei cu Monumentul Artigas (Erou National), Mausoleul, principala strada comerciala 18 Iulie, Cladirea Congresului, Meadow, faimoasa gradina de trandafiri si Monumentul Diligentei. Vom urca apoi pe dealul Montevideo pentru a admira o frumoasa priveliste panoramica a Golfului Montevideo si pentru a vedea Fostul Fort Colonial. Turul panoramic continua cu Parcul Bataliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului si Stadionul de fotbal, unde s-a organizat primul campionat de fotbal in anul 1930, zona rezidentiala Carrasco"™s si cu trecerea in revista a plajelor ce "inlantuie" orasul. Intoarcere la Buenos Aires pentru cazare.
ZIUA 12 / 10.10.2016: BUENOS AIRES - IGUASSU
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Iguassu, oras situat la granita cu Argentina si Paraguay, renumit datorita cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu si-au primit numele din limba bastinasilor Guarani, denumire care se poate traduce prin "apa mare". Mare este insa un cuvant mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac sa te simti insignifiant in comparatie cu forta pe care o degaja. Iguassu reprezinta in fapt o serie de 275 de cascade care se intind pe o distanta de aprox. 3 km si care, intr-o perioada normala din an, au debitul de 1.800 de metri cubi de apa pe secunda. Volumul de apa al cascadei depaseste in medie 10 milioane de litri pe secunda, iar in anumite perioade din sezonul ploios, Iguassu este cea mai mare cascada din lume din punct de vedere al debitului de apa, fiind intrecuta doar la media anuala de cascada Niagara. Deoarece este intr-adevar o minune a naturii, in anul 1986 UNESCO a adaugat intreaga zona a cascadelor pe lista Patrimoniului Natural Mondial. Vom vizita partea argentiniana a cataractelor, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Gargata do Diablo, in traducere Gatlejul Diavolului, cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Accesul dinspre partea argentiniana este facilitat de trenul ecologic al padurii tropicale, care duce vizitatorii pana la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Garganta del Diablo este cea mai impresionanta si demarca granita dintre Argentina si Brazilia. Optional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramica unica asupra cascadei Iguassu, admirand de sus atat partea braziliana, cat si partea argentiniana a cascadei. Vom traversa apoi granita in Brazilia, pentru cazare la Hotel Viale Cataratas 4* (sau similar).
ZIUA 13 / 11.10.2016: CASCADA IGUASSU - RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Dimineata, vom vizita partea braziliana a cataractelor, intrand in Parcul National inscris si el in Patrimoniu Natural Mondial UNESCO, strabatand un drum spectaculos de aprox. 1 km, prin padurea tropicala, pe carari si poduri printre cascade, pana vom ajunge in punctul cel mai apropiat de marea cadere de apa. Pentru a evita efortul si intoarcerea pe acelasi drum, vom reveni la drumul principal folosind un lift special amenajat pentru acest lucru. In continuarea zilei vom fi transferati la aeroport pentru zborul spre Rio de Janeiro. Cazare la Hotel Atlantis Copacabana 3*+ (sau similar).
ZIUA 14 / 12.10.2016: RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, prilej cu care vom admira Golful Guanabara, Palatul Guanabara, resedinta guvernatorului statului, centrul si cartierul de afaceri, Parcul Flamenco, Catedrala San Sebastian, Biserica Candelaria, Manastirea Sao Bento, Arcul Lapa, Biblioteca Nationala, Teatrul Municipal, Muzeul de Arta, Maracana, cel mai mare stadion de pe glob, Sambadrome, locul de desfasurare al Carnavalului de la Rio si renumitele plaje Ipanema, Vidigal, Leblon si Copacabana. Dupa-amiaza, vom lua telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca. Telecabina va face o prima oprire la Morro da Urca, unde este un minunat punct de belvedere catre Golful Botafogo, iar cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului marii, in varful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorita asemanarii cu o capatana de sfecla de zahar, de unde vom avea o alta priveliste asupra orasului si a golfului Guanabara, vazute din unghiuri diferite. Cazare.
ZIUA 15 / 13.10.2016: RIO DE JANEIRO - PARIS
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala de 1/2 zi pentru a vizita Muntele Corcovado. Ascensiunea pe Corcovado incepe printr-o plimbare cu un trenulet special prin padurea tropicala Tijuca, de-a lungul lacului Rodrigo de Freitas, dupa care se urca 220 trepte catre simbolul incontestabil al orasului, renumita statuie a Mantuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selectionat ca facand parte din cele "7 minuni ale lumii moderne". Statuia este cea mai mare dintre statuile realizate in stil Art Deco si in acelasi timp a 5-a ca dimensiune din intreaga lume, reprezentandu-l pe Hristos, cu cei 30,5 m inaltime (cea mai mare statuie se gaseste in Lima, cu o inaltime de 37 m). De pe platforma situata la o altitudine de 710 metri deasupra nivelului marii, se poate admira privelistea spectaculoasa pe care o ofera Rio de Janeiro, orasul Niteroi care se afla vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 443 (16:05 / 08:00).
ZIUA 16 / 14.10.2016: PARIS - BUCURESTI
Sosire la Paris la ora 08:10, de unde se pleaca spre Bucuresti cu zborul AF 1888 (10:25 / 14:15).

TARIF: 650 EURO + 2890 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 790 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti, pt. 15-19 turisti, tariful se majoreaza cu 90 usd/pers.)
TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti - Paris - Lima si Rio de Janeiro - Paris - Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Lima - Cusco, La Paz - Santiago de Chile, Santiago de Chile - Buenos Aires; Buenos Aires - Iguazu; Iguassu - Rio de Janeiro
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- transport cu vaporas pe Lacul Titicaca
- 14 nopti cazare in hoteluri de 4* si 3*
- mic dejun zilnic si dejunuri conform program
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 490 euro/pers. si pentru zborurile continentale: aprox. 290 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viza pentru Bolivia: 360 bolivianos/pers. (aprox. 55 usd/pers., se achita la fata locului )
- taxe de iesire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 50 usd pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale, care se rezerva si se achita din tara, se pot realiza cu un numar minim de 20 de participanti, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
• Intrare Muzeul Aurului in Lima: aprox. 12 usd/pers.
• Excursie Insula Soarelui: aprox 170 usd/pers.
• Cina Restaurant Dona Juana (sau similar): aprox. 50 usd/pers.
• Cina restaurant cu spectacol de tango (ex. Carlos Gardel): aprox. 130 usd/pers.
• Excursie de 1 zi Montevideo: aprox. 400 usd/pers.
• Zbor de agrement cu elicopterul - Cascada Iguassu: aprox. 150 usd/pers.
• Excursie Muntele Corcovado: 70 usd/pers.

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei
- pentru viza de Bolivia, care se obtine in Peru, turistii trebuie sa aiba asupra lor: 2 fotografii tip pasaport, formularul de viza se completeaza la fata locului

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- pe cursele Turkish Airlines fiecare pasager are dreptul la 40 kg de bagaj de cala, repartizate in 2 bagaje de maxim 20 kg fiecare, insa pe celelalte zboruri continentale, fiecare pasager are dreptul la numai 1 bagaj de cala, cu greutatea max. de 20 kg
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- rezervarile confirmate pe ofertele cu reducere nu vor putea fi anulate, penalizarile fiind de 100 %
- serviciile de transport si cazare achizitionate prin intermediul pachetului de servicii turistice comercializate de agentie nu sunt prestate efectiv de agentie si pe cale de consecinta sunt responsabilitatea exclusiva a prestatorului respectiv in conformitate cu dispozitiile legale locale si/sau internationale aplicabile, raspunderea agentiei cu privire la modalitatea de prestare a acestor servicii fiind exclusa in toate cazurile
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferent
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.