Circuite turistice

Circuit 2017 BRAZILIA cu AMAZON şi ARGENTINA

  • Circuit in: America de Sud 
  • Durata: 16 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 2970 Dolari / persoană

Traseu:

SAO PAOLO - MANAUS - AMAZON - BRASILIA - SALVADOR DE BAHIA RIO DE JANEIRO - IGUASSU FALLS - BUENOS AIRES - PAMPA

Tarife:

Perioada: 05.11 - 20.11.2017


TARIF: 980 EURO + 2970 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 730 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10 - 14 turişti, tariful se majorează cu 250 usd / pers.)

Detalii:

Periplu sud american

B R A Z I L I A cu A M A Z O N
şi A R G E N T I N A


SAO PAOLO - MANAUS - AMAZON - BRASILIA - SALVADOR DE BAHIA
RIO DE JANEIRO - IGUASSU FALLS - BUENOS AIRES - PAMPA


Un periplu Sud American care include cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, minunile naturale ale bazinului Amazon şi ale cascadelor Iguassu şi se termină magic în acordurile tangoului argentinian "Caminito" în Buenos Aires.

Perioada: 05.11 - 20.11.2017

ZIUA 1 / 05.11.2017: BUCUREŞTI - PARIS - SAO PAULO
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 05:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:55 / 09:05) de unde se pleacă spre Sao Paulo cu zborul AF 456 (10:10 / 19:05). După sosirea la Sao Paulo, cel mai mare oraş ca mărime din America de Sud şi al treilea din lume, având o populaţie de peste 10 milioane de locuitori, întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Golden Tulip Paulista 4* (sau similar).
ZIUA 2 / 06.11.2017: SAO PAULO
Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Sao Paulo, care include cartierul rezidenţial Higienópolis al comunităţii evreieşti, Parcul Ibiraquera - proiectat de celebrul arhitect Oscar Niemayer, Institutul Bandeirantes, Universitatea, Catedrala, Praca da Republica, Praca Roosevelt, cartierul Bairro cu decoraţiuni tipic japoneze, Avenida Paulista - principala arteră comercială a oraşului, străjuită de zgârie nori, locul de reşedinţă al foştilor baroni ai cafelei, astăzi centrul economic şi financiar al Braziliei. În continuarea zilei vom urca pe Dealul Morumbi pentru o vedere panoramică de excepţie asupra oraşului. Dejun in timpul vizitelor. Transfer la hotel pentru cazare.
ZIUA 3 / 07.11.2017: SAO PAOLO - MANAUS - AMAZON
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Manaus cu zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1650 (09:55 / 13:15). După sosire transfer la debarcaderul situat pe malul celui mai mare fluviu al planetei, Rio Negro, pentru a ne îmbarca pe vasul cu care vom traversa fluviul în apropierea punctului de confluenţă a celor doi mari afluenţi ai săi. După-amiază vom face o plimbare cu barca, prilej cu care vom observa aligatorii amazonieni. Cină şi cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar).
ZIUA 4 / 08.11.2017: AMAZON
Mic dejun. Zi dedicată explorării junglei amazoniene. Vom avea ocazia de a observa o mare varietate de păsări şi animale în habitatul lor natural, o floră diversă întâlnită în cea mai mare rezervaţie naturală din lume; tot de aici vom putea vedea şi magica Cruce a Sudului. Dejun în timpul vizitelor. După-amiază vom vizita o comunitate mică de "Caboclos", băştinaşii regiunii amazoniene, după care vom avea ocazia să observăm şi chiar să pescuim peşti piranha! Cină şi cazare.
ZIUA 5 / 09.11.2017: AMAZON - MANAUS - BRASILIA
Mic dejun. Dimineaţa vom vizita Jungla Maimuţelor, denumită astfel datorită maimuţelor salvate de către Agenţia Guvernamentală de Mediu din Brazilia din zone care au fost arse sau inundate. Toate maimuţele au beneficiat de tratament veterinar şi timp pentru a se obişnui cu noul lor habitat, înainte de a fi lăsate libere în sălbăticie. Transfer la aeroportul din Manaus pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1647 (15:35 / 19:30) spre Brasilia, capitala Braziliei, centrul metropolitan al Districtului Federal. Brasilia este singurul oraş-capitală din întreaga lume construit în întregime în secolul al XX-lea şi clasificat de UNESCO ca Patrimoniu Cultural al Umanităţii. Cazare la Hotel Golden Tulip Alvorada 4* (sau similar).
ZIUA 6 / 10.11.2017: BRASILIA - SALVADOR DE BAHIA
Mic dejun. Tur panoramic al Brasiliei, cea mai modernă capitală din lume, care include: Piaţa celor trei Puteri, cu reprezentativele clădiri oficiale ale Braziliei moderne, toate concepute într-un stil futurist, de către faimosul arhitect Oscar Nyemayer, în timpul preşedinţiei lui Juscelino Kubitschek, precum Catedrala şi Palatul Alvorada. Turul va continua cu Biserica Our Lady of Fatima, Sanctuarul St. John Bosco, Memorialul JK, Turnul Televiziunii, Bulevardul Minitries, Palatul Itamaraty, Palatul Jaburu, podul JK şi cartierul ambasadelor. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1344 (18:50 / 20:35) spre Salvador de Bahia, fosta capitală a Braziliei Coloniale. Cazare la Hotel Golden Tulip Salvador 4* (sau similar).
ZIUA 7 / 11.11.2017: SALVADOR DE BAHIA
Mic dejun. Salvador de Bahia îşi păstrează frumuseţea din vremea colonizării portugheze, fiind considerat bijuteria ţării. Centrul istoric al oraşului, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, este un muzeu viu, cu arhitectură din sec. XVII-XVIII şi biserici aurite. Mai mult, Salvador este recunoscut pentru numeroasele festivaluri de artă, iar descendenţii sclavilor africani încă organizează ceremoniile mistice Candomblé, dedicate zeilor Africii. Tur panoramic în Salvador de Bahia, care include clădirile în stil colonial, Farul Barra, Biserica San Francisco, Biserica Carmo, Largo do Pelourinho, unde sclavii erau biciuiţi în perioada colonială, Biserica Santo Antonio de Barra, Piaţa şi Biserica Vitoria, Muzeul Carlos Costa Pinto, Piaţa Dois de Julho, Piaţa Se, Fortul Sao Pedro, Palatul Aclamacao, Piaţa Piedade, Teatrul şi Piaţa Castro Alves. Cazare. Opţional, spectacol cu cină inclusă, care prezintă elementele folclorice afro-braziliene ale ţării, Salvador de Bahia fiind descris ca "oraşul cu cea mai mare influenţă africană", precum şi demonstraţii de capoeira.
ZIUA 8 / 12.11.2017: SALVADOR DE BAHIA - RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 2062 (10:35 / 12:55) spre Rio de Janeiro. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, care cuprinde: Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul şi cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Piaţa Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Naţională, Muzeul de Artă, Sambadrome - locul de desfăşurare al Carnavalului de la Rio, Maracana - cel mai mare stadion de pe glob, Palatul Guanabara (reşedinţa guvernatorului statului) şi plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana. Cazare la Hotel Golden Tulip Rio Copa 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 13.11.2017: RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie de o zi, cu dejun inclus, pentru a vizita Corcovado Mountain şi Sugar Loaf. Ascensiunea pe Corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situată la 710 metri deasupra nivelului mării, se poate admira priveliştea spectaculoasă pe care o oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. După-amiază, după un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio, vom lua telecabina din Praia Vermelha către Muntele Urca; telecabina va face prima oprire la Morro da Urca, unde este un punct de belvedere către Golful Botafogo şi cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde vom avea o altă privelişte minunată asupra oraşului şi a Golfului Guanabara. Cazare.
ZIUA 10 / 14.11.2017: RIO DE JANEIRO - IGUASSU
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1460 (10:10 / 12:15), spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin "apă mare". Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac să te simţi insignifiant în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este de fapt o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios, Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă, fiind întrecută doar la media anuală de Cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Continental Inn 4* (sau similar). În continuarea zilei vom vizita partea braziliană a cataractelor, intrând în Parcul Naţional (UNESCO), străbătând un drum spectaculos de aproximativ 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Vom reveni cu liftul la drumul principal, pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum. Transfer pentru cazare la Hotel Continental Inn 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 15.11.2017: IGUASSU FALLS
Mic dejun. Astăzi vom participa la o excursie de o zi în partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al Cascadelor San Martin şi Gargata do Diablo (Gâtlejul Diavolului), cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului, deoarece accesul către cascade din partea argentiniană este facilitat de trenul ecologic al pădurii tropicale, care duce vizitatorii până la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata del Diablo este cea mai impresionantă şi demarcă graniţa dintre Argentina şi Brazilia. Dejun în timpul vizitelor. Opţional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramică unică atât asupra a părţii braziliene, cât şi a celei argentiniene ale cascadei Iguassu. Cazare.
ZIUA 12 / 16.11.2017: IGUASSU FALLS - BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Argentina Aerolineas AR 1735 (11:10 / 13:05), spre Buenos Aires, capitală şi cel mai mare oraş din Argentina, fiind în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic de oraş, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se afla cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie care se întinde pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este "Parisul Americii Latine", cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria - Cabildo, locul unde a fost iniţiată mişcarea de independenţă, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi reşedinţa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului "Casa Rosada", Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 mp, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi cartierul La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Turul se va încheia prin parcul şi pădurile Palermo unde s-a dezvoltat o impresionantă zonă rezidenţială. Cazare la Hotel Dazzler Tower San Martin 4* (sau similar). Seara, opţional, cină cu spectacol de tango argentinian.
ZIUA 13 / 17.11.2017: BUENOS AIRES - PAMPA - BUENOS AIRES
Mic dejun. Excursie opţională la o "haciendă", o fermă tipic argentiniană, unde veţi descoperi muzica şi dansurile tradiţionale, participând la un adevărat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit veţi fi serviţi cu "empanadas" şi vin argentinian, iar mai târziu cu un barbeque delicios, preparat în stil argentinian. Veţi fi martorii unui spectacol folcloric cu muzică şi dansuri, după care veţi avea prilejul de a admira aptitudinile de călăreţi ale "gauchos". Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare.
ZIUA 14 / 18.11.2017: BUENOS AIRES - AMSTERDAM
Mic dejun. Dimineaţa, timp liber în Buenos Aires pentru vizite individuale, cumpărături etc. Camerele sunt disponibile până la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru zborul companiei KLM, KL 702 (16:40 / 09:55) spre Amsterdam.
ZIUA 15 / 19.11.2017: AMSTERDAM - BUCUREŞTI
Sosire la Amsterdam la ora 09:55. În perioada de aşteptare a următorului zbor, doritorii pot ieşi în oraş pentru ultimele cumpărături sau pot opta pentru un tur al oraşului, care se poate achiziţiona din aeroport. În jurul orei 17:00, întoarcere la aeroport pentru plecarea spre Bucureşti cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30).
ZIUA 16 / 20.11.2017: BUCUREŞTI
Sosire pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti la ora 00:30.

TARIF: 980 EURO + 2970 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 730 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10 - 14 turişti, tariful se majorează cu 250 usd / pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti - Paris - Sao Paulo şi Buenos Aires - Amsterdam - Bucureşti
- transport continental cu avionul pe rutele: Sao Paulo - Manaus, Manaus - Brasilia, Brasilia - Salvador de Bahia, Salvador de Bahia - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro - Iguassu, Iguassu - Buenos Aires
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 13 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*
- 4 dejunuri şi 2 cine conform programului
- excursiile în Amazonia, la Cascadele Iguassu şi Corcovado & Sugar Loaf din Rio de Janeiro
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- ghizi locali
- conducător roman de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate /faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 540 euro/pers şi continentale: 180 usd/pers., care se plătesc o dată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 60 usd/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• zbor de agrement cu elicopterul deasupra Cascadelor Iguassu: aprox. 150 usd/pers.
• cină cu spectacol de tango argentinian: aprox. 110 usd/pers.
• excursie de o zi în Pampa cu dejun inclus la o haciendă: aprox. 135 usd/pers.
• spectacol cu cină inclusă precum şi demonstraţii de capoeira în Salvador de Bahia: aprox. 120 usd/pers.

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil min. 6 luni de la data încheierii călătoriei

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat (la cerere) de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, anularea curselor, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse întotdeauna intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenţia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 21.000 lei/călătorie. Acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitata şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.