Circuite turistice

Circuit 2017 PANAMA – COLUMBIA – ECUADOR GALAPAGOS

  • Circuit in: America de Sud 
  • Durata: 14 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 2480 Dolari / persoană

Traseu:

PANAMA CITY – BOGOTA – CARTAGENA – QUITO – MONUMENTUL ECUATORIAL – COTOPAXI – CUENCA – GUAYAQUIL – GALAPAGOS

Tarife:

Perioada: 15.09 – 28.09.2017

TARIF: 1250 EURO + 2480 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 620 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti, pt. 10-14 turişti, tariful se majorează cu 335 usd/pers.)

Detalii:

Călătorie spre centrul pământului

PANAMA – COLUMBIA – ECUADOR GALAPAGOS

PANAMA CITY – BOGOTA – CARTAGENA – QUITO – MONUMENTUL ECUATORIAL – COTOPAXI – CUENCA – GUAYAQUIL – GALAPAGOS


O adevărată aventură a cunoaşterii, cu un itinerar de invidiat pentru orice devorator de turism, destinaţii pereche menite să vă încânte şi să vă cucerească spiritul şi imaginaţia, care începe cu spectaculosul Canal Panama, continuă cu Columbia, una dintre cele mai “fierbinţi” destinaţii din America de Sud, care se mândreste cu munţi maiestuoşi, zone de coastă şi junglă, situri arheologice impresionante şi care se termină în Ecuador, o Elveţie tropicală cu peisaje incredibil de frumoase, care include arhipelagul Galapagos, un loc unic în lume, faimos datorită bogăţiei faunei sălbatice de o diversitate uimitoare, principala sursă de inspiraţie pentru celebra “Origine a speciilor”, arhipelag despre care Charles Darwin spunea că “nici un epitet nu este suficient de grăitor pentru a descrie senzaţiile de delectare pe care le trăieşti aici”.

Perioada: 15.09 – 28.09.2017

ZIUA 1 / 15.09.2017: BUCUREŞTI – AMSTERDAM – PANAMA CITY
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 05:00 (în fata ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu zborul companiei KLM, KL 1372 (07:05 / 09:00) de unde se pleacă spre Panama City, cu zborul KL 757 (12:55 / 16:45). Transfer la Hotel Country Inn & Suites de Amador 4* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 2 / 16.09.2017: PANAMA CITY
Mic dejun. Dimineaţa vom tranzita Canalul Panama, element de legătură a două oceane, care separă totodată continentele. Transfer în oraşul Gamboa, de unde ne vom îmbarca pentru croaziera pe canal. Călătoria începe în locul în care Râul Chagres se varsă în Canalul Panama. Urmează una dintre cele mai spectaculoase porţiuni, aceea în care vom observa pe o lungime de aprox. 13,7 km complexitatea lucrării inginereşti şi lucrările continue de prevenire a alunecărilor de teren. Canalul este în proces de extindere, astfel încât excursia va fi plină de elemente inedite. Vasul îşi continuă drumul intrând în ecluza Pedro Miguel, unde va fi coborât 9 m. Se pătrunde apoi în Lacul Miraflores, un mic lac artificial care desparte cele două ecluze din zona Pacificului. Odată intrat în ecluza Miraflores, vasul va fi coborât 18 m în două etape, ajungând în Oceanul Pacific. Vom debarca în Marina Flamenco, de unde se va admira Golful Panama. După dejun vom porni într-un tur panoramic şi pietonal al oraşului vechi Panama, cel mai mare oraş al ţării, cu peste 1 milion de locuitori, oraş modern, situat de-a lungul Coastei Pacificului, cu renumita Cause Way (paradisul magazinelor, restaurantelor şi barurilor) pe care UNESCO a inclus-o în Patrimoniul sau Mondial. Oprire în Piaţa Franceză pentru a admira clădirile cu arhitectura spaniolă, italiană şi franceză. Cazare. Opţional, cină la un restaurant tradiţional însoţită de un spectacol folcloric cu muzică şi dansuri panameze.
ZIUA 3 / 17.09.2017: PANAMA CITY – BOGOTA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 8383 (10:45 / 12:14) spre Bogota, capitala Columbiei, cu 9 mil. de locuitori, situată la altitudinea de 2.640 m, în regiunea andină. Tur panoramic şi pietonal al capitalei columbiene care include La Candelaria, partea veche a oraşului, cu parcuri pitoreşti, cu case coloniale pictate în culori pastelate, cu ferestre din oţel şi uşi solide din lemn. Vom admira Catedrala, Piaţa Bolivar, cu statuia luptătorului pentru libertate Simon Bolivar, Palatul Nariño, Biserica El Sagrario, Capitoliul şi Biserica del Carmen. Vom vizita apoi Muzeul Aurului, care găzduieşte cea mai mare colecţie de artefacte pre-hispanice din lume, cu aprox. 38.000 de exponate, printre care şi o importantă colecţie de artă pre-columbiană a aurului şi a muzeului Botero care adăposteşte sculpturi şi tablouri ale artistului, precum şi lucrări ale altor artişti, cum ar fi Pablo Picasso, Miro, Degas Edgar, Claude Monet. Ne vom aventura în continuare într-un “zbor” cu telefericul, plutind deasupra oraşului până pe Cerro de Monserrate, situat la altitudinea de 3.190 m, cea mai bună ocazie de a admira panorama uimitoare a metropolei. Transfer la Hotel Opera 4* (sau similar) pentru cină şi cazare.
ZIUA 4 / 18.09.2017: BOGOTA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbări individuale şi cumpărături sau excursie opţională la Zipaquira, oraș renumit datorită Catedralei din Mina de Sare, biserica subterană construită în interiorul unei mine de sare a Muntelui Halite. Acest loc unic îşi are originile la începutul anilor ’30 când minerii care lucrau la aceste mine de sare au construit un mic altar pentru a se ruga şi reculege înainte de a coborî în subteran; în anul 1954 s-a terminat construcţia primei catedrale, iar în anul 1955 s-a inaugurat noua catedrală, la aprox. 60 m sub cea existentă. Întoarcere în Bogota pentru cazare.
ZIUA 5 / 19.09.2017: BOGOTA – CARTAGENA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 9542 (08:48 / 10:20) spre Cartagena, oraş înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, situat pe ţărmul Mării Caraibelor, în trecut fiind unul dintre primele sanctuare ale sclavilor eliberaţi din America. Tur panoramic care debutează cu vizitarea Mănăstirii La Popa, situată pe cel mai înalt munte din oraş, de unde vom avea o minunată privelişte asupra oraşului vechi şi a golfului. Urmează apoi vizitarea Fortului San Felipe, a cărui cetate puternică domină imaginea oraşului şi o plimbare în partea veche a oraşului pentru a admira conacele sale magnifice, aleile înguste, Biserica Iezuita şi Mănăstirea San Pedro Claver. Cină într-un restaurant local şi cazare la Hotel Monterrey 3* (sau similar).
ZIUA 6 / 20.09.2017: CARTAGENA – BOGOTA – QUITO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 9515 (11:30 / 13:00) spre Bogota şi mai departe spre Quito, cea mai veche capitală sud americană, cu zborul AV 8373 (14:17 / 15:57). Sosire în Quito, oraş fondat în anul 1534 pe ruinele unei vechi aşezări incase, situat la 2.800 m altitudine, primul oraş din lume intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Oraşul aşezat la poalele Vulcanului Pichincha, într-o vale mănoasă a Anzilor, păstrează aparenţa unui oraş colonial construit pe principiul unei pieţe centrale înconjurată de piaţete, grădini şi străduţe înguste pavate cu piatră. Arhitectura spaniolă în stilul baroc caracteristică oraşului este prezentă prin numeroase clădiri importante precum catedrala din sec. al XVII-lea, biserici şi mănăstiri străvechi. Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer la Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar). Cina într-un restaurant local şi cazare.
ZIUA 7 / 21.09.2017: QUITO – MONUMENTUL ECUATORIAL – COTOPAXI
Mic dejun. Dimineaţa debutează cu turul panoramic al oraşului Quito, care cuprinde Biserica Guapulo, Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, de unde vom avea o minunată privelişte asupra oraşului, Piaţa Independenţei, unde se află statuia Mareşalului Sucre de unde se poate admira Catedrală, Palatul Guvernului şi Palatul Arhiepiscopal. Turul continuă cu vizitarea Bisericii Iezuite La Compañía, unul dintre cele mai bogate şi mai impresionante temple din America de Sud, un exemplu magnific de abilitate artistică a artizanilor ecuadorieni, care se reflectă în numeroase picturi şi basoreliefuri ale faimoasei Şcoli de Artă din Quito şi în sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite în întregime cu foiţe din aur. Urmează vizitarea Bisericii Sagrario şi a Bisericii San Francisco, construită în sec. al XVII-lea. În continuarea zilei vom urca pe vârful Pancecillo, un deal de origine vulcanică, cu înălţimea de 3.000 m, unde se află statuia Fecioarei Maria. Ne vom deplasa în continuare către Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00’.00’, care marchează poziţia geodezică a Ecuatorului, prilej unic de a ne afla în cele două emisfere în acelaşi timp. La distanţă de câteva minute este Ecuatorul real, aşa cum a fost măsurat prin Sistemul de Poziţionare Globală (GPS) şi tot aici vom vizita Muzeul în aer liber Ini Nan, loc în care vom putea face diferite experimente distractive, care pot avea loc numai aici, cum ar fi cel de a putea ţine în echilibru un ou pe vârfurile degetelor. Ne îndreptăm apoi către cel mai nou punct de atracţie de aici, “Teleferico”, cu care vom face o “plimbare” deasupra oraşului şi împrejurimilor, ajungând până la altitudinea de 4.050 m. Din teleferic vom putea observa cele 14 vârfuri ale Anzilor numite şi “Magistrala Vulcanilor”. În finalul zilei ne vom îndrepta către micul orăşel Lasso, unde se află Vulcanul Cotopaxi, cel mai înalt vulcan activ din lume, cu o înălţime de 5.897 m. Cină şi cazare la Hotel La Cienega 4* (sau similar).
ZIUA 8 / 22.09.2017: COTOPAXI – QUITO – CUENCA
Mic dejun. Astăzi ne vom îndrepta către lacul vulcanic Quilotoa, din Anzii ecuadorieni. Situat în craterul vulcanului Quilotoa, lacul este atracţia Rezervaţiei Ecologice 'Los Ilinizas', din provincia Cotopaxi. Cu ani în urmă, apa sa era gălbuie din cauza sulfului, dar invazia algelor și mineralele i-au dat o culoare verde smarald, activitatea vulcanică persistând pe fundul lacului, unde sunt şi zone cu ape termale. În zilele cu vreme bună, de pe marginea craterului se pot zări alţi vulcani precum Cotopaxi, Iliniza Norte şi Iliniza Sur. Legenda spune că această zonă vulcanică a apărut în urma unor crâncene înfruntări dintre Quilotoa, zeul erupţiilor şi Toachi, zeul care trăia în apă. Quilotoa se simţea cuprins de invidie când vedea cum se reflectă cerul în apă şi, de aceea, dezlănţuia furia vulcanului, care scuipă lavă. Întoarcere în Quito şi transfer la aeroport pentru zborul companiei Tame Linea Aerea Del Ecuador, EQ 175 (18:45 / 19:35) spre Cuenca, cel mai frumos oraş colonial al Americii de Sud, al treilea oraş ca mărime din Ecuador. Transfer la Hotel San Juan 4* (sau similar) pentru cină şi cazare.
ZIUA 9 / 23.09.2017: CUENCA – GUAYAQUIL
Mic dejun. Tur panoramic de oraş în Cuenca, oraş inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele înfloritorului oraş incas Tumibamba, distrus în totalitate în timpul războiului civil incaș. În compensaţie, Cuenca are privilegiul de a fi poate singurul oraş din această zonă care nu a suferit distrugeri în urma cutremurelor şi care păstrează aproape intactă arhitectura spaniolă. Cuenca este vestit pentru înalta calitate a produselor manufacturiere: broderii, ceramică, şi faimoasele “pălării de Panama” (care aici se produc de fapt). Cu străduţele sale înguste pavate cu piatră cubică şi acoperişurile roşii ale clădirilor, cu muzeele şi piaţetele pline de flori, Cuenca are aerul fermecător al unui oraş de provincie. Turul va include Piaţa San Sebastian, Casa Moderaţiei, stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, oprire la un atelier unde sunt confecţionate manual faimoasele pălării de Panama, Piaţa de Flori, Catedrala, Curtea de Justiţie, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului şi Biserica El Sagrario. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Guayaquil, capitala economică a Ecuadorului. Cină şi cazare la Hotel Galeria Man Ging 4* (sau similar).
ZIUA 10 / 24.09.2017: GUAYAQUIL – GALAPAGOS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Tame Linea Aerea Del Ecuador, EQ 193 (10:40 / 11:30) către Galapagos, arhipelag format din 13 insule principale şi 6 insuliţe, situat la 1.000 km vest de continentul sud-american, care, împreună, cumulează aprox. 50.000 kmp de ocean. Acest arhipelag este un loc unic în lume, faimos datorită bogăţiei faunei sălbatice de o diversitate uimitoare, care a stat la baza cercetărilor lui Darwin, materializate în Teoria Selecţiei Naturale. După aterizarea pe insula Baltra vom fi conduşi în zona de tranzit unde vom prezenta paşapoartele şi vom achita taxa de 100 dolari pentru intrarea în Parcul Naţional Galapagos (singura formă de plată acceptată este cash, la faţa locului). Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer la Hotel Mainao 4* (sau similar) din Puerto Ayora, cel mai important oraş din arhipelag. După dejun vom pleca spre cea mai frumoasă plajă din Galapagos, Tortuga Bay. Deplasare cu maşina până la intrarea în Tortuga Bay, urmată de o plimbare pe jos de aprox. 30 de minute (aprox. 2 km), timp în care ne vom bucura de peisajele exotice şi de diferitele specii de păsări existente în această zonă. Dacă norocul ne va surâde, vom putea admira pelicani, păsări flamingo şi iguane marine. Plaja cu nisip alb de aici este considerată de mulţi ca fiind cea mai frumoasă din întreg arhipelagul. Numele ei provine de la broaştele ţestoase care ajung aici pentru a-şi depune ouăle. Ne vom putea relaxa pe această plajă paradisiacă şi vom putea înota în apele limpezi ale golfului. Întoarcere la hotel pentru cină şi cazare.
ZIUA 11 / 25.09.2017: GALAPAGOS
Plecare matinală către Insula Bartolome care oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje din arhipelag. Mic dejun la bordul navei. Pe Insula Bartolome vom avea impresia că am ajuns pe Lună, deoarece această insulă este ostilă faţă de cele mai multe plante şi animale. Insula este formată dintr-un vulcan stins, cu o varietate de culori: roşu, portocaliu, verde şi formaţiuni vulcanice de un negru strălucitor. Conul vulcanic uşor de escaladat, oferă privelişti minunate asupra celorlalte insule. Tot aici se află Pinnacle Rock, cel mai reprezentativ reper din arhipelagul Galapagos. Putem face snokerling cu pinguini, ţestoase marine şi alţi peşti tropicali. Golful este de asemenea un loc excelent pentru a înota şi cu puţin noroc, vom putea să înotăm alături de pinguini. Dejun la bord. Întoarcere la hotel pentru cină şi cazare.
ZIUA 12 / 26.09.2017: GALAPAGOS
Mic dejun. Astăzi vom vizita Centrul de Cercetare Charles Darwin, unde oamenii de ştiinţă din întreaga lume îşi desfăşoară cercetările în domeniul biologiei şi realizează proiecte de conservare a speciilor, aici fiind cel mai potrivit loc pentru a observa broaştele ţestoase de uscat. Plecare spre “La Loberia”, denumită astfel după colonia lupilor de mare ce locuiesc pe această insulă. Aici putem face snokerling, ne putem juca cu prietenoşii lupi de mare sau vom putea observa peşti coloraţi şi broaşte ţestoase. Pe “Love Channel” vom putea vedea rechini albi, iar la Playa De Los Perros vom putea vedea iguane marine. Dejun, cină şi cazare.
ZIUA 13 / 27.09.2017: GALAPAGOS – GUAYAQUIL – AMSTERDAM
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Tame Linea Aerea Del Ecuador, EQ 192 (12:30 / 15:20) spre Guayaquil ÅŸi mai departe spre Amsterdam, cu zborul companiei KLM, KL 755 (18:45 / 13:15).
ZIUA 14 / 28.09.2017: AMSTERDAM – BUCUREŞTI
Sosire la Amsterdam la ora 13:15 de unde se pleacă spre Bucureşti cu zborul KL 1379 (20:40 / 00:20)

TARIF: 1250 EURO + 2480 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 620 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti, pt. 10-14 turişti, tariful se majorează cu 335 usd/pers.)


TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Panama City şi Guayaquil – Amsterdam – Bucureşti
- transport continental cu avionul pe rutele: panama City – Bogota, Bogota – Cartagena, Cartagena – Bogota – Quito, Quito – Cuenca, Guayaquil – Galapagos – Guayaquil
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 12 nopţi cazare în hoteluri de 3/4*
- mic dejun, dejun şi cină conform program
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 385 euro/pers. şi continentale: aprox. 250 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică (taxa de ieşire din Quito: 20 usd/pers.)
- taxa de intrare în Parcul Naţional Galapagos: 100 usd/pers. (se achita cash, la faţa locului)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 5 usd /zi /pers. pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita cel mai târziu conducătorului de grup la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 15 participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Zipaquira: aprox. 65 euro / pers

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei

CONDIÅ¢II DE ÃŽNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achita cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulata în program în cazul neintrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAÅ¢II:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obliga să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obliga să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- agenţia nu poate fi trasă la răspundere pentru cazuri în care anumite animale menţionate în program nu pot fi văzute. Animalele nu sunt „obiecte turistice”, aflându-se într-o permanenta mişcare şi de regulă ascunse de vizitatori, astfel puteţi să parcurgeţi o zi întreagă fără să vedeţi vreun animal sau dimpotrivă, să vedeţi mai multe de 3-4 în aceeaşi zi. Factorii care contribuie decisiv la reuşita safari-ului sunt ghidul care vă însoţeşte, vremea şi norocul dvs.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenţia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 21.000 lei/călătorie / poliţa. Acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitata şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăti
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.