Circuite turistice

Circuit 2018 America Centrală - Farmec şi Culoare! COSTA RICA - NICARAGUA - GUATEMALA

  • Circuit in: America de Sud 
  • Durata: 14 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 3490 Dolari / persoană

Traseu:

San Jose - Arenal - Vida Campesida - Rincon de la Vieja - Penas Blancas - Isletas Granada - Vulcanul Masaya - Vulcanul Mombacho - Managua - Guatemala City - Antigua Guatemala - Piaţa Sololoa - Comalapa - Lacul Atitlan - San J

Tarife:

Perioada: 19.11 - 02.12.2018
TARIF: 890 EURO + 3490 USD / loc în camera dublă; Supliment single: 870 USD
(tariful este valabil pentru un grup de minim 20 turişti, pt. 15-19 turişti, tariful se va recalcula)

Detalii:

America Centrală - Farmec şi Culoare!

COSTA RICA - NICARAGUA - GUATEMALA

San Jose - Arenal - Vida Campesida - Rincon de la Vieja - Penas Blancas - Isletas Granada - Vulcanul Masaya - Vulcanul Mombacho - Managua - Guatemala City - Antigua Guatemala - Piaţa Sololoa - Comalapa - Lacul Atitlan - San Juan la Laguna - Santiago Atitlan - Chichicastenango - Flores - Tikal

Porniţi într-o fascinantă călătorie prin America Centrală descoperind natura spectaculoasă şi vestigii ale trecutului încărcat de istorie. Trei dintre cele mai frumoase şi colorate ţări din regiune, Costa Rica, Nicaragua şi Guatemala vă vor face să parcurgeţi un itinerariu în care veţi descoperi spectaculoasele păduri tropicale, vulcani magnifici cu vârfuri învăluite în nori şi oglinzile unor lacuri de smarald, dar şi cunoscute aşezări mayase în contrast cu oraşele moderne. Vă invităm în această excursie extraordinară, într-un decor de vis!

Perioada: 19.11 - 02.12.2018

Ziua 1 / 19.11.2018: Bucureşti - Paris - San Jose
Întâlnire cu însoţitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă la ora 04:45 (în faţa biroului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:50 / 09:10), de unde se va pleca spre San Jose cu zborul AF 430 (13:50 / 18:30). După sosire vom fi transferaţi pentru cazare în San Jose la hotel.
Ziua 2 / 20.11.2018: San Jose - Arenal
Mic dejun. Dimineaţa vom face turul capitalei statului Costa Rica, San Jose, fondată în anul 1738 din ordinul lui Cabildo de Leon. Oraşul este unul dintre cele mai noi din America Centrală, fiind capitală abia din anul 1823. Situat la 1161 m altitudine, San Jose se bucură de un climat plăcut şi constant pe tot parcursul anului. Vom putea admira Teatrul Naţional, considerat o capodoperă a artei şi arhitecturii, Universitatea, Curtea Supremă, Muzeul de Aur, precum şi alte numeroase puncte de interes din oraş. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Parcul Naţional Arenal, însă înainte de a ajunge, vom face o oprire la grădinile La Paz Waterfall pentru o scurtă vizită. Ne vom deplasa apoi spre Vulcanul Arenal, cel mai activ vulcan din Costa Rica, având o înălţime de 1657 m, situat lângă Lacul Arenal. Cină şi cazare în Arenal la lodge.
Ziua 3 / 21.11.2018: Arenal - Vida Campesina - Arenal
Mic dejun. Plecare spre podurile suspendate din pădurea tropicală, de unde vom avea o vedere panoramică asupra impunătorului Vulcan Arenal. O scurtă plimbare prin pădure ne va da şansa de a întâlni maimuţe capucin cu faţa albă, tucani şi păsări viu colorate. Vom vizita în continuare complexul Vida Campesina, unde vom putea experimenta viaţa localnicilor din zonă. Vom putea planta un copac dintr-o specie pe cale de dispariţie şi vom asista la un scurt spectacol de dansuri tradiţionale. Dejun. După-amiază ne vom îndrepta spre izvoarele eco-termale care au temperaturi cuprinse între 32ºC şi 40,5ºC, unde vom face o oprire pentru doritorii care pot face baie în bazinele special amenajate. Întoarcere pentru cazare în Arenal.
Ziua 4 / 22.11.2018: Arenal - Rincon de la Vieja
Mic dejun. Itinerariul de astăzi ne va purta spre Provincia Guancanaste, una dintre regiunile cele mai vizitate de turişti în Costa Rica, situată în nord-vestul ţării, cu numeroase rezervaţii naturale în jurul vulcanilor care formează Cordillera de Guanacaste şi Cordillera de Tilaran. Sosire în Rincon de la Vieja, după care vom putea face o plimbare ghidată prin pădurea tropicală pentru a admira vegetaţia luxuriantă în care îşi au adăpostul diverse păsări exotice precum papagalii şi tucanii, dar şi maimuţele urlătoare. Cină şi cazare la lodge.
Ziua 5 / 23.11.2018: Rincon de la Vieja - Penas Blancas - Isletas - Granada
Mic dejun. Plecare spre Penas Blancas, punctul de frontieră dintre Costa Rica şi Nicaragua. După formalităţile vamale, ne vom deplasa către Granada, oraş situat în partea de vest a ţării, pe malul nord-estic al lacului Nicaragua, fondat în anul 1524 de către conchistadorul Francisco Hernandez de Cordoba. Odată sosiţi în Granada vom face o inedită plimbare cu barca la Isletas, un arhipelag cu 350 de insuliţe pline de farmec. Cină şi cazare în Granada.
Ziua 6 / 24.11.2018: Granada - Vulcanul Masaya - Granada
Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local, care ne va povesti despre tumultoasa istorie marcată de războaie civile şi invazii, vom face turul oraşului Granada, cel mai vechi oraş din America Centrală, oraş colonial cu splendide clădiri neoclasice. Turul panoramic va include Catedrala, Palatul Episcopal, Primăria şi Mănăstirea San Francisco. Ziua va continua cu o fascinantă excursie în Parcul Naţional al Vulcanului Masaya, singurul din emisfera vestică unde se poate urca cu maşina până pe marginea craterului. În parc se află un tunel subteran format de râurile de lavă, în care se poate pătrunde însoţiţi numai de ghizi specializaţi, pentru a vedea strălucirea pereţilor îmbrăcaţi în lavă. Dejun. Ne vom deplasa apoi spre "oraşele albe", aşezări tradiţionale în care spaniolii îşi vopseau casele în alb şi care sunt renumite pentru produsele de artizanat realizate din bambus. Cazare în Granada.
Ziua 7 / 25.11.2018: Granada - Vulcanul Mombacho - Managua
Mic dejun. Dimineaţa vom porni într-o fascinantă excursie la Vulcanul Mombacho, supranumit de localnici "gardianul Granadei", care face parte din cele 76 de zone protejate din Nicaragua. Pantele sale sunt acoperite de ferigi, orhidee şi alte plante tropicale. În zilele senine se poate admira de aici Lacul Nicaragua şi Laguna Apoyo. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Managua, capitala ţării din anul 1852, situată pe malul sud-vestic al lacului Managua, fondată de către europeni în anul 1819 ca un sat pescăresc, astăzi fiind cel mai mare centru de tranzacţionare al cafelei şi al bumbacului din zonă. Scurt tur panoramic al capitalei, care va include Parcul Păcii, situat în centrul oraşului, Parcul Istoric Naţional Loma de Tiscapa, vestigiile fostului Palat Prezidenţial, Monumentul dedicat lui Simon Bolivar, Teatrul Naţional Ruben Dario, Palatul Culturii şi Palatul Naţional. Cină şi cazare în Managua.
Ziua 8 / 26.11.2018: Managua - Guatemala City - Antigua Guatemala
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Guatemala City. Odată sosiţi în capitala Guatemalei, vom face un tur panoramic care va include Piaţa Constituţiei, Palatul Naţional, Catedrala Metropolitană, Centrul Cultural Miguel Angel Asturias, după care vom străbate Sexta Avenida, Avenida de la Reforma, Avenida de las Americas şi La Canada. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Antigua Guatemala, care a servit drept capitala Americii Centrale din anul 1543 până în anul 1773, capitala mutându-se ulterior la 45 km distanţă, în locaţia actuală. Vom vizita centrul vechi al oraşului, intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1979, datorită frumoaselor clădiri din sec. XVII - XVIII şi a numeroaselor biserici care, spre încântarea turiştilor, se îmbină armonios cu arhitectura modernă a noilor construcţii. Clima sa de "eternă primăvară", deşi se află la 1530 m altitudine, îl face deosebit de atractiv pentru vizitatori. Turul pietonal va include printre altele Biserica San Francisco El Grande, Catedrala, Parcul Central, Biserica La Merced, Universitatea San Carlos şi Muzeul Jadului. Cină şi cazare în Antigua Guatemala.
Ziua 9 / 27.11.2018: Antigua Guatemala - Piaţa Sololoa - Comalapa - Lacul Atitlan
Mic dejun. Plecare spre Piaţa Sololoa, a doua piaţă ca mărime din zona înaltă a Guatemalei. În fiecare zi de marţi şi vineri, oameni din toată regiunea vin la piaţa locală îmbrăcaţi în costume tradiţionale, reprezentând diverse grupuri lingvistice ale Guatemalei: Mam, Ixil, Kaqchikel etc., Guatemala având 23 de limbi autohtone. Vom putea cumpăra suveniruri din piaţa autohtonă care să ne amintească de caleidoscopul de culori din Sololoa. După dejun vom face o oprire în Comalapa, oraş în care trăieşte populaţia Cakchiquel (trib mayaş), cunoscut pentru pictorii murali care au împodobit zidurile cimitirului din localitate cu scene din istoria Guatemalei. Itinerariul zilei va continua spre Lacul Atitlan, cu peisaje vulcanice impresionante şi sate mayaşe pline de culoare, considerat de scriitorul Aldous Huxley, cel mai frumos lac de pe pământ. Format în urmă cu mai bine de 80.000 de ani după o erupţie vulcanică, lacul are un crater de 130 km² înconjurat de vârfurile vulcanilor inactivi Atitlan (3.537 m), Toliman (3.158 m) şi San Pedro (3.020 m). Cazare în zona lacului Atitlan.
Ziua 10 / 28.11.2018: Lacul Atitlan - San Juan la Laguna - Santiago Atitlan - Lacul Atitlan
Mic dejun. Vom petrece o zi de neuitat în peisajul mirific al lacului, îndreptându-ne spre San Juan La Laguna, unde vom vizita un centru meşteşugăresc în care se realizează textile în mod tradiţional. Vom face apoi o plimbare cu barca pe Lacul Atitlan, până la Santiago Atitlan, vestit pentru templul unde se aduc ofrande mai puţin obişnuite, ţigări şi alcool, zeului păgân Maximon, combinaţie între sfânt şi demon, baza filozofiei native a oraşului. Dejun în timpul vizitelor. Vom vizita locul în care este venerat zeul, loc care conform tradiţiei se schimbă în fiecare an. Un şaman local ne va demonstra o parte din ritualurile specifice locului, după care vom vizita piaţa şi biserica din sat. Întoarcere pentru cazare în zona lacului Atitlan.
Ziua 11 / 29.11.2018: Lacul Atitlan - Chichicastenango - Guatemala City - Flores
Mic dejun. Plecare spre Chichicastenango, oraşul aborigen cunoscut pentru cultura K"˜iche"˜ Maya păstrată cu credinţă şi dedicaţie de locuitorii din regiune. Vom vizita Biserica Santo Tomas veche de peste 400 de ani, unde şamanii mai practică şi astăzi diverse ritualuri, jertfind uneori păsări în cinstea zeilor. Vom vedea multitudinea de produse tradiţionale comercializate de localnici în piaţa centrală şi vom putea cumpăra suveniruri specifice locului. După dejun ne vom îndrepta spre aeroportul La Aurora din Guatemala City pentru zborul spre Flores, oraş situat în provincia Peten, centrul civilizaţiei maya din Guatemala. Cazare în Flores.
Ziua 12 / 30.11.2018: Flores - Tikal - Guatemala City
Mic dejun. Dimineaţa vom vizita situl arheologic de la Tikal, considerat cel mai mare centru urban al civilizaţiei mayaşe, vechi centru de ceremonii antice, care în epoca sa de glorie dintre anii 200 - 900, a dominat politic regiunile mayaşe. Ruinele Tikal au fost descoperite în anul 1848, redescoperite în anul 1955 şi au fost incluse pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO în anul 1979 datorită excepţionalei valori naturale şi culturale. Parcul Naţional, acoperit de păduri tropicale, are 576 km² şi cuprinde peste 3000 de structuri printre care Palatul Regal, Piaţa celor 7 Temple, Piaţa Centrală, unde se află faimosul Templu Marele Jaguar, Templul Măştilor, Acropolisul din Nord şi Complexul Piramidelor. După dejun ne vom întoarce la Flores pentru plecarea spre Guatemala City, unde ne vom caza.
Ziua 13 / 01.12.2018: Guatemala City - San Jose - Paris
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre San Jose, unde după sosire vom fi transferaţi în oraş pentru ultimele cumpărături sau pentru plimbări. Întoarcere la aeroport pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 4321 (22:45 / 16:20).
Ziua 14 / 02.12.2018: Paris - Bucureşti
Sosire la Paris la ora 16:20, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul AF 1088 (18:15 / 22:10).


TARIF: 890 EURO + 3490 USD / loc în camera dublă; Supliment single: 870 USD
(tariful este valabil pentru un grup de minim 20 turişti, pt. 15-19 turişti, tariful se va recalcula)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul: Bucureşti - Paris - San Jose şi retur cu compania Air France
- transport continental cu avionul: Managua - Guatemala City, Guatemala City - Flores, Flores - Guatemala City, Guatemala City - San Jose
- 12 nopţi de cazare în hoteluri de 4*, 3* şi lodge
- mesele menţionate în program
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- tur panoramic de oraş San Jose cu ghid local
- tur panoramic de oraş Granada cu ghid local
- tur panoramic de oraş Guatemala City cu ghid local
- plimbare cu barca pe Lacul Atitlan
- vizită la situl arheologic Tikal
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOU Începând cu anul 2018, agenţia tour-operatoare DAL TRAVEL oferă turiştilor care se înscriu pe circuitele proprii transferuri gratuite la şi de la Aeroportul Henri Coandă - Otopeni, din următoarele localităţi:
• Sibiu, Rm. Vâlcea, Piteşti
• Braşov, Predeal, Sinaia, Câmpina, Ploieşti
• Iaşi, Târgu Frumos, Roman, Bacău, Oneşti, Adjud, Focşani, Buzău, Urziceni
• Constanţa, Medgidia, Cernavodă, Feteşti, Slobozia
- transferurile gratuite se vor rezerva la înscriere, rezervările ulterioare fiind posibile doar în limita locurilor disponibile şi cu minim 21 zile înainte de plecare
- dacă turistul renunţă la transferul de dus, transferul de retur se anulează automat; acesta va putea fi asigurat doar dacă vor mai fi locuri disponibile la acel moment în mijlocul de transport
- prezentarea la transfer se va face cu minim 15 minute înainte de ora de plecare comunicată
- turiştii care beneficiază de acest serviciu, sunt obligaţi să furnizeze un număr de telefon mobil la care să poată fi contactaţi în eventualitatea modificării orei de îmbarcare
- agenţia tour-operatoare Dal Travel nu-şi asumă răspunderea pentru neprezentări, întârzierile la transfer ale turiştilor sau apariţia unor evenimente neprevăzute (blocarea traficului rutier, condiţii meteo nefavorabile, accidente rutiere etc.) care pot duce la întârzierea transferului şi pierderea zborului; în această situaţie, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de către turist
- transferurile sunt asigurate de agenţia tour-operatoare Dal Travel cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri) şi/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri
- dacă agenţia tour-operatoare Dal Travel trebuie să asigure transferuri gratuite pe aceeaşi rută şi din aceleaşi oraşe pentru 2 sau mai multe circuite cu plecare sau sosire în aceeaşi zi, se va organiza un singur transfer pentru toţi pasagerii din circuitele respective, cazuri în care pot apărea timpi de aşteptare mai mari, de până la 3 ore; în astfel de situaţii, turiştii vor fi anunţaţi şi vor trebui să confirme dacă doresc să beneficieze de transfer în condiţiile date, sau nu
- turiştii au obligaţia de a menţine curăţenia în mijlocul de transport pe tot parcursul transferului şi să ţină cont că în mijlocul de transport nu sunt permise fumatul, consumul de băuturi alcoolice şi produse alimentare
- transferurile se asigura în conformitate cu reglementările legale în vigoare cu privire la transportul de persoane şi cu respectarea timpilor de condus ai şoferilor, aceştia făcând pauzele de odihnă impuse de lege în vederea asigurării transportului în condiţii de siguranţă

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi continentale: aprox. 490 euro/pers. şi aprox. 160 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi şi taxe de oraş şi hoteliere (în cazul în care se aplică)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişuri: 50 usd/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obliga să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- transportul pe toată durata programului se face cu vehicul adaptat la numărul de participanţi, dotat cu aer condiţionat
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.