Circuite turistice

CIRCUIT AMERICA DE SUD - TOAMNA 2014

  • Circuit in: America de Sud 
  • Durata: 18 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: 3* 
  • Pret: 2995 Euro / persoană

Tarife:

30.Oct.2014
15.Nov.2014

Include:
-transport cu avionul, compania KLM-AIR FRANCE, Bucuresti-Lima si Rio de Janeiro - Bucuresti.
-16 nopti cazare la hoteluri de 3 si 4: 2 nopti Lima, 3 nopti Cuzco, 2 nopti Puno, 2 nopti La Paz, 3 nopti Buenos Aires, 1 noapte Iguassu, 3 nopti Rio de Janeiro
-mese: mic dejun in fiecare zi si 4 mese de pranz (la Machu Picchu, pe traseul Cusco - Puno, pe insulele Uros si pe vas - Lacul Titicaca)
-transport cu avionul 4 curse interne cu companie locala, pe rutele Lima-Cuzco, La Paz-Buenos Aires, Buenos Aires-Iguassu si Iguassu-Rio de Janeiro
-transport cu autocar local conform itinerariului si transferuri aeroport - hotel - aeroport
-excursie de o zi Machu Picchu
-tururi de oras : Lima, Cuzco, Uros Indians, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro
-excursie-croaziera pe lacul Titicaca
-vizita cascada Iguassu (partea braziliana si cea argentiniana)
-ghizi locali
-insotitor roman de grup

Nu include:
-taxele de aeroport (zboruri intercontinentale): 495 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
-taxe de aeroport (zboruri continentale): 295 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
-taxa de iesire din Bolivia: aproximativ 20 usd (se achita pe aeroportul din La Paz)
-bacsisurile pentru ghizi locali (40 usd/persoana; se achita la sosire ghidului roman)
-asigurarea medicala (obligatorie): 53 LEI/ persoana (pentru persoane cu varste cuprinse in intervalul 18-64 ani)
-asigurarea storno (optionala, ce va incheia in momentul incheierii contractului de de comercializare a serviciilor turistice, la pachet cu asigurarea medicala)

Detalii:

Ziua 1: BUCURESTI - AMSTERDAM - LIMA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Lima (schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Lima la ora locala 19:10. Transfer la Hotel Britania Miraflores 3 (sau similar).
Ziua 2: LIMA
Mic dejun. Deplasare la Ambasada Boliviei pentru a depune actele pentru viza. Vom incepe ziua cu un tur de oras de jumatate de zi in care se vor vizita principalele atractii din Lima: Plaza de Armas (patrimoniu UNESCO) cu frumosul Palat al Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopului, Catedrala si Manastirea San Francisco. Vizita continua cu o plimbare prin cartierul San Isidro (Parcul Olivar) si Miraflores (Parcul Central), zona rezidentiala si Parcul Iubirii (care are un mic amfiteatru si punct de belvedere catre ocean). Timp liber pentru masa de pranz. Dupa-amiaza se viziteaza Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai importante muzee arheologice din America de Sud. Cazare la Hotel Hotel Britania Miraflores 3 (sau similar).
Ziua 3: LIMA - CUZCO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Cuzco. Transfer la hotel 3. Dupa-amiaza se va face un tur de oras de jumatate de zi; se vor vedea centrul Imperiului Incas, catedrala, cladirile coloniale din oras si Marele templu al Soarelui - Korikancha. In continuare se viziteaza ruínele de la Sacsayhuaman, situate la 3 km de Cuzco si loc de belevedere. La intoarcere se vor vizita Tambo Machay (baia incasilor), Kenko (bloc masiv de piatra sculptat in forme misterioase) si fortul Puca Pucara. Cazare la Hotel Eco Inn Cusco 4 (sau similar).
Ziua 4: CUZCO - MACHU PICCHU - CUZCO
Mic dejun. Excursie de o zi la una dintre cele mai spectaculoase comori ale Americii de Sud: Machu Picchu. Se ajunge la sit dupa o calatorie de 3 ore si jumatate cu trenul printr-o zona abrupta si cu peisaje deosebite. Trenul coboara in Valea Sacra serpuind pe la poalele Anzilor pana la Aguas Calientes. De aici un autobuz mic va continua traseul in inima muntelui, catre "Orasul Pierdut al Incasilor". Machu Pichu, orasul de stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala a lumii si o sursa permanenta de mistere si ipoteze. Masa de pranz va fi servita la hotelul Machu Picchu Santuary Lodge. Dupa vizita, trenul va va readuce in Cuzco. Cazare la Hotel Eco Inn Cusco 4 (sau similar).
Ziua 5: CUZCO
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la Piata Indiana Pisac si ruinele de la Ollantaytambo (pranzul este inclus). Pisac este situat la 30 km de Cuzco, in Valea Sacra, pe malul raului Urubamba - afluent al Amazonului. Aici are loc un renumit targ indian. Pranzul va fi servit intr-un restaurant traditional. Dupa-amiaza se vor vizita ruinele marii fortarete Ollantaytambo. Intoarcere si cazare la Hotel Eco Inn Cusco 4 (sau similar).
Ziua 6: CUZCO - PUNO
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor se va merge toata ziua cu autobuzul peste piscuri si vai situate la altitudini de peste 4300m, cu destinatia finala Puno, localitate aflata pe malul lacului Titicaca. Pe drum vor putea fi admirate: orasul Andahuaylillas, ruinele de la Racchi, micul oras Pucara cu alte marturii despre viata incasilor. Pranzul va fi servit intr-un restaurant local si este inclus. Transfer si cazare la Hotelul Jose Antonio Puno 3 (sau similar)
Ziua 7: PUNO
Mic dejun. Astazi vom face o excursie pe lacul Titicaca pentru a vizita insulele plutitoare Uros. Titicaca este lacul cu navigatie comerciala aflat la cea mai mare altitudine (3800 m). Aici, pe insulele plutitoare construite artificial din totora traieste comunitatea Uros. Populatia preincasa Uros s-a izolat in trecut pe aceste insule artificiale, pentru a se putea apara mai bine de amenintarile dusmanilor. In timp, aceşti bastinasi s-au amestecat cu Aymara, uitandu-si limba, însa continuand sa pastreze o parte dintre vechile tradiţii. Azi, tocmai aceste obiceiuri, parte din stilul lor original de viaţa, au făcut ca Uros sa-şi poata creşte calitatea vieţii prin intrarea în circuitul turistic. Masa de pranz va fi servita pe unsa dintre insule. cazare la Hotelul Jose Antonio Puno 3 (sau similar).
Ziua 8: PUNO - LACUL TITICACA - LA PAZ
Mic dejun. Dimineata devreme plecare si continuam circuitul prin a trece frontiera in Bolivia cu autobuzul cu destinatia Copacabana, cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud, si care a dat denumirea renumitei plaje din Rio de Janeiro. Aici ne imbarcam intr-un catamaran si vom naviga pe Lacul Titicaca catre Insula Soarelui. Potrivit legendelor pe aceasta insula s-a nascut Soarele. Pranzul va fi servit la bordul vasului. Dupa-amiaza continuam excursia pana la Chua si de acolo cu autobuzul pana in La Paz (metropola situata la cea mai mare altitudine: 3600m). Cazare la Hotel Europa 4La Paz (sau similar)
Ziua 9:LA PAZ
Mic dejun la hotel. Tur de oras de jumatate de zi. La Paz a fost intemeiat de catre Capitanul Alonzo in 1548 iar astazi este centrul administrativ al tarii. Orasul are numeroase cladiri coloniale foarte bine conservate si gazduieste multe targuri indiene. Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii (pe cursul raului La Paz) cu relieful sau asemanator celui selenar. Cazare la Hotel Europa 4 (sau similar)
Ziua 10:LA PAZ - BUENOS AIRES
Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport pentru zbor catre Buenos Aires (escala in Santa Cruz). Dupa aterizare in Buenos Aires transfer si cazare la Hotel Kenton Buenos Aires 4 (sau similar)
Ziua 11: BUENOS AIRES
Mic dejun urmat de un tur panoramic de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Plaza de Mayo, Casa Rosada - cladirea roz a Guvernului, Primaria Cabildo, Catedrala Metropolitana - casa arhiepiscopului de Buenos Aires. Turul continua cu vizitarea celor mai frumoase cartiere din oras: San Telmo (una dintre cele mai moderne zone din oras), La Boca, Barrio Norte (in cimitirul Recoleta este mormantul Evitei Peron) si Plaza Lavalle. Optional: Seara, Tango Show cu cina inclusa la restaurantul Viejo Almacen. Cazare la Hotel Kenton Buenos Aires 4 (sau similar)
Ziua 12: BUENOS AIRES
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se vor explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului. Dupa amiaza se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Cazare la Kenton Buenos Aires 4 (sau similar)
Ziua 13: BUENOS AIRES - IGUASSU
Dupa micul dejun vom lua avionul spre Puerto Iguazu. Dupa aterizare, transfer catre Parcul National Iguassu. Urmeaza un tur pietonal pe partea argentiniana a cascadei. Daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. Prima opririe este la Centrul de Informatii pentru Vizitatori, apoi se va merge pe Circuitul Inferior (cascada din avalul raului) si pe Circuitul Superior (cascada din amonte). Cel mai spectaculos puct al cascadei - Gatul Diavolului - va putea fi atins cu Trenul Ecologic din Jungla. Dupa incheierea vizitei se traverseaza granita in Brazilia cu autobuzul. Transfer in Foz do Iguasu. Cazare Hotel Rencanto Park 4(sau similar)
Ziua 14: IGUASSU - RIO DE JANIERO
Mic dejun si eliberarea camerelor. De dimineata se va vizita partea braziliana a cascadei. Dupa vizita, transfer catre aeroport cu destinatia Rio de Janeiro. Dupa aterizare, transfer si cazare la Majestic Copacabana 3 (sau similar)
Ziua 15: RIO DE JANEIRO
Mic dejun, urmat de un tur panoramic de oras de jumate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Golful Guanabara, Parcul Flamengo, Biserica candelaria, catedrala San sebastian, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome - locul de desfasurare a Carnavalului de la Rio. Turul continua cu imbarcarea in telegondola catre Muntele Sugar Loaf. Cazare Hotel Majestic Copacabana 3 (sau similar)
Ziua 16: RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Zi libera la dispozitie, sau optional, puteti face o excursie de jumatate de zi la Corcovado (unde se afla statuia lui Iisus si de unde se pot cele mai frumoase fotografii panoramice cu Rio de Janeiro). Cazare Hotel Majestic Copacabana 3 (sau similar)
Ziua 17: RIO DE JANEIRO - BUCURESTI
Mic dejun. Seara transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Air France cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Paris) Decolare din Rio la ora 18:10
Ziua 18: BUCURESTI
Sosire in Paris la ora locala 08:00. Plecare din Paris spre Bucuresti la 10:25 si sosire la Bucuresti la ora 14:15

Rezervare & Informații contact
PARALELA 45 TURISM Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism PARALELA 45 TURISM:
  • Adresa: Bd Basarabia, nr 69, bloc A16a, sc A, ap2 ,sector2, BUCURESTI
  • Telefon: 0720 499 288

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.