Circuite turistice

Expeditie in America de Sud

  • Circuit in: America de Sud 
  • Durata: - zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: 3* 
  • Pret: 2739 Euro / persoană

Traseu:

Bucuresti » Brazilia » Argentina » Bolivia » Peru » Bucuresti

Program - detaliu itinerar:

Ziua Detalii
1 Ziua 1: Bucuresti - Rio de Janeiro
Plecare de pe Aeroportul International "Henri Coanda"din Bucuresti pentru zborul catre Rio de Janeiro. 
2 Ziua 2: Rio de Janeiro (3 Nopti)

Transfer si cazare in Rio de Janeiro- Majestic Rio 3***, Address: Rua 5 De Julho, 195 Copacabana 195 , 22051030 Rio de Janeiro. Masa la bord. 
3 Ziua 3: Rio De Janeiro

Rio de Janeiro este orasul carnavalurilor, este faimos pentru plajele sale. Turul incepe pe celebra plaja Copacabana si apoi Ipanema cu obiective in zona istorica: Biserica Candelaria
- catedrala modernista, Teatrul Municipal, atractia inedita este Tramvaiul Bondinho care pleaca din piata centrala si trece printr-un apeduct in stil roman, stadionul Maracana cu cel mai mare numar de locuri din lume - 200.000 persoane, Sambadromul - locul unde se desfasoara carnavalul. Mese incluse: mic dejun. 
4 Ziua 4: Rio De Janeiro

Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie la Muntele Corcovado, calatorind prin splendida padure amazoniana Tijuca, spre locul cu cea mai fantastica vedere asupra orasului Rio de Janeiro. Pe varf se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. Urcam apoi pe Muntele Sugar Loaf- la 400 m inaltime si admiram spectaculoasa panorama de 360 de grade, din funicular: plajele aurii, padurile verzi si metropola. Continuam cu padurea amazoniana Tijuca - se calatoreste cu trenul - vom avea pranzul inclus. Mese incluse:mic dejun. 
5 Ziua 5: Rio De Janeiro - Iguazu

Transfer la aeroport pentru zborul catre Iguazu. Sosire si transfer catre Parcul National Iguassu. Se va vizita partea argentiniana a cascadei, taxele de intrare in Parcul National din Iguazu sunt incluse. Transfer la hotel Foz Presidente Hotel Address:Rua:Xavier Da Silva 1000 , 85851020 Iguazu Falls Foz Do Iguacu BR. Mese incluse:mic dejun. 
6 Ziua 6: Iguazu - Parcul National Iguassu - Partea braziliana a cascadei - Buenos Aires

De dimineata transfer catre Parcul National Iguassu. Se va vizita partea argentiniana a cascadei, taxele de intrare in Parcul National din Iguazu sunt incluse. In cursul serii transfer la aeroport pentru zbor catre Buenos Aires. Dupa aterizare in Buenos Aires transfer si cazare la hotel Vista Sol 3***:Tucuman 451 ,1001 Buenos Aires AR. Mese incluse:mic dejun. 
7 Ziua 7: Buenos Aires

Capitala tangoului si al Evitei Peron, are un stil de viata fascinant si o diversitate culturala in care oricine isi poate gasi locul. Turul panoramic incepe cu San Temocel mai vechi cartier al orasului, cu muzee, cafenele, biserici si magazine de antichitati, Teatrul Colon, Tango La Ideal, cladire veche cu numeroase sali de dans unde trebuie sa invatati tangoul dar puteti sa luati masa sau macar o cafea, Plazade Maya cu Casa Rosada unde, in fiecare zi de joi, mamele celor disparuti marsaluiesc si tin discursuri, Cafe Tortoni, Plaza San Martin cu Turnul Englez, de unde puteti avea o priveliste de neuitat, o plimbare pe Calea Florida si La Boca -un cartier colorat si foarte animat, Palacio San Martin, Plaza Carlos Pelegrini ,Parcul Palermo si Gradinile Botanice, Clasica Y Moderna - cafenea construita din lemn cu o bliblioteca si muzica live,seara.Continuam cu Plaza de Mayo cu Casa Rosada, Cabildo, Catedrala Metropolitana, Cartierul San Telmo (fost port),unul dintre cele mai moderne cartiere ale orasului, Cartierul La Boca, Recoleta, cartier in care se afla cimitirul ce adaposteste mormantul Evitei Peron, Plaza Lavalle. Seara, Optional -Tango Show cu cina inclusa . Mese incluse:mic dejun. 
8 Ziua 8: Buenos Aires

Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se vor explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului . Dupa- amiaza, se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Mese incluse:mic dejun. 
9 Ziua 9: Buenos Aires- La Paz VIA Santa Cruz

Transfer la aeroport pentru zbor catre La Paz, *Pentru Bolivia se obtine viza turistica, se obtine inainte de plecare, vaccinul de febra galbena este obligatoriu. Dupa aterizare in La Paz transfer si cazare Osira 3***, Address: Av. 20 De Octubre 1494 , La Paz, BO. Mese incluse: mic dejun. 
10 Ziua 10: La Paz

Tur de oras de jumatate de zi- La Paz - situata la 3600 m altitudine, a fost intemeiata de catrecapitanul Alonzo in 1548 sub numele de La Ciudad de Nuestra Senora de la Paz, iar astazi este centrul administrativ al tarii. Orasul are numeroase cladiri coloniale foarte bine conservate si gazduieste multe targuri indiene, atractii: Palatul Presidential, Biserica San Francisco impodobita cu sculpturi in piatra, cladirea impresionanta a Catedralei din Piata Murillo, Muzeul Miniaturilor, Casa de Murillo- erou al luptei de independenta. Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii cu relieful sau asemanator celui selenar. Mese incluse: mic dejun. 
11 Ziua 11: La Paz - Lacul Titicaca - La Paz- Puno (1 Noapte)

Taxa iesire Bolivia ; 25 USD, se plateste local de catre client. Dimineata devreme plecam din La Paz cu autobuzul regulat (se pleaca la ora 06:30 si se va ajunge la 17:20 in Puno) catre Insula Soarelui pe o barca traditionala, continuam cu Copacabana si vom vizita Insula Uros Iruitos, vizita se va efectua pe o barca cu motor. Transfer catre Puno, capitala folclorica a tarii de unde vom incepe explorarea lacului Titicaca, partea de sud. (metropola situata la cea mai mare altitudine: 3600m) si cazare- Casona Plaza Hotel Centro 3*** Address: J i r o n Lima Esq Con Jiron Cajamarca 787 ,51 Puno, Puno PE Mese incluse:mic dejun si pranz. 
12 Ziua 12: Puno- Cuzco (3 Nopti)
Dimineata transfer cu autocarul spre Cuzco-Pe drum, spre Cuzco, se traverseaza cateva mici orase de munte din Peru (se atinge altitudinea de 4300 m): Andahuaylillas, Rachi, Pucara. Sosire in Cuzco si transfer la hotel.Cazare la Imperial Cusco Hotel, Address: Avenida Centenario 741 , 84 Cusco PE . Mese incluse: mic dejun si pranz. 
13 Ziua 13: Cuzco - Machu Picchu - Cuzco

Excursie la complexul arheologic Machu Pichu situat la 2350 m altitudine, singurul mijloc de transport spre Machu Pichu este trenul . Transfer la gara pentru a incepe calatoria spre unul dintre cele mai fascinante locuri din lume. Veti descoperi frumusetea vechiului oras Inca vazand vechile piete, terase, temple, centre religioase, Templul Condorului, Templul Celor Trei Ferestre, Mirador, Palatul Regal si Ceasul Solar - Intiwatana. Intoarcere cu trenul la Cuzco. Mese incluse:mic dejun. 
14 Ziua 14: Cuzco

Timp liber sau excursie optionala de o zi pe Valea Sacra a Incasilor pe raul Urubamba - care nu a fost descoperita de spanioli, vizite in pitorescul oras Pisac cu a sa Piata Indiana, vizita la ruínele cetatii Pisac. Dupa pranzul servit intr-un restaurant traditional de pe valea Urubamba se viziteaza ruinele Ollantaytambo. Intoarcere la Cuzco. Mese incluse: mic dejun. 
15 Ziua 15: Cuzco- Lima (2 Nopti)

Tur panoramic de oras in Cuzco – supranumit si “ Buricul Pamantului “ este cel mai vechi oras locuit permanent din America de Sud cu Plaza de Arms cu aerul sau colonial , Palatul Almirante ( Palatul Amiralului ) adaposteste Muzeul Inca,vizitarea Catedralei construita in stil renascentist cu statui interioare din cedru, picturi ale scolii din Cuzco si obiecte din argint. Turul continua cu vizitarea Tempului Soarelui ( Qurikancha) si a imprejurimilor cu Fortareata Sacsayhuaman, Q'enqo, Pucapucara si Tambo Machay si baile incase. Zbor catre Lima si trasfer la hotel- Mariel 3*, Calle Belisario Suarez 240, Lima PE. Mese include: mic dejun. 
16 Ziua 16: Lima - Orasul Regilor

Tur de oras in Lima - pornim cu Plaza de Armas care a aparut odata cu fondarea orasului in 1535 si faimoasa fantana de bronz ( din anul 1650 ), Palacio de Gobierno in fata caruiaputem admira dupa-amiaza schimbarea garzii, Catedrala si Palatul Episcopal, Manastirea San Francisco cu frumoasa chilie si intrare a manastrii, precum si galeriile subterane folosite ca cimitire in perioada coloniala, turul continua cu vizitarea cartierelor moderne cu frumoase piete si strazi aglomerate precum San Isidro si Miraflores, Piata Dragostei in care se gaseste o mare statuie reprezentand un cuplu de indragostiti andini si de unde se poate vedea o frumoasa panorama asupra Oceanului Pacific. In timpul dupa-amiezii vizita optionala la Muzeul Aurului si Muzeul Arheologic, in Monte Rico. Program optional, de seara, ce include cina traditionala cu program folcloric in pitorescul cartier Barranco. Mese incluse:mic dejun. 
17 Ziua 17: Lima - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun. 


Tarife:

29.04.2016 - 15.05.2016
08.09.2016 - 24.09.2016
05.10.2016 - 21.10.2016
15.11.2016 - 01.12.2016
29.12.2016 - 14.01.2017

Persoana in Dubla Standard cu mic dejun 2889 €
Supliment in Single 439 €
A treia persoana in Dubla cu mic dejun 2889 €
Primul Copil 2- 12 ani in camera cu parintii fara extra bed 2099 €
Supliment hoteluri 4* 399 € / persoana

Detalii:

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti - Lima; Rio De Janeiro - Bucuresti
Zboruri interne conform program
15 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3***
Asistenta turistice locala in limba romana
Transport cu autocarul/microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Vizite si intrari la urmatoarele obiective turistice: Machu Pichu; Cascada Iguazu partea braziliana si argentiniana
Tur panoramic: Lima, Cuzco, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro
Mesele specificate in program

Servicii neincluse

Taxele de aeroport si securitate, 489 Euro / persoana
Taxe de aeroport zboruri interne, 265 eur/persoana
Taxa viza Bolivia, aproximativ, 85 U5D / persoana, se achita in agentie
Taxa iesire Bolivia, se achita local
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

Rezervare & Informații contact
JInfo Tours Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism JInfo Tours:
  • Adresa: Strada Jules Michelet nr 1 , Bucuresti
  • Telefon: 0213165810

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.