Circuite turistice

Vacanta Provence – Languedoc 2021 “BUCURIA DE A TRAI”– Joie de vivre!

  • Circuit in: Franta 
  • Durata: 7 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: Hoteluri 3*/4* 
  • Pret: 895 € / persoană


Traseu:

Bucuresti-Marsilia-Nimes-Narbonne-Montpellier-Le Pont du Gard-Uzes-Avignon-Orange-Delta Rhonului – Camargue-Arles-Les Baux de Provence-Nisa-Bucuresti

Detalii:

Vacanta Provence perioada: 23.09-29.09.2021

BUCURIA DE A TRAI- PROVENCE – LANGUEDOC 2021 – “Joie de vivre”!

Cand spui PROVENCE spui idilic, unic, nemai intalnit, fermecator; spui VACANTAAA!

Una din cele mai spectaculoase regiuni ale Frantei, o feerie de peisaje mediteraneene, sate de piatra, carari pe dealuri cu lavanda, maslini, cicade… si cerul albastru te vor insoti pretutindeni. Pe langa cadrul natural si clima benefica, regiunea are si obiective turistice renumite: de la bai romane, anfiteatre si teatre romane, apeducte (Pont du Gard), poduri (Pont d’Avignon sau Pont Benezet), orase vechi pastrate si conservate pentru incantarea ochiului si sufletului (Marsilia, Orange, Nimes, Uzes, Narbonne, Les Baux de Provence, Montpellier, Arles orasul artistilor situat la gura Deltei Camargue, locul de varsare al Rhonului in Mediterana), Canal du Midi, pana la obiective moderne.

LANGUEDOC (limba oc, termenul pentru “da” in dialectal galo-latin) tinutul unde a fost fondata miscarea occitana, care revendica recunoasterea specificitatii lingvistice si cultural, avand ca reprezentant de seama pe Frederic Mistral, castigator al premiului Nobel. Fie in arena, fie in delicioasa si suculenta boeuf a la gardienne, taurii din Languedoc sunt renumiti in intreaga lume; cea mai mare pasiune a locuitorilor din zona sunt luptele cu tauri, aici au loc coride cu toreadori de cel mai inalt nivel si, de asemenea, celebrele curse camargheze cu tauri (din zona Deltei Rhonului Camargue)…fermecator, nu?

Va multumim ca ati ales programul nostru si va invitam sa savurati PROVENCE–LANGUEDOC in 2021!

Provence-ul istoric, ţinutul câmpurilor de lavandă şi viţei de vie, al coridelor foarte iubite in sudul Frantei. al unor splendide comori romane şi medievale şi al unor aşezări rurale pitoreşti. «Toujors Provence».Titlul lui Peter Mayle – un englez indragostit de aceste locuri – este mai mult decât definitoriu.

«Provence pentru totdeauna». Pentru totdeauna în inima mea… si a ta !PRET SPECIAL : 895 euro/persoana/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE*

*pret valabil pentru primele 6 persoane inscrise

PRET standard : 1045 euro/persoana/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE

Supliment camera single: 425 euro/sejur
Vacanta Provence

ZIUA 1 (Joi – 23.09.2021): Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Otopeni (Statuia de bronz). Zbor direct din Bucuresti la ora 11.10 sosire, Marsilia ora 13.00.

Tur de oras cu autocarul Marsilia, al 2-lea mare oras al Frantei: Fortul St. Jean, muzeul docurilor Romane, Muzeul de Arheologie, Fortul St.Nicolae, Primaria, Portul Vechi, Catedrala La Major, Opera, basilica Notre Dame de la Garde, basilica Sf. Victor, Teatrul La Criee.

Transfer Marsilia-Nimes. Seara plimbare prin centrul istoric din Nimes impreuna cu insotitorul de grup: centrul istoric cu orasul vechi, Anfiteatrul Roman (care seamana cu Colloseumul din Roma si care astazi gazduieste coridele foarte iubite in aceasta zona si spectacole grandioase), Palatul de Justitie, fantana Nemausa. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.
Vacanta Provence

ZIUA II (Vineri – 24.09.2021): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Narbonne si Montpellier cu autocarul, insotitor de grup, plecare ora 09.00; cca 10 ore (pret 75 euro/persoana).

Narbone capitala primei provincii romane in Galia, si port infloritor in perioada clasica si in Evul Mediu: vizita pe malul drept al canalului de la Robine (care leaga orasul de Canal du Midi), Place de l’Hotel de Ville, piata centrala a orasului unde in anul 1997 a fost descoperita o parte a drumului roman Via Domitia care lega Italia de Spania.

Montpellier: centrul istoric cu orasul vechi – Place de la Comedie, Opera. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.
Vacanta Provence

ZIUA III (Sambata – 25.09.2021): Mic dejun. Plecare ora 08.30 excursie cu autocarul Le Pont du Gard si Uzes cu autocarul, insotitor de grup, cca 6 ore:

Le Pont du Gard– impunatorul apeduct roman (inalt de 47 m si lung de 270 m, parte dintr-un sistem de apeducte de 45km care alimenta cu apa orasul Nimes), ce reprezinta totodata emblema sudului Frantei; un exemplu de precizie si determinare specifica romanilor.

Uzes – un oras vechi minunat cocotat pe un deal, puteti admira sase turnuri medievale, cel mai fermecator fiind Tour Fenestrelle, acoperit cu ferestre, asemenator cu Turnul din Pisa, incorporate Catedralei construite mai tarziu; Place aus Herbes, Castelul le Duche, dominat de donjon sau Tour Bermonde.

Dupa-amiaza vizita Nimes, oras aflat la granita dintre Provence si Languedoc: oras intemeiat de romani in care s-au pastrat f. bine constructii importante precum Maison Carre (templu construit in secolul I, inspirat dupa templul lui Apollo din Roma, constructie romana extrem de bine conservata), muzeul de Arta Contemporana Carre d’Art asezat in oglinda fata de stravechea Maison Carre constructie a lui Norman Foster, Catedrala Notre Dame et St Castor. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.
Vacanta Provence

ZIUA IV (Duminica – 26.09.2021): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Avignon si Orange cu autocarul, insotitor de grup, plecare ora 09.00; cca 10 ore; (pret 75 euro/persoana).

Avignon, resedinta papilor si antipapilor din Franta medievala: Palatul Papal si podurile de pe raul Rohne (cel mai celebru dintre ele este Pont d’ Avignon- Podul Benezet).

Orange: cel mai bine pastrat teatru roman si Arcul de Triunf, ambele aflate sub protectia UNESCO. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.
Vacanta Provence

ZIUA V (Luni – 27.09.2021): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Delta Rhonului – Camargue, Arles si Les Baux de Provence cu autocarul, insotitor de grup, plecare ora 08.30; cca 10 ore (pret 85 euro/persoana).

Vizita Aigues-Mortes construit ca port-fortareata de catre Ludovic al IX-lea in sec XIII, cetatea cu zidurile si turnurile masive au ramas intacte; plimbare cu vaporasul in Delta Carmargue cu oprire si intalnire cu gardienii un fel de cowboy camarguezi, care vor face o demonstratie a maiestriei lor in munca lor cu taurii negri de Camargue folositi la coridele din Arles si Nimes; caii albi salbatici ce pot fi zariti in aceasta plimbare sunt imagini romantice de neuitat!

Arles, denumit atat Mica Roma cat si orasul artistilor, orasul care l-a inspirat pe Van Gogh (el pictand la Arles 200 de panze in doar 1 an) si l-a influentat puternic pe Picasso: Place du Forum – Cafeneaua Van Gogh zugravita pentru a imita tabloul Café la Nuit, Biserica San Trophime (fosta Catedrala), Muzeul Reattu (colectia de arta ce cuprinde si opere de Picasso, Arena Romana –una dintre cele mai bine pastrate din afara Italiei, folosita si astazi pentru diverse spectacole (lupte cu tauri in stil provencal sau spaniol), Les Thermes de Constantin etc.

Les Baux de Provence: cetatea medievala fortificata, cu stradutele inguste si casele de piatra amintesc de trecutul infloritor al localitatii amplasate pe o stanca avand 900 m lungime si 200 m latime, la o altitudine de 245 m; citadela Chateau des Baux, Primaria Veche transformata in muzeul Santon, biserica Sf. Vincent etc. Veti trece si prin zona Les Alpilles – dealuri calcaroase ale micilor Alpi se inalta la doar 500 m, sierra in miniatura, cu privelisti dintre cele mai frumoase din Provence. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in Nimes.
Vacanta Provence

ZIUA VI (Marti – 28.09.2021): Mic dejun. Plecare catre Nisa.

Vizita Nisa (tramvai hotel-centru si pietonal) Piata Massena, Piata Garibaldi, Catedrala, Piata Palatului cu Palatul Rusca si Palatul de Justitie, orasul vechi-zona istorica, Piata Sf.Francisc cu Palatul Comunal si Turnul Sf.Francisc, Promenade des Anglais. Cazare Hotel 3* Nisa.
Vacanta Provence

ZIUA VII (Miercuri – 29.09.2021): Mic dejun. Ora 11.30 transfer hotel – aeroport Nisa. Zbor din Nisa ora 14.10. Sosire Bucuresti 17.35.

Orar zbor:
23.09.2021 Bucuresti-Marsilia -11:10-13:00
29.09.2021 Nisa-Bucuresti – 14.10-17.35

Servicii incluse:
– Bilet avion Bucuresti- Marsilia si Nisa-Bucuresti;

– TAXE AEROPORT;

– 1 bagaj de cala de max 20 kg/persoana,

– 1 bagaj de mana de 7 kg /persoana,

– transferuri aeroport Marsilia–hotel in Nimes si hotel in Nimes – hotel Nisa si hotel Nisa – aeroport Nisa,

– 5 nopti cazare cu mic dejun Hotel 4*, situat ultracentral in Nimes, loc in camera dubla standard,

– 1 noapte cazare Hotel 3*, Nisa loc in camera dubla standard,

– Vizita Nimes cu insotitorul de grup,

– Excursie cu autocarul Pont du Gard si Uzes cu insotitorul de grup,

– Tur panoramic cu autocarul si pietonal Marsilia cu insotitorul de grup,

– Vizita Nisa cu insotitorul de grup (nu cuprinde pret bilet tramvai),

– Asistenta turistica in limba romana (ghid din partea agentiei).

Servicii neincluse:
– asigurare medicala si asigurare storno optionale, dar recomandate de agentie,

– transportul public in orasele vizitate,

– programe/excursii optionale,

– bilete de intrare la obiectivele turistice,

– taxa hoteliera cca 2 euro/persoana/zi;

– orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

Inscriere si plata:
– Avans 300 euro/pers. la inscrierre, iar restul cu 8 saptamani inaintea inceperii excursiei
– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL-CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro, buton dedicat.

NOTA:
– Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile romanesti si franceze in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !
*IMPORTANT!!!Va rugam sa consultati conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro buton dedicat.
– Prezentul program constituie anexa la contractul cu turistul,
– Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale Frantei, dar difera fata de normele din ROMANIA,
– Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea la destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).
– Grup minim: 15 persoane; In situatia in care nu se realizeaza grupul minim pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
-Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei.
-Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.
-GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitat

Rezervare & Informații contact
TOTAL REISEN & JAGD Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism TOTAL REISEN & JAGD:
  • Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 36 (vis-a-vis de Aleea Circului), Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
  • Telefon: 021 - 2102242

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.