Circuite turistice

Circuit 2019 MYANMAR fosta BIRMANIE şi THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur

  • Circuit in: Asia 
  • Durata: 15 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 2490 $ / persoană


Traseu:

Bangkok – Chiang Mai – Doi Mae Salong – Chiang Rai – Golden Triangle – Chiang Saen – Mae Sai – Tachileik – Heho – Inle – Bagan – Muntele Popa – Mingun – Mandalay – Amarapura – Ava – Sagaing – Kyaikhtiyo – Bago – Yangon

Tarife:

Perioada: 06.11 – 20.11.2019
TARIF: 680 EURO + 2490 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 740 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10-15 turişti, tariful se majorează cu 190 usd/pers.)

Detalii:

Vechiul Siam, Triunghiul de Aur şi Țara Miilor de Pagode şi Temple

MYANMAR fosta BIRMANIE şi

THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur

Bangkok – Chiang Mai – Doi Mae Salong – Chiang Rai – Golden Triangle – Chiang Saen – Mae Sai – Tachileik – Heho – Inle – Bagan – Muntele Popa – Mingun – Mandalay – Amarapura – Ava – Sagaing – Kyaikhtiyo – Bago – Yangon

Invitaţie într-o vacanţă în care vă veţi simţi în primul rând “liberi”, pentru că Thai înseamnă libertate, vă veţi simţi fericiţi pentru că sunteţi în “Țara Surâsului”, vă veţi simţi mai aproape de zei printre palatele regale şi templele budiste care stau alături de zgârie-norii şi autostrăzile suspendate din Bangkok, “Oraşul Îngerilor”, locul de reşedinţă al zeului Indra. Veţi fi uimiţi de politeţea şi ospitalitatea locuitorilor din Myanmar, unde convieţuiesc 135 de etnii cu obiceiuri şi tradiţii diferite, Myanmarul aflându-se într-o zonă de intersecţie a două uriaşe culturi, indiană şi chineză, cu o bogată moştenire culturală şi spirituală, care se întinde pe o perioadă de peste 1.000 de ani. Veţi simţi că aţi fost cu siguranţă în cea mai exotică destinaţie asiatică atunci când veţi părăsi “ţara de aur a mii şi mii de pagode şi temple”.

Perioada: 06.11 – 20.11.2019

Ziua 1 / 06.11.2019: Bucureşti – Doha
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 21:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (23:30 / 05:15).
Ziua 2 / 07.11.2019: Doha – Bangkok
Plecare din Doha spre Bangkok cu zborul QR 832 (07:05 / 17:45). După sosire, întâlnire cu ghidul local şi transfer la hotel, care este situat central, într-o zonă comercială şi de distracţie. Cină şi cazare la Hotel Montien Riverside 4* (sau similar).
Ziua 3 / 08.11.2019: Bangkok
Mic dejun. Dimineaţa vom vizita Palatul Regal, fondat în anul 1782 de regele Rama I şi Templul lui Buddha de Smarald, care este de fapt Capela Regală a Palatului, unde se află statuia cea mai venerată din Thailanda, care adăposteşte o imagine a lui Buddha, sculptată într-o singură piatră de jad. După-amiază vom vizita Templul Wat Traimit, templul lui Buddha de Aur, a cărui statuie cântăreşte nu mai puţin de 5,5 t. În continuare vom vizita Templul lui Buddha Culcat, unde se află cea mai mare statuie a lui Buddha din Bangkok, Chinatown şi piaţa de flori Pak Klong Talat, unde vom avea ocazia să admirăm o mulţime de plante şi flori exotice. Seara, croazieră cu cină tradiţională şi muzică thailandeză pe Fluviul Chao Praya. Cazare la Hotel Montien Riverside 4* (sau similar).

Ziua 4 / 09.11.2019: Bangkok – Chiang Mai
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Chiang Mai, capitala provinciei de nord a Thailandei, numită şi “Trandafirul Nordului”. Transfer la Hotel Chiang Mai Plaza 4* (sau similar) pentru cazare. După-amiază vom începe turul acestui oraş bogat în minunate temple budiste cu o istorie fascinantă. Prima vizită o vom face la vestitul complex religios Wat Doi Suthep, unul dintre cele mai importante locuri istorice şi spirituale din Thailanda, aflat pe coasta unei coline de 1.676 m înălţime, de unde se poate admira o extraordinară panoramă asupra oraşului. Templul Wat Phrathat Doi Suthep este considerat ca fiind cel mai sacru şi cel mai venerat templu din Thailanda de Nord, vechi de 600 de ani, la care se ajunge după ce se urcă 309 trepte. Putem însă opta pentru accesul cu funicularul special amplasat la baza templului. Vom vizita apoi Templul Wat Suan Dok, despre care se spune că deţine moaşte ale lui Buddha şi Templul Wat Chedi Luang, construit prima dată în anul 1411, fiind parţial distrus în anul 1545. Seara vom participa la o cină tradiţională – Khantoke – cu muzică şi dansuri populare ale triburilor montane din nord. Cazare.
Ziua 5 / 10.11.2019: Chiang Mai – Doi Mae Salong – Chiang Rai
Mic dejun. Vom începe ziua cu vizitarea centrului de dresaj al elefanţilor, una dintre cele mai bune şcoli de specialitate din Asia de sud-est, unde vom vedea elefanţi la lucru, făcând baie, făcând tot felul de giumbuşlucuri, ba chiar pictând. Plecare spre Doi Mae Salong pentru a vizita câteva sate ale triburilor aborigene Akha, originare din Tibet şi Yao, ocazie de a cunoaşte viaţa de zi cu zi a acestor populaţii rupte de civilizaţie, care şi-au conservat cu sfinţenie tradiţia şi cultura ritualurilor animiste. Vom avea prilejul să vizităm şi un sat al tribului renumit pentru “femeile girafă” sau femeile cu gâturile lungi, care poartă inele în jurul gâtului, care au fost adăugate rând pe rând, de-a lungul anilor, pe care le vom regăsi cu siguranţă şi în zona lacului Inle din Myanmar. După această experienţă inedită, vom pleca spre Chiang Rai, capitala provinciei de nord a Thailandei. Cină şi cazare la Hotel Wiang Inn 4* (sau similar).
Ziua 6 / 11.11.2019: Chiang Rai – Golden Triangle – Chiang Saen
Mic dejun. Programul zilei va debuta cu o vizită care ne va încânta ochii şi sufletul: Templul Wat Rong Khun sau “Templul Alb”, unic în Thailanda, cu albul său strălucitor amplificat de bucăţile de sticlă folosite la faţadă şi cu arhitectura sa unică, neconvenţională pentru un templu budist. Călătoria va continua spre Triunghiul de Aur, zona în care se întâlnesc graniţele a 3 state: Thailanda, Myanmar şi Laos. Transfer la debarcader pentru îmbarcarea pe vasul cu care vom face o plimbare pe Râul Mekong de-a lungul graniţei celor trei ţări, de unde vom putea observa viaţa obişnuită a localnicilor pe care vom avea prilejul să-i întâlnim într-o scurtă vizită pe Insula Don Sao. Cină şi cazare la Hotel Serene at Chiang Rai 4* (sau similar).
Ziua 7 / 12.11.2019: Chiang Saen – Mae Sai – Tachileik – Heho – Inle
Mic dejun. În această zi ne vom îndrepta spre Mae Sai, cel mai nordic punct al Thailandei, aflat la graniţa cu Myanmar. Drumul oferă o ocazie unică de a admira peisajul pitoresc al nordului Thailandei. După sosirea în Mae Sai vom traversa podul de frontieră în localitatea Tachileik, de unde vom zbura spre Heho (zbor de aprox. 45 minute). Ajunşi la Heho, vom pleca spre debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde cu bărci rapide vom intra pe Lacul Inle pentru a ajunge la complexul hotelier în care ne vom caza. Drumul care durează aprox. 45 de minute este un excelent prilej de a admira pitorescul peisaj înconjurător în care apar din când în când renumiţii pescari localnici care-şi vâslesc în mod inedit bărcile ajutându-se de picior. Cină şi cazare la Hotel Novotel Myat Min Inle Lake 4* (sau similar).
Ziua 8 / 13.11.2019: Inle – Heho – Bagan
Mic dejun. În prima parte a zilei vom face o agreabilă plimbare cu barca pentru a vizita Complexul de
pagode Indein din satul cu același nume situat în vestul lacului Inle, grădinile plutitoare specifice zonei lacului, o fierărie, precum şi o ţesătorie cu fibre de lotus. Vom vedea de asemenea ateliere de prelucrare a argintului din satul Ywama, satul Nan Pan, unde se fabrică renumitele trabucuri “cheroot” şi Mănăstirea Nga Phe Chaung, după care ne vom întoarce cu bărcile la debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde vom pleca spre aeroportul din Heho pentru zborul spre Bagan, situat pe Râul Irrawaddy, oraş spectaculos datorită templelor sale care sunt răspândite pe o zonă considerabilă, care în sec. al XI-lea era considerat unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii. Astăzi Baganul este cea mai importantă zonă arheologică a Asiei, deoarece se presupune că aici au fost construite peste 12.000 temple, dintre care descoperite şi încă “în picioare” sunt aprox. 2.200 temple, restul aşteptând arheologii pentru a le descoperi. Transfer pentru cină şi cazare la Hotel Bagan Heritage 4* (sau similar).
Ziua 9 / 14.11.2019: Bagan
Opţional, dimineaţa devreme, zbor cu balonul, prilej de a admira la răsăritul soarelui, complexul templelor din Bagan. Mic dejun. Vom porni în “Marele tur al Baganului” care va începe cu o vizită în pitoreasca piaţă locală Nyaung U. Va urma vizitarea splendidei Pagode Shwezigon Paya, prototipul arhitecturii stupelor din Myanmar care marca iniţial capătul nordic al oraşului. Următorul popas va fi la Templul Wetkyi-in Gubyaukki, care se mândreşte cu fresce reprezentând scene din Jataka, cartea sfântă a Buddhismului, după care vom vizita Templul Htilominlo, renumit pentru sculpturile sale în ghips. După-amiază vom vizita renumitul Templu Ananda Pahto, capodoperă arhitecturală construită sub formă de cruce greacă, apoi mănăstirea din cărămidă, Ananda Okkyaung, care se mândreşte cu fresce din sec. al XVIII-lea. Următorul popas îl vom face la cel mai înalt templu din Bagan, Templul Thatbyinnyu, după care ne vom îndrepta spre cel mai masiv templu din oraş, Templul Dhammayangyi, căruia îi va urma Templul Nanbaya, despre care se spune că a fost Palatul Regelui Anawrahta. Cină cu spectacol de marionete la Restaurantul Nandar (sau similar). Cazare la Hotel Bagan Heritage 4* (sau similar).
Ziua 10 / 15.11.2019: Bagan – Muntele Popa – Mandalay
Mic dejun. În prima parte a zilei ne vom îndrepta spre Muntele Popa, vulcan stins situat la 45 km distanţă faţă de Bagan, considerat sălaş al spiritelor protectoare, în vârful căruia se află o mănăstire şi un complex de temple, unde se poate ajunge (opţional) urcând 777 de trepte. Pe parcurs vom face un scurt popas pentru a observa viaţa simplă a locuitorilor, care fabrică lichior din zahăr de palmier, ulei din susan sau din arahide etc. În continuarea zilei vom pleca spre Mandalay, fosta capitală a Regatului Burma, unul dintre cele mai mari oraşe din Myanmar, centrul cultural al ţării, renumit prin concentrarea unui număr mare de călugări (peste 60% din întreaga ţară) şi prin artizanatul de bună calitate. După sosire, dacă timpul va permite, vom admira un minunat apus de soare de pe renumitul pod de lemn U Bein, lung de 1,2 km, popas de neuitat pentru orice admirator al naturii. Cină la Restaurantul Ko’Kitchen (sau similar) şi cazare la Hotel The Link 78 / 4* (sau similar).
Ziua 11 / 16.11.2019: Mandalay – Mingun – Amarapura – Ava – Sagaing – Mandalay
Mic dejun. Plecare cu vaporaşul spre Mingun, localitate care se află la o distanţă de 11 km nord de Mandalay, pe malul apusean al fluviului Ayeyarwaddy, pentru a vizita uriaşa pagodă neterminată Mingun, unde se păstrează amprenta în marmură a piciorului lui Buddha. În apropiere, vom vedea uriaşul clopot Mingun de 90 tone, precum şi Pagoda Myatheindan, renumită pentru cele şapte terase concentrice care se află la baza sa. Ne vom îndrepta apoi spre vechea capitală regală Amarapura, “Oraşul Nemuritorilor”, unde vom vedea Mănăstirea Mahagandayon, una dintre cele mai mari mănăstiri din ţară. Întoarcere în Mandalay de unde vom pleca spre Sagaing, traversând renumitul pod Ava construit peste Râul Irrawaddy, una dintre puţinele legături între cele două maluri ale acestui fluviu uriaş al Asiei. Vom vizita Pagoda Khaungmudaw, care are forma unui enorm dom, după care ne vom întoarce la Mandalay pentru a vizita Templul Mahamuni Paya, dedicat lui Buddha Mahamuni, acoperit cu foiţă de aur, precum şi câteva ateliere de artizanat tradiţional unde vom putea asista la o demonstraţie a procesului laborios de confecţionare a foițelor de aur. În continuarea zilei vom vizita mănăstirea din lemn de tec, Shwenandaw Kyaung – Palatul de Aur, renumită pentru sculpturile în lemn, apoi Pagoda Kuthodaw Paya, unde se păstrează cea mai mare carte cioplită în piatră, reprezentând scrierile sacre ale budismului, numită “cea mai mare carte a lumii” şi Pagoda Kyauk Taw Gyi Paya, care-l adăposteşte pe Buddha construit dintr-o singură bucată de marmură. La sfârşitul zilei vom urca pe Dealul Mandalay, pentru a admira panorama oraşului şi un alt minunat apus de soare. Cină la Restaurantul A Little Bit of Mandalay (sau similar). Cazare la Hotel The Link 78 / 4* (sau similar).
Ziua 12 / 17.11.2019: Mandalay – Yangon – Kyaikhtiyo
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Yangon, de unde vom pleca spre zona muntoasă (aprox. 176 km) pentru a ajunge la Pagoda Kyaikhtiyo – Stânca de Aur, unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Myanmar, sanctuar aflat pe o stâncă aurită, pe muchia unei prăpăstii, la altitudinea de 1.100 m deasupra nivelului mării, stupă care pare să sfideze gravitatea şi care, conform legendei, este ţinută în echilibru de numai un fir de păr de-al lui Buddha. Pe parcurs, scurt popas la Nyaung Bin Nhat, unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Myanmar pentru toţi cei care posedă un mijloc de transport, care vin aici special pentru “sfinţirea” acestuia. Pentru a vizita pagoda Kyaikhtiyo, se va ajunge întâi la tabăra montană Kinpunsakan, de unde un camion local ne va duce până la templul sanctuar Kyaikhtiyo. Aici vom avea prilejul unic de a admira şi un splendid apus de soare deasupra colinelor acoperite de o junglă de nepătruns. Cină şi cazare la Hotel Kyaikhto 3* (sau similar).
Ziua 13 / 18.11.2019: Kyaikhtiyo – Bago – Yangon
Mic dejun. Dimineaţa vom coborî cu camionul până la tabăra montană de unde camionul ne va duce la tabăra de bază, iar de acolo ne vom deplasa spre Bago, oraş care datează din sec. al VI-lea, capitală antică a regatului Mon. Popasul la Bago ne va oferi posibilitatea de a vizita Piaţa din Bago, Pagoda Shwe Mawdaw, una dintre cele mai venerate din Myanmar, urmată de Pagoda Shwethalyaung, ultimul popas fiind la Pagoda Kyaikpun, construită de regele Damazedi în sec. al XV-lea, renumită atât pentru istoria sa, pentru cele patru uriaşe statui aşezate spate în spate, cât şi pentru uriaşa statuie de 55 m lungime care-l reprezintă pe Buddha culcat. În continuarea zilei vom pleca spre Yangon. Seara, cină cu spectacol tradiţional la restaurantul plutitor Karaweik. Cazare la Hotel Novotel Max 5* (sau similar).
Ziua 14 / 19.11.2019: Yangon
Mic dejun. Dimineaţa va fi dedicată explorării Yangon-ului, fosta capitală a Birmaniei până în anul 2005, un amestec de influenţe culturale britanice, chineze, indiene şi birmaneze, recunoscut pentru arhitectura sa colonială, exemplu desăvârşit al unei capitale coloniale britanice din sec. al XIX-lea. Vom vizita Pagoda Shwedagon, una dintre cele mai monumentale pagode din Asia, considerată a fi una dintre marile valori religioase budiste din lume, principala atracţie a Myanmarului, care a devenit simbolul acestei ţări. Pagoda care domină oraşul de pe dealul Singuttara este un imens complex, cu o cupolă uriaşă, acoperită cu 60 de tone de aur şi peste 5.000 de diamante. Vom vizita altarele din cele 8 colţuri ale stupei, Pavilionul de rugăciuni, Statuia Wa Thon Da Ray – Îngerul Păzitor al Pământului şi uriaşul clopot Maha Ganda care cântăreşte 23 t. În continuarea zilei vom vizita Parcul Mahabandoola, renumita Pagoda Sule, unde vom admira uriaşa statuie culcată a lui Buddha, Primăria, Curtea Supremă, precum şi alte clădiri magnifice din perioada colonială. Dejun la Restaurantul Monsoon (sau similar), după care vom merge în principalul punct comercial al oraşului, Piaţa Bogyoke Aung San (Scotts), cea mai importantă piaţă de mirodenii, bijuterii şi pietre preţioase din Myanmar. Cazare la Hotel Novotel Max 5* (sau similar).
Ziua 15 / 20.11.2019: Yangon – Doha – Bucureşti
Transfer la aeroport pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 919 (07:20 / 11:15), de
unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 219 (16:10 / 20:30).

TARIF: 680 EURO + 2490 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 740 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10-15 turişti, tariful se majorează cu 190 usd/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Bangkok şi Yangon – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Bangkok – Chiang Mai, Tachileik – Heho, Heho – Bagan, Mandalay – Yangon
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- transport cu camioane cu tracţiune specială pentru urcarea şi coborârea pe Muntele Kyaikhtiyo
- 2 nopţi cazare în hoteluri de 5*, 8 nopţi cazare în hoteluri de 4* și 3 nopți cazare în hoteluri de 3*
- 12 mic dejunuri, 12 cine și 1 dejun
- croazieră cu cină tradiţională şi muzică thailandeză pe Fluviul Chao Praya din Bangkok
- cină tradiţională – Khantoke – cu muzică şi dansuri populare ale triburilor montane din nord în Chiang Mai
- plimbare cu barca pe Râul Mekong de-a lungul graniţei celor trei ţări care formează „Triunghiul de aur”
- cină cu spectacol de marionete la Restaurantul Nandar (sau similar) din Bagan
- cină cu spectacol tradiţional la restaurantul plutitor Karaweik din Yangon
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele incluse în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea agenţiei în caz de insolvabilitate / faliment
- BONUS: asigurare medicală și storno inclusă

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 490 euro/pers. şi pentru zborurile interne: aprox. 120 usd/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de procesare și viză pentru Thailanda: 35 euro/pers. care se va achita la agenție
- taxa de procerare şi viză pentru Myanmar: 50 eur/pers. care se va achita la agenție
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 60 usd/pers. pentru ghizi, şoferi şi ajutori de şoferi, mai puţin pentru bagajişti (care se va achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• zbor cu balonul de aer cald la Bagan: aprox. 330 usd (se va achita la agenție)

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
- 1 fotografie în format digital
- formularul de viză Thailanda, se completează la agentie
- acte necesare pentru obţinerea vizei de Thailanda (adeverință salariat / talon pensie, extras cont bancar, copie CI/BI)
- formularul de viză Myanmar, se completează la agenție
- 4 fotografii color recente 3,5 cm x 4.5 cm

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti
- la înscriere se va prezenta şi paşaportul cu care se călătoreşte, pentru a-l scana în vederea procesării vizei de intrare în Myanmar

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenția DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protectie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.