Circuite turistice

REVELION 2020 INDONEZIA – BALI

  • Circuit in: Asia 
  • Durata: 11 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 1240 € / persoană


Traseu:

Denpasar – Kuta – Ubud – Mengwi – Kintamani

Tarife:

Perioada: 29.12 – 08.01.2020
TARIF: 1240 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 390 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 19-15 turişti, tariful se va majora cu 50 euro/pers.)

Detalii:

REVELION INDONEZIA – BALI

Denpasar – Kuta – Ubud – Mengwi – Kintamani

Vă invităm într-o inedită escapadă în Insula Bali, faimoasă pentru plajele minunate, luxuriantele păduri tropicale, sculpturile în lemn, peşterile sacre şi nu în ultimul rând pentru moştenirea culturală a singurei insule hinduse din Indonezia, vizibilă în cele peste 20.000 de temple şi altare, motiv pentru care mai este cunoscută şi ca „Insula celor 1000 de temple”.

Perioada: 29.12 – 08.01.2020

Ziua 1 / 29.12.2019: Bucureşti – Amsterdam – Denpasar
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 / 15:55), de unde se va pleca spre Denpasar cu zborul KL 835 (20:55 / 20:20).
Ziua 2 / 30.12.2019: Denpasar – Kuta
Sosire la ora 20:20 în Denpasar, capitala insulei Bali de unde ne vom îndrepta spre Nusa Dua - zona de plajă. Cazare în camere deluxe la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).
Ziua 3 / 31.12.2019: Kuta – croazieră spre Insula Lembongan
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă şi alte activităţi individuale sau opțional transfer în Portul Benoa pentru îmbarcarea pe vasul cu care veţi putea face o croazieră de o zi cu dejun inclus spre Insula Lembongan, situată la câţiva kilometri de Coasta Sanur. Călătoria cu catamaranul de lux durează o oră şi jumătate pe sens, trecând prin impresionanta strâmtoare Badung. Insula este un mic paradis tropical, renumită pentru minunatele plaje de nisip alb umbrite de palmieri, pentru abundenţa de culori vii, pentru mlaştinile de mangrove, pentru apele clare turcoaz şi pentru viaţa marină bogată. Veţi putea face plimbări în interiorul insulei sau plimbări în bărci cu fundul de sticlă. După-amiază ne vom întoarce pentru cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*) și vom avea timp liber pentru a ne pregăti pentru cina festivă de Revelion din cadrul hotelului. LA MULŢI ANI 2020!
Ziua 4 / 01.01.2019: Kuta
Mic dejun. În prima zi a noului an vom avea timp liber la dispoziţie pentru plajă, relaxare, cumpărături sau vizite individuale - se poate vizita Denpasarul sau alte staţiuni balineze. Cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).
Ziua 5 / 02.01.2019: Kuta – rafting pe Râul Ayung
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie pentru plajă şi alte activităţi individuale sau veți putea opta pentru o experienţă unică, plină de adrenalină: rafting pe Râul Ayung. Vă veţi putea bucura cu acest prilej de peisajele spectaculoase oferite de pădurea tropicală densă, de stâncile falnice, de căderile de apă şi de întinderile câmpurilor de orez. Vă veţi întâlni cu maimuţe gri sau negre şi cu o mulţime de păsări exotice. Aventura va dura aprox. 6 - 7 ore, timp în care veţi fi atent supravegheaţi de către un instructor. Dejun inclus. Seara, întoarcere pentru cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).
Ziua 6 / 03.01.2019: Kuta – safari cu elefanți în jungla Taro
Mic dejun. În această zi veți putea opta pentru o plimbare cu elefanții în jungla Taro, o experiență pe care nu o veți putea uita niciodată. Îi veți putea hrăni, face poze cu ei și veți afla mai multe amănunte despre aceste animale fascinante. Excursia include intrarea în parc, plimbarea cu elefantul și dejunul. Întoarcere pentru cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).
Ziua 7 / 04.01.2019: Kuta – Ubud
Mic dejun. Deplasare spre Ubud, un remarcabil centru cultural şi artistic. Pe parcursul traseului ne vom opri în satul Celuk, faimos datorită bijuteriilor din aur și argint și vom vizita Templul Batuan, un complex de sanctuare din gresie, cu arhitectură tradițională, bine conservate, care este de regulă plin de fructe și flori, iar meșterii populari vin și își prezintă ultima lor lucrare, de la baticuri, la picturi și statuete. Dejun la un restaurant local, după care vom face o scurtă oprire în satul Mas, centrul artizanatului din lemn, unde vom putea admira și cumpăra celebrele statui balineze. În continuarea zilei vom vizita situl arheologic Goa Gajah sau “Peștera Elefantului”, care datează din sec. al XI-lea, construit ca un loc spiritual pentru meditație, cu sculpturi superbe în piatră, o peșteră centrală, bazine de înot și fântâni. Sosire în Ubud și cazare în camere superioare la Hotel Ubud Wana 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 05.01.2019: Ubud – Turul Mengwi – Ubud
Mic dejun. În această zi vom face turul zonei centrale a insulei, traversând câmpurile de orez, către străvechiul Regat Mengwi. Vom ajunge în satul Jatiluwih, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO datorită peisajelor spectaculoase asupra sudului insulei presărat cu terase de orez. În continuarea zilei vom vizita uriaşul templu Pura Taman Ayun, care a servit drept templu regal în sec. al XVIII-lea, în cadrul regatului Mengwi. Situat într-un parc pitoresc, cu numeroase iazuri, templul care în traducere înseamnă “prea-frumoasa grădină”, este unul dintre cele mai frumoase din insulă, cu o arhitectură unică balineză. Vom intra apoi în pădurea Alas Kedaton, unde trăiesc mii de maimuţe pitice, ca în final să vizităm unul dintre cele mai venerate temple balineze, templul Tanah Lot sau în traducere “pământ pe mare”. Unul dintre cele şapte temple pe mare din Insula Bali, închinate zeilor mărilor, situat într-o superbă locaţie, în vârful unei insuliţe stâncoase, este unul dintre cele mai fotografiate obiective din Bali. Dejun inclus pe parcursul vizitelor. Cazare la Hotel Ubud Wana 4* (sau similar 4*).
Ziua 9 / 06.01.2020: Ubud – Turul Kintamani – Ubud
Mic dejun. Vom începe ziua cu vizitarea sitului Kertagosa, supranumit “Palatul de Justiție”, situat în mijlocul unui iaz, un complex precolonial unde se judecau în trecut fărădelegile. Ne vom îndrepta apoi spre Templul Pura Kehen, cel mai mare templu din estul insulei, decorat în stil balinez, cu o scară impresionantă străjuită de elefanți din piatră inspirați din Ramayana. După această vizită vom ajunge în satul Penglipuran, unde frumusețea locului neatinsă de modernismul zilelor noastre ne va fascina. Dejun la un restaurant local. Ultima vizită o vom face la Kintamani, unde ne vom bucura de panorama splendidă oferită de vulcanul activ al muntelui Batur şi de o uluitoare privelişte asupra celui mai mare lac din Bali format în craterul vulcanului, Lacul Bakur. Cazare la Hotel Ubud Wana 4* (sau similar 4*).
Ziua 10 / 07.01.2020: Ubud – Denpasar – Amsterdam
Mic dejun. Până la ora 18:00, când se vor elibera camerele, deoarece avem inclus “late check out”, vă veți putea bucura de timp liber pentru plimbări sau cumpărături. Până la ora transferului spre aeroport veți putea utiliza toate facilităţile hotelului. În jurul orei 18:00 transfer la aeroportul din Denpasar pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 836 (21:35 / 08:00).
Ziua 11 / 08.01.2020: Amsterdam – Bucureşti
Sosire la Amsterdam la ora 08:00 de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul KL 1373 (09:25 / 13:10).

TARIF: 1240 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 390 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 19-15 turişti, tariful se va majora cu 50 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Denpasar şi retur cu compania KLM
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 8 nopţi cazare în hoteluri de 5* şi 4*
- mesele menţionate în program: 8 mic dejunuri şi 3 dejunuri
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- turul Mengwi, care include vizitarea templelor Pura Taman Ayun, Tanah Lot
- turul Kintamani, care include vizitarea sitului Kertagosa și templului Pura Kehen
- vizite la situl arheologic Goa Gajah și Templul Batuan
- cină festivă de Revelion la restaurantului hotelului din Kuta
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TRAVEL care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgență, spitalizare, medicamente, transport de urgență la spital etc. însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de ieşire de pe aeroporturi (dacă se aplică)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 25 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Croazieră spre Insula Lembongan: aprox. 125 usd/pers.
• Rafting pe Râul Ayung: aprox. 70 usd/pers.
• Safari cu elefanți în jungla Taro: aprox. 95 usd/pers.

ACTE NECESARE:
- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni de la data încheierii călătoriei

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel,
conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu
acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.