Circuite turistice

Paşte 2020 THAILANDA - SEJUR ÎN KRABI

  • Circuit in: Asia 
  • Durata: 10 zile
  • Transport: cu avionul 
  • Cazare: hotel 4* 
  • Pret: 890 € / persoană


Traseu:

Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo

Tarife:

Perioada: 17.04 – 26.04.2020
TARIF: 890 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 280 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. un grup de 20-24 turişti, tariful se va majora cu 50 euro)

Detalii:

Paşte în Țara Surâsului

THAILANDA - SEJUR ÎN KRABI

Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo

Pe la începutul primăverii, vine un moment când simțim că avem nevoie de “o gură de aer”, un moment în care ne dorim ca toate peisajele cu plaje însorite la care am tânjit toată iarna să devină o realitate imediată. Deși știm că vara e încă departe, vedem afară soare și verde și tot ce am vrea e să ne putem teleporta imediat într-un paradis tropical… La tehnica teleportării încă mai lucrăm, dar peisajul de vis vi-l putem oferi pentru o săptămână în aprilie, de Paște, dacă vă decideți să evadați cu noi în Thailanda, mai exact în Krabi, într-un golf mirific de pe malurile însorite ale Mării Andaman. Veți avea răgazul să vă răsfățați, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară, să explorați fiecare colțisor al paradisului insulelor și să vă întoarceți revigorați și relaxați!

Perioada: 17.04 – 26.04.2020

Ziua 1 / 17.04.2020: Bucureşti – Doha – Phuket – Krabi
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:30 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:55 / 17:40), de unde se va pleca spre Phuket cu zborul QR 842 (20:30 / 07:25).
Ziua 2 / 18.04.2020: Phuket – Krabi
Sosire la ora 07:25 în Phuket, de unde vom fi transferați în Krabi pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 3 / 19.04.2020: Krabi – Insula lui James Bond – Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca în bărci rapide cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde vă veţi edifica de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veți explora apoi peșterile ascunse, unde veți putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa apoi spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate și aproape virgine, unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional veți pleca spre Koh Noak unde vă veți putea relaxa și înota. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 4 / 20.04.2020: Krabi – excursie în junglă și plimbare cu elefantul
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus în junglă și plimbare cu elefantul, o excursie în Parcul Național Khao Nor Chu Chi pentru a admira natura sălbatică. Veți ajunge întâi la piscinele naturale cu apă termală, o bună ocazie pentru a înota în natură. Turul va continua cu o plimbare prin junglă și o oprire la Piscina de Smarald, o piscină naturală cu apă cristalină. Pauză pentru dejun picnic. În continuarea zilei veți vizita Templul Tigrului, un centru cultural și de meditație, un templu unic situat în vârful unui munte la care se ajunge urcând peste 1000 de trepte și la baza căruia se află o peșteră. Excursia se va încheia cu o plimbare cu elefantul pe poteci situate în junglă, fiind înconjurați de multe plante tropicale, flori, copaci, păsări și viața sălbatică. Întoarcere în Krabi pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 5 / 21.04.2020: Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă și activităţi individuale. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 6 / 22.04.2020: Krabi – Turul celor 4 insule – Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de ½ zi – Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veți avea ocazia să vedeți Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, unde la o distanță de mers pe jos se află Peștera Princess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoarea oprire o veți face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Aici veți avea posibilitatea de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Mării Andaman, cu plantații pitorești de bambus, dar și stânci maiestoase mărginite de plaje lungi și frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 7 / 23.04.2020: Krabi – Insulele Phi Phi și Insula Bamboo – Krabi
Mic dejun. În această zi veți avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau veți putea face opțional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se află la o distanță de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veți parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un “vis” tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri și vegetație luxuriantă. Timp liber în Tonsay Bay unde veți face o pauză pentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Peștera Viking unde veți face un tur al peșterei cu pereții decorați cu picturi străvechi, după care va urma vizita în Golful Pi Leh, o frumoasă lagună de o frumusețe desăvârșită cu faleze de calcar înalte. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 8 / 24.04.2020: Krabi
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 9 / 25.04.2020: Krabi – Phuket – Doha – Bucureşti
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale etc. Camerele sunt disponibile pâna la ora 12:00 (există posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). Seara, transfer la aeroportul din Phuket pentru plecarea spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 841 (20:40 / 00:10).
Ziua 10 / 26.04.2020: Doha – Bucureşti
Sosire la Doha la ora 00:10, de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (06:50 / 11:55).
TARIF: 890 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 280 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. un grup de 20-24 turişti, tariful se va majora cu 50 euro)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Phuket şi Phuket – Doha – Bucureşti, cu compania Qatar Airways
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în Krabi la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă tariful total al circuitului (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viză pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers. care se va achita la sosirea pe aeroportul din Phuket)
- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- supliment demipensiune: 150 euro/pers./6 cine
- alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 10 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo: aprox. 60 euro/pers.
• Excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond: aprox. 85 euro/pers.
• Excursie de ½ zi cu dejun picnic inclus - Turul celor 4 insule: aprox. 40 euro/pers.
• Excursie de 1 zi cu dejun picnic inclus – Jungla din Krabi și plimbare cu elefantul: aprox. 75 euro/pers.

ACTE NECESARE:
- pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
- 1 fotografie tip pașaport

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia «Contractul de prestări servicii turistice», la care prezentul program este parte
- în momentul semnării «Contractului de prestări servicii turistice», turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei

Rezervare & Informații contact
DAL TRAVEL Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism DAL TRAVEL:
  • Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
  • Telefon: 0213197062

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.